Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

rezultati 2.kolokvia (prof.)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 30 - 7

PostPostano: 11:51 ned, 12. 6. 2005    Naslov: rezultati 2.kolokvia (prof.) Citirajte i odgovorite

Kada su rezultati drugog kolokvija iz la1 za profesore?
Da li ce se na net staviti rezultati i kada su zalbe, moze li se na zalbe doci i neki drugi dan u nekom drugom terminu? Ja nisam iz Zagreba pa mi nije bas zgodno dolaziti pogledati rezultat i onda ici doma ako se nemam na sto zaliti (jer predpostavljam da ce zalbe biti odmah nakon objave rezultata). A opet... ako stavite na net rezultate u 12h i kazete da su zalbe odmah nakon rezultata, onda opet bas nije zgodno jer opet ne bi stigla na zalbe.
Kada su rezultati drugog kolokvija iz la1 za profesore?
Da li ce se na net staviti rezultati i kada su zalbe, moze li se na zalbe doci i neki drugi dan u nekom drugom terminu? Ja nisam iz Zagreba pa mi nije bas zgodno dolaziti pogledati rezultat i onda ici doma ako se nemam na sto zaliti (jer predpostavljam da ce zalbe biti odmah nakon objave rezultata). A opet... ako stavite na net rezultate u 12h i kazete da su zalbe odmah nakon rezultata, onda opet bas nije zgodno jer opet ne bi stigla na zalbe.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Boris
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 32 - 3

PostPostano: 13:43 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Rezultati i zalbe ce biti u utorak u 17h.
Cim ispravim stavit cu rezultate na net, a nadam se ce to biti sutra (u ponedjeljak).
Rezultati i zalbe ce biti u utorak u 17h.
Cim ispravim stavit cu rezultate na net, a nadam se ce to biti sutra (u ponedjeljak).

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 14:45 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Liddy: Nije da bih ti baš htjela soliti pamet ili tako nešto, :D ali po [u]mom[/u] mišljenju, takva pitanja možda zaista nisu potrebna: dan i sat rezultata i žalbi su skoro svaki puta navedeni na dnu lista sa zadacima, a kada nisu, onda asistent/asistentica najave usmeno za vrijeme/pred kraj kolokvija. :roll: Al no dobro. Ima i onih koji se jako unesu u rješavanje zadataka, pa niti vide niti čuju. :lol:
@Liddy: Nije da bih ti baš htjela soliti pamet ili tako nešto, Very Happy ali po mom mišljenju, takva pitanja možda zaista nisu potrebna: dan i sat rezultata i žalbi su skoro svaki puta navedeni na dnu lista sa zadacima, a kada nisu, onda asistent/asistentica najave usmeno za vrijeme/pred kraj kolokvija. Rolling Eyes Al no dobro. Ima i onih koji se jako unesu u rješavanje zadataka, pa niti vide niti čuju. Laughing

[Vrh]
acakarun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 15:07 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]Da stvar je u tome sto na kolokviju nije nista pisalo, niti su asistenti usmeno rekli kad ce biti rezultati!!!!!!!! :wacky: :cry: [/b]
Da stvar je u tome sto na kolokviju nije nista pisalo, niti su asistenti usmeno rekli kad ce biti rezultati!!!!!!!! Tup, tup, tup,... Crying or Very sad

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 17:28 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[size=8]Dakle radi se o drugom kolokviju iz LA1, prof. smjer.[/size] :)

[quote="acakarun"][b]Da stvar je u tome sto na kolokviju nije nista pisalo, niti su asistenti usmeno rekli kad ce biti rezultati!!!!!!!! :wacky: :cry: [/b][/quote]
Ne znam kako to da vama nisu najavili. :-k Nama je netko reko od asistenata. :verycool: (Malo sam senilna, pa ne znam točno tko. :oops:) Anyway, ako nitko i ne kaže, zna se da kolokviji koji se pišu petkom, imaju objavu rezultata ponedjeljkom/utorkom. :wink:
Dakle radi se o drugom kolokviju iz LA1, prof. smjer. Smile

acakarun (napisa):
Da stvar je u tome sto na kolokviju nije nista pisalo, niti su asistenti usmeno rekli kad ce biti rezultati!!!!!!!! Tup, tup, tup,... Crying or Very sad

Ne znam kako to da vama nisu najavili. Think Nama je netko reko od asistenata. Very cool (Malo sam senilna, pa ne znam točno tko. Embarassed) Anyway, ako nitko i ne kaže, zna se da kolokviji koji se pišu petkom, imaju objavu rezultata ponedjeljkom/utorkom. Wink

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:49 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajmo, djevojke, dosta nadmudrivanja... ;)
Ajmo, djevojke, dosta nadmudrivanja... Wink

[Vrh]
Gost

PostPostano: 0:28 uto, 14. 6. 2005    Naslov: rezultati kolokvija Citirajte i odgovorite

kad ce biti rezultati iz drugog kolokvija
kad ce biti rezultati iz drugog kolokvija

[Vrh]
w
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 48 - 7

PostPostano: 7:44 uto, 14. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

rezultati za inzinjere iz LA2 su danas, nego pitanje je jedino gdje.
nisam mogla naci nikakve informacije na netu, znaci li to da je sveopca informatizacija zakazala i da se moramo penjati do faksa? :?
rezultati za inzinjere iz LA2 su danas, nego pitanje je jedino gdje.
nisam mogla naci nikakve informacije na netu, znaci li to da je sveopca informatizacija zakazala i da se moramo penjati do faksa? Confused

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 7:46 uto, 14. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:arrow: [url=http://web.math.hr/nastava/agla/la1/kol22005.htm]R E Z U L T A T I[/url]

(stavljeni su on-line već sinoć točno kako se asistent Boris Muha [i]nadao[/i]) :verycool:

BTW, ovo je topic iz LA za [u]profesore[/u]. :evil:
Molim malo pripaziti! :roll:
Arrow R E Z U L T A T I

(stavljeni su on-line već sinoć točno kako se asistent Boris Muha nadao) Very cool

BTW, ovo je topic iz LA za profesore. Evil or Very Mad
Molim malo pripaziti! Rolling Eyes

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum