Prethodna tema :: Sljedeća tema |
kamo na apsolventsko? |
Skandinavske zemlje (Danska, Finska, Norveška, Švedska) |
|
37% |
[ 6 ] |
Rusija |
|
6% |
[ 1 ] |
Cipar, Grčka, Kreta |
|
6% |
[ 1 ] |
Francuska, Italija |
|
0% |
[ 0 ] |
Poljska, pribaltičke zemlje |
|
0% |
[ 0 ] |
Španjolska |
|
6% |
[ 1 ] |
Srednja Europa (Češka, Mađarska, Slovačka) |
|
18% |
[ 3 ] |
Austrija, Njemačka, Švicarska |
|
0% |
[ 0 ] |
Benelux (Belgija, Luxemburg, Nizozemska) |
|
6% |
[ 1 ] |
Engleska, Irska, Škotska |
|
18% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 16 |
|
Autor/ica |
Poruka |
mate Forumaš(ica)
|
Postano: 14:14 uto, 18. 3. 2003 Naslov: Apsolventsko putovanje |
|
|
[size=15] Andrijana, Anja, Ante, Boris, Maroje, Marina, Rudolf i ja pričali smo jučer o apsolventskom. Pala je ideja da se pokrene mailing lista, ali mislim da je i ovo primjereno.
Stoga koji želite na slijedeće [u]apsolventsko putovanje[/u] javite se sa svojim prijedlozima, željama, stavovima, ne zaboravite registrirati se na forumu (inače ne možete glasati).
Poll je možda malo preopćenit, ali glasanje traje [b]45[/b] dana pa možemo ponoviti kada se iskristaliziraju želje. [/size]
Dakle kako [color=blue]Maroje[/color] napisa:
[color=blue]
Napisite da li bi isli, kada bi isli, gdje bi isli, koliko bi love dali itd.
[/color]
Andrijana, Anja, Ante, Boris, Maroje, Marina, Rudolf i ja pričali smo jučer o apsolventskom. Pala je ideja da se pokrene mailing lista, ali mislim da je i ovo primjereno.
Stoga koji želite na slijedeće apsolventsko putovanje javite se sa svojim prijedlozima, željama, stavovima, ne zaboravite registrirati se na forumu (inače ne možete glasati).
Poll je možda malo preopćenit, ali glasanje traje 45 dana pa možemo ponoviti kada se iskristaliziraju želje.
Dakle kako Maroje napisa:
Napisite da li bi isli, kada bi isli, gdje bi isli, koliko bi love dali itd.
Zadnja promjena: mate; 15:32 uto, 18. 3. 2003; ukupno mijenjano 5 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
mate Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:24 uto, 18. 3. 2003 Naslov: Re: Apsolventsko putovanje |
|
|
Ja ne idem, ali evo par komentara... :)
[list=1]
[*] Skandinavija zvuci ok - mozda bih to i ja izabrao; treba vidjeti sto se nudi i po kojim cijenama :)
[*] Rusija - nekako... na vasem mjestu ne bih. Nije to vise ona Rusija u koju su nasi preci isli na apsolventska. Razocarat cete se :?
[*] O Grckoj sam cuo da je jako lijepa tamo gdje je za turiste. Malo se odmaknite i - navodno - shvatit cete da ni Balkan nije los... :shock:
[*] Za vrijeme boravka u CERNu sam stigao malo obici. Lijepo uredjeno. Ako tamo odete, preporucam da barem obidjete Zenevsko jezero od Zeneve prema sjeveru. Takodjer, Anasi (gradic u Francuskoj, ne znam kako se zove). Krace: preporucam. :)
[*] O Poljskoj ne znam nista osim da je Weird Al odande... ;)
[*] Spanjolska - ne, nikako. Osim sto je to lanjski snijeg, navodno da tamo jako ne vole nase turiste jer nasi maturanti donose sa sobom los zadah Balkana... :(
[*] U Pragu sam bio 3 puta i to je jako lijep grad. Moze se dosta toga obici ako [b]sami[/b] idete okolo. U muzejima prihvacaju Ixicu... :) Isto (lijep grad, obilasci, Ixica) vrijedi za Budimpestu.
Navodno su i izleti po Balatonu lijepo iskustvo. Nisam bio, ali taj kraj je lijep (gledah iz vlaka).
Btw, znam zgodan smjestaj u Budimpesti (prakticki u centru), pa se javite ako odlucite ici tamo. :)
[*] Austrija, Njemacka i Svicarska - pogledajte Fr/It. Vrijede slicne opaske. :)
[*] Benelux - ne znam skoro nista, ali zvuci dobro (dapace, vjerojatno slicno prethodnom, koje je slicno Fr/It,... :D) Amsterdam je lijep i zabavan. Crvena cetvrt je definitivno prerazvikana; ono - simpa za pogledati, ali moze se i bez toga.
[*] Irska - savrseno ako zelite uzivati u prirodi (i pivi, naravno ;)), no ne ocekujte puno vise. Po pitanju prirodnih ljepota, meni je ostavila najbolji dojam (od zemalja u kojima sam bio). Eh, da, imaju ok cijene rent-a-carova (80 EU/dan za Fiat Stilo)
Za Engl. sam cuo da je hiperskupa, pogotovo smjestaj i hrana. :(
[/list:o]
Evo, djeco, nadam se da ce vam ovo donekle pomoci. :)
Ja ne idem, ali evo par komentara...
- Skandinavija zvuci ok - mozda bih to i ja izabrao; treba vidjeti sto se nudi i po kojim cijenama
- Rusija - nekako... na vasem mjestu ne bih. Nije to vise ona Rusija u koju su nasi preci isli na apsolventska. Razocarat cete se
- O Grckoj sam cuo da je jako lijepa tamo gdje je za turiste. Malo se odmaknite i - navodno - shvatit cete da ni Balkan nije los...
- Za vrijeme boravka u CERNu sam stigao malo obici. Lijepo uredjeno. Ako tamo odete, preporucam da barem obidjete Zenevsko jezero od Zeneve prema sjeveru. Takodjer, Anasi (gradic u Francuskoj, ne znam kako se zove). Krace: preporucam.
- O Poljskoj ne znam nista osim da je Weird Al odande...
- Spanjolska - ne, nikako. Osim sto je to lanjski snijeg, navodno da tamo jako ne vole nase turiste jer nasi maturanti donose sa sobom los zadah Balkana...
- U Pragu sam bio 3 puta i to je jako lijep grad. Moze se dosta toga obici ako sami idete okolo. U muzejima prihvacaju Ixicu... Isto (lijep grad, obilasci, Ixica) vrijedi za Budimpestu.
Navodno su i izleti po Balatonu lijepo iskustvo. Nisam bio, ali taj kraj je lijep (gledah iz vlaka).
Btw, znam zgodan smjestaj u Budimpesti (prakticki u centru), pa se javite ako odlucite ici tamo.
- Austrija, Njemacka i Svicarska - pogledajte Fr/It. Vrijede slicne opaske.
- Benelux - ne znam skoro nista, ali zvuci dobro (dapace, vjerojatno slicno prethodnom, koje je slicno Fr/It,... ) Amsterdam je lijep i zabavan. Crvena cetvrt je definitivno prerazvikana; ono - simpa za pogledati, ali moze se i bez toga.
- Irska - savrseno ako zelite uzivati u prirodi (i pivi, naravno ), no ne ocekujte puno vise. Po pitanju prirodnih ljepota, meni je ostavila najbolji dojam (od zemalja u kojima sam bio). Eh, da, imaju ok cijene rent-a-carova (80 EU/dan za Fiat Stilo)
Za Engl. sam cuo da je hiperskupa, pogotovo smjestaj i hrana.
Evo, djeco, nadam se da ce vam ovo donekle pomoci.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
ante Gost
|
|
[Vrh] |
|
gilbert Gost
|
Postano: 12:47 čet, 20. 3. 2003 Naslov: Sto smo mi smislili |
|
|
Nekoliko nas, studenata generacije 1998 (konkretno: Goga, Dubravko, Ja tj. Zmak, Robi...) osmislili smo vec putovanje u Prag.
Zasad nije definitvno, ali uskoro cemo dobiti konkretne ponude. A razmisljamo jos i o Belgiji, Amsterdamu, Bugarskoj, no Prag nam je zasad najzanimljiviji.
Islo bi se preko Budimpeste di bi ostali jednu noc, pa 6 dana u Pragu pa nazad preko Beca di bi isto prespavali. Dok smo u Pragu bi mozda posjetili i neka okolna mjesta.
Zasad nas ima oko 15-20 zainteresiranih, ali rado bi da nam se jos ljudi prikljuci. Pa tko hoce s nama neka se javi. Ne moraju svi s jedne godine ici na isto mjesto, ni iz nase generacije ne idemo svi. Pa ko hoce s nama nek ide s nama ko bi drukcije nek ide drukcije.
Cak vidim da je i Vedran dao dobar komentar za Prag i Budimpestu, zato ljudi navalite! Vedrane evo javljam ti se za taj smjestaj iako ce nam to vjerojatno agencija srediti, ali ipak. Sto nam imas za ponuditi?
Mozete mi se javiti na:
gilbert@student.math.hr
P.S. E da, da jos isprobam kako djeluju ti smajlici:
:shock: - ovaj izgleda ko da nosi naocale,
8) - ovaj stvarno nosi naocale,
:oops: - i jedan animirani reda radi,
:cevapi: - i jedan iz "more Emoticons".
Nekoliko nas, studenata generacije 1998 (konkretno: Goga, Dubravko, Ja tj. Zmak, Robi...) osmislili smo vec putovanje u Prag.
Zasad nije definitvno, ali uskoro cemo dobiti konkretne ponude. A razmisljamo jos i o Belgiji, Amsterdamu, Bugarskoj, no Prag nam je zasad najzanimljiviji.
Islo bi se preko Budimpeste di bi ostali jednu noc, pa 6 dana u Pragu pa nazad preko Beca di bi isto prespavali. Dok smo u Pragu bi mozda posjetili i neka okolna mjesta.
Zasad nas ima oko 15-20 zainteresiranih, ali rado bi da nam se jos ljudi prikljuci. Pa tko hoce s nama neka se javi. Ne moraju svi s jedne godine ici na isto mjesto, ni iz nase generacije ne idemo svi. Pa ko hoce s nama nek ide s nama ko bi drukcije nek ide drukcije.
Cak vidim da je i Vedran dao dobar komentar za Prag i Budimpestu, zato ljudi navalite! Vedrane evo javljam ti se za taj smjestaj iako ce nam to vjerojatno agencija srediti, ali ipak. Sto nam imas za ponuditi?
Mozete mi se javiti na:
gilbert@student.math.hr
P.S. E da, da jos isprobam kako djeluju ti smajlici:
- ovaj izgleda ko da nosi naocale,
- ovaj stvarno nosi naocale,
- i jedan animirani reda radi,
- i jedan iz "more Emoticons".
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:38 čet, 20. 3. 2003 Naslov: Re: Sto smo mi smislili |
|
|
[quote="gilbert"]Cak vidim da je i Vedran dao dobar komentar za Prag i Budimpestu, zato ljudi navalite! Vedrane evo javljam ti se za taj smjestaj iako ce nam to vjerojatno agencija srediti, ali ipak. Sto nam imas za ponuditi?[/quote]
Kad vec pitas javno, evo i javnog odgovora. :) Daklem, to je bivsi samostan. :shock: Sobe su lijepe i uredne; kupaonice zajednicke po katovima, ali dobro odrzavane.
Kad sam ja tamo pohodio, dvokrevetna ;) soba je kostala 30-40 DEM. Osim za Novu godinu (tada je bilo oko 50 DEM). :)
Stvar je na 5-10 minuta hoda od njihovog glavnog kolodvora (zaboravih naziv - ako netko napise, sjetit cu se ;)). Adresa, pa da provjerite aktualno stanje:
Dominik Panzio
1146 Budapest, Chazar A. u. 3.
Tel/Fax: (36-1) 343-7655
Inace, nocenje u Becu ne bih preporucio. To je dosta skup grad, a za jednu noc necete nesto puno vidjeti. Bolje ulupajte jedan dan na Balatonu. :D
A u Becu prosvrljajte par sati okolo (npr. po Prateru).
Dobar provod! :)
gilbert (napisa): | Cak vidim da je i Vedran dao dobar komentar za Prag i Budimpestu, zato ljudi navalite! Vedrane evo javljam ti se za taj smjestaj iako ce nam to vjerojatno agencija srediti, ali ipak. Sto nam imas za ponuditi? |
Kad vec pitas javno, evo i javnog odgovora. Daklem, to je bivsi samostan. Sobe su lijepe i uredne; kupaonice zajednicke po katovima, ali dobro odrzavane.
Kad sam ja tamo pohodio, dvokrevetna soba je kostala 30-40 DEM. Osim za Novu godinu (tada je bilo oko 50 DEM).
Stvar je na 5-10 minuta hoda od njihovog glavnog kolodvora (zaboravih naziv - ako netko napise, sjetit cu se ). Adresa, pa da provjerite aktualno stanje:
Dominik Panzio
1146 Budapest, Chazar A. u. 3.
Tel/Fax: (36-1) 343-7655
Inace, nocenje u Becu ne bih preporucio. To je dosta skup grad, a za jednu noc necete nesto puno vidjeti. Bolje ulupajte jedan dan na Balatonu.
A u Becu prosvrljajte par sati okolo (npr. po Prateru).
Dobar provod!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Anja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Maroje Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivanx Gost
|
|
[Vrh] |
|
dvlah Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
Postano: 0:07 čet, 3. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[color=violet]Ja mislim da treba pazit na 2 stvari:
1. da se moze tulumarit ako i nisi Bill Gates (po novcaniku, mislim, nastranu to sto on vjerojatno ne prepoznaje okus pive jer je to za zloceste decke koji su ga tukli u skoli)
2. da se ima sto za vidjet osim unutrasnjosti klubova i pivnica
Zato mislim da su price kao sto su Skandinavija, Irska (koju, btw, obozavam), Engleska i sl. preskuope za ovakav tip putovanja, tj. da ne treba traziti od cijele generacije "Ako idete s nama, otvorite novcanike.", nego za ovakvo putovanje izabrati zemlju s pristupacnijim cijenama, a jos uvijek bogatom povijesti. Ergo, zemlju koja je BILA bogata, a sada vise nije; a zemlje s egzoticnim cijenama ostaviti za osobna putovanja u manjem drustvu- kad kome financijski odgovara.
Ja sam za Prag, i mislim da bi bilo dobro ici s generacijom iznad nas koji vec idu tamo, jer 1)lakse je napuniti bus; 2)vise ljudi=manje love; 3)imaju fora ljudi u generaciji (a mozda i pokoju gitaru).
Toliko od mene.[/color]
Ja mislim da treba pazit na 2 stvari:
1. da se moze tulumarit ako i nisi Bill Gates (po novcaniku, mislim, nastranu to sto on vjerojatno ne prepoznaje okus pive jer je to za zloceste decke koji su ga tukli u skoli)
Zato mislim da su price kao sto su Skandinavija, Irska (koju, btw, obozavam), Engleska i sl. preskuope za ovakav tip putovanja, tj. da ne treba traziti od cijele generacije "Ako idete s nama, otvorite novcanike.", nego za ovakvo putovanje izabrati zemlju s pristupacnijim cijenama, a jos uvijek bogatom povijesti. Ergo, zemlju koja je BILA bogata, a sada vise nije; a zemlje s egzoticnim cijenama ostaviti za osobna putovanja u manjem drustvu- kad kome financijski odgovara.
Ja sam za Prag, i mislim da bi bilo dobro ici s generacijom iznad nas koji vec idu tamo, jer 1)lakse je napuniti bus; 2)vise ljudi=manje love; 3)imaju fora ljudi u generaciji (a mozda i pokoju gitaru).
Toliko od mene.
|
|
[Vrh] |
|
sky Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 10:47 čet, 3. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"][color=violet]Ja mislim da treba pazit na 2 stvari:
Toliko od mene.[/color][/quote]
Martinab potpuno se slažem :) .
Ljudi u krajnjem slučaju nije bitno gdje idete .Cilj jednog takvog putovanja je da se doooooooobro zabavite (ljudi koji su ta putovanja već "odradili" ne sjećaju se gdje su bili -ups mislim oni koje ja znam). :wink:
Martinab (napisa): | Ja mislim da treba pazit na 2 stvari:
Toliko od mene. |
Martinab potpuno se slažem .
Ljudi u krajnjem slučaju nije bitno gdje idete .Cilj jednog takvog putovanja je da se doooooooobro zabavite (ljudi koji su ta putovanja već "odradili" ne sjećaju se gdje su bili -ups mislim oni koje ja znam).
|
|
[Vrh] |
|
Baba Trachara Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
Postano: 1:03 pet, 11. 4. 2003 Naslov: flashback pametnih mejlova o apsolvenckom...kraj iznevjeruje |
|
|
[color=red]dobar dan![/color]
[color=green]dobar dan...[/color]
[color=red]ja sam apsolvent i ja idem na putovanje!
i to idem u prag.
i to pjeske.
ili busom ako bas budem morao!
i otvorit cu si prozor na krovu ako mi bude vruce!
i idem sam!
mi svi idemo sami!
al idemo skupa sami, da nam se isplati!
i da...
ako neko ima onaj otocic s palmom za napuhavanje neg ga obavezno uzme, tak da se mozemo igrat rata u bazenu.
ja cu si uzet fotelju za bazen.
zelenu.
jako je ljepa.
[/color]
[color=green]da.... ljepa...[/color]
[color=red]to sam i rekao.
ako neko ima pitanja nek pita zmaka.
zmak zna razne odgovore.
znam i ja neke.
al to me nikad nitko ne pita...
sta jos...
[/color]
[color=green]jos...[/color]
[color=red]jos bi samo htio rec da se na put obavezno poneseju:
lojtre,
grablje,
sanjke (i kacige),
vile (ali samo dobre),
one ogromne bacve za kiseljenje zelja,
par videokazeta s normalnofobijom,
i ostale.
korisne stvari.
[/color]
[color=green]dobro.
[/color]
[color=red]i da, jucer je netko dobar i drag naljepio program za budimpesta-prag-bec na vrata fucksa sto se po izlasku moze uociti te primjetiti kako je to ljepo. mogu se dodat jos dva super dvorca, nadoplata za svaki je pet (pet) eura, s tim da jedan ima najvecu zbirku hladnog oruzja (sve osim napalma) u europi, a drugi je samo super. ima nekave stenge koje idu ukrug i djeluje jako srednjevjecno...
nadam se da nisam bio bas skroz kontrproduktivan i da cu ipak ic sam s tih dvajspet ljudi na koje racunam da ce me zabavljat... jer... mi je tak ipak ljepse.
nasao sam kodamu koja jede smajlice.
nemam pojma koja je poruka toga, al strasno su mi super kodame...
:eating:
[/color]
dobar dan!
dobar dan...
ja sam apsolvent i ja idem na putovanje!
i to idem u prag.
i to pjeske.
ili busom ako bas budem morao!
i otvorit cu si prozor na krovu ako mi bude vruce!
i idem sam!
mi svi idemo sami!
al idemo skupa sami, da nam se isplati!
i da...
ako neko ima onaj otocic s palmom za napuhavanje neg ga obavezno uzme, tak da se mozemo igrat rata u bazenu.
ja cu si uzet fotelju za bazen.
zelenu.
jako je ljepa.
da.... ljepa...
to sam i rekao.
ako neko ima pitanja nek pita zmaka.
zmak zna razne odgovore.
znam i ja neke.
al to me nikad nitko ne pita...
sta jos...
jos...
jos bi samo htio rec da se na put obavezno poneseju:
lojtre,
grablje,
sanjke (i kacige),
vile (ali samo dobre),
one ogromne bacve za kiseljenje zelja,
par videokazeta s normalnofobijom,
i ostale.
korisne stvari.
dobro.
i da, jucer je netko dobar i drag naljepio program za budimpesta-prag-bec na vrata fucksa sto se po izlasku moze uociti te primjetiti kako je to ljepo. mogu se dodat jos dva super dvorca, nadoplata za svaki je pet (pet) eura, s tim da jedan ima najvecu zbirku hladnog oruzja (sve osim napalma) u europi, a drugi je samo super. ima nekave stenge koje idu ukrug i djeluje jako srednjevjecno...
nadam se da nisam bio bas skroz kontrproduktivan i da cu ipak ic sam s tih dvajspet ljudi na koje racunam da ce me zabavljat... jer... mi je tak ipak ljepse.
nasao sam kodamu koja jede smajlice.
nemam pojma koja je poruka toga, al strasno su mi super kodame...
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
Postano: 20:48 uto, 15. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[color=darkblue][/color]
Ok, da i ja kazem svoje misljenje. Kao prvo glas sam dala za Cesku.
Skandinavija, istina, djeluje jako primamljivo, ali nitko jos nije dao konkretnu ponudu tako da zaista nemamo pojma sta, gdje, kada, KOLIKO...
Osim toga, s ovim drustvom koje ide u Cesku bit ce garantirano veselo i nezaboravno....ma moram nas malo hvalit
:BIG:
Ok, da i ja kazem svoje misljenje. Kao prvo glas sam dala za Cesku.
Skandinavija, istina, djeluje jako primamljivo, ali nitko jos nije dao konkretnu ponudu tako da zaista nemamo pojma sta, gdje, kada, KOLIKO...
Osim toga, s ovim drustvom koje ide u Cesku bit ce garantirano veselo i nezaboravno....ma moram nas malo hvalit
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mate Forumaš(ica)
|
Postano: 0:01 pon, 28. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Polako se približava kraj vremena kojeg sam proglasio za prikupljanje emocija oko destinacije apsolventskog putovanja. Glasova nije baš previše, ne znam znači li nešto turističkoj agenciji brojka 15?
Odlazeći na večeru u SC primjetio sam u izlogu agencije "Student" nekoliko ponuda putovanja koje odgovaraju. Npr. nude Skandinaviju za oko 5000. Ajmo lagano prošetati se do nekoliko agencija, vidjeti što nude a odgovara i poslati na forum da raspravimo. Ili još bolje, možemo otvoriti novi topic i pitati agencije da same stave svoje ponude ovamo.
Nakraju, preostaje nam i starija generacija (Češka). Mogao bi netko poslati plan i cijenu tog putovanja.
Polako se približava kraj vremena kojeg sam proglasio za prikupljanje emocija oko destinacije apsolventskog putovanja. Glasova nije baš previše, ne znam znači li nešto turističkoj agenciji brojka 15?
Odlazeći na večeru u SC primjetio sam u izlogu agencije "Student" nekoliko ponuda putovanja koje odgovaraju. Npr. nude Skandinaviju za oko 5000. Ajmo lagano prošetati se do nekoliko agencija, vidjeti što nude a odgovara i poslati na forum da raspravimo. Ili još bolje, možemo otvoriti novi topic i pitati agencije da same stave svoje ponude ovamo.
Nakraju, preostaje nam i starija generacija (Češka). Mogao bi netko poslati plan i cijenu tog putovanja.
Zadnja promjena: mate; 0:39 pon, 28. 4. 2003; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:10 pon, 28. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="mate"]Polako se približava kraj vremena kojeg sam proglasio za prikupljanje emocija oko destinacije apsolventskog putovanja. Glasova nije baš previše, ne znam znači li nešto turističkoj agenciji brojka 15?
Odlazeći na večeru u SC primjetio sam u izlogu agencije "Student" nekoliko ponuda putovanja koje odgovaraju. Npr. nude Skandinaviju za oko 5000. Ajmo lagano prošetati se do nekoliko agencija, vidjeti što nude a odgovara i poslati na forum da raspravimo. Ili još bolje, možemo otvoriti novi topic i pitati agencije da same stave svoje ponude ovamo.[/quote]
Nece ti agencije ici po sumnjivim forumima i postati svoje vrijedne ponude... :lol:
Prijedlog: nabavite prijedloge za Skandinaviju i Cesku, te [b]ne jako skupe[/b] za Irsku/Englesku i postajte ovdje (na ovaj forum, ali kao odvojeni topic). Za drugo jednostavno nema interesa... :?
Ne znam koliko je Forum reprezentativan. Vecina ce vas slijediti kud god da idete, ali ne znam je l' to dosta... :|
Sretno s organizacijom!
mate (napisa): | Polako se približava kraj vremena kojeg sam proglasio za prikupljanje emocija oko destinacije apsolventskog putovanja. Glasova nije baš previše, ne znam znači li nešto turističkoj agenciji brojka 15?
Odlazeći na večeru u SC primjetio sam u izlogu agencije "Student" nekoliko ponuda putovanja koje odgovaraju. Npr. nude Skandinaviju za oko 5000. Ajmo lagano prošetati se do nekoliko agencija, vidjeti što nude a odgovara i poslati na forum da raspravimo. Ili još bolje, možemo otvoriti novi topic i pitati agencije da same stave svoje ponude ovamo. |
Nece ti agencije ici po sumnjivim forumima i postati svoje vrijedne ponude...
Prijedlog: nabavite prijedloge za Skandinaviju i Cesku, te ne jako skupe za Irsku/Englesku i postajte ovdje (na ovaj forum, ali kao odvojeni topic). Za drugo jednostavno nema interesa...
Ne znam koliko je Forum reprezentativan. Vecina ce vas slijediti kud god da idete, ali ne znam je l' to dosta...
Sretno s organizacijom!
|
|
[Vrh] |
|
|