Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kak da promijenim vremensku zonu???

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Incognito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
10 = 11 - 1

PostPostano: 10:48 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Kak da promijenim vremensku zonu??? Citirajte i odgovorite

Pa ja ovo ne kužim. Odem na profil i odaberem fino vremensku zonu, kad se vratim na forum ono opet stara zona, ne znam iz melbourna. Kak da to promijenim? Nije hitno, ali bilo bi lijepo kad bi mi netko pomogao. Hvala
Pa ja ovo ne kužim. Odem na profil i odaberem fino vremensku zonu, kad se vratim na forum ono opet stara zona, ne znam iz melbourna. Kak da to promijenim? Nije hitno, ali bilo bi lijepo kad bi mi netko pomogao. Hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:55 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oko accounta ti mogu pomoci samo [url=http://degiorgi.math.hr/forum/groupcp.php?g=625]Administratori[/url], pa je preporucljivo PMati jednog od nas. 8)

Stavljao si si vremensku zonu na GMT-2 sto je negdje na Atlantiku. :D Za ljetno vrijeme srednje i juzne Europe, ispravno je GMT+2; kad bude promjena vremena, ja cu staviti GMT+1 u svim profilima koji imaju GMT+2. 8)
Oko accounta ti mogu pomoci samo Administratori, pa je preporucljivo PMati jednog od nas. Cool

Stavljao si si vremensku zonu na GMT-2 sto je negdje na Atlantiku. Very Happy Za ljetno vrijeme srednje i juzne Europe, ispravno je GMT+2; kad bude promjena vremena, ja cu staviti GMT+1 u svim profilima koji imaju GMT+2. Cool

[Vrh]
Incognito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 11 - 1

PostPostano: 12:16 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Super, sad mi je normalna zona. Thanx!! e jel mi možeš još reći kak da u post ubacim recimo nešto što sam napisao u wordu u microsoft equationu? trebam nešto sa binomnim koeficijentima pa to ne mogu ovako napisati. Ako je komplicirano za objasniti, onda nema veze.
Super, sad mi je normalna zona. Thanx!! e jel mi možeš još reći kak da u post ubacim recimo nešto što sam napisao u wordu u microsoft equationu? trebam nešto sa binomnim koeficijentima pa to ne mogu ovako napisati. Ako je komplicirano za objasniti, onda nema veze.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 12:36 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="incognito"]e jel mi možeš još reći kak da u post ubacim recimo nešto što sam napisao u wordu u microsoft equationu? trebam nešto sa binomnim koeficijentima pa to ne mogu ovako napisati. Ako je komplicirano za objasniti, onda nema veze.[/quote]

(importa nema, ali moze se 'ovako' napisati :wink:)
pogledaj ovamo: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2474
postoji nesto sto se zove latex, i trebat ce ti na faxu bar u nekoj mjeri, a bin.koef. nisu teski i vjerujem da ces shvatiti....

npr, treba ti 2 povrh 3 i to pises ovako:
[code:1][latex]{2 \choose 3}[/latex][/code:1]
a ispadne ovo:
[latex]{2 \choose 3}[/latex]
{} sluze za grupiranje pa ako trebas neku kobasicu tipa:
[latex]{{2 + x - x^2} \choose {2a -b}}[/latex]
dobijes ovako:
[code:1][latex]{{2 + x - x^2} \choose {2a -b}}[/latex][/code:1]
klik lijevim gumbom misa na sliku tj formulu dobijes latex kod koji lako kopiras di ti treba (obican txt kojeg se moze selektirati) ili se mozes tako uciti.... :-)

ako trebas bez zagrada napises \atop umjesto \choose
ako imas pitanja, vrisni na PM :wave:
incognito (napisa):
e jel mi možeš još reći kak da u post ubacim recimo nešto što sam napisao u wordu u microsoft equationu? trebam nešto sa binomnim koeficijentima pa to ne mogu ovako napisati. Ako je komplicirano za objasniti, onda nema veze.

(importa nema, ali moze se 'ovako' napisati Wink)
pogledaj ovamo: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2474
postoji nesto sto se zove latex, i trebat ce ti na faxu bar u nekoj mjeri, a bin.koef. nisu teski i vjerujem da ces shvatiti....

npr, treba ti 2 povrh 3 i to pises ovako:
Kod:
[latex]{2 \choose 3}[/latex]

a ispadne ovo:

{} sluze za grupiranje pa ako trebas neku kobasicu tipa:

dobijes ovako:
Kod:
[latex]{{2 + x - x^2} \choose {2a -b}}[/latex]

klik lijevim gumbom misa na sliku tj formulu dobijes latex kod koji lako kopiras di ti treba (obican txt kojeg se moze selektirati) ili se mozes tako uciti.... Smile

ako trebas bez zagrada napises \atop umjesto \choose
ako imas pitanja, vrisni na PM Wave

Zadnja promjena: Nesi; 12:37 uto, 6. 9. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:37 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne mozes iz M$ Equationa; samo TeX formule, a to si vjerojatno vidio u obaveznom stivu. 8)
Ne mozes iz M$ Equationa; samo TeX formule, a to si vjerojatno vidio u obaveznom stivu. Cool

[Vrh]
Incognito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 11 - 1

PostPostano: 12:54 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala, probat ću to s tim LaTexom.

Inače mi latex nije stran, ali ovo nisam znao... :lol:
Hvala, probat ću to s tim LaTexom.

Inače mi latex nije stran, ali ovo nisam znao... Laughing

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum