Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

problem s prijavom ispita na studomatu
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Numerička matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 4

PostPostano: 21:17 sub, 11. 6. 2005    Naslov: problem s prijavom ispita na studomatu Citirajte i odgovorite

kolokvirala sam i htjedoh prijavit ispit za prvi rok al na studomatu uopce nema numericke pod "prijavi ispit". zna li netko sta o tome? rok za prijave je pretpostavljam do srijede, posto je numericka u D razredu. hoce li to do srijede proradit? hvala!
kolokvirala sam i htjedoh prijavit ispit za prvi rok al na studomatu uopce nema numericke pod "prijavi ispit". zna li netko sta o tome? rok za prijave je pretpostavljam do srijede, posto je numericka u D razredu. hoce li to do srijede proradit? hvala!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 0:50 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ni ja ne mogu prijaviti. pogledaj si pod - podaci o studentu - upisane godine - predmeti.
meni pod unm pise
"ponovo upisati komponentu - neispunjenje nastavnih obveza".

ja idem u pon pitati u referadu, al ako je kolektivni problem, onda budu vjerojatno slozili.
ni ja ne mogu prijaviti. pogledaj si pod - podaci o studentu - upisane godine - predmeti.
meni pod unm pise
"ponovo upisati komponentu - neispunjenje nastavnih obveza".

ja idem u pon pitati u referadu, al ako je kolektivni problem, onda budu vjerojatno slozili.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:12 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako je bilo uvjeta za potpis ([i]a la[/i] bodovi na kolokviju), onda vjerojatno to nije uneseno. 8)

Referada je dobra ideja, ali please onda napisi ovdje sto su ti rekli, da i ostali znaju. :)

Hvala! :D
Ako je bilo uvjeta za potpis (a la bodovi na kolokviju), onda vjerojatno to nije uneseno. Cool

Referada je dobra ideja, ali please onda napisi ovdje sto su ti rekli, da i ostali znaju. Smile

Hvala! Very Happy

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 7:51 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ako je bilo uvjeta za potpis ([i]a la[/i] bodovi na kolokviju), onda vjerojatno to nije uneseno. 8)[/quote]
nije bilo uvjeta za potpis, potpise smo dobili u srijedu. s tim da profesor nije evidentirao kome je dao potpis a kome ne, tako da bi valjda po defaultu trebali svi moc prijavit. meni isto pise da nisam ispunila nastavne obaveze (sto mi je bas tuzno za vidit jer sam bas rado isla na predavanja iz UuNM). pise mi i za modeliranje da nisam ispunila nastavne obaveze, a jesam.
vsego (napisa):
Ako je bilo uvjeta za potpis (a la bodovi na kolokviju), onda vjerojatno to nije uneseno. Cool

nije bilo uvjeta za potpis, potpise smo dobili u srijedu. s tim da profesor nije evidentirao kome je dao potpis a kome ne, tako da bi valjda po defaultu trebali svi moc prijavit. meni isto pise da nisam ispunila nastavne obaveze (sto mi je bas tuzno za vidit jer sam bas rado isla na predavanja iz UuNM). pise mi i za modeliranje da nisam ispunila nastavne obaveze, a jesam.

annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 9 - 4

PostPostano: 14:18 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a valjda je onda kolektivni problem jer sam od jos par ljudi cula da im pise na studomatu da moraju ponovno upisati i modeliranje i unm. a svi su uredno kolokvirali i imaju potpise iz tih kolegija. :???:
a valjda je onda kolektivni problem jer sam od jos par ljudi cula da im pise na studomatu da moraju ponovno upisati i modeliranje i unm. a svi su uredno kolokvirali i imaju potpise iz tih kolegija. Confused

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 14:27 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="annna"]a valjda je onda kolektivni problem jer sam od jos par ljudi cula da im pise na studomatu da moraju ponovno upisati i modeliranje i unm. a svi su uredno kolokvirali i imaju potpise iz tih kolegija. :???:[/quote]
bit ce sve okej. ovaj gost tu na topicu rece da ide sutra na referadu, vazno da se to rijesi prije roka za prijavu ispita
annna (napisa):
a valjda je onda kolektivni problem jer sam od jos par ljudi cula da im pise na studomatu da moraju ponovno upisati i modeliranje i unm. a svi su uredno kolokvirali i imaju potpise iz tih kolegija. Confused

bit ce sve okej. ovaj gost tu na topicu rece da ide sutra na referadu, vazno da se to rijesi prije roka za prijavu ispita

Gost

PostPostano: 16:03 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo, bila sam u referadi, iako nepotrebno.
Prijava ispita je moguca od danas u podne, pa je meni na studomatu sve ok.
pozdrav
evo, bila sam u referadi, iako nepotrebno.
Prijava ispita je moguca od danas u podne, pa je meni na studomatu sve ok.
pozdrav

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Numerička matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum