Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Usmeni za profesore
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 1

PostPostano: 23:59 uto, 17. 2. 2004    Naslov: Usmeni za profesore Citirajte i odgovorite

Buduci da me nekoliko studenata kontaktiralo e-mailom ovih dana:

Usmeni ispit na 2. roku za profesorske smjerove (kod prof.Marusic-Paloke) odrzat ce se u petak 20.2. s pocetkom u 12 i 30, prema izvjesenom rasporedu.
Buduci da me nekoliko studenata kontaktiralo e-mailom ovih dana:

Usmeni ispit na 2. roku za profesorske smjerove (kod prof.Marusic-Paloke) odrzat ce se u petak 20.2. s pocetkom u 12 i 30, prema izvjesenom rasporedu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 15:16 pon, 23. 2. 2004    Naslov: usmeni Citirajte i odgovorite

Usmeni za studente koji su u petak odgodili ispit kod prof. Marusic-Paloke, odrzat ce se u srijedu 25.2. u 14 sati.
Usmeni za studente koji su u petak odgodili ispit kod prof. Marusic-Paloke, odrzat ce se u srijedu 25.2. u 14 sati.

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 17:40 pon, 19. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni za profesore na izvanrednom travanjskom roku odrzat ce se u srijedu 21.4. u 14 sati.
Eduard Marusic-Paloka
P.S. Molim student(icu) koja ima komisijski da takodjer dodje u srijedu radi dogovora
Usmeni za profesore na izvanrednom travanjskom roku odrzat ce se u srijedu 21.4. u 14 sati.
Eduard Marusic-Paloka
P.S. Molim student(icu) koja ima komisijski da takodjer dodje u srijedu radi dogovora

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 22:45 čet, 23. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Preostali usmeni kod prof.E.Marusic-Paloke odrzat ce se u srijedu 29.9. u 14 sati.
Tri preostala komisijska ispita odrzat ce se tu istu srijedu u 13 sati.

EMP
Preostali usmeni kod prof.E.Marusic-Paloke odrzat ce se u srijedu 29.9. u 14 sati.
Tri preostala komisijska ispita odrzat ce se tu istu srijedu u 13 sati.

EMP

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 20:19 uto, 28. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni na zadnjem roku ce se odrzati u petak 1.10. u 13 sati.
Odgadjanja nece biti. Nemojte ni pokusavati.
Usmeni na zadnjem roku ce se odrzati u petak 1.10. u 13 sati.
Odgadjanja nece biti. Nemojte ni pokusavati.

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 16:27 uto, 7. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni iz Analize 3 i 4 za profesorske smjerove kod prof E.Marusic-Paloke odrzat ce se u petak 10.12. u 10 sati.
EMP
Usmeni iz Analize 3 i 4 za profesorske smjerove kod prof E.Marusic-Paloke odrzat ce se u petak 10.12. u 10 sati.
EMP

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:28 sri, 26. 1. 2005    Naslov: opet usmeni:) Citirajte i odgovorite

dragi nas profesore iako ste kao "kruh dobri" mora se naci jos pokoja dusa da vas muci i upita kad bi otprilike odrzali usmeni na prvom roku u drugom mjesecu??? nadam se da necete odmah prvi tjedan a ako sam dobro pratio na predavanjima cini mi se da ste rekli da vas tada i onako nema na faksu!!!
i jos jedno malo pitanje(zamolba)...pitate li plosne integrale ili da to ucimo za analizu 4 (kad tada ima ionako manje gradiva)
dragi nas profesore iako ste kao "kruh dobri" mora se naci jos pokoja dusa da vas muci i upita kad bi otprilike odrzali usmeni na prvom roku u drugom mjesecu??? nadam se da necete odmah prvi tjedan a ako sam dobro pratio na predavanjima cini mi se da ste rekli da vas tada i onako nema na faksu!!!
i jos jedno malo pitanje(zamolba)...pitate li plosne integrale ili da to ucimo za analizu 4 (kad tada ima ionako manje gradiva)

[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-6 = 11 - 17

PostPostano: 12:31 pet, 11. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene zanima isto ali za drugi rok. :)
Kad je usmeni i jel pitate plošne integrale. U pitanjima za usmeni ih nema :wink:
Mene zanima isto ali za drugi rok. Smile
Kad je usmeni i jel pitate plošne integrale. U pitanjima za usmeni ih nema Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 12:55 pon, 14. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

na prvom roku ih prof. nije pitao!!!
pa cak ni dokaze ali zato one osnovne definicije moras imati u malom prstu!!!
profesor je i vise nego korektan a tezina pitanja ti ovisi o ocjeni sa pismenog!!!
pitanja sa prvog roka:
1. jordanov luk ,greenov teorem
2. limes fje i trazenje lokalnih ekstrema
3.fubinjijev teorem i definicija derivacije
4.zatvoreni i otvoreni skupovi i krivuljni integrali

Usmeni izgleda ovako: usli smo nas 5-ero u 105 i prof. je svakom na papir dao po 2 pitanja tezine ovisno o ocjeni sa kolokvija/pismenog.
imas oko 5-10 min. za odgovoriti a dalje ovisi o tome koliko si napisao/la.
nekima je odmah upisana ocjena a neki su dobili i dodatno pitanje za visu ocjenu ili cak i za prolaz!!!
nemojte da vam se dogodi da neznate osnovne stvari tipa limesa fje...
ipak to vam se ponavlja iz analize 2 i to biste trebali znat!!!
sretno!!!
na prvom roku ih prof. nije pitao!!!
pa cak ni dokaze ali zato one osnovne definicije moras imati u malom prstu!!!
profesor je i vise nego korektan a tezina pitanja ti ovisi o ocjeni sa pismenog!!!
pitanja sa prvog roka:
1. jordanov luk ,greenov teorem
2. limes fje i trazenje lokalnih ekstrema
3.fubinjijev teorem i definicija derivacije
4.zatvoreni i otvoreni skupovi i krivuljni integrali

Usmeni izgleda ovako: usli smo nas 5-ero u 105 i prof. je svakom na papir dao po 2 pitanja tezine ovisno o ocjeni sa kolokvija/pismenog.
imas oko 5-10 min. za odgovoriti a dalje ovisi o tome koliko si napisao/la.
nekima je odmah upisana ocjena a neki su dobili i dodatno pitanje za visu ocjenu ili cak i za prolaz!!!
nemojte da vam se dogodi da neznate osnovne stvari tipa limesa fje...
ipak to vam se ponavlja iz analize 2 i to biste trebali znat!!!
sretno!!!

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 15:58 pon, 14. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za prvi rok je kasno, ali mogu makar reci da ce usmeni na drugom roku biti u cetvrtak s pocetkom u 12 sati.
Plohe uglavnom spadaju u Analizu 4, osim osnovnih definicija koje smo napravili na trojci. To rijetko kad pitam jer nema dovoljno materijala za suvislo pitanje, pogotovo ako vam je dovoljna ocjena manja ili jednaka 3. Svakako, zbog toga necete pasti. Za vecu ocjenu znam pitati nesto o integraciji po plohi, ali to obicno nije moj prvi izbor. Kako vas na ovom roku ima puno, za ocekivati je da cu potrositi ostala pitanja pa ce i to doci na red.
Za prvi rok je kasno, ali mogu makar reci da ce usmeni na drugom roku biti u cetvrtak s pocetkom u 12 sati.
Plohe uglavnom spadaju u Analizu 4, osim osnovnih definicija koje smo napravili na trojci. To rijetko kad pitam jer nema dovoljno materijala za suvislo pitanje, pogotovo ako vam je dovoljna ocjena manja ili jednaka 3. Svakako, zbog toga necete pasti. Za vecu ocjenu znam pitati nesto o integraciji po plohi, ali to obicno nije moj prvi izbor. Kako vas na ovom roku ima puno, za ocekivati je da cu potrositi ostala pitanja pa ce i to doci na red.

[Vrh]
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:51 pet, 1. 4. 2005    Naslov: PITANJA Citirajte i odgovorite

Za analizu 3 smo uspili naci pitanja u skriptarnici pa me zanima ukoliko ista takva postoje za analizu 4 gdje ih mogu naci...uvelike bi olaksalo ucenje...pa ako ima koja dobra dusa da ih ostavi u skriptarnici...ili jos bolje na net na svojoj privatnoj stranici....a najbolje bi bilo kad bi ih stavio profesor :D
Za analizu 3 smo uspili naci pitanja u skriptarnici pa me zanima ukoliko ista takva postoje za analizu 4 gdje ih mogu naci...uvelike bi olaksalo ucenje...pa ako ima koja dobra dusa da ih ostavi u skriptarnici...ili jos bolje na net na svojoj privatnoj stranici....a najbolje bi bilo kad bi ih stavio profesor Very Happy

mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:31 uto, 5. 4. 2005    Naslov: Hvala Citirajte i odgovorite

Ipak smo uspjeli nabaviti pitanja pa ako koga zanima neka se obrati grupi profesora a kako cete nas naci to se zna....
Ipak zanima me ulaze li i krivuljni integrali u usmeni analize 4 ili se pita samo od plosnih nadalje
Ipak smo uspjeli nabaviti pitanja pa ako koga zanima neka se obrati grupi profesora a kako cete nas naci to se zna....
Ipak zanima me ulaze li i krivuljni integrali u usmeni analize 4 ili se pita samo od plosnih nadalje

Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 15:05 sri, 6. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Krivuljni integrali spadaju u Analizu 3. Na cetvorci ih ne pitam, osim ono sto je vezano uz integrale po konturama u kompleksnoj ravnini. To je neizbjezno jer se javlja u Cauchyjevoj integralnoj formuli, a onda i na puno drugih mjesta. Dakle, ne pitam nikakve teoreme vezane uz krivuljne integrale, ali zbog gore navedenog moraju se znati osnovne stvari o njima.
Krivuljni integrali spadaju u Analizu 3. Na cetvorci ih ne pitam, osim ono sto je vezano uz integrale po konturama u kompleksnoj ravnini. To je neizbjezno jer se javlja u Cauchyjevoj integralnoj formuli, a onda i na puno drugih mjesta. Dakle, ne pitam nikakve teoreme vezane uz krivuljne integrale, ali zbog gore navedenog moraju se znati osnovne stvari o njima.

[Vrh]
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:39 sri, 6. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na odgovoru....
Hvala na odgovoru....

Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 23:25 ned, 12. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni iz Analize 3 i 4 na prvom ljetnjem roku odrzat ce se u srijedu 15.6. s pocetkom u 15 sati. Ako bas jako zelite odgoditi usmeni i za to imate neki dobar razlog, vodite racuna da me u tjednu od 20. do 24.6. nema u Zagrebu pa bi (eventualna) odgoda bila tek za tjedan nakon toga.
Edo
Usmeni iz Analize 3 i 4 na prvom ljetnjem roku odrzat ce se u srijedu 15.6. s pocetkom u 15 sati. Ako bas jako zelite odgoditi usmeni i za to imate neki dobar razlog, vodite racuna da me u tjednu od 20. do 24.6. nema u Zagrebu pa bi (eventualna) odgoda bila tek za tjedan nakon toga.
Edo

[Vrh]
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:32 sri, 15. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo uvijek napisem dojmove s usmenog jer zna biti koja zainteresirana dusa za to!!!
Usmeni je opet bio u pismenom obliku(sve pohvale za to) i pitanja su bila s profesorovih papira!!!
Nje bilo potrebno uciti preveliku teoriju ili neznam ulaziti u silne dokaze vec jednostavno najosnovnije stvari(ali ih nauciti kako treba).
Moja dva pitanja:
1.) Cauchy-Riemanovi uvjeti
2.) teorem o razvoju fje u laurentov red

ako se jos tko od kolega sjeti napisati svoja pitanja super al ako ne ne trebate se puno brinut!!!
Evo uvijek napisem dojmove s usmenog jer zna biti koja zainteresirana dusa za to!!!
Usmeni je opet bio u pismenom obliku(sve pohvale za to) i pitanja su bila s profesorovih papira!!!
Nje bilo potrebno uciti preveliku teoriju ili neznam ulaziti u silne dokaze vec jednostavno najosnovnije stvari(ali ih nauciti kako treba).
Moja dva pitanja:
1.) Cauchy-Riemanovi uvjeti
2.) teorem o razvoju fje u laurentov red

ako se jos tko od kolega sjeti napisati svoja pitanja super al ako ne ne trebate se puno brinut!!!

kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 12:34 ned, 26. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel tko zna kad su usmeni za profesore sljedeći tjedan (npr. za one oji su odgodili ispit na prvom roku?).
Nadam se da će profesor javiti ovdje! :)
Jel tko zna kad su usmeni za profesore sljedeći tjedan (npr. za one oji su odgodili ispit na prvom roku?).
Nadam se da će profesor javiti ovdje! Smile

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 20:36 ned, 26. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni iz analiza 3 i 4 za profesore odrzat ce se u cetvrtak 30.6. s pocetkom u 10 sati, prema rasporedu koji ce biti izvjesen.
Usmeni iz analiza 3 i 4 za profesore odrzat ce se u cetvrtak 30.6. s pocetkom u 10 sati, prema rasporedu koji ce biti izvjesen.

[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 20:55 ned, 26. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na odgovoru! :bow: :bananaparty: (morala sam negdje iskoristit ovaj banana smajlić :lol: )
Hvala na odgovoru! I bow before you Tulum banana (morala sam negdje iskoristit ovaj banana smajlić Laughing )

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 23:17 sri, 31. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni za profesore iz analiza 3 i 4 na prvom roku odrzat ce se u utorak 6.9. s pocetkom u 12 sati prema rasporedu koji ce biti naknadno izvjesen.
E.Marusic-Paloka
Usmeni za profesore iz analiza 3 i 4 na prvom roku odrzat ce se u utorak 6.9. s pocetkom u 12 sati prema rasporedu koji ce biti naknadno izvjesen.
E.Marusic-Paloka

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum