Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
MindStorm Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:18 sri, 15. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Mala preporuka: dodaj ponesto informacija. :) Npr. za dom ili privatni smjestaj, imas li vec nesto u vidu (i gdje), cijena,... :) Sve sto bi tebe zanimalo kad bi razmatrala da se javis na ovakav oglas. 8)
Mala preporuka: dodaj ponesto informacija. Npr. za dom ili privatni smjestaj, imas li vec nesto u vidu (i gdje), cijena,... Sve sto bi tebe zanimalo kad bi razmatrala da se javis na ovakav oglas.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MindStorm Forumaš(ica)

|
Postano: 18:16 sri, 15. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Moje isprike zbog premalo informacija. Ovako dakle: trazim cimericu za privatni smjestaj, jos nemam stan u planu, trazile bi ga skupa iza ljeta (kad dodem u Zagreb opet). Gdje i po kojoj cijeni se lako dogovorimo.
:)
[quote]I koja si godina, jesi li štreber, koliki ti je IQ, kako ti ide matematika itd.
[/quote]
Godina druga, streber nisam, IQ oko 140. :angel:
:P
Moje isprike zbog premalo informacija. Ovako dakle: trazim cimericu za privatni smjestaj, jos nemam stan u planu, trazile bi ga skupa iza ljeta (kad dodem u Zagreb opet). Gdje i po kojoj cijeni se lako dogovorimo.
Citat: | I koja si godina, jesi li štreber, koliki ti je IQ, kako ti ide matematika itd.
|
Godina druga, streber nisam, IQ oko 140.
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MindStorm Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:45 sri, 15. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[color=darkred]Ok, people, dosta zezanja nase umne oluje (MindStorm ;)). Mislim da je sada cisto jasno sto se trazi, pa manimo humor, da se zainteresirani mogu slobodno javiti...[/color] 8)
Ok, people, dosta zezanja nase umne oluje (MindStorm ). Mislim da je sada cisto jasno sto se trazi, pa manimo humor, da se zainteresirani mogu slobodno javiti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:03 čet, 16. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Ja jesam zainteresirana, ali gdje je još jesen. :roll:
Ko' živ, ko' mrtav do tada! :lol:
Javim ti nakon 15.07., kada utvrdim da li ostajem na PMFu, u Zagrebu, i slično. :wink:
Ja jesam zainteresirana, ali gdje je još jesen.
Ko' živ, ko' mrtav do tada!
Javim ti nakon 15.07., kada utvrdim da li ostajem na PMFu, u Zagrebu, i slično.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MindStorm Forumaš(ica)

|
Postano: 7:28 pet, 17. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote]Ja jesam zainteresirana, ali gdje je još jesen. Rolling Eyes
Ko' živ, ko' mrtav do tada! Laughing
Javim ti nakon 15.07., kada utvrdim da li ostajem na PMFu, u Zagrebu, i slično. Wink
[/quote]
Moze, javi se oko 15.7. pa se dogovorimo! :) Trazim nekog ovako rano jer ce kada se vratim svi svec sve imati sredjeno. 8)
[quote]sto se tice cimerstva jer to sigurno da zelis bas zivit u blizini faksa ili mozda malo dalje od faksa ali opet ne predaleko jer mozda imam jedan smjestaj za tebe koji ti nije bas preskup cak ni za tebe samu ali o tome mozemo u PM-u
Ili je tebi bas da zelis s nekim zivit?
Wink
eto javi mi se u Pm![/quote]
Evo javljam ti se u pm... :lol:
Citat: | Ja jesam zainteresirana, ali gdje je još jesen. Rolling Eyes
Ko' živ, ko' mrtav do tada! Laughing
Javim ti nakon 15.07., kada utvrdim da li ostajem na PMFu, u Zagrebu, i slično. Wink
|
Moze, javi se oko 15.7. pa se dogovorimo! Trazim nekog ovako rano jer ce kada se vratim svi svec sve imati sredjeno.
Citat: | sto se tice cimerstva jer to sigurno da zelis bas zivit u blizini faksa ili mozda malo dalje od faksa ali opet ne predaleko jer mozda imam jedan smjestaj za tebe koji ti nije bas preskup cak ni za tebe samu ali o tome mozemo u PM-u
Ili je tebi bas da zelis s nekim zivit?
Wink
eto javi mi se u Pm! |
Evo javljam ti se u pm...
|
|
[Vrh] |
|
|