Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Parcijalni upis sljedece godine
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
OLY
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 16:29 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Parcijalni upis sljedece godine Citirajte i odgovorite

zanima me...koliko je bodova potrebno da bi se upisala parcijala na sljedecu godinu?! je li to 25 ili 35 bodova?! naime, neki kolege daju ovaj prvi podatak a neki drugi podatak, a posto je to meni dosta bitno (jer sam bio lijen preko godine :wink: )...
zanima me...koliko je bodova potrebno da bi se upisala parcijala na sljedecu godinu?! je li to 25 ili 35 bodova?! naime, neki kolege daju ovaj prvi podatak a neki drugi podatak, a posto je to meni dosta bitno (jer sam bio lijen preko godine Wink )...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 16:44 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Re: Parcijalni upis sljedece godine Citirajte i odgovorite

[quote="OLY"]zanima me...koliko je bodova potrebno da bi se upisala parcijala na sljedecu godinu?! je li to 25 ili 35 bodova?! naime, neki kolege daju ovaj prvi podatak a neki drugi podatak, a posto je to meni dosta bitno (jer sam bio lijen preko godine :wink: )...[/quote]

vec puuno puta raspredano ovdje... koristi search!
OLY (napisa):
zanima me...koliko je bodova potrebno da bi se upisala parcijala na sljedecu godinu?! je li to 25 ili 35 bodova?! naime, neki kolege daju ovaj prvi podatak a neki drugi podatak, a posto je to meni dosta bitno (jer sam bio lijen preko godine Wink )...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 17:08 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Re: Parcijalni upis sljedece godine Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="OLY"]zanima me...koliko je bodova potrebno da bi se upisala parcijala na sljedecu godinu?! je li to 25 ili 35 bodova?! naime, neki kolege daju ovaj prvi podatak a neki drugi podatak, a posto je to meni dosta bitno (jer sam bio lijen preko godine :wink: )...[/quote]

vec puuno puta raspredano ovdje... koristi search![/quote]

opet, ovo sam bio ja a ne OLY!!! sad moram na svim postovima napisati....arghahrhahrhahra sto mrzim IE!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
veky (napisa):
OLY (napisa):

opet, ovo sam bio ja a ne OLY!!! sad moram na svim postovima napisati....arghahrhahrhahra sto mrzim IE!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 14:45 pon, 4. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ljudi, kakav treba biti forma molbe za parcijalu? Postoji li više manje standardizirani predložak ili da jednostavno napišem nešto tipa : "Molim da mi se odobri parcijalni upis toga i toga zbog toga i toga" ili "Molim da mi se odobri upis tog i tog kolegija s druge godine jer sam skupio tolko i tlko bodova i tra tra..."?

Pliz nek mi neko napiše ko zna da se ne blamiram u referadi ili gdje već!
Ljudi, kakav treba biti forma molbe za parcijalu? Postoji li više manje standardizirani predložak ili da jednostavno napišem nešto tipa : "Molim da mi se odobri parcijalni upis toga i toga zbog toga i toga" ili "Molim da mi se odobri upis tog i tog kolegija s druge godine jer sam skupio tolko i tlko bodova i tra tra..."?

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 6:35 ned, 7. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Pliz nek mi neko napiše ko zna da se ne blamiram u referadi ili gdje već![/quote]
Brijem da ima standardizirani primjerak formulara u referadi, ali pošto si ti to prošle godine prošao, daj molim te, pomogni svojoj kolegici i reci koja je shema? :wink:

Znam da smo to već negdje obradili, :oops: ali daj PLS! :roll:
Blockflöte (napisa):

Brijem da ima standardizirani primjerak formulara u referadi, ali pošto si ti to prošle godine prošao, daj molim te, pomogni svojoj kolegici i reci koja je shema? Wink

Znam da smo to već negdje obradili, Embarassed ali daj PLS! Rolling Eyes

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 2:25 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajme što sam ažuran... :oops: :oops: :oops: :oops:

Nema standardiziranih formulara. Moraš kupiti formular za olbu u skriptarnici, sročit molbu otprilike ko u mom postu ranije, možda malo retorički ukrašenije. Znači navest što zamoljavaš, zašto, na osnovu čega itd.

Mislim da ti je dosta

Molim da mi se na osnovu osvojenih n ECTS bodova odobri parcijalni upis te i te godine, na sljedeće kolegije:

I onda nabrojiš kolegije koje bi upisala.

Platiš uredno molbu kod blagajnice, ne sjećam se koliko, odeš u skriptarnicu i ostaviš im, mislim, račun i molbu i onda je oni proslijede prodekanici ili komu već i nakon nešto dana(vjerojatno će reć kolko otprilike) ti stigne molba natrag s odobrenim popisom kolegija. Mislim da i indeks moraš ostavit...

Eto, tolko, ak te još kaj zanima, ak ti uopće išta od ovog još treba, pitaj ili searchaj..
Ajme što sam ažuran... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Nema standardiziranih formulara. Moraš kupiti formular za olbu u skriptarnici, sročit molbu otprilike ko u mom postu ranije, možda malo retorički ukrašenije. Znači navest što zamoljavaš, zašto, na osnovu čega itd.

Mislim da ti je dosta

Molim da mi se na osnovu osvojenih n ECTS bodova odobri parcijalni upis te i te godine, na sljedeće kolegije:

I onda nabrojiš kolegije koje bi upisala.

Platiš uredno molbu kod blagajnice, ne sjećam se koliko, odeš u skriptarnicu i ostaviš im, mislim, račun i molbu i onda je oni proslijede prodekanici ili komu već i nakon nešto dana(vjerojatno će reć kolko otprilike) ti stigne molba natrag s odobrenim popisom kolegija. Mislim da i indeks moraš ostavit...

Eto, tolko, ak te još kaj zanima, ak ti uopće išta od ovog još treba, pitaj ili searchaj..

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 5:22 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Platiš uredno molbu kod blagajnice, ne sjećam se koliko, odeš u skriptarnicu i ostaviš im, mislim, račun i molbu i onda je oni proslijede prodekanici ili komu već i nakon nešto dana(vjerojatno će reć kolko otprilike) ti stigne molba natrag s odobrenim popisom kolegija. Mislim da i indeks moraš ostavit...[/quote]
Čekaj! :D

Ja moram ostaviti svoju molbu, račun i svoj indeks kod onog antipatičnog lika u skriptarnici?! :shock:

Zašto, za Boga miloga? :shock:

Toplo se nadam da se to promijenilo i sada to trebam ostavljati kod teta u referadi. :roll:

PITANJE: Blagajnice u referadi? :-k
Blockflöte (napisa):

Čekaj! Very Happy

Ja moram ostaviti svoju molbu, račun i svoj indeks kod onog antipatičnog lika u skriptarnici?! Shocked

Zašto, za Boga miloga? Shocked

Toplo se nadam da se to promijenilo i sada to trebam ostavljati kod teta u referadi. Rolling Eyes

PITANJE: Blagajnice u referadi? Think

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 5:44 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Ja moram ostaviti svoju molbu, račun i svoj indeks kod onog antipatičnog lika u skriptarnici?! :shock:[/quote]

:ccc: Akademski se kaze [i]ne pretjerano simpatican[/i], a ne ovako pljuvati po covjeku (koji god od njih trojice bio). :roll: Molim, pripaziti ubuduce. :D

[quote="buba"]Toplo se nadam da se to promijenilo i sada to trebam ostavljati kod teta u referadi. :roll:
Zašto, za Boga miloga? :shock:[/quote]

Mislim da se Frulica zabunio. :? AFAIK, u Skriptarnici se kupuju shablone za molbe (jedna sablona za sve molbe), no Skriptarnica ipak nema veze s poslovanjem faxa. :) Ergo, molba bi se, po meni, trebala predati u Referadi. 8)

[quote="buba"]PITANJE: Blagajnice u referadi? :-k[/quote]

Teta Kosjenka, blagajnica HMDa, obavljala je taj posao za fax, da studenti ne moraju setati do poste/banke. :D No, to je prije par mjeseci ukinuto, zbog razloga o kojima ne bih ovdje... :(
buba (napisa):
Ja moram ostaviti svoju molbu, račun i svoj indeks kod onog antipatičnog lika u skriptarnici?! Shocked

Ccc.... Sram te bilo... Akademski se kaze ne pretjerano simpatican, a ne ovako pljuvati po covjeku (koji god od njih trojice bio). Rolling Eyes Molim, pripaziti ubuduce. Very Happy

buba (napisa):
Toplo se nadam da se to promijenilo i sada to trebam ostavljati kod teta u referadi. Rolling Eyes
Zašto, za Boga miloga? Shocked

Mislim da se Frulica zabunio. Confused AFAIK, u Skriptarnici se kupuju shablone za molbe (jedna sablona za sve molbe), no Skriptarnica ipak nema veze s poslovanjem faxa. Smile Ergo, molba bi se, po meni, trebala predati u Referadi. Cool

buba (napisa):
PITANJE: Blagajnice u referadi? Think

Teta Kosjenka, blagajnica HMDa, obavljala je taj posao za fax, da studenti ne moraju setati do poste/banke. Very Happy No, to je prije par mjeseci ukinuto, zbog razloga o kojima ne bih ovdje... Sad

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 21:44 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jest, u referadi :D

Pisah u 3:25, pravo čudo da sam bio leksički ispravan :)

Zahvaljujem na ispravci [img]http://i23.photobucket.com/albums/b354/blockflute/cwm110.gif[/img]
Jest, u referadi Very Happy

Pisah u 3:25, pravo čudo da sam bio leksički ispravan Smile

Zahvaljujem na ispravci

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:09 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Zahvaljujem na ispravci [img]http://i23.photobucket.com/albums/b354/blockflute/cwm110.gif[/img][/quote]

Ne, ne, ne... :ccc: :-s [b]JA[/b] zahvaljujem... na novom smajliju! :naklon:
Blockflöte (napisa):
Zahvaljujem na ispravci

Ne, ne, ne... Ccc.... Sram te bilo... Eh? JA zahvaljujem... na novom smajliju! Zahvaljujem, postovani kolega!

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 22:37 pet, 19. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:lol2: Ironično, s ffzg.hr je, gdje su se neki divili našoj nedostižno impozantnoj kolekciji :D
Jako smijesno... Ironično, s ffzg.hr je, gdje su se neki divili našoj nedostižno impozantnoj kolekciji Very Happy

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 16:23 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A ja koja sam roknula godinu,ciji broj bodova mozes pokazati na prstima jedne ruke, sta da ja pisem u zamolbi, zasto da mi daju sansu da upisem ponovno godinu?Zar na onu komadinu papira A4 upisem 2-3 kratke jasne recenice sto ih molim i to je to?Jel mi mogu odbiti molbu?Jesu to kada napravili?
A ja koja sam roknula godinu,ciji broj bodova mozes pokazati na prstima jedne ruke, sta da ja pisem u zamolbi, zasto da mi daju sansu da upisem ponovno godinu?Zar na onu komadinu papira A4 upisem 2-3 kratke jasne recenice sto ih molim i to je to?Jel mi mogu odbiti molbu?Jesu to kada napravili?

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 16:37 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]A ja koja sam roknula godinu,ciji broj bodova mozes pokazati na prstima jedne ruke, sta da ja pisem u zamolbi, zasto da mi daju sansu da upisem ponovno godinu?Zar na onu komadinu papira A4 upisem 2-3 kratke jasne recenice sto ih molim i to je to?Jel mi mogu odbiti molbu?Jesu to kada napravili?[/quote]

pad godine ide po difoltu
molba se pise za parcijalni upis i koliko znam i dalje se racuna po formuli
(osvojen broj bodova) * 2 - (broj bodova za upis u visu godinu) = broj bodova koje mozes upisati

znaci, ako je uvjet za upis 50 bodova, ti si npr 2. godina
a ti imas 20 - ne mozes upisati nista s vise godine jer 20*2 = 40 - 50 < 0
ali uredno si pala godinu, imas pravo normalno polagati sve predmete koji ti cuce u indexu i imas potpis (ako nemas, onda ga ponovno upisujes, ali samo zato jer ti je na tekucoj godini, dakle npr nemas potpis iz uvisa, to automatski upisujes ponovno jer je to regularni kolegij s druge godine koju upravo padas)
ali kao sto rekoh, sa vise godine ne mozes nista upisati

dakle, parcijala je pad godine s kojim mozes, uz predmete koje nisi polozila, slusati i polagati jos poneki predmet s vise godine....

ako jos ima sta nejasno, vrisni....

ofkors, zgodno bi bilo prosetati do oglasne i pogledati jesu li uvjeti za upis i dalje isti, pogotovo ako si sada prva godina, ili druga god prof. smjera....
Liddy (napisa):

pad godine ide po difoltu
molba se pise za parcijalni upis i koliko znam i dalje se racuna po formuli
(osvojen broj bodova) * 2 - (broj bodova za upis u visu godinu) = broj bodova koje mozes upisati

znaci, ako je uvjet za upis 50 bodova, ti si npr 2. godina
a ti imas 20 - ne mozes upisati nista s vise godine jer 20*2 = 40 - 50 < 0
ali uredno si pala godinu, imas pravo normalno polagati sve predmete koji ti cuce u indexu i imas potpis (ako nemas, onda ga ponovno upisujes, ali samo zato jer ti je na tekucoj godini, dakle npr nemas potpis iz uvisa, to automatski upisujes ponovno jer je to regularni kolegij s druge godine koju upravo padas)
ali kao sto rekoh, sa vise godine ne mozes nista upisati

dakle, parcijala je pad godine s kojim mozes, uz predmete koje nisi polozila, slusati i polagati jos poneki predmet s vise godine....

ako jos ima sta nejasno, vrisni....

ofkors, zgodno bi bilo prosetati do oglasne i pogledati jesu li uvjeti za upis i dalje isti, pogotovo ako si sada prva godina, ili druga god prof. smjera....

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 17:22 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajmo ovako,trenutno sam prva godine, nisam do sada polozila niti jedan ispit (zalosno) i upisujem pad godine (cist ko suza) i bila sam u referadi i teta mi je rekla da [b]i JA [/b]pisem molbu da mi odobre upis u 1.godinu, placam onih 400kn i ispunjavam ona 2primjerka i donosim slike i sve ostalo kao i normalni brucos, sto napisati u molbi?''Molim da mi se odobri ponovni upis na 1. godinu tog i tog smjera zbog toga sto nisma ostvarila potrebne uvijete za upis u visu godinu studija''?I to je to? potpisem se,odnesem kod tete kosijenke (koliko me kosta taj pecat kod nje,ako netko zna) i onda u referadu, a dalje ce me drugi uputiti...
Ajmo ovako,trenutno sam prva godine, nisam do sada polozila niti jedan ispit (zalosno) i upisujem pad godine (cist ko suza) i bila sam u referadi i teta mi je rekla da i JA pisem molbu da mi odobre upis u 1.godinu, placam onih 400kn i ispunjavam ona 2primjerka i donosim slike i sve ostalo kao i normalni brucos, sto napisati u molbi?''Molim da mi se odobri ponovni upis na 1. godinu tog i tog smjera zbog toga sto nisma ostvarila potrebne uvijete za upis u visu godinu studija''?I to je to? potpisem se,odnesem kod tete kosijenke (koliko me kosta taj pecat kod nje,ako netko zna) i onda u referadu, a dalje ce me drugi uputiti...

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:09 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"](...) bila sam u referadi i teta mi je rekla da [b]i JA [/b]pisem molbu da mi odobre upis u 1.godinu (...)[/quote]
Nemoj zezat! :shock:

Još papirologije, pa baš super! :roll:

A kaj ako smo [u]nešto[/u] položili? :-k

Mislim da ću morat u referadu čim prije. :(
Liddy (napisa):
(...) bila sam u referadi i teta mi je rekla da i JA pisem molbu da mi odobre upis u 1.godinu (...)

Nemoj zezat! Shocked

Još papirologije, pa baš super! Rolling Eyes

A kaj ako smo nešto položili? Think

Mislim da ću morat u referadu čim prije. Sad

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 20:28 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A vi koji ste nesto polozili takodjer morate pisati molbu da vam se odobri pad ili eventualno upis jos kojeg predmeta i da vam se priznaju ti polozeni predmeti,to sve lijepo napisati u molbi,ovjeriti kod tete kosijenke i zatim odnijeti u referadu,tako su mi rekli u referadi.
A vi koji ste nesto polozili takodjer morate pisati molbu da vam se odobri pad ili eventualno upis jos kojeg predmeta i da vam se priznaju ti polozeni predmeti,to sve lijepo napisati u molbi,ovjeriti kod tete kosijenke i zatim odnijeti u referadu,tako su mi rekli u referadi.

[Vrh]
frrr
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:30 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pisalo negdje (na faksu, netu,... ne sjecam se vise) da oni koji upisuju prvu godinu, bez obzira da li prvi put ili ponavljaju, upisuju po novom programu (Bolonji) pa dobivaju nove indekse i sve (zato 400 kn i slike). Valjda ce vam priznavat polozene ispite, ali dalje samo nagadjam.
Pisalo negdje (na faksu, netu,... ne sjecam se vise) da oni koji upisuju prvu godinu, bez obzira da li prvi put ili ponavljaju, upisuju po novom programu (Bolonji) pa dobivaju nove indekse i sve (zato 400 kn i slike). Valjda ce vam priznavat polozene ispite, ali dalje samo nagadjam.

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 13:17 čet, 22. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Liddy: :thankyou:

@frrr: Hvala lijepa, o tome znam već podosta. :wink:
@Liddy: Thank you

@frrr: Hvala lijepa, o tome znam već podosta. Wink

[Vrh]
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 4

PostPostano: 9:26 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vezano uz parcijalu... sad cu upisati parcijalu trece godine jer vjerojatno necu skupiti 50 bodova... E sad, kad upisujem predmete s trece godine sto mi je uopce dozvoljeno upisati? Jel mogu upisati samo redovne predmete s nekog smjera koji odaberem ili mogu upisivati i predmete s liste izbornih? Pitam jer sam negdje (ali trenutno ne mogu naci gdje je to pisalo) nasla da se izborni predmeti upisuju samo kad se prvi put upisuje godina. A posto se parcijala tretira kao pad je li meni ipak dozvoljeno upisati izborne ili ne? Unaprijed hvala!
Vezano uz parcijalu... sad cu upisati parcijalu trece godine jer vjerojatno necu skupiti 50 bodova... E sad, kad upisujem predmete s trece godine sto mi je uopce dozvoljeno upisati? Jel mogu upisati samo redovne predmete s nekog smjera koji odaberem ili mogu upisivati i predmete s liste izbornih? Pitam jer sam negdje (ali trenutno ne mogu naci gdje je to pisalo) nasla da se izborni predmeti upisuju samo kad se prvi put upisuje godina. A posto se parcijala tretira kao pad je li meni ipak dozvoljeno upisati izborne ili ne? Unaprijed hvala!

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 12:44 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="annna"]Vezano uz parcijalu... sad cu upisati parcijalu trece godine jer vjerojatno necu skupiti 50 bodova... E sad, kad upisujem predmete s trece godine sto mi je uopce dozvoljeno upisati? Jel mogu upisati samo redovne predmete s nekog smjera koji odaberem ili mogu upisivati i predmete s liste izbornih? Pitam jer sam negdje (ali trenutno ne mogu naci gdje je to pisalo) nasla da se izborni predmeti upisuju samo kad se prvi put upisuje godina. A posto se parcijala tretira kao pad je li meni ipak dozvoljeno upisati izborne ili ne? Unaprijed hvala![/quote]

pise na oglasnoj ploci
izborne mozes upisivati SAMO kad PRVI put upisujes godinu....

dakle, ne mozes izborne s vise godine, i da, mozes redovne, koji nisu nadovezani na nesto sto nisi polozila.....

reci smjer, reci sta imas polozeno i sta ne, pa mozda netko uleti s kakvim prijedlogom...
annna (napisa):

pise na oglasnoj ploci
izborne mozes upisivati SAMO kad PRVI put upisujes godinu....

dakle, ne mozes izborne s vise godine, i da, mozes redovne, koji nisu nadovezani na nesto sto nisi polozila.....

reci smjer, reci sta imas polozeno i sta ne, pa mozda netko uleti s kakvim prijedlogom...

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum