Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Koja menza vam je najbolja? |
SC |
|
37% |
[ 16 ] |
Menza na FER-u |
|
18% |
[ 8 ] |
Menza na Medicini |
|
2% |
[ 1 ] |
Menza na PBF-u |
|
9% |
[ 4 ] |
Menza na gradevini/arhikteturi |
|
2% |
[ 1 ] |
Menza na nekom drugom faxu (napisat cu u postu kojem) |
|
6% |
[ 3 ] |
Menza u domu (u postu napisem kojem) |
|
23% |
[ 10 ] |
|
Ukupno glasova : 43 |
|
Autor/ica |
Poruka |
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:07 pet, 24. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]nije ako uzgajas sam doma bez ikakvih dodataka na kemijeskom podrucju :lol: :lol: :lol:[/quote]
A ti [b]pouzdano[/b] znas da ti nista nije doletjelo kroz zrak, da sjeme koje posijes nije genetski modificirano...? :-k :P
Btw, sad ste :OT: Molim vratiti se na temu, a za GMO si otvorite novi topic. 8)
bily (napisa): | nije ako uzgajas sam doma bez ikakvih dodataka na kemijeskom podrucju  |
A ti pouzdano znas da ti nista nije doletjelo kroz zrak, da sjeme koje posijes nije genetski modificirano...?
Btw, sad ste Molim vratiti se na temu, a za GMO si otvorite novi topic.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 18:07 pet, 1. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Ja bih samo rekla da je jako važna karakteristika ubacivanja u redove.
Teta na blagajni na medicini i sama je rekla da bi trebali uzeti tipa iz securityja da pazi da se ljudi (ja bih prije rekla budući doktorčići) ne ubacuju u red.
U SC-u da bi se netko ugurao ispred mene, pritom ne mislim na fast food, mora me zatražiti da se pomaknem, a ja ako sam posebno netolerantna taj dan uvijek mogu otpiliti tipa ili tipicu. Pa nek se natezu samnom dok netko od nas ne popusti. I obično se guraju max 2 osobe istodobno, a 2 je manje od 3 ili 4 ili 10 i njih mogu nekak posramiti.
Eh sad, zbog loše organizacije na medicini i na FERu (kojeg, uz to ubacivanje, ne volim zbog čisto visokih cijena u odnosu na ostale menze) bilo tko može otić na početak reda i provući se kroz ogradu. A na to nemogu utjecat. Tu se ubacuje u čoporima, a protiv 10 tipova malo što može jedna cura pa makar imala PMS.
Također se zgražam nad kuharicama koje kupe krumpir koji im je pao na pod i namjeravaju ga stavit natrag u "opticaj" ali ih student uoči pa ga stave na stranu dok student ne ode (a onda nastave sa svojim paklenim planom :evil: ) ili one koje peru ruke u čaju na očigled studenata (i onda taj čan posluže studentu) - kao što je na Veterini. Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.
Sve ovo su bitni čimbenici u odabiru dobre menze. Ja ću uvijek glasati za menzu s toplom finom papicom, NEmogućnosti ubacivanja u redove i kuharicama kojima je moto - ono što ja ne bih jela - neću ni poslužit.
Iz svega ovog bi se moglo zaključiti da volim papati. Da, volim! :lol:
Ja bih samo rekla da je jako važna karakteristika ubacivanja u redove.
Teta na blagajni na medicini i sama je rekla da bi trebali uzeti tipa iz securityja da pazi da se ljudi (ja bih prije rekla budući doktorčići) ne ubacuju u red.
U SC-u da bi se netko ugurao ispred mene, pritom ne mislim na fast food, mora me zatražiti da se pomaknem, a ja ako sam posebno netolerantna taj dan uvijek mogu otpiliti tipa ili tipicu. Pa nek se natezu samnom dok netko od nas ne popusti. I obično se guraju max 2 osobe istodobno, a 2 je manje od 3 ili 4 ili 10 i njih mogu nekak posramiti.
Eh sad, zbog loše organizacije na medicini i na FERu (kojeg, uz to ubacivanje, ne volim zbog čisto visokih cijena u odnosu na ostale menze) bilo tko može otić na početak reda i provući se kroz ogradu. A na to nemogu utjecat. Tu se ubacuje u čoporima, a protiv 10 tipova malo što može jedna cura pa makar imala PMS.
Također se zgražam nad kuharicama koje kupe krumpir koji im je pao na pod i namjeravaju ga stavit natrag u "opticaj" ali ih student uoči pa ga stave na stranu dok student ne ode (a onda nastave sa svojim paklenim planom ) ili one koje peru ruke u čaju na očigled studenata (i onda taj čan posluže studentu) - kao što je na Veterini. Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.
Sve ovo su bitni čimbenici u odabiru dobre menze. Ja ću uvijek glasati za menzu s toplom finom papicom, NEmogućnosti ubacivanja u redove i kuharicama kojima je moto - ono što ja ne bih jela - neću ni poslužit.
Iz svega ovog bi se moglo zaključiti da volim papati. Da, volim!
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:08 sub, 2. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="Anonymous"]Također se zgražam nad kuharicama koje kupe krumpir koji im je pao na pod i namjeravaju ga stavit natrag u "opticaj" ali ih student uoči pa ga stave na stranu dok student ne ode (a onda nastave sa svojim paklenim planom :evil: ) ili one koje peru ruke u čaju na očigled studenata (i onda taj čan posluže studentu) - kao što je na Veterini. Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.[/quote]
Ja mogu tolerirat ubacivanja, jer sam PREflegma osoba da se bunim, :D ali ovo za Veterinu i Promet čujem prvi put! :shock: Kukci??? :?[/quote]
Ja sam nekad volio skociti na fastfood u SC-u na pizzu. Jos dok nije bio obnovljen. I onda sam jednom cekajuci u redu vidio kako je kuharica stavila tijesto za pizze u kalupe, premazala ga umakom od rajcice i zatim je nest trknula te je isla sa nekom starom krpom pobrisati pod i lijepo ga je brisala nekih 20-tak sekundi. Naravno, krpa je bila sva siva od prljavstine. I onda je gurnula ruke pod mlaz vode (nekih 3 sec) i tako mokre ruke okrenula nad pizze koje priprema i prelazila nad svima njima ne radeci pritom nista drugo nego samo drzeci ruke nad tim pizzama dok je ta zmazana voda kapala sa njezinih ruke po pizzama. I onda ih je zabila u posudu sa sirom, zagrabila sir i isla ga stavljati na pizze. Ja sam naravno cekao pizzu. Otad nejdem na taj fastfood.
Dobar tek!
buba (napisa): | Anonymous (napisa): | Također se zgražam nad kuharicama koje kupe krumpir koji im je pao na pod i namjeravaju ga stavit natrag u "opticaj" ali ih student uoči pa ga stave na stranu dok student ne ode (a onda nastave sa svojim paklenim planom ) ili one koje peru ruke u čaju na očigled studenata (i onda taj čan posluže studentu) - kao što je na Veterini. Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo. |
Ja mogu tolerirat ubacivanja, jer sam PREflegma osoba da se bunim, ali ovo za Veterinu i Promet čujem prvi put! Kukci???  |
Ja sam nekad volio skociti na fastfood u SC-u na pizzu. Jos dok nije bio obnovljen. I onda sam jednom cekajuci u redu vidio kako je kuharica stavila tijesto za pizze u kalupe, premazala ga umakom od rajcice i zatim je nest trknula te je isla sa nekom starom krpom pobrisati pod i lijepo ga je brisala nekih 20-tak sekundi. Naravno, krpa je bila sva siva od prljavstine. I onda je gurnula ruke pod mlaz vode (nekih 3 sec) i tako mokre ruke okrenula nad pizze koje priprema i prelazila nad svima njima ne radeci pritom nista drugo nego samo drzeci ruke nad tim pizzama dok je ta zmazana voda kapala sa njezinih ruke po pizzama. I onda ih je zabila u posudu sa sirom, zagrabila sir i isla ga stavljati na pizze. Ja sam naravno cekao pizzu. Otad nejdem na taj fastfood.
Dobar tek!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:15 sub, 2. 7. 2005 Naslov: |
|
|
SC se popravio u zadnje vrijeme - ima dvije vrste salata, nekad čak i tri :shock: , puno sokića, kolači su im odlični, a za odabir hrane moraš imati iskustva 8). Inače Cvjetno je uvijek bilo super, što se tiče izbora i hrane. Kako volim njupati, meni je sve dobro :broccoli: :bull: :sheep: :bird:
SC se popravio u zadnje vrijeme - ima dvije vrste salata, nekad čak i tri , puno sokića, kolači su im odlični, a za odabir hrane moraš imati iskustva . Inače Cvjetno je uvijek bilo super, što se tiče izbora i hrane. Kako volim njupati, meni je sve dobro
_________________ "There is no passion like that of a functionary for his function."
- Georges Clemenceau
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|