Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

O mesu za jelo i mesu za tetošenje
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 3

PostPostano: 15:31 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovo je jedan od vrlo jednostavnih primjera biološke kontrole.
a ne kao kod nas da nam odmah unesu alohtonu vrstu u vodotoke kako bih poklala sve komarce, iako postoji neka živinica kod nas (ispričajte me, zaboravih), koja to super rješava.
provjerim, pa javim. ali mislim da je nešto vrlo jednostavno.
ovo je jedan od vrlo jednostavnih primjera biološke kontrole.
a ne kao kod nas da nam odmah unesu alohtonu vrstu u vodotoke kako bih poklala sve komarce, iako postoji neka živinica kod nas (ispričajte me, zaboravih), koja to super rješava.
provjerim, pa javim. ali mislim da je nešto vrlo jednostavno.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:11 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Dabrica"]...mislim da je nešto vrlo jednostavno.[/quote]

:twisted: [img]http://www.pondmarket.com/store/images/products/mosquito%20quick%20kill.gif[/img] :blista:
Dabrica (napisa):
...mislim da je nešto vrlo jednostavno.

Twisted Evil Reklamiram neku zubnu pastu

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 17:42 čet, 7. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da se malo vratimo na početak priče... Kako mi je fino sjeo horseburger danas... Njam njam. :)

Za sve koji žele probati, na Kaptolu preko puta autobusne stanice, odmah do Kapucinera, ima mjesto koje se zove Nažigač i tamo peku konjetinu. A ako ne volite meso, ima i velik izbor salata, pa nećete ostati gladni dok čekate da se vaši prijatelji napapaju ponija. :wink:

Anyway, prema teoriji jednog kolege, konj je ustvari povrće. :?
Da se malo vratimo na početak priče... Kako mi je fino sjeo horseburger danas... Njam njam. Smile

Za sve koji žele probati, na Kaptolu preko puta autobusne stanice, odmah do Kapucinera, ima mjesto koje se zove Nažigač i tamo peku konjetinu. A ako ne volite meso, ima i velik izbor salata, pa nećete ostati gladni dok čekate da se vaši prijatelji napapaju ponija. Wink

Anyway, prema teoriji jednog kolege, konj je ustvari povrće. Confused

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 20:00 čet, 7. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Melkor"]Anyway, prema teoriji jednog kolege, konj je ustvari povrće. :?[/quote]

Daj malo obrazlozi tu teoriju! :shock:
Melkor (napisa):
Anyway, prema teoriji jednog kolege, konj je ustvari povrće. Confused

Daj malo obrazlozi tu teoriju! Shocked

Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 21:02 čet, 7. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam baš posve siguran što je time mislio. Izgleda da mu konjetina nije dovoljno hranjiva da bi je smatrao mesom. Tako nešto. :? Ako hoćeš, pokažem ti ga pa nek' ti razjasni. :D

Uglavnom, takav način razmišljanja ima svojih prednosti za vegetarijance: ne bi si morali uskraćivati poslasticu kakva je horseburger. :P
Nisam baš posve siguran što je time mislio. Izgleda da mu konjetina nije dovoljno hranjiva da bi je smatrao mesom. Tako nešto. Confused Ako hoćeš, pokažem ti ga pa nek' ti razjasni. Very Happy

Uglavnom, takav način razmišljanja ima svojih prednosti za vegetarijance: ne bi si morali uskraćivati poslasticu kakva je horseburger. Razz

Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 21:32 čet, 7. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma jel to stvarno dobro?
imala sam kolegu u srednjoj koji je sjedio iza mene i koanstantno žvakao neke sendviče sa kobasicom od konjetine. i to je smrdilo....
ali ipak, svi to meso hvale. mislim da bih trebala probati.
ma jel to stvarno dobro?
imala sam kolegu u srednjoj koji je sjedio iza mene i koanstantno žvakao neke sendviče sa kobasicom od konjetine. i to je smrdilo....

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 23:02 čet, 7. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Dabrica"]ma jel to stvarno dobro?
ali ipak, svi to meso hvale. mislim da bih trebala probati.[/quote]

Pretpostavljam da je, kao i sa svim drugim namirnicama, stvar u načinu pripreme. Jednom je moj stari kupio kobasicu od konjetine i to nikome doma nije bilo fino pa se povlačilo mjesecima po frižideru... Na kraju je napokon netko to bacio.

Očito ima dobrih i loših kobasica, pa valjda ima i dobrih i loših horseburgera. :) Meni bi možda ovaj koji sam jeo bio bolji da je malo pikantniji i da ne stave krastavce koji daju slatkast okus svemu skupa. :)
Dabrica (napisa):
ma jel to stvarno dobro?

Pretpostavljam da je, kao i sa svim drugim namirnicama, stvar u načinu pripreme. Jednom je moj stari kupio kobasicu od konjetine i to nikome doma nije bilo fino pa se povlačilo mjesecima po frižideru... Na kraju je napokon netko to bacio.

Očito ima dobrih i loših kobasica, pa valjda ima i dobrih i loših horseburgera. Smile Meni bi možda ovaj koji sam jeo bio bolji da je malo pikantniji i da ne stave krastavce koji daju slatkast okus svemu skupa. Smile

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 9:05 pet, 8. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Dabrica"]ma jel to stvarno dobro?
ali ipak, svi to meso hvale. mislim da bih trebala probati.[/quote]

Znam da sam jednom prilikom prije probao i nije bilo lose. A sto se pripreme tice, i soja moze biti super ako se dobro napravi i zacini! Samo treba znati...
Dabrica (napisa):
ma jel to stvarno dobro?

Znam da sam jednom prilikom prije probao i nije bilo lose. A sto se pripreme tice, i soja moze biti super ako se dobro napravi i zacini! Samo treba znati...

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 14:23 pet, 8. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cuo sam da su horseburgeri super, ali malo be brine omjer cjena : kvaliteta i kvantiteta. Svi ga hvale po kvaliteti, ali mene zanima i kakva je kvantiteta.

SickJedi
Cuo sam da su horseburgeri super, ali malo be brine omjer cjena : kvaliteta i kvantiteta. Svi ga hvale po kvaliteti, ali mene zanima i kakva je kvantiteta.

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 17:39 sub, 20. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što znači riječ "vegetarijanac"? To je stari indijanski izraz za "loš lovac". :lol:
Što znači riječ "vegetarijanac"? To je stari indijanski izraz za "loš lovac". Laughing

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 17:58 sub, 20. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]Što znači riječ "vegetarijanac"? To je stari indijanski izraz za "loš lovac". :lol:[/quote]
Pa lovi samo Vegetu koja raste u Getrou. :horsie:
Anđelčić (napisa):
Što znači riječ "vegetarijanac"? To je stari indijanski izraz za "loš lovac". Laughing

Pa lovi samo Vegetu koja raste u Getrou. Djihaaaa!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 20:14 sub, 20. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="Anđelčić"]Što znači riječ "vegetarijanac"? To je stari indijanski izraz za "loš lovac". :lol:[/quote]
Pa lovi samo Vegetu koja raste u Getrou. :horsie:[/quote]
Samo ne znam šta s njom rade, ja to obično frknem u meso... Nema smisla da s njom začine povrće... :D
vjekovac (napisa):
Anđelčić (napisa):

Pa lovi samo Vegetu koja raste u Getrou. Djihaaaa!

Samo ne znam šta s njom rade, ja to obično frknem u meso... Nema smisla da s njom začine povrće... Very Happy

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 20:22 sub, 20. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]
Samo ne znam šta s njom rade, ja to obično frknem u meso... Nema smisla da s njom začine povrće... :D[/quote]

Ma ajde, moze se zaciniti time i povrce! :-) Pa samo zamislis meso! :twisted:
Anđelčić (napisa):

Samo ne znam šta s njom rade, ja to obično frknem u meso... Nema smisla da s njom začine povrće... Very Happy

Ma ajde, moze se zaciniti time i povrce! Smile Pa samo zamislis meso! Twisted Evil

Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 20:36 sub, 20. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"][quote="Anđelčić"]
Samo ne znam šta s njom rade, ja to obično frknem u meso... Nema smisla da s njom začine povrće... :D[/quote]

Ma ajde, moze se zaciniti time i povrce! :-) Pa samo zamislis meso! :twisted:[/quote]
Zamisle da je povrće meso? :D
bnikola (napisa):
Anđelčić (napisa):

Ma ajde, moze se zaciniti time i povrce! Smile Pa samo zamislis meso! Twisted Evil

Zamisle da je povrće meso? Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum