Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator

Spol: 
|
Postano: 16:40 pon, 11. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]a jos nije bio, mislim 4.7 je proso[/quote]
zasto pametujes??? i spamas forum???
bily (napisa): | a jos nije bio, mislim 4.7 je proso |
zasto pametujes??? i spamas forum???
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
caklovic Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:11 uto, 12. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Da se nadovezem: [b]pazite da dadete ispravnu e-mail adresu![/b] :prodike:
Mail adrese studenata su oblika [tt]nesto@student.math.hr[/tt] (a ne [tt]nesto@math.hr[/tt]) :!:
Inace, bila je greska u konfirmacijskoj skirpti, pa je slala link koji upucuje na DeGiorgija, a ne na Viveku. :? Ja sam potvrdio prijave za slijedece studente: Iva Moslavac, Ivana Polić, Adrijana Pulpan, Katarina Grzunov. 8) Oni koji nisu na ovom popisu, nemaju prijavljen ispit, pa preporucam da ponovite prijavu (ne bi smjelo biti takvih, ali za svaki slucaj... :)).
Stvar je ispravljena i ubuduce morate sami potvrdjivati prijave (dobit cete ispravan link mailom). :)
U slucaju eventualnih problema (skripta je u fazi zavrsnog testiranja), molim da mi se javite PMom, mailom ili na ovom topicu. :)
Hvala!
Da se nadovezem: pazite da dadete ispravnu e-mail adresu!
Mail adrese studenata su oblika nesto@student.math.hr (a ne nesto@math.hr)
Inace, bila je greska u konfirmacijskoj skirpti, pa je slala link koji upucuje na DeGiorgija, a ne na Viveku. Ja sam potvrdio prijave za slijedece studente: Iva Moslavac, Ivana Polić, Adrijana Pulpan, Katarina Grzunov. Oni koji nisu na ovom popisu, nemaju prijavljen ispit, pa preporucam da ponovite prijavu (ne bi smjelo biti takvih, ali za svaki slucaj... ).
Stvar je ispravljena i ubuduce morate sami potvrdjivati prijave (dobit cete ispravan link mailom).
U slucaju eventualnih problema (skripta je u fazi zavrsnog testiranja), molim da mi se javite PMom, mailom ili na ovom topicu.
Hvala!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 9:38 uto, 12. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Problem 1.:
Tko se prijavljuje za to?Jer je meni isto komisija,ali je vec bio napisan raspored po kojem imam usmeni u cetvrtak 14.07.?[/quote]
Imas usmeni ili komisiju u cetvrtak? :-s
Provjeri na ISVU, koji ti je to izlazak... :|
[quote="Anonymous"]Problem 2.:
Zasto ne moze bilo koja mail adresa?Naime,ove godine nisam obnovila svoj account :oops: .[/quote]
Problem 3: prijavi te netko drugi (tko zna tvoje ime, prezime i JMBAG). :shock: Eh, ja takvome zelim moci uci u trag, sto trazi e-mail adresu "u kući". :D
Accounti se sredjuju utorkom i cetvrtkom od 11 do 13 (ako nisam fulao). ;)
Anonymous (napisa): | Problem 1.:
Tko se prijavljuje za to?Jer je meni isto komisija,ali je vec bio napisan raspored po kojem imam usmeni u cetvrtak 14.07.? |
Imas usmeni ili komisiju u cetvrtak?
Provjeri na ISVU, koji ti je to izlazak...
Anonymous (napisa): | Problem 2.:
Zasto ne moze bilo koja mail adresa?Naime,ove godine nisam obnovila svoj account . |
Problem 3: prijavi te netko drugi (tko zna tvoje ime, prezime i JMBAG). Eh, ja takvome zelim moci uci u trag, sto trazi e-mail adresu "u kući".
Accounti se sredjuju utorkom i cetvrtkom od 11 do 13 (ako nisam fulao).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|