Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 15:46 sri, 10. 8. 2005 Naslov: Re: prvi rok u 9mjesecu? |
|
|
[quote="Anonymous"]zanima me znali tko sta o prvom roku u 9mjesecu i o asistentu koji daje taj rok? jos bolje bi bilo da sam asistent kaze nesto o tome kako ce njegov ispit izgledat,ne mislim pritom da kaze zadatke ali ono na sto da obratimo pozornost?HVALA[/quote]
Pa koncept kod svih nas je dosta slican, no buduci da mi je ovo prvi rok iz C-a kojeg dajem, mogu razumjeti da ste malo nervozni. :)
Dakle, koncept ce biti: nizovi (matrice), datoteke, rekurzije, liste i neki problemski zadatak (npr. neki matematicki problem za kojeg treba naci metodu kako ga isprogramirati, tj. rjesiti).
Nadam se da sam vam barem malo otklonio strahove od roka..
Anonymous (napisa): | zanima me znali tko sta o prvom roku u 9mjesecu i o asistentu koji daje taj rok? jos bolje bi bilo da sam asistent kaze nesto o tome kako ce njegov ispit izgledat,ne mislim pritom da kaze zadatke ali ono na sto da obratimo pozornost?HVALA |
Pa koncept kod svih nas je dosta slican, no buduci da mi je ovo prvi rok iz C-a kojeg dajem, mogu razumjeti da ste malo nervozni.
Dakle, koncept ce biti: nizovi (matrice), datoteke, rekurzije, liste i neki problemski zadatak (npr. neki matematicki problem za kojeg treba naci metodu kako ga isprogramirati, tj. rjesiti).
Nadam se da sam vam barem malo otklonio strahove od roka..
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:12 sri, 10. 8. 2005 Naslov: Re: prvi rok u 9mjesecu? |
|
|
[quote="Ilja"]Dakle, koncept ce biti: nizovi (matrice), datoteke, rekurzije, liste i neki problemski zadatak ([color=red]npr. neki matematicki problem za kojeg treba naci metodu kako ga isprogramirati, tj. rjesiti[/color]).
Nadam se da sam vam barem malo otklonio strahove od roka..[/quote]
Mislim da si ih dodatno uplasio, ali meni se koncept svidja! :D
Ilja (napisa): | Dakle, koncept ce biti: nizovi (matrice), datoteke, rekurzije, liste i neki problemski zadatak (npr. neki matematicki problem za kojeg treba naci metodu kako ga isprogramirati, tj. rjesiti).
Nadam se da sam vam barem malo otklonio strahove od roka.. |
Mislim da si ih dodatno uplasio, ali meni se koncept svidja!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 16:29 sri, 10. 8. 2005 Naslov: Re: prvi rok u 9mjesecu? |
|
|
[quote="vsego"][quote="Ilja"]Dakle, koncept ce biti: nizovi (matrice), datoteke, rekurzije, liste i neki problemski zadatak ([color=red]npr. neki matematicki problem za kojeg treba naci metodu kako ga isprogramirati, tj. rjesiti[/color]).
Nadam se da sam vam barem malo otklonio strahove od roka..[/quote]
Mislim da si ih dodatno uplasio, ali meni se koncept svidja! :D[/quote]
Ne vidim razlog zasto bi ih to dodatno uplasilo, to je naprosto onaj tip zadataka za kojeg se ne treba znati puno programiranja, a da ga se rjesi. Bitno je samo razumjeti problem, nista revolucionarno. :)
P.s. Ako znate rjesiti stare rokove, ne biste trebali imati problema ni sa ovim.
Toliko od mene na temu ovog roka...
vsego (napisa): | Ilja (napisa): | Dakle, koncept ce biti: nizovi (matrice), datoteke, rekurzije, liste i neki problemski zadatak (npr. neki matematicki problem za kojeg treba naci metodu kako ga isprogramirati, tj. rjesiti).
Nadam se da sam vam barem malo otklonio strahove od roka.. |
Mislim da si ih dodatno uplasio, ali meni se koncept svidja!  |
Ne vidim razlog zasto bi ih to dodatno uplasilo, to je naprosto onaj tip zadataka za kojeg se ne treba znati puno programiranja, a da ga se rjesi. Bitno je samo razumjeti problem, nista revolucionarno.
P.s. Ako znate rjesiti stare rokove, ne biste trebali imati problema ni sa ovim.
Toliko od mene na temu ovog roka...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 13:10 uto, 23. 8. 2005 Naslov: Re: prvi rok u 9mjesecu? |
|
|
[quote="Ilja"]
[/quote]
Da li može asis. Ilja dati neki primjer ovog zadnjeg zadatka? Da li je to tip zadatka npr. napišite program koji izračunava površinu trokuta ili nešto potpuno drugačije??
Ilja (napisa): |
|
Da li može asis. Ilja dati neki primjer ovog zadnjeg zadatka? Da li je to tip zadatka npr. napišite program koji izračunava površinu trokuta ili nešto potpuno drugačije??
|
|
[Vrh] |
|
|