1. De malo baci oko na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2390]upute za preglednije pisanje poruka[/url], dio o subjectima. :roll:
2. Prof. Marusic [b]sam[/b] upisuje i, koliko znam, prilicno je azuran u tome. =D> Ako si polozila u 4. mjesecu, a nije upisano, najbolje da mu se javim mailom (u uputama imas objasnjenje za adresu) i pitas ga. 8)
3. Opcenito, takva pitanja je puno zdravije uputiti direktno profesoru kod kojeg si polozila, pogotovo ako taj ne posjecuje Forum. :)
1. De malo baci oko na upute za preglednije pisanje poruka, dio o subjectima.
2. Prof. Marusic sam upisuje i, koliko znam, prilicno je azuran u tome. Ako si polozila u 4. mjesecu, a nije upisano, najbolje da mu se javim mailom (u uputama imas objasnjenje za adresu) i pitas ga.
3. Opcenito, takva pitanja je puno zdravije uputiti direktno profesoru kod kojeg si polozila, pogotovo ako taj ne posjecuje Forum.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|