Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:34 sri, 15. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="mea"]Ocito se misli da student treba sto prije pokazati "ispravan" indeks asistentu. Prema ovim pravilima, na zalbama je prekasno. [/quote]
je li [i]dan poslije[/i] good enough?
mea (napisa): | Ocito se misli da student treba sto prije pokazati "ispravan" indeks asistentu. Prema ovim pravilima, na zalbama je prekasno. |
je li dan poslije good enough?
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:16 sri, 15. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="mea"]Da se razumijemo, meni se cini da se to sve previse zakompliciralo.[/quote]
to se definitivno previse zakompliciralo. studenti ne bi smjeli moci PRIJAVIT ispit (na studomatu) ako nisu ispunili obaveze. medutim, rijetkima se da posvetiti toliku paznju studomatu pa da on bude toliko informiran. dualnost indexa i studomata nas dovodi do paradoxa - studentu se moze desit da padne ispit koji uopce nije mogao prijavit :???:
mislim da se moramo odlucit - hocemo li potpise, ili cemo studomat? ovakve konfuzije i komplikacije nemaju smisla. ako se odlucimo za studomat, onda se moramo ozbiljno odlucit za studomat, i onda vise nitko moci zloporabiti mogucnost izlaska na pismeni ispit bez indexa.
ako se necemo odlucit za studomat, kog vraga smo ga uveli? :(
mea (napisa): | Da se razumijemo, meni se cini da se to sve previse zakompliciralo. |
to se definitivno previse zakompliciralo. studenti ne bi smjeli moci PRIJAVIT ispit (na studomatu) ako nisu ispunili obaveze. medutim, rijetkima se da posvetiti toliku paznju studomatu pa da on bude toliko informiran. dualnost indexa i studomata nas dovodi do paradoxa - studentu se moze desit da padne ispit koji uopce nije mogao prijavit
mislim da se moramo odlucit - hocemo li potpise, ili cemo studomat? ovakve konfuzije i komplikacije nemaju smisla. ako se odlucimo za studomat, onda se moramo ozbiljno odlucit za studomat, i onda vise nitko moci zloporabiti mogucnost izlaska na pismeni ispit bez indexa.
ako se necemo odlucit za studomat, kog vraga smo ga uveli?
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:10 čet, 16. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Izaci ces na ispit, ponijeti X-icu i kad ti vrate index, odnijet ces ga asistentu. 8) Eventualno se mozes javiti asistentu prije nego dobijes index natrag i objasniti mu situaciju. :) Vjerujem da ce pricekati koji dan, a Referadi ipak ne treba mjesec dana da vam sredi indexe, ne? ;)
Izaci ces na ispit, ponijeti X-icu i kad ti vrate index, odnijet ces ga asistentu. Eventualno se mozes javiti asistentu prije nego dobijes index natrag i objasniti mu situaciju. Vjerujem da ce pricekati koji dan, a Referadi ipak ne treba mjesec dana da vam sredi indexe, ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:32 čet, 16. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Izaci ces na ispit, ponijeti X-icu i kad ti vrate index, odnijet ces ga asistentu. 8) Eventualno se mozes javiti asistentu prije nego dobijes index natrag i objasniti mu situaciju. :) Vjerujem da ce pricekati koji dan, a Referadi ipak ne treba mjesec dana da vam sredi indexe, ne? ;)[/quote]
pa, kad svi navale sa indeksima, treba im mjesec dana. Ali to se uvijek dogodi onaj zadnji tjedan u 9. mjesecu. :( :(
vsego (napisa): | Izaci ces na ispit, ponijeti X-icu i kad ti vrate index, odnijet ces ga asistentu. Eventualno se mozes javiti asistentu prije nego dobijes index natrag i objasniti mu situaciju. Vjerujem da ce pricekati koji dan, a Referadi ipak ne treba mjesec dana da vam sredi indexe, ne?  |
pa, kad svi navale sa indeksima, treba im mjesec dana. Ali to se uvijek dogodi onaj zadnji tjedan u 9. mjesecu.
_________________  Everything happens with a reason!

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:52 čet, 16. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]takve i slicne scenarije cemo rijesiti na vijecu voditelja nastave, I hope :wink:[/quote]
:idea: IMO, potpisi su problematicni samo u zimskom i ljetnom roku (jer nije sredjena sva dokumentacija), pa bih zamolio da nas se oslobodi kontrole potpisa u indexima na svim ostalim rokovima. :D
Nesi (napisa): | takve i slicne scenarije cemo rijesiti na vijecu voditelja nastave, I hope  |
IMO, potpisi su problematicni samo u zimskom i ljetnom roku (jer nije sredjena sva dokumentacija), pa bih zamolio da nas se oslobodi kontrole potpisa u indexima na svim ostalim rokovima.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
Postano: 16:05 čet, 16. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Ocito je (barem meni) da je najbolja opcija da profesori (ili asistenti, tko god da je zaduzen za to) uredno obave svoje obaveze, i unose podatke u studomat tako da tko ima uvjet (koji je uglavnom postotak na kolokvijima), moze prijaviti ispit, i to je to. Ovaj nered me zivcira.
I sta se uopce tice ispunjavanja uvjeta za profesorski potpis putem dobivanja dovoljno bodova na kolokvijima, mislim, stvarno... Tko se toga sjetio, mora da je stvarno genije. Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? Tako se barem prisjecam da mi je jedan asistent to odgovoria. Ako nisam u pravu, molim ispravite me.
Ocito je (barem meni) da je najbolja opcija da profesori (ili asistenti, tko god da je zaduzen za to) uredno obave svoje obaveze, i unose podatke u studomat tako da tko ima uvjet (koji je uglavnom postotak na kolokvijima), moze prijaviti ispit, i to je to. Ovaj nered me zivcira.
I sta se uopce tice ispunjavanja uvjeta za profesorski potpis putem dobivanja dovoljno bodova na kolokvijima, mislim, stvarno... Tko se toga sjetio, mora da je stvarno genije. Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? Tako se barem prisjecam da mi je jedan asistent to odgovoria. Ako nisam u pravu, molim ispravite me.
_________________ Sig pobrisan by Admin zbog krsenja Pravila... hehe, fair enough 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 17:11 čet, 16. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="n0mad"]I sta se uopce tice ispunjavanja uvjeta za profesorski potpis putem dobivanja dovoljno bodova na kolokvijima, mislim, stvarno... Tko se toga sjetio, mora da je stvarno genije. Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? Tako se barem prisjecam da mi je jedan asistent to odgovoria. Ako nisam u pravu, molim ispravite me.[/quote]
Desi li ti se da opet padnes godinu, imat ces vise-manje SAMO kolokvije kao metodu provjere znanja, pa nece biti ni problema sa potpisima :)
n0mad (napisa): | I sta se uopce tice ispunjavanja uvjeta za profesorski potpis putem dobivanja dovoljno bodova na kolokvijima, mislim, stvarno... Tko se toga sjetio, mora da je stvarno genije. Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? Tako se barem prisjecam da mi je jedan asistent to odgovoria. Ako nisam u pravu, molim ispravite me. |
Desi li ti se da opet padnes godinu, imat ces vise-manje SAMO kolokvije kao metodu provjere znanja, pa nece biti ni problema sa potpisima
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
Postano: 17:19 čet, 16. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="n0mad"]I sta se uopce tice ispunjavanja uvjeta za profesorski potpis putem dobivanja dovoljno bodova na kolokvijima, mislim, stvarno... Tko se toga sjetio, mora da je stvarno genije. Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? Tako se barem prisjecam da mi je jedan asistent to odgovoria. Ako nisam u pravu, molim ispravite me.[/quote]
Desi li ti se da opet padnes godinu, imat ces vise-manje SAMO kolokvije kao metodu provjere znanja, pa nece biti ni problema sa potpisima :)[/quote]
Zar je toliko ocito da sam ljosnia? lol Nisam znao da sam toliko transparentan. :D
Ali u svakom slucaju, barem cemo znat na cemu smo, a ne trckarat po fakultetu ka strumpfovi. heh
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | n0mad (napisa): | I sta se uopce tice ispunjavanja uvjeta za profesorski potpis putem dobivanja dovoljno bodova na kolokvijima, mislim, stvarno... Tko se toga sjetio, mora da je stvarno genije. Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? Tako se barem prisjecam da mi je jedan asistent to odgovoria. Ako nisam u pravu, molim ispravite me. |
Desi li ti se da opet padnes godinu, imat ces vise-manje SAMO kolokvije kao metodu provjere znanja, pa nece biti ni problema sa potpisima  |
Zar je toliko ocito da sam ljosnia? lol Nisam znao da sam toliko transparentan.
Ali u svakom slucaju, barem cemo znat na cemu smo, a ne trckarat po fakultetu ka strumpfovi. heh
_________________ Sig pobrisan by Admin zbog krsenja Pravila... hehe, fair enough 
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
Postano: 19:05 čet, 16. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="n0mad"]Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? [/quote]
Preciznije... drugi potpis označava "uredno izvršenje obaveza". Što su obaveze, to ovisi od kolegija do kolegija. Može biti prisustvovanje na predavanjima/vježbama, izrada domaćih zadaća, održan seminar, određen broj bodova na kolokviju,...
n0mad (napisa): | Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? |
Preciznije... drugi potpis označava "uredno izvršenje obaveza". Što su obaveze, to ovisi od kolegija do kolegija. Može biti prisustvovanje na predavanjima/vježbama, izrada domaćih zadaća, održan seminar, određen broj bodova na kolokviju,...
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
Postano: 0:25 pet, 17. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="mea"][quote="n0mad"]Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? [/quote]
Preciznije... drugi potpis označava "uredno izvršenje obaveza". Što su obaveze, to ovisi od kolegija do kolegija. Može biti prisustvovanje na predavanjima/vježbama, izrada domaćih zadaća, održan seminar, određen broj bodova na kolokviju,...[/quote]
U tom slucaju nemam sta prigovarat.
mea (napisa): | n0mad (napisa): | Zar prvi potpis ne treba oznacavati da je student uredno upisao kolegij, a drugi da ga je uredno pratio? |
Preciznije... drugi potpis označava "uredno izvršenje obaveza". Što su obaveze, to ovisi od kolegija do kolegija. Može biti prisustvovanje na predavanjima/vježbama, izrada domaćih zadaća, održan seminar, određen broj bodova na kolokviju,... |
U tom slucaju nemam sta prigovarat.
|
|
[Vrh] |
|
|