Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Upis više godine

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 12:34 pon, 7. 7. 2003    Naslov: Upis više godine Citirajte i odgovorite

Koja je procedura nakon što se položi potreban broj ispita?
Koja je procedura nakon što se položi potreban broj ispita?

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
-18 = 43 - 61

PostPostano: 13:25 pon, 7. 7. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na jesen odeš u referadu i upišeš godinu. Tete će ti sve objasnit. Sad kad imamo studomat, mislim da preko njega upisuješ... ma, kad objave da se može upisati, odi u referadu i sve ćeš saznati.
Na jesen odeš u referadu i upišeš godinu. Tete će ti sve objasnit. Sad kad imamo studomat, mislim da preko njega upisuješ... ma, kad objave da se može upisati, odi u referadu i sve ćeš saznati.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kasiopeja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 14:20 uto, 26. 8. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li itko zna od kad se moze upisati?
Da li itko zna od kad se moze upisati?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 6:41 ned, 7. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li itko zna koliko kuna je upis više godine kao pad, parcijala ili dana godina?

Pretpostavljam da je cijena jedinstvena za sve, ali ipak... :)
Da li itko zna koliko kuna je upis više godine kao pad, parcijala ili dana godina?

Pretpostavljam da je cijena jedinstvena za sve, ali ipak... Smile

[Vrh]
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 4

PostPostano: 13:51 ned, 7. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Upisi su od 15.9. do 15.10., a sto se tice cijene... ne znam tocno. ali upis je jeftiniji do 1.10., a od 1. do 15.10. placa se vise.
Upisi su od 15.9. do 15.10., a sto se tice cijene... ne znam tocno. ali upis je jeftiniji do 1.10., a od 1. do 15.10. placa se vise.

[Vrh]
Crazy-frog
Gost

PostPostano: 11:15 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Da li itko zna koliko kuna je upis više godine kao pad, parcijala ili dana godina?

Pretpostavljam da je cijena jedinstvena za sve, ali ipak... :)[/quote]

Pa zar ne bi trebala ta ponovno upisana godina biti OPET besplatna ukoliko si pao godinu prvi puta a prije si išao besplatno (redovno, uz potporu ministarstva... ) :?:
buba (napisa):

Pretpostavljam da je cijena jedinstvena za sve, ali ipak... Smile

Pa zar ne bi trebala ta ponovno upisana godina biti OPET besplatna ukoliko si pao godinu prvi puta a prije si išao besplatno (redovno, uz potporu ministarstva... ) Question

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 11:50 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="annna"]Upisi su od 15.9. do 15.10., a sto se tice cijene... ne znam tocno. ali upis je jeftiniji do 1.10., a od 1. do 15.10. placa se vise.[/quote]

ja sam se naivno probala danas upisat, a teta u referadi je rekla da je to moguce [b]tek od 19.[/b] :?:
annna (napisa):

ja sam se naivno probala danas upisat, a teta u referadi je rekla da je to moguce tek od 19. Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:05 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="annna"]Upisi su od 15.9. do 15.10., a sto se tice cijene... ne znam tocno. ali upis je jeftiniji do 1.10., a od 1. do 15.10. placa se vise.[/quote]
ja sam se naivno probala danas upisat, a teta u referadi je rekla da je to moguce [b]tek od 19.[/b] :?:[/quote]

Ja nacuh nesto da su skratili razdoblje upisa i to [b]na oba kraja![/b] :ajme: Dakle, i da pocinju kasnije i da zavrsavaju ranije... :faint:

Bilo bi lijepo da netko potvrdi ili opovrgne, pogotovo ovo za ranije zavrsavanje upisa... :)
Ignavia (napisa):
annna (napisa):

ja sam se naivno probala danas upisat, a teta u referadi je rekla da je to moguce tek od 19. Question

Ja nacuh nesto da su skratili razdoblje upisa i to na oba kraja! Ajme, majko! Dakle, i da pocinju kasnije i da zavrsavaju ranije... Padoh u (o)nesvjest

Bilo bi lijepo da netko potvrdi ili opovrgne, pogotovo ovo za ranije zavrsavanje upisa... Smile

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:37 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim da baš i nije tak, ali baš niti nisam sasvim ziher. :-k

Naime, vidla ja to danas na oglasnoj i sve, ali od treme pred ispit, nisam zapamtila točne datume. :(

Ja sam tamo u srijedu 100%, pa ću pogledat, jer i mene zanima, ali ako netko može potvrditi i prije, super! :)
Ja mislim da baš i nije tak, ali baš niti nisam sasvim ziher. Think

Naime, vidla ja to danas na oglasnoj i sve, ali od treme pred ispit, nisam zapamtila točne datume. Sad

Ja sam tamo u srijedu 100%, pa ću pogledat, jer i mene zanima, ali ako netko može potvrditi i prije, super! Smile

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 20:15 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pise na oglasnoj da upisi traju od 19.9. do 10.10.
to je 10 dana krace nego prije, ne znam zasto, nama nitko nista nije ni rek'o niti nas je pit'o. :neznam:
Pise na oglasnoj da upisi traju od 19.9. do 10.10.
to je 10 dana krace nego prije, ne znam zasto, nama nitko nista nije ni rek'o niti nas je pit'o. Ja to stvarno ne znam

Morpheus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:05 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel mozda tko vidio gdje na faksu cijene upisa?

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 7:48 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Morpheus"]Jel mozda tko vidio gdje na faksu cijene upisa?[/quote]
Pa na oglasnim pločama jučer nije bilo ništa, a u referadi nisam bila.

Ali nije mi jasno čemu skraćivanje?! :shock:

Pa kaj im nije i ovak i onak gužva u rujnu/listopadu? :roll:
Morpheus (napisa):

Pa na oglasnim pločama jučer nije bilo ništa, a u referadi nisam bila.

Ali nije mi jasno čemu skraćivanje?! Shocked

Pa kaj im nije i ovak i onak gužva u rujnu/listopadu? Rolling Eyes

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 10:10 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

odgovor prodekanice (ne znam jel sluzbeni ili nesluzbeni) - ionako se svi upisuju u zadnjem tjednu, a posla ima preko glave, pa je to pomaknuto da referada moze sto prije to obaviti.... ili tako nekako....
cinjenica je da sa ovakvim rasporedom ispitnih rokova nikom ne bi trebao biti usmeni iza 10.10.... :neznam:

jojojoj... sjetih se.... o cijenama upisa je bilo nesto na oglasnoj.... (jos od petka navecer)

oni koji padnu prvu godinu morat ce platiti 400 kuna upis jer im se index mijenja - uracunat u cijenu
to se jedino sjecam
odgovor prodekanice (ne znam jel sluzbeni ili nesluzbeni) - ionako se svi upisuju u zadnjem tjednu, a posla ima preko glave, pa je to pomaknuto da referada moze sto prije to obaviti.... ili tako nekako....
cinjenica je da sa ovakvim rasporedom ispitnih rokova nikom ne bi trebao biti usmeni iza 10.10.... Ja to stvarno ne znam

jojojoj... sjetih se.... o cijenama upisa je bilo nesto na oglasnoj.... (jos od petka navecer)

oni koji padnu prvu godinu morat ce platiti 400 kuna upis jer im se index mijenja - uracunat u cijenu
to se jedino sjecam

Crazy-frog
Gost

PostPostano: 10:39 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]

to se jedino sjecam[/quote]

Plačaju samo tih 400 kuna za index ili pak još nešto treba?? (za one koji padnu prvu godinu a išli su prvi put besplatno, uz potporu ministarsva)

By the way hoće li nam onda prenjeti stare ocjene koje smo već položili sa starog u novi index? :?:
Nesi (napisa):

to se jedino sjecam

Plačaju samo tih 400 kuna za index ili pak još nešto treba?? (za one koji padnu prvu godinu a išli su prvi put besplatno, uz potporu ministarsva)

By the way hoće li nam onda prenjeti stare ocjene koje smo već položili sa starog u novi index? Question

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 11:09 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crazy-frog"][quote="Nesi"]oni koji padnu prvu godinu morat ce platiti 400 kuna upis jer im se index mijenja - uracunat u cijenu
to se jedino sjecam[/quote]
Plačaju samo tih 400 kuna za index ili pak još nešto treba?? (za one koji padnu prvu godinu a išli su prvi put besplatno, uz potporu ministarsva)[/quote]

mislim da je to to.... :-k

[quote="Crazy-frog"]By the way hoće li nam onda prenjeti stare ocjene koje smo već položili sa starog u novi index? :?:[/quote]

to sam vec napisala.... :ccc:
prenijet ce vam sve polozeno po tablici koja je na oglasnoj ploci (tablica je za prijenos naziva kolegija)
Crazy-frog (napisa):
Nesi (napisa):
to se jedino sjecam

mislim da je to to.... Think

Crazy-frog (napisa):
By the way hoće li nam onda prenjeti stare ocjene koje smo već položili sa starog u novi index? Question

to sam vec napisala.... Ccc.... Sram te bilo...
prenijet ce vam sve polozeno po tablici koja je na oglasnoj ploci (tablica je za prijenos naziva kolegija)

Crazy-frog
Gost

PostPostano: 15:30 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Puno fala Nesi :)
Puno fala Nesi Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum