Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Da li prepisujete na ispitima? |
DA UVIJEK |
|
4% |
[ 3 ] |
DA PONEKAD |
|
14% |
[ 10 ] |
NE OSIM KAD ZAGUSTI |
|
23% |
[ 16 ] |
NE NIKADA |
|
57% |
[ 39 ] |
|
Ukupno glasova : 68 |
|
Autor/ica |
Poruka |
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:22 sub, 2. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Isprva sam i ja shvatila anketu, da se radi o prepisivanju od kolega, :? pa sam glasovala za [i]ne, osim kad zagusti[/i]. :roll:
But, never mind that now. :roll:
Anyway... :D Pa ja sam moglo bi se reći, jedna od jako rijetkih, koja ne koristi šaliće! :shock:
Jednom sam ga imala na latinskom u drugom razredu i živa sam se "oznojila" :D dok sam gledala, da li će profesor skužit ili ne. :D
I onda sam si rekla: Nikad više! :ccc:
Ali, :D ipak sam još jednom na povijesti u četvrtom razredu. :oops:
Imala sam jednu od onih umanjenih, fotokopiranih knjižica koju mi je dala kolegica koja je pisala test sat prije mene.
Nisam sam se uopće snašla na njemu i sigurno sam bila jako uočljiva, jer me žena skužila i dala mi jedan. :cry:
Moj problem je, da slabije vidim (čak i uz naočale), i onda one "buhice" na šaličima ne mogu pročitat niti da hoću! :roll:
A šta se prepisivanja tiče, ista stvar! :( Ne vidim ja šta onaj do mene piše! :roll:
Zato uzdaj se u se' i u svoje kljuse! :D
Isprva sam i ja shvatila anketu, da se radi o prepisivanju od kolega, pa sam glasovala za ne, osim kad zagusti.
But, never mind that now.
Anyway... Pa ja sam moglo bi se reći, jedna od jako rijetkih, koja ne koristi šaliće!
Jednom sam ga imala na latinskom u drugom razredu i živa sam se "oznojila" dok sam gledala, da li će profesor skužit ili ne.
I onda sam si rekla: Nikad više!
Ali, ipak sam još jednom na povijesti u četvrtom razredu.
Imala sam jednu od onih umanjenih, fotokopiranih knjižica koju mi je dala kolegica koja je pisala test sat prije mene.
Nisam sam se uopće snašla na njemu i sigurno sam bila jako uočljiva, jer me žena skužila i dala mi jedan.
Moj problem je, da slabije vidim (čak i uz naočale), i onda one "buhice" na šaličima ne mogu pročitat niti da hoću!
A šta se prepisivanja tiče, ista stvar! Ne vidim ja šta onaj do mene piše!
Zato uzdaj se u se' i u svoje kljuse!
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:32 ned, 3. 7. 2005 Naslov: |
|
|
moje prvo i zadnje prepisivanje na faksu je bilo ove godine u 1.semestru na kolokviju iz UUR-a.sve je bilo super,svi su razgovarali sa svima i provjeravali jesu li im zadaci tocni,cak nije bilo ni potrebe prepisivat iz biljeznica ili salabahtera,jer je kolokvij bio lagan,al ja sam svejedno sve drzala na klupi jer stvarno nitko nista nije provjeravao niti setao oko nas...mozda pola sata prije zavrsetka pisanja ulazi neki tip s lancima kojeg nikad nisam vidjela do tad i pocne se derati nesto u stilu "pipl,nije ovo srednja skola,nema prepisivanja!!!" i hodati oko nas.a ja sam se skamenila i pocela papire pospremat u torbu al su mi se ruke i noge toliko tresle da mi je sve popadalo ispod stolice od kolegice ispred mene...uglavnom,nakon nekog vremena smo uspjele sve to pospremit da nas nitko ne vidi...sjecam se da me bilo toliko strah,da sam predala kolokvij bez da sam si bilo sta provjerila jer nisam htjela doci u situaciju da me vsego uopce pogleda pa da mozda vidi nesto iz mog preplasenog pogleda :?
na svim ostalim kolokvijima iz UuR-a i C-a me cuvao vsego i kod mene je definitivno postigao ono sto je uopce smisao cuvanja ...
a na kolokvijima iz ostalih kolegija uglavnom sam okruzena ljudima koji znaju manje od mene tako da dok nesto i uspijem pitat ispadne da uglavnom dobijem ili neki glupi odgovor ili odgovore ne znam i onda ja na kraju pomazem tim istim ljudima i nije mi zao zbog toga...
moje prvo i zadnje prepisivanje na faksu je bilo ove godine u 1.semestru na kolokviju iz UUR-a.sve je bilo super,svi su razgovarali sa svima i provjeravali jesu li im zadaci tocni,cak nije bilo ni potrebe prepisivat iz biljeznica ili salabahtera,jer je kolokvij bio lagan,al ja sam svejedno sve drzala na klupi jer stvarno nitko nista nije provjeravao niti setao oko nas...mozda pola sata prije zavrsetka pisanja ulazi neki tip s lancima kojeg nikad nisam vidjela do tad i pocne se derati nesto u stilu "pipl,nije ovo srednja skola,nema prepisivanja!!!" i hodati oko nas.a ja sam se skamenila i pocela papire pospremat u torbu al su mi se ruke i noge toliko tresle da mi je sve popadalo ispod stolice od kolegice ispred mene...uglavnom,nakon nekog vremena smo uspjele sve to pospremit da nas nitko ne vidi...sjecam se da me bilo toliko strah,da sam predala kolokvij bez da sam si bilo sta provjerila jer nisam htjela doci u situaciju da me vsego uopce pogleda pa da mozda vidi nesto iz mog preplasenog pogleda
na svim ostalim kolokvijima iz UuR-a i C-a me cuvao vsego i kod mene je definitivno postigao ono sto je uopce smisao cuvanja ...
a na kolokvijima iz ostalih kolegija uglavnom sam okruzena ljudima koji znaju manje od mene tako da dok nesto i uspijem pitat ispadne da uglavnom dobijem ili neki glupi odgovor ili odgovore ne znam i onda ja na kraju pomazem tim istim ljudima i nije mi zao zbog toga...
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:36 ned, 3. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]al ne razumijem zasto asistenti uopce toliko obracaju paznju na to prepisivanje pa to njima nista ne bi trebalo znacit..... :lol:
ali vjerujem da sam se odmakla od teme pa prestajem :OT:[/quote]
kak im ne bi trebalo znacit? inace faks postaje rasadnik ljudi sa nikakvim znanjem... i ovak (barem na prvoj godini) ih ima masu koji prođu a nemaju pojma, i to o stvarima koje bi mogli znat i da ne studiraju matematiku...
nisam jos nikad prepisivala, nadam se i trudit cu se da tako bude i dalje...
doduse, dvaput sam upotrijebila kalkulator kad nije izricito pisalo da se ne smije :D
da, i ja sam bila prepisivac u srednjoj, al faks je ipak nesto drugo, tu sam dosla jer me zanima i hocu znat...
tak da me nimalo ne podsjeća na srednju, mozda najvise zato sto sam tamo jedva cekala da zavrsi, a tu zelim da traje sto duze :mrgreen:
da ne bi bilo zabune, ne uzivam cijelo vrijeme, u prosjeku svaka 2 i pol tjedna imam slom zivaca, kad su kolokviji i cesce :guitarbanana:
bily (napisa): | al ne razumijem zasto asistenti uopce toliko obracaju paznju na to prepisivanje pa to njima nista ne bi trebalo znacit.....
ali vjerujem da sam se odmakla od teme pa prestajem  |
kak im ne bi trebalo znacit? inace faks postaje rasadnik ljudi sa nikakvim znanjem... i ovak (barem na prvoj godini) ih ima masu koji prođu a nemaju pojma, i to o stvarima koje bi mogli znat i da ne studiraju matematiku...
nisam jos nikad prepisivala, nadam se i trudit cu se da tako bude i dalje...
doduse, dvaput sam upotrijebila kalkulator kad nije izricito pisalo da se ne smije
da, i ja sam bila prepisivac u srednjoj, al faks je ipak nesto drugo, tu sam dosla jer me zanima i hocu znat...
tak da me nimalo ne podsjeća na srednju, mozda najvise zato sto sam tamo jedva cekala da zavrsi, a tu zelim da traje sto duze
da ne bi bilo zabune, ne uzivam cijelo vrijeme, u prosjeku svaka 2 i pol tjedna imam slom zivaca, kad su kolokviji i cesce
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:34 ned, 3. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ignavia"]da, i ja sam bila prepisivac u srednjoj, al faks je ipak nesto drugo, tu sam dosla jer me zanima i hocu znat... [/quote]
pa da! meni je bezveze kad ljudi dodu na fax i onda im se ne da ispit naucit dovoljno ZA PROLAZ, nego prepisuju zadatke ili gnjave svoje kolege da im pomazu ( i trose im dragocjeno vrijeme :evil:). pa mislim, kog boga to onda studiras, ako to ne zelis ucit? :roll: a tol'ko drugih faxeva na ovom svijetu...
ne prepisujem od kolega i ne prepisujem iz knjiga. u srednjoj sam pokusavala s knjigama i salabahterima (u srednjoj salabahteri nisu bili dopusteni) na nekim predmetima koji me nisu zanimali ili gdje je trebalo napamet znat recenice iz knjige (kako mi to ide na zivce!!), ali nisam ja neki prepisivac i uvijek mi je bilo izrazito neugodno dok sam to radila.
sad na faxu... imat koju formulu vise na pismenom cu rado, jer mislim da nisam nista strasno zgrijesila dok god znam tu formulu i primijenit. prepisivat od drugih mi je neugodno :) a kad mi netko kaze "ti ces mi pomoc" onda ja kazem nesto u stilu "ako uspijes sta prepisat od mene, blago tebi. ne garantiram da je tocno." nikad necu slat svoje zadatke drugima jer obicno imam pametnijeg posla, ali cu vjerojatno (ovisi o osobi i o pristupu koji ima) conveniently rasirit svoje zadatke da moze vidit sta sam radila. ako ima ostro oko :)
ja od drugih ne mogu prepisivat ni da ocu, jerbo san corava. mozda je tako bolje, jer manje dolazim u iskusenje.
narocito me jednom prilikom nazivcirao slucaj kad je na jednom vaznom i teskom kolokviju (analiza3, if you know what i mean :) ) jedna cura prepisala neki zadatak od moje prijateljice. i onda je ta moja prijateljica na zalbama optuzena da je prepisivala, jer je prepisani zadatak bio netocan a ta druga cura je imala zamjetno vise bodova iz kolokvija. pa su joj umalo oduzeti SVI bodovi iz tog zadatka (nije bio SKROZ netocan, mislim da je 6 bodova imala iz njega).
tako da mi i zbog takvih situacija ide na zivce prepisivanje od drugih, i koliko god je "kolegijalno" kolegama dopustit da prepisu od tebe, jos kolegijalnije bi bilo [b]ne prepisivat od svojih kolega[/b]!
Ignavia (napisa): | da, i ja sam bila prepisivac u srednjoj, al faks je ipak nesto drugo, tu sam dosla jer me zanima i hocu znat... |
pa da! meni je bezveze kad ljudi dodu na fax i onda im se ne da ispit naucit dovoljno ZA PROLAZ, nego prepisuju zadatke ili gnjave svoje kolege da im pomazu ( i trose im dragocjeno vrijeme ). pa mislim, kog boga to onda studiras, ako to ne zelis ucit? a tol'ko drugih faxeva na ovom svijetu...
ne prepisujem od kolega i ne prepisujem iz knjiga. u srednjoj sam pokusavala s knjigama i salabahterima (u srednjoj salabahteri nisu bili dopusteni) na nekim predmetima koji me nisu zanimali ili gdje je trebalo napamet znat recenice iz knjige (kako mi to ide na zivce!!), ali nisam ja neki prepisivac i uvijek mi je bilo izrazito neugodno dok sam to radila.
sad na faxu... imat koju formulu vise na pismenom cu rado, jer mislim da nisam nista strasno zgrijesila dok god znam tu formulu i primijenit. prepisivat od drugih mi je neugodno a kad mi netko kaze "ti ces mi pomoc" onda ja kazem nesto u stilu "ako uspijes sta prepisat od mene, blago tebi. ne garantiram da je tocno." nikad necu slat svoje zadatke drugima jer obicno imam pametnijeg posla, ali cu vjerojatno (ovisi o osobi i o pristupu koji ima) conveniently rasirit svoje zadatke da moze vidit sta sam radila. ako ima ostro oko
ja od drugih ne mogu prepisivat ni da ocu, jerbo san corava. mozda je tako bolje, jer manje dolazim u iskusenje.
narocito me jednom prilikom nazivcirao slucaj kad je na jednom vaznom i teskom kolokviju (analiza3, if you know what i mean ) jedna cura prepisala neki zadatak od moje prijateljice. i onda je ta moja prijateljica na zalbama optuzena da je prepisivala, jer je prepisani zadatak bio netocan a ta druga cura je imala zamjetno vise bodova iz kolokvija. pa su joj umalo oduzeti SVI bodovi iz tog zadatka (nije bio SKROZ netocan, mislim da je 6 bodova imala iz njega).
tako da mi i zbog takvih situacija ide na zivce prepisivanje od drugih, i koliko god je "kolegijalno" kolegama dopustit da prepisu od tebe, jos kolegijalnije bi bilo ne prepisivat od svojih kolega!
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:15 ned, 3. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"]ne prepisujem od kolega i ne prepisujem iz knjiga. u srednjoj sam pokusavala s knjigama i salabahterima (u srednjoj salabahteri nisu bili dopusteni) na nekim predmetima koji me nisu zanimali ili gdje je trebalo napamet znat recenice iz knjige (kako mi to ide na zivce!!), ali nisam ja neki prepisivac i uvijek mi je bilo izrazito neugodno dok sam to radila.[/quote]
To sam i ja rekla! :D
[quote="koryanshea"]prepisivat od drugih mi je neugodno :) a kad mi netko kaze "ti ces mi pomoc" onda ja kazem nesto u stilu "ako uspijes sta prepisat od mene, blago tebi. ne garantiram da je tocno." nikad necu slat svoje zadatke drugima jer obicno imam pametnijeg posla, ali cu vjerojatno (ovisi o osobi i o pristupu koji ima) conveniently rasirit svoje zadatke da moze vidit sta sam radila. ako ima ostro oko :)[/quote]
E pa ti i ja imamo istu taktiku i mislima da je ona i najbolja što se prepisivanja tiče! :D
[quote="koryanshea"]ja od drugih ne mogu prepisivat ni da ocu, jerbo san corava. mozda je tako bolje, jer manje dolazim u iskusenje.[/quote]
To je isto ko i kod mene! :lol: Kad onaj do mene ko fol "proširi" svoje papire, a kad ja ama baš niti da buljim. :shock: :roll:
koryanshea (napisa): | ne prepisujem od kolega i ne prepisujem iz knjiga. u srednjoj sam pokusavala s knjigama i salabahterima (u srednjoj salabahteri nisu bili dopusteni) na nekim predmetima koji me nisu zanimali ili gdje je trebalo napamet znat recenice iz knjige (kako mi to ide na zivce!!), ali nisam ja neki prepisivac i uvijek mi je bilo izrazito neugodno dok sam to radila. |
To sam i ja rekla!
koryanshea (napisa): | prepisivat od drugih mi je neugodno a kad mi netko kaze "ti ces mi pomoc" onda ja kazem nesto u stilu "ako uspijes sta prepisat od mene, blago tebi. ne garantiram da je tocno." nikad necu slat svoje zadatke drugima jer obicno imam pametnijeg posla, ali cu vjerojatno (ovisi o osobi i o pristupu koji ima) conveniently rasirit svoje zadatke da moze vidit sta sam radila. ako ima ostro oko  |
E pa ti i ja imamo istu taktiku i mislima da je ona i najbolja što se prepisivanja tiče!
koryanshea (napisa): | ja od drugih ne mogu prepisivat ni da ocu, jerbo san corava. mozda je tako bolje, jer manje dolazim u iskusenje. |
To je isto ko i kod mene! Kad onaj do mene ko fol "proširi" svoje papire, a kad ja ama baš niti da buljim.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 0:38 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Baš mi je nekako čudno kad sam vidjela ovu anketu.... jel ja živim u nekom drugom svijetu???
ja prepisujem kad god stignem i kad mogu, nije da ne učim al jednostavno nekad mi mozak zablokira ili se nemogu sjetit neke formule, pa prepišem sa šalabahtera ili nekoga pitam, također mi uopće nije nikakav bed pitat nekoga zadtak ili isti poslati, jer nema većeg zadovoljstva kad ti kolega zahvaljuje, mislim, glupo mi je ne pomoć i mrzim ljude koji sebično skrivaju test, jer opet fax nije državno natjecanje ili neznam ni ja što drugo, a fala bogu neće baš bit puno konkurencije za posao....
iskreno, mislim da je bilo više prepisivanja na prijemnom ispitu nego na kolokvijima ili pismenima... a to je malčice žalosno!!!
Zar su matematičari SEBIČNI? hm....
Baš mi je nekako čudno kad sam vidjela ovu anketu.... jel ja živim u nekom drugom svijetu???
ja prepisujem kad god stignem i kad mogu, nije da ne učim al jednostavno nekad mi mozak zablokira ili se nemogu sjetit neke formule, pa prepišem sa šalabahtera ili nekoga pitam, također mi uopće nije nikakav bed pitat nekoga zadtak ili isti poslati, jer nema većeg zadovoljstva kad ti kolega zahvaljuje, mislim, glupo mi je ne pomoć i mrzim ljude koji sebično skrivaju test, jer opet fax nije državno natjecanje ili neznam ni ja što drugo, a fala bogu neće baš bit puno konkurencije za posao....
iskreno, mislim da je bilo više prepisivanja na prijemnom ispitu nego na kolokvijima ili pismenima... a to je malčice žalosno!!!
Zar su matematičari SEBIČNI? hm....
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
grossi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
grossi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:28 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Samo jednom me je prepisivanje skupo koštalo. Ispit iz Uvoda u opću fiziku 2 kod prof. Androića. Dobijem pitanja i naravno sve prepišem, čak sam bio toliko bahat i samo sam podvalio točne odgovore, koje sam doma predhodno napisao. Međutim meni vrag ne da mira, umjesto da čekam i da čuvam svoje, pokupim dobru ocjenu i idem kući pjevajući ja do nemira počnem svima oko sebe davati rješenja i šaptati. Naravno nije to moglo dobro završiti, profesor se nacrtao na vratima i mene i jednog kolegu je uhvatio u svemu tome. Dobili smo zasluženu kaznu i pali smo ispit.
Sljedeći rok, ja sam se predobro naoružao sa čistim znanjem, cijeli 9. mjesec sam samo fiziku učio, jako sam se prepao, a sve drugo sam prije očistio. Profesor me zapamtio po prepisivanju i postavio je standardno 3 pitanja. Ispit se inače odgovara pismeno, profesor postavi pitanja i izgubi se. Za vrijeme pisanja ispita profesor je svako malo povirivao i točno me je vrebao.
Nakon ispita mislim da sam samo je od svih studenata branio usmeno svoj pismeni dio ispita. Profesor mi je postavio ista pitanja i to sam usmeno odgovarao. Dobio sam 4 jer nisam znao izderivirati neku struju ili količinu naboja, ne znam ni sam više.
Uglavnom nije jednostavno kada te profesor uhvati kako prepisuješ ali bez obzira na sve ja ću uvjek imati kraj sebe par šalabahtera, eto tako da ja budem smireniji. Ne znam kako je kolega prošao ali viđam ga sa mnom na smjeru pa mislim da je i on dobro prošao.
Samo jednom me je prepisivanje skupo koštalo. Ispit iz Uvoda u opću fiziku 2 kod prof. Androića. Dobijem pitanja i naravno sve prepišem, čak sam bio toliko bahat i samo sam podvalio točne odgovore, koje sam doma predhodno napisao. Međutim meni vrag ne da mira, umjesto da čekam i da čuvam svoje, pokupim dobru ocjenu i idem kući pjevajući ja do nemira počnem svima oko sebe davati rješenja i šaptati. Naravno nije to moglo dobro završiti, profesor se nacrtao na vratima i mene i jednog kolegu je uhvatio u svemu tome. Dobili smo zasluženu kaznu i pali smo ispit.
Sljedeći rok, ja sam se predobro naoružao sa čistim znanjem, cijeli 9. mjesec sam samo fiziku učio, jako sam se prepao, a sve drugo sam prije očistio. Profesor me zapamtio po prepisivanju i postavio je standardno 3 pitanja. Ispit se inače odgovara pismeno, profesor postavi pitanja i izgubi se. Za vrijeme pisanja ispita profesor je svako malo povirivao i točno me je vrebao.
Nakon ispita mislim da sam samo je od svih studenata branio usmeno svoj pismeni dio ispita. Profesor mi je postavio ista pitanja i to sam usmeno odgovarao. Dobio sam 4 jer nisam znao izderivirati neku struju ili količinu naboja, ne znam ni sam više.
Uglavnom nije jednostavno kada te profesor uhvati kako prepisuješ ali bez obzira na sve ja ću uvjek imati kraj sebe par šalabahtera, eto tako da ja budem smireniji. Ne znam kako je kolega prošao ali viđam ga sa mnom na smjeru pa mislim da je i on dobro prošao.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 8:34 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="grossi"]Prepisivanje nije kradja, prepisivanje je javno dobro, nitko nije oštećen.
To je "Open Source".[/quote]
:shock: :wall:
Kradja nema veze s "oštećivanjem", nego s time da uzmes nesto sto ti ne pripada. :roll:
"Akademski gradjani", svaka cast! :grrr:
grossi (napisa): | Prepisivanje nije kradja, prepisivanje je javno dobro, nitko nije oštećen.
To je "Open Source". |
Kradja nema veze s "oštećivanjem", nego s time da uzmes nesto sto ti ne pripada.
"Akademski gradjani", svaka cast!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:12 pon, 4. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Uvijek me fascinirao stav ljudi, kao sto je ovdje bily, kojima je prepisivanje super i koji misle da se trebaju ponosit time sto prepisuju, i cak se zamjerat asistentima koji ih u tome onemogucavaju. A oni koji ne prepisuju su idioti, jer 'pa zasto bi ucili kad moze prepisivat?'.
Ne kuzim kako se itko moze hvaliti time da prepisuje. :?:
Po meni je prepisivanje nuzno zlo, nisam neki moralista, vecina nas je u zivotu bar jednom lagala ili prepisivala, pa tako i ja u srednjoj. Jednom sam na faksu otisla na ispit s namjerom da prepisem, al me je jednostavno bilo sram. Nakon 5 minuta sam otisla i polozila neki drugi izborni.
Zivicira me prepisivanje na faksu kada to rade ljudi koji su toliko bahati da misle da je dozvoljeno prepisivati pa toliko glasno listaju biljeznice, papire i knjige da ih cijela dvorana cuje. Ne volim ni kad me netko koga prvi put u zivotu vidim za vrijeme ispita, trazi da mu posaljem rjesenja. :roll:
S druge strane, smatram da bi iz svih kolegija trebao biti dozvoljen barem Bronstejn. Mi smo cak u srednjoj skoli iz matematike smjeli na testu imati one tablice.
Uvijek me fascinirao stav ljudi, kao sto je ovdje bily, kojima je prepisivanje super i koji misle da se trebaju ponosit time sto prepisuju, i cak se zamjerat asistentima koji ih u tome onemogucavaju. A oni koji ne prepisuju su idioti, jer 'pa zasto bi ucili kad moze prepisivat?'.
Ne kuzim kako se itko moze hvaliti time da prepisuje.
Po meni je prepisivanje nuzno zlo, nisam neki moralista, vecina nas je u zivotu bar jednom lagala ili prepisivala, pa tako i ja u srednjoj. Jednom sam na faksu otisla na ispit s namjerom da prepisem, al me je jednostavno bilo sram. Nakon 5 minuta sam otisla i polozila neki drugi izborni.
Zivicira me prepisivanje na faksu kada to rade ljudi koji su toliko bahati da misle da je dozvoljeno prepisivati pa toliko glasno listaju biljeznice, papire i knjige da ih cijela dvorana cuje. Ne volim ni kad me netko koga prvi put u zivotu vidim za vrijeme ispita, trazi da mu posaljem rjesenja.
S druge strane, smatram da bi iz svih kolegija trebao biti dozvoljen barem Bronstejn. Mi smo cak u srednjoj skoli iz matematike smjeli na testu imati one tablice.
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|