Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Upis u višu godinu

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
22 = 30 - 8

PostPostano: 22:30 pet, 10. 6. 2005    Naslov: Upis u višu godinu Citirajte i odgovorite

[color=blue][/color]Koliko je bodova potrebno skupiti za upis na 2. godinu s obzirom da se europeiziramo :arrow:
Koliko je bodova potrebno skupiti za upis na 2. godinu s obzirom da se europeiziramo Arrow

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 1:52 sub, 11. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovo pitanje se vec provlacilo jako puno po forumu ali odgovor ti je 45 bodova....
nema veze s bolonjom jer ti ides po starom programu ......i po njemu nastavljas....
sretno
ovo pitanje se vec provlacilo jako puno po forumu ali odgovor ti je 45 bodova....
nema veze s bolonjom jer ti ides po starom programu ......i po njemu nastavljas....
sretno

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 8:41 sub, 11. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]nema veze s bolonjom jer ti ides po starom programu ......i po njemu nastavljas....[/quote]
Ma nemoj? :? To je ako je ing. smjer. A ako je čovjek prof. smjer i prošle godine je prvi puta upisao prvu godinu, onda ide po novom programu.

@Saf: Pogledaj na oglasnoj, jer ja znam samo za svoj smjer (prof. mat. i fiz.):
imaš ukupno 60 bodova - od toga je 50 za prolaz godine, a 32 za upis parcijale. 8)
bily (napisa):

Ma nemoj? Confused To je ako je ing. smjer. A ako je čovjek prof. smjer i prošle godine je prvi puta upisao prvu godinu, onda ide po novom programu.

@Saf: Pogledaj na oglasnoj, jer ja znam samo za svoj smjer (prof. mat. i fiz.):
imaš ukupno 60 bodova - od toga je 50 za prolaz godine, a 32 za upis parcijale. Cool

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:02 uto, 14. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="bily"]nema veze s bolonjom jer ti ides po starom programu ......i po njemu nastavljas....[/quote]
Ma nemoj? :? To je ako je ing. smjer. A ako je čovjek prof. smjer i prošle godine je prvi puta upisao prvu godinu, onda ide po novom programu.[/quote]

a da li je doticna individua negdje napisala koji je smjer? :grebgreb:
stari program je onaj kojeg je upisao - bologna pocinje sa buducom prvom godinom
(u trenutacnim razgovorima se staro smatra ono sto vec traje, dok je bologna novo, tebi je novi mozda program po kojem sad slusas jer se nedavno mijenjao, ali to zapravo nema veze s bolognom, jer tek sada prolaze verifikaciju)

just for info - novi program (po kojem se vec radi, pa je time stari aka vec upisani) ne znaci nuzno bolognu.... =:PPPP
istina je da je poprilicno uskladjen, ali ne bih dala ruku u vatru da je sadasnja druga godina isto kao i program druge godine prof smjera po bologni....
pa ako nemas 100% provjerene informacije....... =:PPPP
buba (napisa):
bily (napisa):

Ma nemoj? Confused To je ako je ing. smjer. A ako je čovjek prof. smjer i prošle godine je prvi puta upisao prvu godinu, onda ide po novom programu.

a da li je doticna individua negdje napisala koji je smjer? Kotacici rade 100 na sat
stari program je onaj kojeg je upisao - bologna pocinje sa buducom prvom godinom
(u trenutacnim razgovorima se staro smatra ono sto vec traje, dok je bologna novo, tebi je novi mozda program po kojem sad slusas jer se nedavno mijenjao, ali to zapravo nema veze s bolognom, jer tek sada prolaze verifikaciju)

just for info - novi program (po kojem se vec radi, pa je time stari aka vec upisani) ne znaci nuzno bolognu.... Blaeh! with hat
istina je da je poprilicno uskladjen, ali ne bih dala ruku u vatru da je sadasnja druga godina isto kao i program druge godine prof smjera po bologni....
pa ako nemas 100% provjerene informacije....... Blaeh! with hat

PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 0:51 sri, 15. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dali ima njegdje konkretno napisano sta se sve mjenja uvodenjem tog zakona?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 2:43 sri, 15. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Dali ima njegdje konkretno napisano sta se sve mjenja uvodenjem tog zakona?[/quote]

nema nikakvog zakona :g:
to je samo.... naputak... preporuka... konvencija... dogovor... ma nes takvo u svakom slucaju...

napismeno?
jel dovoljno govori cinjenica da ce upisi ici, a da jos ne znaju jesu li im programi odobreni? i sto treba mijenjati.... (iako se najavljivalo da faxevi koji ne odrade taj posao nece imati pravo upisivati studente....)
ukratko - nema...

mozes malo prokopati po onom dijelu od/za predstavnike - tamo je bio popis linkova bologna u nas.... pa su tamo neke od verzija programa sto ce se, kako i kada predavati..... ali fakat ne znam di tocno....
PIPboy (napisa):

nema nikakvog zakona Mr. Green
to je samo.... naputak... preporuka... konvencija... dogovor... ma nes takvo u svakom slucaju...

napismeno?
jel dovoljno govori cinjenica da ce upisi ici, a da jos ne znaju jesu li im programi odobreni? i sto treba mijenjati.... (iako se najavljivalo da faxevi koji ne odrade taj posao nece imati pravo upisivati studente....)
ukratko - nema...

mozes malo prokopati po onom dijelu od/za predstavnike - tamo je bio popis linkova bologna u nas.... pa su tamo neke od verzija programa sto ce se, kako i kada predavati..... ali fakat ne znam di tocno....

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 10:29 sri, 15. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]napismeno?
ukratko - nema... [/quote]

ironičan podatak: danas je službeno zadnji datum (15.6.) do kada je ministar trebao izdati SVA odobrenja programa :lol:
Nesi (napisa):
napismeno?
ukratko - nema...

ironičan podatak: danas je službeno zadnji datum (15.6.) do kada je ministar trebao izdati SVA odobrenja programa Laughing

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:32 sri, 15. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"][quote="buba"][quote="bily"]nema veze s bolonjom jer ti ides po starom programu ......i po njemu nastavljas....[/quote]
Ma nemoj? :? To je ako je ing. smjer. A ako je čovjek prof. smjer i prošle godine je prvi puta upisao prvu godinu, onda ide po novom programu.[/quote]

a da li je doticna individua negdje napisala koji je smjer? :grebgreb:[/quote]
Ne, ALI sada zna za oba smjera, pa neka bira! :D

[quote="Nesi"]stari program je onaj kojeg je upisao - bologna pocinje sa buducom prvom godinom
(u trenutacnim razgovorima se staro smatra ono sto vec traje, dok je bologna novo, tebi je novi mozda program po kojem sad slusas jer se nedavno mijenjao, ali to zapravo nema veze s bolognom, jer tek sada prolaze verifikaciju)[/quote]
:shock: A ja misla... :roll: Znači, moguće je da neće ostati ovaj novi-stari program po kojem sada rade profesorski smjerovi na prvoj godini?! :shock: Uf! Pa bit će gadno ako upišem parcijalu. :cry:
Nesi (napisa):
buba (napisa):
bily (napisa):

a da li je doticna individua negdje napisala koji je smjer? Kotacici rade 100 na sat

Ne, ALI sada zna za oba smjera, pa neka bira! Very Happy

Nesi (napisa):

Shocked A ja misla... Rolling Eyes Znači, moguće je da neće ostati ovaj novi-stari program po kojem sada rade profesorski smjerovi na prvoj godini?! Shocked Uf! Pa bit će gadno ako upišem parcijalu. Crying or Very sad

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 10:34 sri, 15. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"][quote="Nesi"]napismeno?
ukratko - nema... [/quote]

ironičan podatak: danas je službeno zadnji datum (15.6.) do kada je ministar trebao izdati SVA odobrenja programa :lol:[/quote]

Da, ali oni koji rade na njemu još nisu gotovi. Naime za par mjeseci napravili su (će) posao koji se vani radi godinama.
Još malo strpljenja i bit će. Nadam se do 01.07.

P.S. - sestra radi na tom
nemo (napisa):
Nesi (napisa):
napismeno?
ukratko - nema...

ironičan podatak: danas je službeno zadnji datum (15.6.) do kada je ministar trebao izdati SVA odobrenja programa Laughing

Da, ali oni koji rade na njemu još nisu gotovi. Naime za par mjeseci napravili su (će) posao koji se vani radi godinama.
Još malo strpljenja i bit će. Nadam se do 01.07.

P.S. - sestra radi na tom

[Vrh]
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

22 = 30 - 8

PostPostano: 9:37 čet, 16. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam da sam možda naporan, ali stvarno nigdje nisam našao koliko mi bodova treba za upis parcijale na PMI smjeru. Piše 50 od 60 za upis na 2. ali za parcijalu nigdje ne piše... :oops: :?:
Znam da sam možda naporan, ali stvarno nigdje nisam našao koliko mi bodova treba za upis parcijale na PMI smjeru. Piše 50 od 60 za upis na 2. ali za parcijalu nigdje ne piše... Embarassed Question

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:14 čet, 16. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Saf"]Znam da sam možda naporan, ali stvarno nigdje nisam našao koliko mi bodova treba za upis parcijale na PMI smjeru. Piše 50 od 60 za upis na 2. ali za parcijalu nigdje ne piše... :oops: :?:[/quote]

[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=871]Generalni algoritam[/url] za racunanje bodova vezanih uz parcijalu je objasnjen jos prije godinu i pol. :-s Molim, koristiti Search! :prodike:
Saf (napisa):
Znam da sam možda naporan, ali stvarno nigdje nisam našao koliko mi bodova treba za upis parcijale na PMI smjeru. Piše 50 od 60 za upis na 2. ali za parcijalu nigdje ne piše... Embarassed Question

Generalni algoritam za racunanje bodova vezanih uz parcijalu je objasnjen jos prije godinu i pol. Eh? Molim, koristiti Search! Drzim prodike

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum