Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
D.E.A. Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
D.E.A. Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
D.E.A. Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:10 pon, 5. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="D.E.A."]ne ide mi :( probala...
a kad sam racunala na parcijalu jer mi fali jedan ispit do uvjeta a nemogu ga dat nikako,a onaj koji bi prebacila jos manje kuzim :([/quote]
imas jos hrpu vremena do 10.10., pa sigurno se to moze rjesit! o kojim se ispitima radi? idi na konzultacije, zapitkuj na forumu i naucit ces :) stvarno ti se ne isplati dzabe gubit godinu :)
[b]@gost[/b], ajde pliz prestani pisat u CAPSu, to izgleda kao da vices na nas :)
D.E.A. (napisa): | ne ide mi probala...
a kad sam racunala na parcijalu jer mi fali jedan ispit do uvjeta a nemogu ga dat nikako,a onaj koji bi prebacila jos manje kuzim  |
imas jos hrpu vremena do 10.10., pa sigurno se to moze rjesit! o kojim se ispitima radi? idi na konzultacije, zapitkuj na forumu i naucit ces stvarno ti se ne isplati dzabe gubit godinu
@gost, ajde pliz prestani pisat u CAPSu, to izgleda kao da vices na nas
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
Zadnja promjena: koryanshea; 22:12 pon, 5. 9. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:11 pon, 5. 9. 2005 Naslov: |
|
|
AFAIK: sto si polozila, ostaje ti. 8) Ostalo upisujes ponovno, po Bolonji. :|
[b]Mislim[/b] da mozes upisati i ponesto extra: po semestru smijes imati max 30 ECTS bodova, pa bi umjesto polozenih kolegija trebala moci upisati nesto s druge godine... 8)
AFAIK: sto si polozila, ostaje ti. Ostalo upisujes ponovno, po Bolonji.
Mislim da mozes upisati i ponesto extra: po semestru smijes imati max 30 ECTS bodova, pa bi umjesto polozenih kolegija trebala moci upisati nesto s druge godine...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
D.E.A. Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:28 pon, 5. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Uzmes vjezbe i predavanja, nacitavas, trudis se shvatiti... :) Ono sto ti nije jasno, pitas na Forumu (raspises [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2390]kako treba[/url], naravno) ili odes asistentu/profesoru na konzultacije, lovis demose,... 8)
Fakultetu se definitivno ne moze prigovoriti da ne pruza pregrst mogucnosti za one koji se trude. :D
Uzmes vjezbe i predavanja, nacitavas, trudis se shvatiti... Ono sto ti nije jasno, pitas na Forumu (raspises kako treba, naravno) ili odes asistentu/profesoru na konzultacije, lovis demose,...
Fakultetu se definitivno ne moze prigovoriti da ne pruza pregrst mogucnosti za one koji se trude.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:43 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
O kojim se kolegijima radi? :-k
Ja ti mogu gotovo sve nabaviti od predavanja i vježbi, a većinu i ja imam (DiR1, DiR2, Analitička geometrija, Elementarna geometrija i Uvod u matematiku). Slobodno mi se javi preko PP. :wink:
Ako ti fali samo taj jedan kolegij za uvjet, onda ćeš sigurno moći upisati gro toga sa druge godine. Ja mislim.
Ali svakako pokušaj dat godinu, jer se stvarno ne isplati radi jednog kolegija "past" godinu... :(
O kojim se kolegijima radi?
Ja ti mogu gotovo sve nabaviti od predavanja i vježbi, a većinu i ja imam (DiR1, DiR2, Analitička geometrija, Elementarna geometrija i Uvod u matematiku). Slobodno mi se javi preko PP.
Ako ti fali samo taj jedan kolegij za uvjet, onda ćeš sigurno moći upisati gro toga sa druge godine. Ja mislim.
Ali svakako pokušaj dat godinu, jer se stvarno ne isplati radi jednog kolegija "past" godinu...
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 10:06 uto, 6. 9. 2005 Naslov: |
|
|
ok, ajmo redom nanovo:
1. na oglasnoj ploci pise sve - ako nesto ne pise - onda pitati
to sa oglasne cekam u svom inboxu pa ide nekam na upload i link vamo :wink:
2. ponovno ces upisati 1. godinu, priznat ce ti se sve polozeno (po tablici koja je na ploci), ako postoji razlika i sve sto ti je ostalo - time ce ti natrpati semestre, a onda ce ti jos natrpati (to mislim da mozes birati) do 30 ETCSa po semestru sa kolegijima s vise godine
3. ostatak diskusije se moze naci negdje na forumu, nemam vise pojma gdje je to bilo..... (trazi po mojim postovima odozada - naci ces, nisam valjda toliki spammer :wink:)
so, odsetati do ploce, ili cekati da meni kapnu fajlovi u inbox.....
upisi su pomaknuti i skraceni - 19.09-10.10 (ne znam jel 10.10. ukljucen ili ne, senilija....) ali imas vremena jos za gruntanje...
ok, ajmo redom nanovo:
1. na oglasnoj ploci pise sve - ako nesto ne pise - onda pitati
to sa oglasne cekam u svom inboxu pa ide nekam na upload i link vamo
2. ponovno ces upisati 1. godinu, priznat ce ti se sve polozeno (po tablici koja je na ploci), ako postoji razlika i sve sto ti je ostalo - time ce ti natrpati semestre, a onda ce ti jos natrpati (to mislim da mozes birati) do 30 ETCSa po semestru sa kolegijima s vise godine
3. ostatak diskusije se moze naci negdje na forumu, nemam vise pojma gdje je to bilo..... (trazi po mojim postovima odozada - naci ces, nisam valjda toliki spammer )
so, odsetati do ploce, ili cekati da meni kapnu fajlovi u inbox.....
upisi su pomaknuti i skraceni - 19.09-10.10 (ne znam jel 10.10. ukljucen ili ne, senilija....) ali imas vremena jos za gruntanje...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 21:27 čet, 8. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="kristina"]Sad kad ponovo upišem 2.god (tj. parcijala), dolazim na novi program za profesore i oni na 2.god nemaju SPA. Ali na 3.god imaju neki kolegij koji mi se priznaje ako imam položeno Programiranje(C) i SPA (imam progr. za sad).
Jel postoji mogućnost da položim SPA nekak? (znam da mogu još sad u 9.mj ali imam druge prioritete :( ). Jel ga mogu upisati kao izborni (nekak uz molbu :? )
Mislim da ga ne mogu polagati ako ga nemam ponovo upisano (jer ga po programu nemam ako padnem, a odslušala sam ga ove godine). Nadam se da me kužite![/quote]
ako ti spa ostane u indexu nepolozen - onda ga mozes polagati
ako ga prelazom u novi program obrisu - onda ne mozes pa ces morati taj neki kolegij next year polagati (ili ti ga daju na parcijali, jerbo ako dobro sfatih, ti si parcijala trece, rajt?)
dakle, obicno je sistem da sve sto ti je upisano, i ne ponisteno - mozes slusati
recimo, kod upisa mozes tete u referadi pitati za to
ili mozes, kad budes skakala do faxa these days (prije nego upisi pocnu) - pitati u referadi.... ili prodekanicu.... tim redoslijedom... :wink: cisto da imas potvrdjenu informaciju
:wave:
kristina (napisa): | Sad kad ponovo upišem 2.god (tj. parcijala), dolazim na novi program za profesore i oni na 2.god nemaju SPA. Ali na 3.god imaju neki kolegij koji mi se priznaje ako imam položeno Programiranje(C) i SPA (imam progr. za sad).
Jel postoji mogućnost da položim SPA nekak? (znam da mogu još sad u 9.mj ali imam druge prioritete ). Jel ga mogu upisati kao izborni (nekak uz molbu )
Mislim da ga ne mogu polagati ako ga nemam ponovo upisano (jer ga po programu nemam ako padnem, a odslušala sam ga ove godine). Nadam se da me kužite! |
ako ti spa ostane u indexu nepolozen - onda ga mozes polagati
ako ga prelazom u novi program obrisu - onda ne mozes pa ces morati taj neki kolegij next year polagati (ili ti ga daju na parcijali, jerbo ako dobro sfatih, ti si parcijala trece, rajt?)
dakle, obicno je sistem da sve sto ti je upisano, i ne ponisteno - mozes slusati
recimo, kod upisa mozes tete u referadi pitati za to
ili mozes, kad budes skakala do faxa these days (prije nego upisi pocnu) - pitati u referadi.... ili prodekanicu.... tim redoslijedom... cisto da imas potvrdjenu informaciju
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
|