Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:55 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Oko accounta ti mogu pomoci samo [url=http://degiorgi.math.hr/forum/groupcp.php?g=625]Administratori[/url], pa je preporucljivo PMati jednog od nas. 8)
Stavljao si si vremensku zonu na GMT-2 sto je negdje na Atlantiku. :D Za ljetno vrijeme srednje i juzne Europe, ispravno je GMT+2; kad bude promjena vremena, ja cu staviti GMT+1 u svim profilima koji imaju GMT+2. 8)
Oko accounta ti mogu pomoci samo Administratori, pa je preporucljivo PMati jednog od nas.
Stavljao si si vremensku zonu na GMT-2 sto je negdje na Atlantiku. Za ljetno vrijeme srednje i juzne Europe, ispravno je GMT+2; kad bude promjena vremena, ja cu staviti GMT+1 u svim profilima koji imaju GMT+2.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 12:36 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="incognito"]e jel mi možeš još reći kak da u post ubacim recimo nešto što sam napisao u wordu u microsoft equationu? trebam nešto sa binomnim koeficijentima pa to ne mogu ovako napisati. Ako je komplicirano za objasniti, onda nema veze.[/quote]
(importa nema, ali moze se 'ovako' napisati :wink:)
pogledaj ovamo: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2474
postoji nesto sto se zove latex, i trebat ce ti na faxu bar u nekoj mjeri, a bin.koef. nisu teski i vjerujem da ces shvatiti....
npr, treba ti 2 povrh 3 i to pises ovako:
[code:1][latex]{2 \choose 3}[/latex][/code:1]
a ispadne ovo:
[latex]{2 \choose 3}[/latex]
{} sluze za grupiranje pa ako trebas neku kobasicu tipa:
[latex]{{2 + x - x^2} \choose {2a -b}}[/latex]
dobijes ovako:
[code:1][latex]{{2 + x - x^2} \choose {2a -b}}[/latex][/code:1]
klik lijevim gumbom misa na sliku tj formulu dobijes latex kod koji lako kopiras di ti treba (obican txt kojeg se moze selektirati) ili se mozes tako uciti.... :-)
ako trebas bez zagrada napises \atop umjesto \choose
ako imas pitanja, vrisni na PM :wave:
incognito (napisa): | e jel mi možeš još reći kak da u post ubacim recimo nešto što sam napisao u wordu u microsoft equationu? trebam nešto sa binomnim koeficijentima pa to ne mogu ovako napisati. Ako je komplicirano za objasniti, onda nema veze. |
(importa nema, ali moze se 'ovako' napisati )
pogledaj ovamo: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2474
postoji nesto sto se zove latex, i trebat ce ti na faxu bar u nekoj mjeri, a bin.koef. nisu teski i vjerujem da ces shvatiti....
npr, treba ti 2 povrh 3 i to pises ovako:
Kod: | [latex]{2 \choose 3}[/latex] |
a ispadne ovo:
{} sluze za grupiranje pa ako trebas neku kobasicu tipa:
dobijes ovako:
Kod: | [latex]{{2 + x - x^2} \choose {2a -b}}[/latex] |
klik lijevim gumbom misa na sliku tj formulu dobijes latex kod koji lako kopiras di ti treba (obican txt kojeg se moze selektirati) ili se mozes tako uciti....
ako trebas bez zagrada napises \atop umjesto \choose
ako imas pitanja, vrisni na PM
_________________ It's not who you love. It's how.
Zadnja promjena: Nesi; 12:37 uto, 6. 9. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|