Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 1:11 pet, 3. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]Ja mislim da je problem u vjezbama!
..... odmah misli da moze to sam doma uciti, pa prestane dolazit na vjezbe!! :( :([/quote]
da li zbilja mislis da je problem u vjezbama ako student zakljuci da moze sam i onda nista sam ne napravi, a na vjezbe prestane ic?
[quote="filipnet"]A sta ce sad biti sa ovim ljudima koji nisu sakupili dovoljno bodova za potpis?? :?: :?: :?:[/quote]
upisat ce na jesen, uz ostale kolegije i C
no, ne znam da li ce moci u tom slucaju upisati spa i rp1, vjerojatno hoce ako budu imali dovoljno bodova za upis..... no, opet, pitanje je da li ce to moci polagati (ako neki od navedenih kolegija budu zahtjevali polozenost kolegija prethodnika)
no, to jos nitko ne zna... pa ni ja :dunno: :wink:
u svakom slucaju - na jesen ce morati upisati C ponovno, ako odluce ista upisivati....
filipnet (napisa): | Ja mislim da je problem u vjezbama!
..... odmah misli da moze to sam doma uciti, pa prestane dolazit na vjezbe!!  |
da li zbilja mislis da je problem u vjezbama ako student zakljuci da moze sam i onda nista sam ne napravi, a na vjezbe prestane ic?
filipnet (napisa): | A sta ce sad biti sa ovim ljudima koji nisu sakupili dovoljno bodova za potpis??  |
upisat ce na jesen, uz ostale kolegije i C
no, ne znam da li ce moci u tom slucaju upisati spa i rp1, vjerojatno hoce ako budu imali dovoljno bodova za upis..... no, opet, pitanje je da li ce to moci polagati (ako neki od navedenih kolegija budu zahtjevali polozenost kolegija prethodnika)
no, to jos nitko ne zna... pa ni ja
u svakom slucaju - na jesen ce morati upisati C ponovno, ako odluce ista upisivati....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
OnkelTom Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
Postano: 14:39 pet, 3. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Pitanje: Sto je s onim praktikumom u prizemlju. Taj je cijelo vrijeme prazan.
Evo, ja sam jedan od onh koji nije zaradio potpis. Doma sam nesto pokusavao, iz vjezbi, iz neke skripte, ali nisam uspio.
Dobro, ideja na papitu, ali sintaksa... Buduci da uopce nemam iskustva s tim stvarno ne znam hoce li mi program raditi do ga ne compiliram. Ako onda ne radi debuger. Onda mozde i ustanovim gdje ne valja i mogu to popraviti, ali ovako moram predat komad papira i nadati se da je to ono sto se od mene trazilo.
Zanmima me i je li se ovakav retultat desio prvi tuta ili je i proslih godina bilo tako.
SickJedi
Pitanje: Sto je s onim praktikumom u prizemlju. Taj je cijelo vrijeme prazan.
Evo, ja sam jedan od onh koji nije zaradio potpis. Doma sam nesto pokusavao, iz vjezbi, iz neke skripte, ali nisam uspio.
Dobro, ideja na papitu, ali sintaksa... Buduci da uopce nemam iskustva s tim stvarno ne znam hoce li mi program raditi do ga ne compiliram. Ako onda ne radi debuger. Onda mozde i ustanovim gdje ne valja i mogu to popraviti, ali ovako moram predat komad papira i nadati se da je to ono sto se od mene trazilo.
Zanmima me i je li se ovakav retultat desio prvi tuta ili je i proslih godina bilo tako.
SickJedi
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:30 pet, 3. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="SickJedi"]Pitanje: Sto je s onim praktikumom u prizemlju. Taj je cijelo vrijeme prazan.[/quote]
Ne zelis si to... :twisted: Besides, tamo ima 15-20 racunala; dakle trebale bi biti 4-5 puta manje grupe! :shock:
[quote="SickJedi"]Evo, ja sam jedan od onh koji nije zaradio potpis. Doma sam nesto pokusavao, iz vjezbi, iz neke skripte, ali nisam uspio.[/quote]
Ako doma nisi uspio, zasto nisi pitao (konz, vjezb, Forum, e-mail, demosi)? :-k
[quote="SickJedi"]Zanmima me i je li se ovakav retultat desio prvi tuta ili je i proslih godina bilo tako.[/quote]
Proslih godina je bilo podosta bolje. 8) Zato sam i zbunjen, jer nismo nesto narocito mijenjali... :zbunj:
SickJedi (napisa): | Pitanje: Sto je s onim praktikumom u prizemlju. Taj je cijelo vrijeme prazan. |
Ne zelis si to... Besides, tamo ima 15-20 racunala; dakle trebale bi biti 4-5 puta manje grupe!
SickJedi (napisa): | Evo, ja sam jedan od onh koji nije zaradio potpis. Doma sam nesto pokusavao, iz vjezbi, iz neke skripte, ali nisam uspio. |
Ako doma nisi uspio, zasto nisi pitao (konz, vjezb, Forum, e-mail, demosi)?
SickJedi (napisa): | Zanmima me i je li se ovakav retultat desio prvi tuta ili je i proslih godina bilo tako. |
Proslih godina je bilo podosta bolje. Zato sam i zbunjen, jer nismo nesto narocito mijenjali...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
Postano: 18:43 pet, 3. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ne zelis si to... :twisted: Besides, tamo ima 15-20 racunala; dakle trebale bi biti 4-5 puta manje grupe! :shock:[/quote]
Sto fali manjim grupama i sto ne valja s tim praktikumom?
[quote="vsego"]Ako doma nisi uspio, zasto nisi pitao (konz, vjezb, Forum, e-mail, demosi)? :-k[/quote]
Vjezbe tako i tako ideu malo prebrzo, pa bas ne vjerujem da bi na vjezbama bilo vremena za svako pitanje. Ne znam kak bi izgledalo deltaljno objasnjavanje C-a preko foruma ili maila totalnom pocetniku. Moja greska je sta nisam svaki tjedan dolazio na konzultacije i tamo ispitao sve sta me zanima. Nisam navikao na konzultacije. Morat cu to poceti cesce koristiti, a isto tako i demose.
Nsta, upisat cu to ponovo i nadat se da cu nac nekoga tko ce imati dovoljno vremena da me detaljno provede kroz to. :(
SickJedi
vsego (napisa): | Ne zelis si to... Besides, tamo ima 15-20 racunala; dakle trebale bi biti 4-5 puta manje grupe!  |
Sto fali manjim grupama i sto ne valja s tim praktikumom?
vsego (napisa): | Ako doma nisi uspio, zasto nisi pitao (konz, vjezb, Forum, e-mail, demosi)?  |
Vjezbe tako i tako ideu malo prebrzo, pa bas ne vjerujem da bi na vjezbama bilo vremena za svako pitanje. Ne znam kak bi izgledalo deltaljno objasnjavanje C-a preko foruma ili maila totalnom pocetniku. Moja greska je sta nisam svaki tjedan dolazio na konzultacije i tamo ispitao sve sta me zanima. Nisam navikao na konzultacije. Morat cu to poceti cesce koristiti, a isto tako i demose.
Nsta, upisat cu to ponovo i nadat se da cu nac nekoga tko ce imati dovoljno vremena da me detaljno provede kroz to.
SickJedi
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:27 pet, 3. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="SickJedi"][quote="vsego"]Ne zelis si to... :twisted: Besides, tamo ima 15-20 racunala; dakle trebale bi biti 4-5 puta manje grupe! :shock:[/quote]
Sto fali manjim grupama i sto ne valja s tim praktikumom?[/quote]
Male grupe su zakon, ali za 4-5 puta manje grupe trebas i 4-5 puta vise asistenata. :(
Praktikum... posjeti ga jednom i probaj raditi nesto [b]korisno[/b] (daklem, ne samo surfati i/ili citati postu). :?
[quote="SickJedi"][quote="vsego"]Ako doma nisi uspio, zasto nisi pitao (konz, vjezb, Forum, e-mail, demosi)? :-k[/quote]
Vjezbe tako i tako ideu malo prebrzo, pa bas ne vjerujem da bi na vjezbama bilo vremena za svako pitanje. Ne znam kak bi izgledalo deltaljno objasnjavanje C-a preko foruma ili maila totalnom pocetniku. Moja greska je sta nisam svaki tjedan dolazio na konzultacije i tamo ispitao sve sta me zanima. Nisam navikao na konzultacije. [color=red]Morat cu to poceti cesce koristiti, a isto tako i demose.[/color]
Nsta, upisat cu to ponovo i [color=red]nadat se da cu nac nekoga tko ce imati dovoljno vremena da me detaljno provede kroz to[/color]. :([/quote]
Ja na konzultacijama imam dovoljno vremena da te [i]detaljno provedem kroz to[/i], ali moras [b]pitati[/b] sto ti nije jasno. :) U suprotnom, mogu ti samo ponavljati ono sto pricam na vjezbama... :(
SickJedi (napisa): | vsego (napisa): | Ne zelis si to... Besides, tamo ima 15-20 racunala; dakle trebale bi biti 4-5 puta manje grupe!  |
Sto fali manjim grupama i sto ne valja s tim praktikumom? |
Male grupe su zakon, ali za 4-5 puta manje grupe trebas i 4-5 puta vise asistenata.
Praktikum... posjeti ga jednom i probaj raditi nesto korisno (daklem, ne samo surfati i/ili citati postu).
SickJedi (napisa): | vsego (napisa): | Ako doma nisi uspio, zasto nisi pitao (konz, vjezb, Forum, e-mail, demosi)?  |
Nsta, upisat cu to ponovo i nadat se da cu nac nekoga tko ce imati dovoljno vremena da me detaljno provede kroz to.  |
Ja na konzultacijama imam dovoljno vremena da te detaljno provedem kroz to, ali moras pitati sto ti nije jasno. U suprotnom, mogu ti samo ponavljati ono sto pricam na vjezbama...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Sagesse Burlesque Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:58 sub, 4. 6. 2005 Naslov: |
|
|
A zasto ne bi spustili kriterije? :lol: :cry:
I zasto uopce postoji kriterij za potpis? (znam, znam, kontinuirano pracenje...)
To bi po meni trebalo ukinuti, jerbo, smo "vec odavno u masini". I bilo bi tako dobro da mozes uciti ono sto sad hoces, (jer si ljudsko bice) a ne studirati analizu i programiranje i elementarnu, a zbog prisile brljaviti linearnu algebru jer moras skupiti (sve :roll: ) tih 30 bodova za potpis koji u stvari ne vrijede apsolutno nista.
:lol: :cry:
P.S. Ja imam bodova, nije u tome stvar.
A zasto ne bi spustili kriterije?
I zasto uopce postoji kriterij za potpis? (znam, znam, kontinuirano pracenje...)
To bi po meni trebalo ukinuti, jerbo, smo "vec odavno u masini". I bilo bi tako dobro da mozes uciti ono sto sad hoces, (jer si ljudsko bice) a ne studirati analizu i programiranje i elementarnu, a zbog prisile brljaviti linearnu algebru jer moras skupiti (sve ) tih 30 bodova za potpis koji u stvari ne vrijede apsolutno nista.
P.S. Ja imam bodova, nije u tome stvar.
_________________ מתימטיקה
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:17 sub, 4. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Misljenja o uvjetima za potpis su dosta podijeljena. :? No, ti uvjeti su odluka Fakultetskog Vijeca, tako da tu ne mozemo nesto posebno intervenirati. :( Ono sto Vijece odluci, moze samo to isto Vijece promijeniti. :prodike:
S druge strane, kriterij za potpis je smijesno mali. :| Jedna od stvari koju valjda 50% studenata (od onih koji su uopce pokusali rijesiti) nije znalo je [b]sort[/b] (u 4. zadatku jedne od grupa). :shock: Sumu, produkt, a.sredinu i sl. stvari kod niza brojeva (zad 3) da ne spominjem... :( A samo ta dva zadatka (bez onih [tt]*x[/tt] i [tt]*y[/tt] u trecem zadatku) zajedno su znacila 25 bodova, sto s ponderom 0.6 daje 15 - taman za potpis! :anishock:
Ne znam, moje misljenje o uvjetima za potpis i tako nije skroz u skladu s vecinskim misljenjem zaposlenih, no bas zbog tih razlicitih pogleda sam se nadao da ce studenti ovdje nastaviti konstruktivnu raspravu, jer ja ne mogu sagledati stvari iz vase perspektive. :? Iskreno, ne mogu sam znati ni koliko su moje vjezbe dobre, a kamoli nesto kompliciranije... :|
Rasprava je, na zalost, stala kad sam postavio ona pitanja prije par postova... :(
Misljenja o uvjetima za potpis su dosta podijeljena. No, ti uvjeti su odluka Fakultetskog Vijeca, tako da tu ne mozemo nesto posebno intervenirati. Ono sto Vijece odluci, moze samo to isto Vijece promijeniti.
S druge strane, kriterij za potpis je smijesno mali. Jedna od stvari koju valjda 50% studenata (od onih koji su uopce pokusali rijesiti) nije znalo je sort (u 4. zadatku jedne od grupa). Sumu, produkt, a.sredinu i sl. stvari kod niza brojeva (zad 3) da ne spominjem... A samo ta dva zadatka (bez onih *x i *y u trecem zadatku) zajedno su znacila 25 bodova, sto s ponderom 0.6 daje 15 - taman za potpis!
Ne znam, moje misljenje o uvjetima za potpis i tako nije skroz u skladu s vecinskim misljenjem zaposlenih, no bas zbog tih razlicitih pogleda sam se nadao da ce studenti ovdje nastaviti konstruktivnu raspravu, jer ja ne mogu sagledati stvari iz vase perspektive. Iskreno, ne mogu sam znati ni koliko su moje vjezbe dobre, a kamoli nesto kompliciranije...
Rasprava je, na zalost, stala kad sam postavio ona pitanja prije par postova...
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:07 sub, 4. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Mislim da je uvjet za potpis bezveze ali isto tak omislim da svatko moze napraviti tih 15%. Nekom trebaju sat i pol, nekom pet, nekom odlazak na demonstrature i dva dana, ali naucit za napisat 50% stvarno nikom ne bi trebao biti problem, a kamoli 15%.
Valjda, uz to sto im se klasicno ne da ucit, ljude ni ne zanima kolegij, aliopet malo se natjerat ne bi trebalo biti toliko tesko.
Mislim da je uvjet za potpis bezveze ali isto tak omislim da svatko moze napraviti tih 15%. Nekom trebaju sat i pol, nekom pet, nekom odlazak na demonstrature i dva dana, ali naucit za napisat 50% stvarno nikom ne bi trebao biti problem, a kamoli 15%.
Valjda, uz to sto im se klasicno ne da ucit, ljude ni ne zanima kolegij, aliopet malo se natjerat ne bi trebalo biti toliko tesko.
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)