| Prethodna tema :: Sljedeća tema   | 

| Autor/ica | 
		Poruka | 

Markec Forumaš(ica)

Spol:   

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Markec Forumaš(ica)

Spol:   

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

Void Forumaš(ica)

| 
		 | 

| [Vrh] | 
		 | 

vsego Site Admin

Spol:   
		 | 

Postano: 9:08 čet, 10. 4. 2003    Naslov: Re: Puno pitanja | 
				            | 

| 

| 
                                         Kad sam vec prozvan...

[quote="Markec"]1. Di bi na netu mogo nac nesto o Diogenu kao grckom filozofu?
 Trazih al nisam nista naso.[/quote]

Ne znam, nije me nikad zanimalo. Probaj u nekoj knjiznici. :)

[quote="Markec"]2. Ko zna programirat u MFC-u?[/quote]

Vjerojatno Vlatko (Surlan). On bi trebao biti jedan od demosa u PR4, a mozes ga i fingerirati (ili mu mailati) na studentu (tamo se zove vsurlan).

Drugi bi bio asistent Siladic. Mislim da on spada u kategoriju teskih profesionalaca :shock: ali nemoj me drzati za rijec... :)

[quote="Markec"]3. Jeli ko radio kakvu igricu, u cemu ju je radio?[/quote]

Imas par ljudi koji su na Forumu objavili svoje radove (pocelo C'Tebinim legendarnim "[i]Pohanim bukovacama III[/i]" :)). Pogledaj po "[i]Cumezu[/i]".

[quote="Markec"]4. Ubijaju me popout windowsi, kako da ih se rjesim?[/quote]

Instaliraj Mozillu i u opcijama ukljuci da neces pop-up-ove. Imas dosta stvari iz JavaScripta koje mozes ukljuciti ili iskljuciti. Vise o prednostima Mozille nad IEom imas [url=http://www.xulplanet.com/ndeakin/arts/reasons.html]ovdje[/url]. 8) 

Kad sam vec prozvan...

| Markec (napisa): | 	 		  1. Di bi na netu mogo nac nesto o Diogenu kao grckom filozofu?

Trazih al nisam nista naso. | 	  

Ne znam, nije me nikad zanimalo. Probaj u nekoj knjiznici.  

| Markec (napisa): | 	 		  | 2. Ko zna programirat u MFC-u? | 	  

Vjerojatno Vlatko (Surlan). On bi trebao biti jedan od demosa u PR4, a mozes ga i fingerirati (ili mu mailati) na studentu (tamo se zove vsurlan).

Drugi bi bio asistent Siladic. Mislim da on spada u kategoriju teskih profesionalaca   ali nemoj me drzati za rijec...  

| Markec (napisa): | 	 		  | 3. Jeli ko radio kakvu igricu, u cemu ju je radio? | 	  

Imas par ljudi koji su na Forumu objavili svoje radove (pocelo C'Tebinim legendarnim "Pohanim bukovacama III"  ). Pogledaj po "Cumezu".

| Markec (napisa): | 	 		  | 4. Ubijaju me popout windowsi, kako da ih se rjesim? | 	  

Instaliraj Mozillu i u opcijama ukljuci da neces pop-up-ove. Imas dosta stvari iz JavaScripta koje mozes ukljuciti ili iskljuciti. Vise o prednostima Mozille nad IEom imas ovdje.  
					_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.

Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.   

| 

| 

| [Vrh] | 
		 | 

|