Ovaj podforum je otvoren na inicijativu demosa prije cca dvije godine i sve do nedavno nije bio aktivan (nije bilo pitanja, iako sam doticnog demosa cesto vidjao on-line). :( Naravno, demos je u medjuvremenu diplomirao, pa to vjerojatno ima nekakve veze s njegovim nereplyanjem... 8)
[b]Preporuka:[/b] zamolite profesore, asistente i [b]sadasnje[/b] demose da se pridruze radu Foruma, pa ce biti odgovora, a dugorocno je i njima zgodno da imaju arhivu pitanja i odgovora na webu, umjesto da na konzultacijama/demonstraturama stalno ponavljaju jedno te isto. 8)
A nije tako veliki napor popricati sa svakim od njih minutu-dvije, ne? ;)
Ovaj podforum je otvoren na inicijativu demosa prije cca dvije godine i sve do nedavno nije bio aktivan (nije bilo pitanja, iako sam doticnog demosa cesto vidjao on-line). Naravno, demos je u medjuvremenu diplomirao, pa to vjerojatno ima nekakve veze s njegovim nereplyanjem...
Preporuka: zamolite profesore, asistente i sadasnje demose da se pridruze radu Foruma, pa ce biti odgovora, a dugorocno je i njima zgodno da imaju arhivu pitanja i odgovora na webu, umjesto da na konzultacijama/demonstraturama stalno ponavljaju jedno te isto.
A nije tako veliki napor popricati sa svakim od njih minutu-dvije, ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|