Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
nenad Moderator

|
Postano: 13:03 sub, 5. 4. 2003 Naslov: VJMC - Prvi rezultati |
|
|
Sinoć smo se sretno vratili s trinaestog Vojtech Jarnik natjecanja iz Ostrave. Učestvovalo je 17 sveučilišta iz 9 zemalja, i mislim da ponovno možemo biti zadovoljni našim solidnim plasmanom, koji nas drži u sredini gornje polovice: studenti sa šest sveučilišta bili su nagrađeni, uključujući i jednog našeg. Evo pregleda rezultata:
I. kategorija:
14. Vedran Šohinger (16 bodova)
II. kategorija:
3-4. Matija Kazalicki (20 bodova, treća nagrada :weee: )
11-16. Tonći Kokan (10 bodova)
11-16. Tomislav Pejković (10 bodova)
Za ostale naše učesnike, naglasio bih da niti jedan nije ostao bez bodova, te mislim da svi zaslužuju pohvale za uloženi trud i čestitke za postignuti uspjeh.
Kod usporedbi, I. i II. kategorija imali su različite zadatke, i bodovi naprosto imaju različito značenje.
Na kraju, spomenuo bih da su od 8 izabranih zadataka, čak tri bili prijedlozi Vjekoslava Kovača. Možda su se pokazali malo preteški, ali takav izbor od strane međunarodnog žirija je svakako velika čast za autora.
Rezultati za ostale ekipe bi se trebali moći naći u dogledno vrijeme (trenutno ih još nema) na adresi http://prf.osu.cz/kma/dokumenty/vjaimc/j--list.html
Nenad Antonić
Sinoć smo se sretno vratili s trinaestog Vojtech Jarnik natjecanja iz Ostrave. Učestvovalo je 17 sveučilišta iz 9 zemalja, i mislim da ponovno možemo biti zadovoljni našim solidnim plasmanom, koji nas drži u sredini gornje polovice: studenti sa šest sveučilišta bili su nagrađeni, uključujući i jednog našeg. Evo pregleda rezultata:
I. kategorija:
14. Vedran Šohinger (16 bodova)
II. kategorija:
3-4. Matija Kazalicki (20 bodova, treća nagrada )
11-16. Tonći Kokan (10 bodova)
11-16. Tomislav Pejković (10 bodova)
Za ostale naše učesnike, naglasio bih da niti jedan nije ostao bez bodova, te mislim da svi zaslužuju pohvale za uloženi trud i čestitke za postignuti uspjeh.
Kod usporedbi, I. i II. kategorija imali su različite zadatke, i bodovi naprosto imaju različito značenje.
Na kraju, spomenuo bih da su od 8 izabranih zadataka, čak tri bili prijedlozi Vjekoslava Kovača. Možda su se pokazali malo preteški, ali takav izbor od strane međunarodnog žirija je svakako velika čast za autora.
Rezultati za ostale ekipe bi se trebali moći naći u dogledno vrijeme (trenutno ih još nema) na adresi http://prf.osu.cz/kma/dokumenty/vjaimc/j--list.html
Nenad Antonić
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:33 ned, 6. 4. 2003 Naslov: Re: VJMC - Prvi rezultati |
|
|
Srdacne cestitke svim sudionicima i s moje strane, posebno Matiji od kojeg sam vec cuo novosti iz prve ruke. :olympic:
[quote="nenad"]Na kraju, spomenuo bih da su od 8 izabranih zadataka, čak tri bili prijedlozi Vjekoslava Kovača. Možda su se pokazali malo preteški, ali takav izbor od strane međunarodnog žirija je svakako velika čast za autora.[/quote]
O pa to je ogromna cast i dotični je od veselja skakao do stropa kad je to cuo. :silly: Osjecao sam se u najmanju ruku kao da sam se i sam natjecao i bio prvi. Ima nekog gusta u tome da neki tamo Madjari i Rumunji rjesavaju ono sto ti smislis. A sto se tice tezine, u svakom od nas cuci jedan :twisted: .
Hvala ti vsego na :pc: , bas sam ih danas jeo, a :can: i :pivca: ne konzumiram. Jel' znas da kad se to dvoje pomijesa, dobijes eksploziv poput nitroglicerina.
Srdacne cestitke svim sudionicima i s moje strane, posebno Matiji od kojeg sam vec cuo novosti iz prve ruke.
nenad (napisa): | Na kraju, spomenuo bih da su od 8 izabranih zadataka, čak tri bili prijedlozi Vjekoslava Kovača. Možda su se pokazali malo preteški, ali takav izbor od strane međunarodnog žirija je svakako velika čast za autora. |
O pa to je ogromna cast i dotični je od veselja skakao do stropa kad je to cuo. Osjecao sam se u najmanju ruku kao da sam se i sam natjecao i bio prvi. Ima nekog gusta u tome da neki tamo Madjari i Rumunji rjesavaju ono sto ti smislis. A sto se tice tezine, u svakom od nas cuci jedan .
Hvala ti vsego na , bas sam ih danas jeo, a i ne konzumiram. Jel' znas da kad se to dvoje pomijesa, dobijes eksploziv poput nitroglicerina.
|
|
[Vrh] |
|
|