Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

O mesu za jelo i mesu za tetošenje
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
91 = 108 - 17

PostPostano: 19:19 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]
Jedan dio jedne američke momčadi je preživio pad aviona u planinama i spasili su se od smrti od gladi jedući druge koji su poginuli u nesreci i one koji su se kasnije smrznuli. Kanibalizam?

SickJedi[/quote]

pa ne mozes sve tak trpat u isti koš... to nije ni približno slično... jest nesto sto je vec mrtvo, pa bio to covjek ili zec, kako bi prezivio, nije nimalo slicno dosadasnjem predmetu rasprave...

[quote="vsego"]Mislis da bi me to sprijecilo? [/quote]
sada znam da te nista ne moze sprijeciti... :metalbanana: [/quote]
SickJedi (napisa):

Jedan dio jedne američke momčadi je preživio pad aviona u planinama i spasili su se od smrti od gladi jedući druge koji su poginuli u nesreci i one koji su se kasnije smrznuli. Kanibalizam?

SickJedi

pa ne mozes sve tak trpat u isti koš... to nije ni približno slično... jest nesto sto je vec mrtvo, pa bio to covjek ili zec, kako bi prezivio, nije nimalo slicno dosadasnjem predmetu rasprave...

vsego (napisa):
Mislis da bi me to sprijecilo?

sada znam da te nista ne moze sprijeciti... Metal banana [/quote]

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 19:56 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kada ga razbijemo na najsitnije spektre prezivljavanja kanibalizam je prihvatnjiv.

:twisted: Human meat good :twisted:
Kada ga razbijemo na najsitnije spektre prezivljavanja kanibalizam je prihvatnjiv.

Twisted Evil Human meat good Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 21:59 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Znam da je nemoguce jesti apsolutno zdravo, ali ja svom tijelu ne zelim uskratiti bilo koji dio koji mu treba.[/quote]

&

[quote="bnikola"]Ajde, kao biolog. Ljudi su kroz evoluciju postali svejedi. I zbog toga odredjene aminokiseline vise ne mogu sintetizirati kroz svoj metabolizam nego je jedini nacin unosa ti tzv. esencijalnih aminokiselina kroz unos hrane, i to za dane aminokiseline, [u]iskljucivo putem mesa.[/u][/quote]

Daklem neunosenjem esencijalnih aminokiselina ja ugrozavam svoje zdravlje, a time i svoju egzistenciju => meso jedem sto got netko rekao, a to smatram biolosko-eticki-moralno-kulturoloski normalnim i prihvatljivim od vecine (jos uvijek zivimo u demokraciji).

SickJedi
SickJedi (napisa):
Znam da je nemoguce jesti apsolutno zdravo, ali ja svom tijelu ne zelim uskratiti bilo koji dio koji mu treba.

&

bnikola (napisa):
Ajde, kao biolog. Ljudi su kroz evoluciju postali svejedi. I zbog toga odredjene aminokiseline vise ne mogu sintetizirati kroz svoj metabolizam nego je jedini nacin unosa ti tzv. esencijalnih aminokiselina kroz unos hrane, i to za dane aminokiseline, iskljucivo putem mesa.

Daklem neunosenjem esencijalnih aminokiselina ja ugrozavam svoje zdravlje, a time i svoju egzistenciju => meso jedem sto got netko rekao, a to smatram biolosko-eticki-moralno-kulturoloski normalnim i prihvatljivim od vecine (jos uvijek zivimo u demokraciji).

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:37 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]:twisted: Human meat good :twisted:[/quote]

Nisam bas siguran... :?

Cuo sam neku teoriju po kojoj su praljudi opstali kao vrsta, unatoc inferiornosti svojoj okolini, bas zato jer je ljudsko meso... neukusno. :blju:

S druge strane, prosle godine je onaj Njemac trazio (i nasao) preko oglasa nekoga da ga likvidira i pojede... :klopa: :D Mozda da njega pitamo? :silly:
PIPboy (napisa):
Twisted Evil Human meat good Twisted Evil

Nisam bas siguran... Confused

Cuo sam neku teoriju po kojoj su praljudi opstali kao vrsta, unatoc inferiornosti svojoj okolini, bas zato jer je ljudsko meso... neukusno. Krcko kaze 'blju' - sto vise reci?

S druge strane, prosle godine je onaj Njemac trazio (i nasao) preko oglasa nekoga da ga likvidira i pojede... Dosli cevapi!!!! Very Happy Mozda da njega pitamo? #Silly

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 22:44 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Cuo sam neku teoriju po kojoj su praljudi opstali kao vrsta, unatoc inferiornosti svojoj okolini, bas zato jer je ljudsko meso... neukusno. :blju:[/quote]

Pitanje je kolko je staro to meso koje jedes, ni krava ne bi bila fina ak je stara 10 godina. Meso postane zilavo. :evil:

SickJedi
vsego (napisa):
Cuo sam neku teoriju po kojoj su praljudi opstali kao vrsta, unatoc inferiornosti svojoj okolini, bas zato jer je ljudsko meso... neukusno. Krcko kaze 'blju' - sto vise reci?

Pitanje je kolko je staro to meso koje jedes, ni krava ne bi bila fina ak je stara 10 godina. Meso postane zilavo. Evil or Very Mad

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:45 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"][quote="vsego"]Cuo sam neku teoriju po kojoj su praljudi opstali kao vrsta, unatoc inferiornosti svojoj okolini, bas zato jer je ljudsko meso... neukusno. :blju:[/quote]
Pitanje je kolko je staro to meso koje jedes, ni krava ne bi bila fina ak je stara 10 godina. Meso postane zilavo. :evil:[/quote]

Doticni Nijemac je pojeo odraslu osobu... :P
SickJedi (napisa):
vsego (napisa):

Pitanje je kolko je staro to meso koje jedes, ni krava ne bi bila fina ak je stara 10 godina. Meso postane zilavo. Evil or Very Mad

Doticni Nijemac je pojeo odraslu osobu... Razz

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 22:47 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Doticni Nijemac je pojeo odraslu osobu... :P[/quote]

Kolko ja znam ta dva tipa su ulovili prije nego sto su izvrsili dogovor, al nisam siguran. :oops:

SickJedi
vsego (napisa):

Kolko ja znam ta dva tipa su ulovili prije nego sto su izvrsili dogovor, al nisam siguran. Embarassed

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:11 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"][quote="vsego"]Doticni Nijemac je pojeo odraslu osobu... :P[/quote]
Kolko ja znam ta dva tipa su ulovili prije nego sto su izvrsili dogovor, al nisam siguran. :oops:[/quote]

[url=http://www.cbc.ca/stories/2004/01/30/cannibal040130]Krivo znas[/url]. 8) Btw, fulah vrijeme: bilo je to 2001, a prosle godine je bilo samo sudjenje... :)
SickJedi (napisa):
vsego (napisa):

Kolko ja znam ta dva tipa su ulovili prije nego sto su izvrsili dogovor, al nisam siguran. Embarassed

Krivo znas. Cool Btw, fulah vrijeme: bilo je to 2001, a prosle godine je bilo samo sudjenje... Smile

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 6:36 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sa svim potrebnim zacinima , svako meso je ukusno ukljucujuci ljudsko.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 6:57 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Sa svim potrebnim zacinima , svako meso je ukusno ukljucujuci ljudsko.[/quote]
:grebgreb:

To ti iz osobnog iskustva? :eat: 8-[

Hanibal Lector bi se složio s tobom, :D a morski psi ne bi. :-|
PIPboy (napisa):

Kotacici rade 100 na sat

To ti iz osobnog iskustva? Cek da nes gricnem Anxious

Hanibal Lector bi se složio s tobom, Very Happy a morski psi ne bi. Neutral

[Vrh]
Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 12:17 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"] a morski psi ne bi. :-|[/quote]

Zapravo morskim psima je prilicno svejedno...
buba (napisa):
a morski psi ne bi. Neutral

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 13:12 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Asmodai"][quote="buba"] a morski psi ne bi. :-|[/quote]

Zapravo morskim psima je prilicno svejedno...[/quote]
Oni samo gricnu, jer misle da je plivač tuljan ili šta već, :D ali ne pojedu ljudsko meso, jer im ne paše po okusu. :verycool:
Asmodai (napisa):
buba (napisa):
a morski psi ne bi. Neutral

Oni samo gricnu, jer misle da je plivač tuljan ili šta već, Very Happy ali ne pojedu ljudsko meso, jer im ne paše po okusu. Very cool

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 14:17 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Oni samo gricnu, jer misle da je plivač tuljan ili šta već, :D ali ne pojedu ljudsko meso, jer im ne paše po okusu. :verycool:[/quote]

Znas kako kazu, sto morskih pasa - sto cudi... Mozda ime neki cudni morski pas kojem je to fino. :D
buba (napisa):
Oni samo gricnu, jer misle da je plivač tuljan ili šta već, Very Happy ali ne pojedu ljudsko meso, jer im ne paše po okusu. Very cool

Znas kako kazu, sto morskih pasa - sto cudi... Mozda ime neki cudni morski pas kojem je to fino. Very Happy

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 16:15 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"][quote="buba"]Oni samo gricnu, jer misle da je plivač tuljan ili šta već, :D ali ne pojedu ljudsko meso, jer im ne paše po okusu. :verycool:[/quote]

Znas kako kazu, sto morskih pasa - sto cudi... Mozda ime neki cudni morski pas kojem je to fino. :D[/quote]
Ali ovo nije rasprava o ukusima morskih pasa, nego o ukusima ljudi! :roll:
SickJedi (napisa):
buba (napisa):

Znas kako kazu, sto morskih pasa - sto cudi... Mozda ime neki cudni morski pas kojem je to fino. Very Happy

Ali ovo nije rasprava o ukusima morskih pasa, nego o ukusima ljudi! Rolling Eyes

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 16:26 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zanima me samo jedna stvar... Što se dogodi čovjeku da odluči postati vegetarijanac? Malo sam razmišljala o tome, al nisam baš došla do zadovoljavajućeg odgovora.
Zanima me samo jedna stvar... Što se dogodi čovjeku da odluči postati vegetarijanac? Malo sam razmišljala o tome, al nisam baš došla do zadovoljavajućeg odgovora.

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 16:50 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]Zanima me samo jedna stvar... Što se dogodi čovjeku da odluči postati vegetarijanac? Malo sam razmišljala o tome, al nisam baš došla do zadovoljavajućeg odgovora.[/quote]

javi se na [url=www.bius.hr/phpbb]BIUSOV Forum[/url]
bila je jedna diskusija tamo po tom pitanju.
Anđelčić (napisa):

javi se na BIUSOV Forum

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 16:51 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pogledaj War Of The Worlds i sve ce ti biti jasno. 8)
Pogledaj War Of The Worlds i sve ce ti biti jasno. Cool

[Vrh]
Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 7 - 3

PostPostano: 17:29 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]

javi se na [url=www.bius.hr/phpbb]BIUSOV Forum[/url]
bila je jedna diskusija tamo po tom pitanju.[/quote]
pa i nije baš bila neka rasprava, jer se 98% biološke populacije izjasnilo kao svejedi...
vegetarijanci baš kod nas i nemaju kruha :lol: to malo što ih ima ili su članovi "prijatelja životinja", pa ih nitko ne uzima za ozbiljno, ili su samo izjavili da ne vole meso (po mom mišljenju, onaj tko kaže da ne voli meso, nikada nije probao nešto dobro napravljeno - mama mu loše kuha :) )... :cowdance:
HijenA (napisa):

javi se na BIUSOV Forum

pa i nije baš bila neka rasprava, jer se 98% biološke populacije izjasnilo kao svejedi...
vegetarijanci baš kod nas i nemaju kruha Laughing to malo što ih ima ili su članovi "prijatelja životinja", pa ih nitko ne uzima za ozbiljno, ili su samo izjavili da ne vole meso (po mom mišljenju, onaj tko kaže da ne voli meso, nikada nije probao nešto dobro napravljeno - mama mu loše kuha Smile )... Plesuca krava

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 18:47 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Dabrica"][quote="HijenA"]javi se na [url=www.bius.hr/phpbb]BIUSOV Forum[/url]
bila je jedna diskusija tamo po tom pitanju.[/quote]
vegetarijanci baš kod nas i nemaju kruha :lol: to malo što ih ima ili su članovi "prijatelja životinja", pa ih nitko ne uzima za ozbiljno, ili su samo izjavili da ne vole meso (po mom mišljenju, onaj tko kaže da ne voli meso, nikada nije probao nešto dobro napravljeno - mama mu loše kuha :) )... :cowdance:[/quote]

Ma da, rasprava je bila poprilicno neozbiljna, nije bila znanstveno usmjerena (koliko se sjecam, da sada ne citam...). Ma nemamo mi nis protiv vegetarijanca (bar ne nista efikasno). :twisted:
Pa ima ljudi koji ne vole ribu i sl, pa zasto se ne bi nasao netko tko ne voli meso?
Dabrica (napisa):
HijenA (napisa):
javi se na BIUSOV Forum

vegetarijanci baš kod nas i nemaju kruha Laughing to malo što ih ima ili su članovi "prijatelja životinja", pa ih nitko ne uzima za ozbiljno, ili su samo izjavili da ne vole meso (po mom mišljenju, onaj tko kaže da ne voli meso, nikada nije probao nešto dobro napravljeno - mama mu loše kuha Smile )... Plesuca krava

Ma da, rasprava je bila poprilicno neozbiljna, nije bila znanstveno usmjerena (koliko se sjecam, da sada ne citam...). Ma nemamo mi nis protiv vegetarijanca (bar ne nista efikasno). Twisted Evil
Pa ima ljudi koji ne vole ribu i sl, pa zasto se ne bi nasao netko tko ne voli meso?

Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 7 - 3

PostPostano: 20:51 sri, 29. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

istina, ali riba uvijek ima karakterističan okus (koji ja volim), ali se meso sprema na toliko tisuća načina da je nemoguće ne naći nešto što ti se sviđa...
istina, ali riba uvijek ima karakterističan okus (koji ja volim), ali se meso sprema na toliko tisuća načina da je nemoguće ne naći nešto što ti se sviđa...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 3 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum