Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tko ce ispitivati?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 13:17 ned, 5. 6. 2005    Naslov: Usmeni??????????? Citirajte i odgovorite

Moze pitanje koje zanima sviju?!Tko ce sada drzati usmeni iz Kombinatorike, i i Diskretne matematike?
A
Moze pitanje koje zanima sviju?!Tko ce sada drzati usmeni iz Kombinatorike, i i Diskretne matematike?
A

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 15:27 ned, 5. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

O usmenom iz Kombinatorike bit cete obavijesteni, kao i svaki puta, kad budu rezultati pismenog.
O usmenom iz Kombinatorike bit cete obavijesteni, kao i svaki puta, kad budu rezultati pismenog.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:30 pon, 6. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nadam se da se nitko nece ljutiti sto odgovaram na zalockani topic... :|

Svaku promjenu ispitivaca, te imenovanje novih ispitivaca, radi Fakultetsko Vijece, koje ima sjednicu ovu srijedu. :) Dakle, barem do tada se nece znati da li ce biti promjena (vjerujem da hoce), te tko ce sve biti ispitivaci na tim kolegijima. 8)

Inace, takav postupak je bio i kad je nedavno preminuo profesor Alic. :cry:
Nadam se da se nitko nece ljutiti sto odgovaram na zalockani topic... Neutral

Svaku promjenu ispitivaca, te imenovanje novih ispitivaca, radi Fakultetsko Vijece, koje ima sjednicu ovu srijedu. Smile Dakle, barem do tada se nece znati da li ce biti promjena (vjerujem da hoce), te tko ce sve biti ispitivaci na tim kolegijima. Cool

Inace, takav postupak je bio i kad je nedavno preminuo profesor Alic. Crying or Very sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 11:31 čet, 9. 6. 2005    Naslov: Tko ce ispitivati? Citirajte i odgovorite

Znam da je ova tema vec bila i da je odgovor bio da cemo to saznati nakon pismenog. Ali neki ljudi bi to vjerojatno htjeli znati prije nego sto prijavljuju ispit. Buduci da je jucer bila sjednica, nadam se da netko ima neke informacije ili barem pretpostavke, pa neka ih podijeli sa nama!
Znam da je ova tema vec bila i da je odgovor bio da cemo to saznati nakon pismenog. Ali neki ljudi bi to vjerojatno htjeli znati prije nego sto prijavljuju ispit. Buduci da je jucer bila sjednica, nadam se da netko ima neke informacije ili barem pretpostavke, pa neka ih podijeli sa nama!

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:41 čet, 9. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Odgovor se nalazi [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=4308]ovdje[/url].
Odgovor se nalazi ovdje.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 13:57 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na faksu sam vidla da ce umjesto prof. Veljana ispitivat prof. Pandzic pa me zanima ako netko zna tko je on i kakav mu je princip ispitivanja jer za njega prvi put cujem kao i vecina studenata???
Na faksu sam vidla da ce umjesto prof. Veljana ispitivat prof. Pandzic pa me zanima ako netko zna tko je on i kakav mu je princip ispitivanja jer za njega prvi put cujem kao i vecina studenata???

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 14:36 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=31083#31083]ovdje[/url]"]Molim, bez pitanja kako on ispituje - koliko znam, do sada nije ispitivao Kombinatoriku. :o Inace, i on je na konferenciji, pa za sada nista od ispita... :)

Sretno s ucenjem! :D[/quote]
vsego ovdje (napisa):
Molim, bez pitanja kako on ispituje - koliko znam, do sada nije ispitivao Kombinatoriku. Surprised Inace, i on je na konferenciji, pa za sada nista od ispita... Smile

Sretno s ucenjem! Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 14:49 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li se zna tko ce ispitivati na jesenskom roku? Da li ce to i dalje biti prof. Pandzic?
Da li se zna tko ce ispitivati na jesenskom roku? Da li ce to i dalje biti prof. Pandzic?

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:48 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vjerojatno, ali nisam siguran.
Vjerojatno, ali nisam siguran.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:54 čet, 18. 8. 2005    Naslov: Pitanjce Citirajte i odgovorite

Jel i dalje prof Panđić na usmenom?
Jel i dalje prof Panđić na usmenom?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:34 pon, 29. 8. 2005    Naslov: Kod koga odgovaraju studenti koji su slusali kod veljana Citirajte i odgovorite

Samo da pitam, tko ce ispitivati u jesenskom roku studente koji su kombinatoriku slusali kod veljana.

Bio bih zahvalan na odgovoru.
Pozdrav

[color=blue]Molim ne stalno otvarati nove topice s istim pitanjem. :evil: Ovo je mergano s postojecim.[/color]
Samo da pitam, tko ce ispitivati u jesenskom roku studente koji su kombinatoriku slusali kod veljana.

Bio bih zahvalan na odgovoru.
Pozdrav

Molim ne stalno otvarati nove topice s istim pitanjem. Evil or Very Mad Ovo je mergano s postojecim.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum