Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

stipendije

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 19:39 sub, 29. 3. 2003    Naslov: stipendije Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima! Jel zna netko sto je sa stipendijama?

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:50 sub, 29. 3. 2003    Naslov: Re: stipendije Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Pozdrav svima! Jel zna netko sto je sa stipendijama?[/quote]

ako mislis na stipendije od ministarstva, jos nista...

try this...
http://www.mzt.hr/mzt/hrv/djelatnosti/visoko/standard/stipendije_2003.htm
Anonymous (napisa):

ako mislis na stipendije od ministarstva, jos nista...

try this...
http://www.mzt.hr/mzt/hrv/djelatnosti/visoko/standard/stipendije_2003.htm

Gost

PostPostano: 19:12 ned, 30. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala Nesi! Znam i ja za tu obavijest al sam se nadala da netko ima neku "vezicu" u MZT :D pa da zna nesto sto jos nije dano u javnost... Ah, steta... Preostaje nam samo cekati... I cekati... :wink:
Lidija
Hvala Nesi! Znam i ja za tu obavijest al sam se nadala da netko ima neku "vezicu" u MZT Very Happy pa da zna nesto sto jos nije dano u javnost... Ah, steta... Preostaje nam samo cekati... I cekati... Wink
Lidija

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 21:45 ned, 30. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Hvala Nesi! Znam i ja za tu obavijest al sam se nadala da netko ima neku "vezicu" u MZT :D pa da zna nesto sto jos nije dano u javnost... Ah, steta... Preostaje nam samo cekati... I cekati... :wink:
Lidija[/quote]

i onda jos malo cekati
i nakon svega toga cekanja..
jos cekati :wink:
pa se mozda nesto i sazna...
oh well, zivot je takav, cupav i dlakav, cak i nakon sto ga pocesljas... :wink:
Anonymous (napisa):
Hvala Nesi! Znam i ja za tu obavijest al sam se nadala da netko ima neku "vezicu" u MZT Very Happy pa da zna nesto sto jos nije dano u javnost... Ah, steta... Preostaje nam samo cekati... I cekati... Wink
Lidija

i onda jos malo cekati
i nakon svega toga cekanja..
jos cekati Wink
pa se mozda nesto i sazna...
oh well, zivot je takav, cupav i dlakav, cak i nakon sto ga pocesljas... Wink

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Sarma = la pohva - posuda
43 = 94 - 51

PostPostano: 12:38 pon, 7. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano! :x
ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano! Mad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 19:11 pon, 7. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="klikky"]ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano! :x[/quote]
...nemoj tako klikky o našim tetama :wink: ...btw ovo nije zlonamjerno nego dobronamjerno ... čil sve će biti u redu ... :wink:
klikky (napisa):
ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano! Mad

...nemoj tako klikky o našim tetama Wink ...btw ovo nije zlonamjerno nego dobronamjerno ... čil sve će biti u redu ... Wink

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 19:14 pon, 7. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="color"][quote="klikky"]ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano! :x[/quote]
...nemoj tako klikky o našim tetama :wink: ...btw ovo nije zlonamjerno nego dobronamjerno ... čil sve će biti u redu ... :wink:[/quote]

nije ni moje bilo zlonamjerno. istina je to sto sam napisao... takvo ja iskustvo imam sa stipendijom. a sigurno je takvo iskustvo i generacija prije mene i poslije mene.....no, nema veze....glavno da lova dolazi! :D
color (napisa):
klikky (napisa):

...nemoj tako klikky o našim tetama Wink ...btw ovo nije zlonamjerno nego dobronamjerno ... čil sve će biti u redu ... Wink

nije ni moje bilo zlonamjerno. istina je to sto sam napisao... takvo ja iskustvo imam sa stipendijom. a sigurno je takvo iskustvo i generacija prije mene i poslije mene.....no, nema veze....glavno da lova dolazi! Very Happy

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:18 pon, 7. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="klikky"][quote="color"][quote="klikky"]ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano! :x[/quote]
...nemoj tako klikky o našim tetama :wink: ...btw ovo nije zlonamjerno nego dobronamjerno ... čil sve će biti u redu ... :wink:[/quote]

nije ni moje bilo zlonamjerno. istina je to sto sam napisao... takvo ja iskustvo imam sa stipendijom. a sigurno je takvo iskustvo i generacija prije mene i poslije mene.....no, nema veze....glavno da lova dolazi! :D[/quote]

... eto vidiš ipak je hapi end ...malo kasni al kako sam rekao najbolje je čil ... :wink:
klikky (napisa):
color (napisa):
klikky (napisa):

nije ni moje bilo zlonamjerno. istina je to sto sam napisao... takvo ja iskustvo imam sa stipendijom. a sigurno je takvo iskustvo i generacija prije mene i poslije mene.....no, nema veze....glavno da lova dolazi! Very Happy

... eto vidiš ipak je hapi end ...malo kasni al kako sam rekao najbolje je čil ... Wink

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:22 pon, 7. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

A bas ste me "razveselili"... :cry: Sad se osjecam poput prave brucosice; naivna i neupucena... Znala sam da stipendije i nisu bas najredovitije al da ce i s rezultatima biti toliko muke, nisam ni sanjala (tocnije, imala nocnu moru :wink: ). A bed!
A bas ste me "razveselili"... Crying or Very sad Sad se osjecam poput prave brucosice; naivna i neupucena... Znala sam da stipendije i nisu bas najredovitije al da ce i s rezultatima biti toliko muke, nisam ni sanjala (tocnije, imala nocnu moru Wink ). A bed!

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 7:05 uto, 8. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo da te sad malo i utjesim. moras upisati redovno 2. godinu u 10. mjesecu o.g. inace stipendiju gubis. a kad je upises, onda ti je od 1. mjeseca 2004. godine redovita, tj. dodje ti do 5. u mjesecu. jedino sta smo se svi malo zacudili je sta je ove godine stipendija za ozujak dosla oko 25.2. sta je ok jer smo primili stipendije za 2 mjeseca u veljaci (za veljacu oko 5.2. i za ozujak 25.2.), al nam je zato bilo zatisje vise od mjesec dana (za travanj nam je stigla brije par dana)!
evo da te sad malo i utjesim. moras upisati redovno 2. godinu u 10. mjesecu o.g. inace stipendiju gubis. a kad je upises, onda ti je od 1. mjeseca 2004. godine redovita, tj. dodje ti do 5. u mjesecu. jedino sta smo se svi malo zacudili je sta je ove godine stipendija za ozujak dosla oko 25.2. sta je ok jer smo primili stipendije za 2 mjeseca u veljaci (za veljacu oko 5.2. i za ozujak 25.2.), al nam je zato bilo zatisje vise od mjesec dana (za travanj nam je stigla brije par dana)!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:19 uto, 8. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok. Moram priznat da ti utjeha i nije losa. :) Jedino mi se ne svida to sto se stipendija gubi ak se neda godina do 10.mj. Al, kad bolje razmislim, to je pravedno...Valjda necu imati previse problema s ispitima i VALJDA cu uspjet dati uvjet... :wink: Ma sto ja to govorim, jos ni ne znam dal cu dobit stipendiju...
Ok. Moram priznat da ti utjeha i nije losa. Smile Jedino mi se ne svida to sto se stipendija gubi ak se neda godina do 10.mj. Al, kad bolje razmislim, to je pravedno...Valjda necu imati previse problema s ispitima i VALJDA cu uspjet dati uvjet... Wink Ma sto ja to govorim, jos ni ne znam dal cu dobit stipendiju...

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 11:33 sri, 9. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

uvijek ti postoji nesto sta se zove ZALBA NA NATJECAJ. a veliki dio njih koji predaju zalbu, stipendiju i dobiju. ove godine je sa stipendijama ipak malo bolje sve napravljeno, jer mi prosle godine nismo znali koliko bodova nosi svaka stavka. dakle, nitko od nas nije znao po kojoj su osnovi stipendiju dobili. no, nije ni bitno, dobili smo je! doduse, sve je to povlacilo i jedno vazno pitanje: "da li postoje stipendisti 'na vezu'?". moj zakljucak je da postoje. naime, tada se moglo puno lakse varati. i bilo je jos nesto sto nam je svima na omf-u splitu zapelo za oko. e, mi dobivamo punu listu (cijele hrvatske). i bila je neka cura koja je dobila stipendiju u cak, vjerovali ili ne, 3 kategorije, od toga u jednoj 2 puta. je l' ikome to sumnjivo? isti jmb, isti fax, isto ime i prezime....da, definitivno je sumnjivo!
uvijek ti postoji nesto sta se zove ZALBA NA NATJECAJ. a veliki dio njih koji predaju zalbu, stipendiju i dobiju. ove godine je sa stipendijama ipak malo bolje sve napravljeno, jer mi prosle godine nismo znali koliko bodova nosi svaka stavka. dakle, nitko od nas nije znao po kojoj su osnovi stipendiju dobili. no, nije ni bitno, dobili smo je! doduse, sve je to povlacilo i jedno vazno pitanje: "da li postoje stipendisti 'na vezu'?". moj zakljucak je da postoje. naime, tada se moglo puno lakse varati. i bilo je jos nesto sto nam je svima na omf-u splitu zapelo za oko. e, mi dobivamo punu listu (cijele hrvatske). i bila je neka cura koja je dobila stipendiju u cak, vjerovali ili ne, 3 kategorije, od toga u jednoj 2 puta. je l' ikome to sumnjivo? isti jmb, isti fax, isto ime i prezime....da, definitivno je sumnjivo!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:22 sri, 9. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma nije to samo tvoj zakljucak... S time se slaze VEELIKA vecina, a ostatak su oni koji su dobili stipendiju preko veze ( oni o tome "nemaju" misljenje :lol: ). Nazalost, toga ce uvijek biti i time ne treba previse razbijat glavu. Bolje se bavit necim na sto se zaista moze utjecati...
Ma nije to samo tvoj zakljucak... S time se slaze VEELIKA vecina, a ostatak su oni koji su dobili stipendiju preko veze ( oni o tome "nemaju" misljenje Laughing ). Nazalost, toga ce uvijek biti i time ne treba previse razbijat glavu. Bolje se bavit necim na sto se zaista moze utjecati...

[Vrh]
Void
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 17:21 sri, 16. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://www.mzt.hr/mzt/hrv/djelatnosti/visoko/standard/stipendije-rezultati/stipendije-rezultati.htm
http://www.mzt.hr/mzt/hrv/djelatnosti/visoko/standard/stipendije-rezultati/stipendije-rezultati.htm

[Vrh]
Gost

PostPostano: 23:07 sri, 16. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

...stipednije vam nisu potrebne samo se potrudite da budete predsjednik ,tajnik ili član malog vijeća SUME... :twisted:
...stipednije vam nisu potrebne samo se potrudite da budete predsjednik ,tajnik ili član malog vijeća SUME... Twisted Evil

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:16 čet, 17. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]...stipednije vam nisu potrebne samo se potrudite da budete predsjednik ,tajnik ili član malog vijeća SUME... :twisted:[/quote]

:lol: viš viš :lol:
Anonymous (napisa):
...stipednije vam nisu potrebne samo se potrudite da budete predsjednik ,tajnik ili član malog vijeća SUME... Twisted Evil

Laughing viš viš Laughing

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum