Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ispiti i kolokviji
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Diferencijalni i integralni račun
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 19:03 pon, 1. 8. 2005    Naslov: Ispiti i kolokviji Citirajte i odgovorite

Pošto negdje na forumu piše da naglasimo ako nešt ne radi od stranici od DIR-a 2,onda je to link za 2. kolokvij.A ja bih si skinula te kolokvije da vježbam za 9.mjesec.I još nešto.Ako je netko dobre volje,da stavi pismeni od Matije koji je bio u 6.mjesecu.Jer ja sad nisam više u zg-u,pa ni ne mogu doć u skriptarnicu(koja vjerovatno više ni ne radi) da uzmem pismeni.I riješenja bi bila dobra,no bit ću zadovoljna ako stavite samo pismene i kolokvije!Hvala!
Pošto negdje na forumu piše da naglasimo ako nešt ne radi od stranici od DIR-a 2,onda je to link za 2. kolokvij.A ja bih si skinula te kolokvije da vježbam za 9.mjesec.I još nešto.Ako je netko dobre volje,da stavi pismeni od Matije koji je bio u 6.mjesecu.Jer ja sad nisam više u zg-u,pa ni ne mogu doć u skriptarnicu(koja vjerovatno više ni ne radi) da uzmem pismeni.I riješenja bi bila dobra,no bit ću zadovoljna ako stavite samo pismene i kolokvije!Hvala!

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
143 = 167 - 24

PostPostano: 13:17 pet, 5. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Rjesenja nemamo u elektronskom obliku pa ih ne mozemo staviti online. Zasad smo nazalost PUNO preotereceni s nastavom da bi jos i to sve tipkali- stvarno mi je zao, mislim da bi bilo super stavljati ih ali ja to jednostavno NE STIGNEM tipkati. Pogledala sam ove linkove i stvarno ne rade jer ti fioleovi uopce nisu uploadani. Ja ih na svom kompu nemam, i sad cu poslati mail Matiji da, ako je u Zagrebu i ako ih ima, ih uploada. I, da, skriptarnica u ovo doba godine vjerojatno ne radi.
Rjesenja nemamo u elektronskom obliku pa ih ne mozemo staviti online. Zasad smo nazalost PUNO preotereceni s nastavom da bi jos i to sve tipkali- stvarno mi je zao, mislim da bi bilo super stavljati ih ali ja to jednostavno NE STIGNEM tipkati. Pogledala sam ove linkove i stvarno ne rade jer ti fioleovi uopce nisu uploadani. Ja ih na svom kompu nemam, i sad cu poslati mail Matiji da, ako je u Zagrebu i ako ih ima, ih uploada. I, da, skriptarnica u ovo doba godine vjerojatno ne radi.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 13:30 pet, 5. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

I ja isto mislim da skriptarnica NAŽALOST ne radi do nekog dana u devetom mjesecu... :(
I ja isto mislim da skriptarnica NAŽALOST ne radi do nekog dana u devetom mjesecu... Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 13:34 pet, 5. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A treba i njih razumjeti :) Zamisli sjediti cijeli osmi mjesec u nekoj rupici na brdu u Zagrebu, da bi vidio jednog studenta tjedno koji tam dode nesto kupiti!
A treba i njih razumjeti Smile Zamisli sjediti cijeli osmi mjesec u nekoj rupici na brdu u Zagrebu, da bi vidio jednog studenta tjedno koji tam dode nesto kupiti!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:19 pet, 5. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Svejedno hvala na odgovoru,bit ću sretna ako Matija stavi svoj pismeni na net.Hvala još jednom na odgovoru.
Svejedno hvala na odgovoru,bit ću sretna ako Matija stavi svoj pismeni na net.Hvala još jednom na odgovoru.

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 15:27 sub, 6. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cula sam se s Matijom; nije trenutno u Zgb al cim dode (za cca dva tjedna) ce ih stavit.
Cula sam se s Matijom; nije trenutno u Zgb al cim dode (za cca dva tjedna) ce ih stavit.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 8:33 uto, 30. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Cula sam se s Matijom; nije trenutno u Zgb al cim dode (za cca dva tjedna) ce ih stavit.[/quote]
Pa vas dvoje ste stvarno asistenti od riječi! :wink:

:thankyou:
Martinab (napisa):

Pa vas dvoje ste stvarno asistenti od riječi! Wink

Thank you

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Diferencijalni i integralni račun Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum