Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prepisivanje na ispitima
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Da li prepisujete na ispitima?
DA UVIJEK
4%
 4%  [ 3 ]
DA PONEKAD
14%
 14%  [ 10 ]
NE OSIM KAD ZAGUSTI
23%
 23%  [ 16 ]
NE NIKADA
57%
 57%  [ 39 ]
Ukupno glasova : 68

Autor/ica Poruka
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 23:22 sub, 2. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Isprva sam i ja shvatila anketu, da se radi o prepisivanju od kolega, :? pa sam glasovala za [i]ne, osim kad zagusti[/i]. :roll:

But, never mind that now. :roll:

Anyway... :D Pa ja sam moglo bi se reći, jedna od jako rijetkih, koja ne koristi šaliće! :shock:

Jednom sam ga imala na latinskom u drugom razredu i živa sam se "oznojila" :D dok sam gledala, da li će profesor skužit ili ne. :D

I onda sam si rekla: Nikad više! :ccc:

Ali, :D ipak sam još jednom na povijesti u četvrtom razredu. :oops:

Imala sam jednu od onih umanjenih, fotokopiranih knjižica koju mi je dala kolegica koja je pisala test sat prije mene.

Nisam sam se uopće snašla na njemu i sigurno sam bila jako uočljiva, jer me žena skužila i dala mi jedan. :cry:

Moj problem je, da slabije vidim (čak i uz naočale), i onda one "buhice" na šaličima ne mogu pročitat niti da hoću! :roll:

A šta se prepisivanja tiče, ista stvar! :( Ne vidim ja šta onaj do mene piše! :roll:

Zato uzdaj se u se' i u svoje kljuse! :D
Isprva sam i ja shvatila anketu, da se radi o prepisivanju od kolega, Confused pa sam glasovala za ne, osim kad zagusti. Rolling Eyes

But, never mind that now. Rolling Eyes

Anyway... Very Happy Pa ja sam moglo bi se reći, jedna od jako rijetkih, koja ne koristi šaliće! Shocked

Jednom sam ga imala na latinskom u drugom razredu i živa sam se "oznojila" Very Happy dok sam gledala, da li će profesor skužit ili ne. Very Happy

I onda sam si rekla: Nikad više! Ccc.... Sram te bilo...

Ali, Very Happy ipak sam još jednom na povijesti u četvrtom razredu. Embarassed

Imala sam jednu od onih umanjenih, fotokopiranih knjižica koju mi je dala kolegica koja je pisala test sat prije mene.

Nisam sam se uopće snašla na njemu i sigurno sam bila jako uočljiva, jer me žena skužila i dala mi jedan. Crying or Very sad

Moj problem je, da slabije vidim (čak i uz naočale), i onda one "buhice" na šaličima ne mogu pročitat niti da hoću! Rolling Eyes

A šta se prepisivanja tiče, ista stvar! Sad Ne vidim ja šta onaj do mene piše! Rolling Eyes

Zato uzdaj se u se' i u svoje kljuse! Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 1:32 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

moje prvo i zadnje prepisivanje na faksu je bilo ove godine u 1.semestru na kolokviju iz UUR-a.sve je bilo super,svi su razgovarali sa svima i provjeravali jesu li im zadaci tocni,cak nije bilo ni potrebe prepisivat iz biljeznica ili salabahtera,jer je kolokvij bio lagan,al ja sam svejedno sve drzala na klupi jer stvarno nitko nista nije provjeravao niti setao oko nas...mozda pola sata prije zavrsetka pisanja ulazi neki tip s lancima kojeg nikad nisam vidjela do tad i pocne se derati nesto u stilu "pipl,nije ovo srednja skola,nema prepisivanja!!!" i hodati oko nas.a ja sam se skamenila i pocela papire pospremat u torbu al su mi se ruke i noge toliko tresle da mi je sve popadalo ispod stolice od kolegice ispred mene...uglavnom,nakon nekog vremena smo uspjele sve to pospremit da nas nitko ne vidi...sjecam se da me bilo toliko strah,da sam predala kolokvij bez da sam si bilo sta provjerila jer nisam htjela doci u situaciju da me vsego uopce pogleda pa da mozda vidi nesto iz mog preplasenog pogleda :?
na svim ostalim kolokvijima iz UuR-a i C-a me cuvao vsego i kod mene je definitivno postigao ono sto je uopce smisao cuvanja ...
a na kolokvijima iz ostalih kolegija uglavnom sam okruzena ljudima koji znaju manje od mene tako da dok nesto i uspijem pitat ispadne da uglavnom dobijem ili neki glupi odgovor ili odgovore ne znam i onda ja na kraju pomazem tim istim ljudima i nije mi zao zbog toga...
moje prvo i zadnje prepisivanje na faksu je bilo ove godine u 1.semestru na kolokviju iz UUR-a.sve je bilo super,svi su razgovarali sa svima i provjeravali jesu li im zadaci tocni,cak nije bilo ni potrebe prepisivat iz biljeznica ili salabahtera,jer je kolokvij bio lagan,al ja sam svejedno sve drzala na klupi jer stvarno nitko nista nije provjeravao niti setao oko nas...mozda pola sata prije zavrsetka pisanja ulazi neki tip s lancima kojeg nikad nisam vidjela do tad i pocne se derati nesto u stilu "pipl,nije ovo srednja skola,nema prepisivanja!!!" i hodati oko nas.a ja sam se skamenila i pocela papire pospremat u torbu al su mi se ruke i noge toliko tresle da mi je sve popadalo ispod stolice od kolegice ispred mene...uglavnom,nakon nekog vremena smo uspjele sve to pospremit da nas nitko ne vidi...sjecam se da me bilo toliko strah,da sam predala kolokvij bez da sam si bilo sta provjerila jer nisam htjela doci u situaciju da me vsego uopce pogleda pa da mozda vidi nesto iz mog preplasenog pogleda Confused
na svim ostalim kolokvijima iz UuR-a i C-a me cuvao vsego i kod mene je definitivno postigao ono sto je uopce smisao cuvanja ...
a na kolokvijima iz ostalih kolegija uglavnom sam okruzena ljudima koji znaju manje od mene tako da dok nesto i uspijem pitat ispadne da uglavnom dobijem ili neki glupi odgovor ili odgovore ne znam i onda ja na kraju pomazem tim istim ljudima i nije mi zao zbog toga...

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 8:50 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

khm khm pa ne mogu vjerovat da vsego nekoga moze tako zaplasit hihihi sad umirem od smjeha....

On uopce ne izgleda strasno ali ima jedan asistent kojeg sam se ja bojala, isto je to bilo u vrijeme prve godine iz kolokvija.Ne sjecam se sada ali mislim da je bio kolokvij iz analize 1 i onda taj aiastent (mislim da se zvao Tonci i svom srecom ga vise ovdje nema na faksu pa ne morate biti zabrinuti).Imala sam osjecaj kao da ima pik na meni i svaki kolokvij sam imala osjecaj da mene promatra....A ja sam naravno uvijek imala neke formule i uz njih dva ili tri primjera rijesenih zadataka .....
Ali eto nikada nisam uspijela potrefit prave primjere i tako nikada mi nije ni posluzio salabahter....Jednom me taj asistent ulovio kako prepisujem sa ispita iz analize 2 i onda sam si vec pomislila da ce me udaljit s testa ali nije nego mi je samo uzeo sav matrijal i poslo me u zadnju klupu da pisem ispit uh jadna ja....Naravno ostatak pismenog nije bio tocan...
Tuzna ja dobila sam tada 2 ....
Bila sam ljuta ali neznam na koga na sebe jer nisam naucila, ili na njega jer me udaljio sa ispita...

Da bi stvar bila jos gora pala sam tada i usmeni smrc :cry:
khm khm pa ne mogu vjerovat da vsego nekoga moze tako zaplasit hihihi sad umirem od smjeha....

On uopce ne izgleda strasno ali ima jedan asistent kojeg sam se ja bojala, isto je to bilo u vrijeme prve godine iz kolokvija.Ne sjecam se sada ali mislim da je bio kolokvij iz analize 1 i onda taj aiastent (mislim da se zvao Tonci i svom srecom ga vise ovdje nema na faksu pa ne morate biti zabrinuti).Imala sam osjecaj kao da ima pik na meni i svaki kolokvij sam imala osjecaj da mene promatra....A ja sam naravno uvijek imala neke formule i uz njih dva ili tri primjera rijesenih zadataka .....
Ali eto nikada nisam uspijela potrefit prave primjere i tako nikada mi nije ni posluzio salabahter....Jednom me taj asistent ulovio kako prepisujem sa ispita iz analize 2 i onda sam si vec pomislila da ce me udaljit s testa ali nije nego mi je samo uzeo sav matrijal i poslo me u zadnju klupu da pisem ispit uh jadna ja....Naravno ostatak pismenog nije bio tocan...
Tuzna ja dobila sam tada 2 ....
Bila sam ljuta ali neznam na koga na sebe jer nisam naucila, ili na njega jer me udaljio sa ispita...

Da bi stvar bila jos gora pala sam tada i usmeni smrc Crying or Very sad

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 3 - 3

PostPostano: 9:19 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam prepisivala jedino Povijest matematike. Čula sam da to asistenti prešutno dopuštaju, ali kad sam došla na ispit, asistent se sjeo ispred mene i gledao kao jastreb :) . Nekako sam ipak uspjela prepisati, ali nikad više. Količina znoja jednostavno nije vrijedna toga.
Ja sam prepisivala jedino Povijest matematike. Čula sam da to asistenti prešutno dopuštaju, ali kad sam došla na ispit, asistent se sjeo ispred mene i gledao kao jastreb Smile . Nekako sam ipak uspjela prepisati, ali nikad više. Količina znoja jednostavno nije vrijedna toga.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 10:12 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma daj pa povijest matematike je bas lako prepisat.....hi hi hi

To sam vidla kod par studenata
ma daj pa povijest matematike je bas lako prepisat.....hi hi hi

To sam vidla kod par studenata

Albert Einstein

[Vrh]
wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 3

PostPostano: 10:21 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možda je bila stvar u zločestom asistentu :twisted:. Moja frendica je 2 dobila jer ga se bojala. :)
Možda je bila stvar u zločestom asistentu Twisted Evil. Moja frendica je 2 dobila jer ga se bojala. Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 10:24 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

al ne razumijem zasto asistenti uopce toliko obracaju paznju na to prepisivanje pa to njima nista ne bi trebalo znacit..... :lol:

ali vjerujem da sam se odmakla od teme pa prestajem :OT:
al ne razumijem zasto asistenti uopce toliko obracaju paznju na to prepisivanje pa to njima nista ne bi trebalo znacit..... Laughing

ali vjerujem da sam se odmakla od teme pa prestajem Off-topic

Albert Einstein

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 10:36 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]al ne razumijem zasto asistenti uopce toliko obracaju paznju na to prepisivanje pa to njima nista ne bi trebalo znacit..... :lol:

ali vjerujem da sam se odmakla od teme pa prestajem :OT:[/quote]

kak im ne bi trebalo znacit? inace faks postaje rasadnik ljudi sa nikakvim znanjem... i ovak (barem na prvoj godini) ih ima masu koji prođu a nemaju pojma, i to o stvarima koje bi mogli znat i da ne studiraju matematiku...

nisam jos nikad prepisivala, nadam se i trudit cu se da tako bude i dalje...
doduse, dvaput sam upotrijebila kalkulator kad nije izricito pisalo da se ne smije :D
da, i ja sam bila prepisivac u srednjoj, al faks je ipak nesto drugo, tu sam dosla jer me zanima i hocu znat...
tak da me nimalo ne podsjeća na srednju, mozda najvise zato sto sam tamo jedva cekala da zavrsi, a tu zelim da traje sto duze :mrgreen:
da ne bi bilo zabune, ne uzivam cijelo vrijeme, u prosjeku svaka 2 i pol tjedna imam slom zivaca, kad su kolokviji i cesce :guitarbanana:
bily (napisa):
al ne razumijem zasto asistenti uopce toliko obracaju paznju na to prepisivanje pa to njima nista ne bi trebalo znacit..... Laughing

ali vjerujem da sam se odmakla od teme pa prestajem Off-topic

kak im ne bi trebalo znacit? inace faks postaje rasadnik ljudi sa nikakvim znanjem... i ovak (barem na prvoj godini) ih ima masu koji prođu a nemaju pojma, i to o stvarima koje bi mogli znat i da ne studiraju matematiku...

nisam jos nikad prepisivala, nadam se i trudit cu se da tako bude i dalje...
doduse, dvaput sam upotrijebila kalkulator kad nije izricito pisalo da se ne smije Very Happy
da, i ja sam bila prepisivac u srednjoj, al faks je ipak nesto drugo, tu sam dosla jer me zanima i hocu znat...
tak da me nimalo ne podsjeća na srednju, mozda najvise zato sto sam tamo jedva cekala da zavrsi, a tu zelim da traje sto duze Mr. Green
da ne bi bilo zabune, ne uzivam cijelo vrijeme, u prosjeku svaka 2 i pol tjedna imam slom zivaca, kad su kolokviji i cesce Guitar-playing banana

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 11:34 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]da, i ja sam bila prepisivac u srednjoj, al faks je ipak nesto drugo, tu sam dosla jer me zanima i hocu znat... [/quote]
pa da! meni je bezveze kad ljudi dodu na fax i onda im se ne da ispit naucit dovoljno ZA PROLAZ, nego prepisuju zadatke ili gnjave svoje kolege da im pomazu ( i trose im dragocjeno vrijeme :evil:). pa mislim, kog boga to onda studiras, ako to ne zelis ucit? :roll: a tol'ko drugih faxeva na ovom svijetu...
ne prepisujem od kolega i ne prepisujem iz knjiga. u srednjoj sam pokusavala s knjigama i salabahterima (u srednjoj salabahteri nisu bili dopusteni) na nekim predmetima koji me nisu zanimali ili gdje je trebalo napamet znat recenice iz knjige (kako mi to ide na zivce!!), ali nisam ja neki prepisivac i uvijek mi je bilo izrazito neugodno dok sam to radila.
sad na faxu... imat koju formulu vise na pismenom cu rado, jer mislim da nisam nista strasno zgrijesila dok god znam tu formulu i primijenit. prepisivat od drugih mi je neugodno :) a kad mi netko kaze "ti ces mi pomoc" onda ja kazem nesto u stilu "ako uspijes sta prepisat od mene, blago tebi. ne garantiram da je tocno." nikad necu slat svoje zadatke drugima jer obicno imam pametnijeg posla, ali cu vjerojatno (ovisi o osobi i o pristupu koji ima) conveniently rasirit svoje zadatke da moze vidit sta sam radila. ako ima ostro oko :)
ja od drugih ne mogu prepisivat ni da ocu, jerbo san corava. mozda je tako bolje, jer manje dolazim u iskusenje.

narocito me jednom prilikom nazivcirao slucaj kad je na jednom vaznom i teskom kolokviju (analiza3, if you know what i mean :) ) jedna cura prepisala neki zadatak od moje prijateljice. i onda je ta moja prijateljica na zalbama optuzena da je prepisivala, jer je prepisani zadatak bio netocan a ta druga cura je imala zamjetno vise bodova iz kolokvija. pa su joj umalo oduzeti SVI bodovi iz tog zadatka (nije bio SKROZ netocan, mislim da je 6 bodova imala iz njega).
tako da mi i zbog takvih situacija ide na zivce prepisivanje od drugih, i koliko god je "kolegijalno" kolegama dopustit da prepisu od tebe, jos kolegijalnije bi bilo [b]ne prepisivat od svojih kolega[/b]!
Ignavia (napisa):

pa da! meni je bezveze kad ljudi dodu na fax i onda im se ne da ispit naucit dovoljno ZA PROLAZ, nego prepisuju zadatke ili gnjave svoje kolege da im pomazu ( i trose im dragocjeno vrijeme Evil or Very Mad). pa mislim, kog boga to onda studiras, ako to ne zelis ucit? Rolling Eyes a tol'ko drugih faxeva na ovom svijetu...
ne prepisujem od kolega i ne prepisujem iz knjiga. u srednjoj sam pokusavala s knjigama i salabahterima (u srednjoj salabahteri nisu bili dopusteni) na nekim predmetima koji me nisu zanimali ili gdje je trebalo napamet znat recenice iz knjige (kako mi to ide na zivce!!), ali nisam ja neki prepisivac i uvijek mi je bilo izrazito neugodno dok sam to radila.
sad na faxu... imat koju formulu vise na pismenom cu rado, jer mislim da nisam nista strasno zgrijesila dok god znam tu formulu i primijenit. prepisivat od drugih mi je neugodno Smile a kad mi netko kaze "ti ces mi pomoc" onda ja kazem nesto u stilu "ako uspijes sta prepisat od mene, blago tebi. ne garantiram da je tocno." nikad necu slat svoje zadatke drugima jer obicno imam pametnijeg posla, ali cu vjerojatno (ovisi o osobi i o pristupu koji ima) conveniently rasirit svoje zadatke da moze vidit sta sam radila. ako ima ostro oko Smile
ja od drugih ne mogu prepisivat ni da ocu, jerbo san corava. mozda je tako bolje, jer manje dolazim u iskusenje.

narocito me jednom prilikom nazivcirao slucaj kad je na jednom vaznom i teskom kolokviju (analiza3, if you know what i mean Smile ) jedna cura prepisala neki zadatak od moje prijateljice. i onda je ta moja prijateljica na zalbama optuzena da je prepisivala, jer je prepisani zadatak bio netocan a ta druga cura je imala zamjetno vise bodova iz kolokvija. pa su joj umalo oduzeti SVI bodovi iz tog zadatka (nije bio SKROZ netocan, mislim da je 6 bodova imala iz njega).
tako da mi i zbog takvih situacija ide na zivce prepisivanje od drugih, i koliko god je "kolegijalno" kolegama dopustit da prepisu od tebe, jos kolegijalnije bi bilo ne prepisivat od svojih kolega!

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 12:44 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]aj sada reci sto je bilo kad te skuzio i ne moras reci naravno o kojem se asistentu radilo?Jel asistent nesto poduzeo?Jel ti oduzeo ispit ili nesto? :lol:[/quote]

Pa nije mi ništ napravio.... ionak nisam imala dosta za prolaz :-) Samo se nasmijao i reko da pazim drugi put kad prepisujem... nije on mene uhvatio pod ispitom... nego je skužio dok je ispravljao testove
bily (napisa):
aj sada reci sto je bilo kad te skuzio i ne moras reci naravno o kojem se asistentu radilo?Jel asistent nesto poduzeo?Jel ti oduzeo ispit ili nesto? Laughing

Pa nije mi ništ napravio.... ionak nisam imala dosta za prolaz Smile Samo se nasmijao i reko da pazim drugi put kad prepisujem... nije on mene uhvatio pod ispitom... nego je skužio dok je ispravljao testove

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 23:15 ned, 3. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]ne prepisujem od kolega i ne prepisujem iz knjiga. u srednjoj sam pokusavala s knjigama i salabahterima (u srednjoj salabahteri nisu bili dopusteni) na nekim predmetima koji me nisu zanimali ili gdje je trebalo napamet znat recenice iz knjige (kako mi to ide na zivce!!), ali nisam ja neki prepisivac i uvijek mi je bilo izrazito neugodno dok sam to radila.[/quote]
To sam i ja rekla! :D

[quote="koryanshea"]prepisivat od drugih mi je neugodno :) a kad mi netko kaze "ti ces mi pomoc" onda ja kazem nesto u stilu "ako uspijes sta prepisat od mene, blago tebi. ne garantiram da je tocno." nikad necu slat svoje zadatke drugima jer obicno imam pametnijeg posla, ali cu vjerojatno (ovisi o osobi i o pristupu koji ima) conveniently rasirit svoje zadatke da moze vidit sta sam radila. ako ima ostro oko :)[/quote]
E pa ti i ja imamo istu taktiku i mislima da je ona i najbolja što se prepisivanja tiče! :D

[quote="koryanshea"]ja od drugih ne mogu prepisivat ni da ocu, jerbo san corava. mozda je tako bolje, jer manje dolazim u iskusenje.[/quote]
To je isto ko i kod mene! :lol: Kad onaj do mene ko fol "proširi" svoje papire, a kad ja ama baš niti da buljim. :shock: :roll:
koryanshea (napisa):

To sam i ja rekla! Very Happy

koryanshea (napisa):
prepisivat od drugih mi je neugodno Smile a kad mi netko kaze "ti ces mi pomoc" onda ja kazem nesto u stilu "ako uspijes sta prepisat od mene, blago tebi. ne garantiram da je tocno." nikad necu slat svoje zadatke drugima jer obicno imam pametnijeg posla, ali cu vjerojatno (ovisi o osobi i o pristupu koji ima) conveniently rasirit svoje zadatke da moze vidit sta sam radila. ako ima ostro oko Smile

E pa ti i ja imamo istu taktiku i mislima da je ona i najbolja što se prepisivanja tiče! Very Happy

koryanshea (napisa):

To je isto ko i kod mene! Laughing Kad onaj do mene ko fol "proširi" svoje papire, a kad ja ama baš niti da buljim. Shocked Rolling Eyes

[Vrh]
Gost

PostPostano: 0:38 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Baš mi je nekako čudno kad sam vidjela ovu anketu.... jel ja živim u nekom drugom svijetu???
ja prepisujem kad god stignem i kad mogu, nije da ne učim al jednostavno nekad mi mozak zablokira ili se nemogu sjetit neke formule, pa prepišem sa šalabahtera ili nekoga pitam, također mi uopće nije nikakav bed pitat nekoga zadtak ili isti poslati, jer nema većeg zadovoljstva kad ti kolega zahvaljuje, mislim, glupo mi je ne pomoć i mrzim ljude koji sebično skrivaju test, jer opet fax nije državno natjecanje ili neznam ni ja što drugo, a fala bogu neće baš bit puno konkurencije za posao....
iskreno, mislim da je bilo više prepisivanja na prijemnom ispitu nego na kolokvijima ili pismenima... a to je malčice žalosno!!!

Zar su matematičari SEBIČNI? hm....
Baš mi je nekako čudno kad sam vidjela ovu anketu.... jel ja živim u nekom drugom svijetu???
ja prepisujem kad god stignem i kad mogu, nije da ne učim al jednostavno nekad mi mozak zablokira ili se nemogu sjetit neke formule, pa prepišem sa šalabahtera ili nekoga pitam, također mi uopće nije nikakav bed pitat nekoga zadtak ili isti poslati, jer nema većeg zadovoljstva kad ti kolega zahvaljuje, mislim, glupo mi je ne pomoć i mrzim ljude koji sebično skrivaju test, jer opet fax nije državno natjecanje ili neznam ni ja što drugo, a fala bogu neće baš bit puno konkurencije za posao....
iskreno, mislim da je bilo više prepisivanja na prijemnom ispitu nego na kolokvijima ili pismenima... a to je malčice žalosno!!!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:32 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Zar su matematičari SEBIČNI? hm....[/quote]

Dakle, ti kad ides po cesti i vidis nekoga da pljacka banku, priskocit ces mu u pomoc da ne ispadnes SEBICNA? :wall:

Prepisivanje je kradja[size=29][b].[/b][/size] :roll:
Anonymous (napisa):

Dakle, ti kad ides po cesti i vidis nekoga da pljacka banku, priskocit ces mu u pomoc da ne ispadnes SEBICNA? Brick wall

Prepisivanje je kradja. Rolling Eyes

[Vrh]
grossi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 7:59 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Anonymous"]Zar su matematičari SEBIČNI? hm....[/quote]

Dakle, ti kad ides po cesti i vidis nekoga da pljacka banku, priskocit ces mu u pomoc da ne ispadnes SEBICNA? :wall:

Prepisivanje je kradja[size=29][b].[/b][/size] :roll:[/quote]

Prepisivanje nije kradja, prepisivanje je javno dobro, nitko nije oštećen.
To je "Open Source".
vsego (napisa):
Anonymous (napisa):

Dakle, ti kad ides po cesti i vidis nekoga da pljacka banku, priskocit ces mu u pomoc da ne ispadnes SEBICNA? Brick wall

Prepisivanje je kradja. Rolling Eyes

To je "Open Source".

Nekretnine Nekretnine 24 sata
++++++++++++++++++++++
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
grossi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 8:28 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo jednom me je prepisivanje skupo koštalo. Ispit iz Uvoda u opću fiziku 2 kod prof. Androića. Dobijem pitanja i naravno sve prepišem, čak sam bio toliko bahat i samo sam podvalio točne odgovore, koje sam doma predhodno napisao. Međutim meni vrag ne da mira, umjesto da čekam i da čuvam svoje, pokupim dobru ocjenu i idem kući pjevajući ja do nemira počnem svima oko sebe davati rješenja i šaptati. Naravno nije to moglo dobro završiti, profesor se nacrtao na vratima i mene i jednog kolegu je uhvatio u svemu tome. Dobili smo zasluženu kaznu i pali smo ispit.

Sljedeći rok, ja sam se predobro naoružao sa čistim znanjem, cijeli 9. mjesec sam samo fiziku učio, jako sam se prepao, a sve drugo sam prije očistio. Profesor me zapamtio po prepisivanju i postavio je standardno 3 pitanja. Ispit se inače odgovara pismeno, profesor postavi pitanja i izgubi se. Za vrijeme pisanja ispita profesor je svako malo povirivao i točno me je vrebao.

Nakon ispita mislim da sam samo je od svih studenata branio usmeno svoj pismeni dio ispita. Profesor mi je postavio ista pitanja i to sam usmeno odgovarao. Dobio sam 4 jer nisam znao izderivirati neku struju ili količinu naboja, ne znam ni sam više.

Uglavnom nije jednostavno kada te profesor uhvati kako prepisuješ ali bez obzira na sve ja ću uvjek imati kraj sebe par šalabahtera, eto tako da ja budem smireniji. Ne znam kako je kolega prošao ali viđam ga sa mnom na smjeru pa mislim da je i on dobro prošao.
Samo jednom me je prepisivanje skupo koštalo. Ispit iz Uvoda u opću fiziku 2 kod prof. Androića. Dobijem pitanja i naravno sve prepišem, čak sam bio toliko bahat i samo sam podvalio točne odgovore, koje sam doma predhodno napisao. Međutim meni vrag ne da mira, umjesto da čekam i da čuvam svoje, pokupim dobru ocjenu i idem kući pjevajući ja do nemira počnem svima oko sebe davati rješenja i šaptati. Naravno nije to moglo dobro završiti, profesor se nacrtao na vratima i mene i jednog kolegu je uhvatio u svemu tome. Dobili smo zasluženu kaznu i pali smo ispit.

Sljedeći rok, ja sam se predobro naoružao sa čistim znanjem, cijeli 9. mjesec sam samo fiziku učio, jako sam se prepao, a sve drugo sam prije očistio. Profesor me zapamtio po prepisivanju i postavio je standardno 3 pitanja. Ispit se inače odgovara pismeno, profesor postavi pitanja i izgubi se. Za vrijeme pisanja ispita profesor je svako malo povirivao i točno me je vrebao.

Nakon ispita mislim da sam samo je od svih studenata branio usmeno svoj pismeni dio ispita. Profesor mi je postavio ista pitanja i to sam usmeno odgovarao. Dobio sam 4 jer nisam znao izderivirati neku struju ili količinu naboja, ne znam ni sam više.

Uglavnom nije jednostavno kada te profesor uhvati kako prepisuješ ali bez obzira na sve ja ću uvjek imati kraj sebe par šalabahtera, eto tako da ja budem smireniji. Ne znam kako je kolega prošao ali viđam ga sa mnom na smjeru pa mislim da je i on dobro prošao.

Nekretnine Nekretnine 24 sata
++++++++++++++++++++++
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 8:34 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="grossi"]Prepisivanje nije kradja, prepisivanje je javno dobro, nitko nije oštećen.
To je "Open Source".[/quote]

:shock: :wall:

Kradja nema veze s "oštećivanjem", nego s time da uzmes nesto sto ti ne pripada. :roll:

"Akademski gradjani", svaka cast! :grrr:
grossi (napisa):
To je "Open Source".

Shocked Brick wall

Kradja nema veze s "oštećivanjem", nego s time da uzmes nesto sto ti ne pripada. Rolling Eyes

"Akademski gradjani", svaka cast! Grrrrr....

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 9:54 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kada ja rješavam neki zadatak, on ima jedinstven način rješavanja, pa ako i netko prepiše od mene i to bude krivo, skuži se na milje, jer nitko nema takav način. I onda lijepo uzmeš moj test i od tog bisera :D i ne znaš tko je od koga prepisivao i onda oboje stradamo. :cry:

Zato ljudi ne prepisujte od [i]netipičnih[/i] matematičara; prepisujte od nekoga za koga znate da neće "kemijat"! :D
Kada ja rješavam neki zadatak, on ima jedinstven način rješavanja, pa ako i netko prepiše od mene i to bude krivo, skuži se na milje, jer nitko nema takav način. I onda lijepo uzmeš moj test i od tog bisera Very Happy i ne znaš tko je od koga prepisivao i onda oboje stradamo. Crying or Very sad

Zato ljudi ne prepisujte od netipičnih matematičara; prepisujte od nekoga za koga znate da neće "kemijat"! Very Happy

[Vrh]
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 9:54 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

U skoli sam na svakom testu imao salabahter i nisam ni pomislio da je to nesto lose. No na faksu mi ni ne pada na pamet prepisivat, jednostavno tu sam dosao naucit nesto i radije provedem dan dva vise uceci, nego da prepisem, i dobijem dobru ocjenu a ne znam (doduse upitno je koliko se dobra ocjena uopce moze dobit prepisujuci)
No necu nikad zaboravit kako je jedna kolegica sa profesorskog smjera za vrijeme kolokvija iz c-a (ne znam sto su oni pisali) bezocno izvadila skriptu i drzeci je na koljenima prepisivala. Ja sam samo gledao i nisam mogao vjerovati svojim ocima. :-s
U skoli sam na svakom testu imao salabahter i nisam ni pomislio da je to nesto lose. No na faksu mi ni ne pada na pamet prepisivat, jednostavno tu sam dosao naucit nesto i radije provedem dan dva vise uceci, nego da prepisem, i dobijem dobru ocjenu a ne znam (doduse upitno je koliko se dobra ocjena uopce moze dobit prepisujuci)
No necu nikad zaboravit kako je jedna kolegica sa profesorskog smjera za vrijeme kolokvija iz c-a (ne znam sto su oni pisali) bezocno izvadila skriptu i drzeci je na koljenima prepisivala. Ja sam samo gledao i nisam mogao vjerovati svojim ocima. Eh?

anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 10:12 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uvijek me fascinirao stav ljudi, kao sto je ovdje bily, kojima je prepisivanje super i koji misle da se trebaju ponosit time sto prepisuju, i cak se zamjerat asistentima koji ih u tome onemogucavaju. A oni koji ne prepisuju su idioti, jer 'pa zasto bi ucili kad moze prepisivat?'.

Ne kuzim kako se itko moze hvaliti time da prepisuje. :?:

Po meni je prepisivanje nuzno zlo, nisam neki moralista, vecina nas je u zivotu bar jednom lagala ili prepisivala, pa tako i ja u srednjoj. Jednom sam na faksu otisla na ispit s namjerom da prepisem, al me je jednostavno bilo sram. Nakon 5 minuta sam otisla i polozila neki drugi izborni.

Zivicira me prepisivanje na faksu kada to rade ljudi koji su toliko bahati da misle da je dozvoljeno prepisivati pa toliko glasno listaju biljeznice, papire i knjige da ih cijela dvorana cuje. Ne volim ni kad me netko koga prvi put u zivotu vidim za vrijeme ispita, trazi da mu posaljem rjesenja. :roll:

S druge strane, smatram da bi iz svih kolegija trebao biti dozvoljen barem Bronstejn. Mi smo cak u srednjoj skoli iz matematike smjeli na testu imati one tablice.
Uvijek me fascinirao stav ljudi, kao sto je ovdje bily, kojima je prepisivanje super i koji misle da se trebaju ponosit time sto prepisuju, i cak se zamjerat asistentima koji ih u tome onemogucavaju. A oni koji ne prepisuju su idioti, jer 'pa zasto bi ucili kad moze prepisivat?'.

Ne kuzim kako se itko moze hvaliti time da prepisuje. Question

Po meni je prepisivanje nuzno zlo, nisam neki moralista, vecina nas je u zivotu bar jednom lagala ili prepisivala, pa tako i ja u srednjoj. Jednom sam na faksu otisla na ispit s namjerom da prepisem, al me je jednostavno bilo sram. Nakon 5 minuta sam otisla i polozila neki drugi izborni.

Zivicira me prepisivanje na faksu kada to rade ljudi koji su toliko bahati da misle da je dozvoljeno prepisivati pa toliko glasno listaju biljeznice, papire i knjige da ih cijela dvorana cuje. Ne volim ni kad me netko koga prvi put u zivotu vidim za vrijeme ispita, trazi da mu posaljem rjesenja. Rolling Eyes

S druge strane, smatram da bi iz svih kolegija trebao biti dozvoljen barem Bronstejn. Mi smo cak u srednjoj skoli iz matematike smjeli na testu imati one tablice.

STOP nasilju medu zivotinjama!
[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 10:38 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"][quote="rat in a cage"]....
p.s...u srednjoj sam se snalazio prepisivajući na sve moguće načine..uvijek sam mrzio školu i tak mi je bilo svejedno..sam da dobim 2...al na faksu mi se nekak neda... :roll: :?[/quote]

cekaj malo prepisujes u srednjoj i dobijes dva a sada ne prepisujes nego dobijes neku visu ocjenu jer naucis
Zasto ne mrzis faks, i on je na neki nacin skola :roll: ? Ili se varam :lol: ?[/quote]
..pa ustvari je...al neznam...people change valjda :blista:
...mislim ni ovdje nisam nešto nabrijan na učenje...al eto prepisivat mi je bezveze...

[quote="anamari"]
S druge strane, smatram da bi iz svih kolegija trebao biti dozvoljen barem Bronstejn. Mi smo cak u srednjoj skoli iz matematike smjeli na testu imati one tablice.[/quote]
..slažem se...opće ne vidim smisla od učenja formula na pamet... :roll:
bily (napisa):
rat in a cage (napisa):
....
p.s...u srednjoj sam se snalazio prepisivajući na sve moguće načine..uvijek sam mrzio školu i tak mi je bilo svejedno..sam da dobim 2...al na faksu mi se nekak neda... Rolling Eyes Confused

cekaj malo prepisujes u srednjoj i dobijes dva a sada ne prepisujes nego dobijes neku visu ocjenu jer naucis
Zasto ne mrzis faks, i on je na neki nacin skola Rolling Eyes ? Ili se varam Laughing ?

..pa ustvari je...al neznam...people change valjda Reklamiram neku zubnu pastu
...mislim ni ovdje nisam nešto nabrijan na učenje...al eto prepisivat mi je bezveze...

anamari (napisa):

..slažem se...opće ne vidim smisla od učenja formula na pamet... Rolling Eyes

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 2 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum