Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Parcijala

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
D.E.A.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 8 - 3

PostPostano: 21:54 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Parcijala Citirajte i odgovorite

ovako:
ja sam sad prva godina na profesorskom smjeru i imam dosta bodova za upis pacijale.posto sad sljedeca generacija ide po bolonji (jel to za ziher?) da li ja mogu opce pisati parcijalu i da li me zahvaca bolonja?mogu li birati po kojem principu mogu ic?

hvala unaprijed
ovako:
ja sam sad prva godina na profesorskom smjeru i imam dosta bodova za upis pacijale.posto sad sljedeca generacija ide po bolonji (jel to za ziher?) da li ja mogu opce pisati parcijalu i da li me zahvaca bolonja?mogu li birati po kojem principu mogu ic?

hvala unaprijed

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 21:57 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako je bolonja u pitanju sto jest, a parcijala je u principu pad, tebe zahvaca bolonja......

:cry:

probaj dat uvjet :lol:
ako je bolonja u pitanju sto jest, a parcijala je u principu pad, tebe zahvaca bolonja......

Crying or Very sad

probaj dat uvjet Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 22:02 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

MISLIM DA MOZES UPISATI PARCIJALU,ZAHVATIT CE TE BOLONJA,NES CE TI SE PRIZNAT,A NES NE.MISLIM DA JEDINO MOŽES CEKATI JOS PAR DANA ILI PITAJ U REFERADI(SUMNJAM DA ZNAJU),JER MALO TKO IMA POVJERLJIVU INFORMACIJU.
MISLIM DA MOZES UPISATI PARCIJALU,ZAHVATIT CE TE BOLONJA,NES CE TI SE PRIZNAT,A NES NE.MISLIM DA JEDINO MOŽES CEKATI JOS PAR DANA ILI PITAJ U REFERADI(SUMNJAM DA ZNAJU),JER MALO TKO IMA POVJERLJIVU INFORMACIJU.

[Vrh]
D.E.A.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 3

PostPostano: 22:05 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne ide mi :( probala...
a kad sam racunala na parcijalu jer mi fali jedan ispit do uvjeta a nemogu ga dat nikako,a onaj koji bi prebacila jos manje kuzim :(
znaci sljedece godine budem slusala 2 predavanja u 2 semestru i to je to?
bezveze :(:(:(
ne ide mi Sad probala...
a kad sam racunala na parcijalu jer mi fali jedan ispit do uvjeta a nemogu ga dat nikako,a onaj koji bi prebacila jos manje kuzim Sad
znaci sljedece godine budem slusala 2 predavanja u 2 semestru i to je to?
bezveze SadSadSad

D.E.A.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 3

PostPostano: 22:07 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa u tome i je glavni problem kaj nitko nista nezna za ziher :(
pa u tome i je glavni problem kaj nitko nista nezna za ziher Sad

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 22:10 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D.E.A."]ne ide mi :( probala...
a kad sam racunala na parcijalu jer mi fali jedan ispit do uvjeta a nemogu ga dat nikako,a onaj koji bi prebacila jos manje kuzim :([/quote]
imas jos hrpu vremena do 10.10., pa sigurno se to moze rjesit! o kojim se ispitima radi? idi na konzultacije, zapitkuj na forumu i naucit ces :) stvarno ti se ne isplati dzabe gubit godinu :)

[b]@gost[/b], ajde pliz prestani pisat u CAPSu, to izgleda kao da vices na nas :)
D.E.A. (napisa):
ne ide mi Sad probala...
a kad sam racunala na parcijalu jer mi fali jedan ispit do uvjeta a nemogu ga dat nikako,a onaj koji bi prebacila jos manje kuzim Sad

imas jos hrpu vremena do 10.10., pa sigurno se to moze rjesit! o kojim se ispitima radi? idi na konzultacije, zapitkuj na forumu i naucit ces Smile stvarno ti se ne isplati dzabe gubit godinu Smile

@gost, ajde pliz prestani pisat u CAPSu, to izgleda kao da vices na nas Smile

Zadnja promjena: koryanshea; 22:12 pon, 5. 9. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:11 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

PROBAJ TAJ KOJI JOS MANJE KUZIS OTIĆI DA ASISTENTA IZ TOG KOLEGIJA,ILI NEKOG DRUGOG ASISTNTA, PA STIGNES DAT UVIJET,MA SAMO ODI NA FAX JER NA NASEM FAXSU SU SAMO LJUDI KOJI VOLE POMOC,PITAJ BILO KOG..
PROBAJ TAJ KOJI JOS MANJE KUZIS OTIĆI DA ASISTENTA IZ TOG KOLEGIJA,ILI NEKOG DRUGOG ASISTNTA, PA STIGNES DAT UVIJET,MA SAMO ODI NA FAX JER NA NASEM FAXSU SU SAMO LJUDI KOJI VOLE POMOC,PITAJ BILO KOG..

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:11 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

AFAIK: sto si polozila, ostaje ti. 8) Ostalo upisujes ponovno, po Bolonji. :|

[b]Mislim[/b] da mozes upisati i ponesto extra: po semestru smijes imati max 30 ECTS bodova, pa bi umjesto polozenih kolegija trebala moci upisati nesto s druge godine... 8)
AFAIK: sto si polozila, ostaje ti. Cool Ostalo upisujes ponovno, po Bolonji. Neutral

Mislim da mozes upisati i ponesto extra: po semestru smijes imati max 30 ECTS bodova, pa bi umjesto polozenih kolegija trebala moci upisati nesto s druge godine... Cool

[Vrh]
D.E.A.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 3

PostPostano: 22:20 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad ce se sve to znat za ziher?(nadam se da ce bit stavljeno na net)

a za ispite:nemogu ja doc na fax i rec nekome koga neznam "ajd ti sad samnom sjedi i uci (jer ja stvarno ne kuzim ni jedan od tih predmeta) jedno 10 dana dok ja to ne skuzim" da ja mogu dat ispit... :(:(:(
kad ce se sve to znat za ziher?(nadam se da ce bit stavljeno na net)

a za ispite:nemogu ja doc na fax i rec nekome koga neznam "ajd ti sad samnom sjedi i uci (jer ja stvarno ne kuzim ni jedan od tih predmeta) jedno 10 dana dok ja to ne skuzim" da ja mogu dat ispit... SadSadSad

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:28 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uzmes vjezbe i predavanja, nacitavas, trudis se shvatiti... :) Ono sto ti nije jasno, pitas na Forumu (raspises [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2390]kako treba[/url], naravno) ili odes asistentu/profesoru na konzultacije, lovis demose,... 8)

Fakultetu se definitivno ne moze prigovoriti da ne pruza pregrst mogucnosti za one koji se trude. :D
Uzmes vjezbe i predavanja, nacitavas, trudis se shvatiti... Smile Ono sto ti nije jasno, pitas na Forumu (raspises kako treba, naravno) ili odes asistentu/profesoru na konzultacije, lovis demose,... Cool

Fakultetu se definitivno ne moze prigovoriti da ne pruza pregrst mogucnosti za one koji se trude. Very Happy

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 23:12 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Istina :D
Istina Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 7:43 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

O kojim se kolegijima radi? :-k

Ja ti mogu gotovo sve nabaviti od predavanja i vježbi, a većinu i ja imam (DiR1, DiR2, Analitička geometrija, Elementarna geometrija i Uvod u matematiku). Slobodno mi se javi preko PP. :wink:

Ako ti fali samo taj jedan kolegij za uvjet, onda ćeš sigurno moći upisati gro toga sa druge godine. Ja mislim.

Ali svakako pokušaj dat godinu, jer se stvarno ne isplati radi jednog kolegija "past" godinu... :(
O kojim se kolegijima radi? Think

Ja ti mogu gotovo sve nabaviti od predavanja i vježbi, a većinu i ja imam (DiR1, DiR2, Analitička geometrija, Elementarna geometrija i Uvod u matematiku). Slobodno mi se javi preko PP. Wink

Ako ti fali samo taj jedan kolegij za uvjet, onda ćeš sigurno moći upisati gro toga sa druge godine. Ja mislim.

Ali svakako pokušaj dat godinu, jer se stvarno ne isplati radi jednog kolegija "past" godinu... Sad

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 10:06 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, ajmo redom nanovo:
1. na oglasnoj ploci pise sve - ako nesto ne pise - onda pitati
to sa oglasne cekam u svom inboxu pa ide nekam na upload i link vamo :wink:
2. ponovno ces upisati 1. godinu, priznat ce ti se sve polozeno (po tablici koja je na ploci), ako postoji razlika i sve sto ti je ostalo - time ce ti natrpati semestre, a onda ce ti jos natrpati (to mislim da mozes birati) do 30 ETCSa po semestru sa kolegijima s vise godine
3. ostatak diskusije se moze naci negdje na forumu, nemam vise pojma gdje je to bilo..... (trazi po mojim postovima odozada - naci ces, nisam valjda toliki spammer :wink:)

so, odsetati do ploce, ili cekati da meni kapnu fajlovi u inbox.....

upisi su pomaknuti i skraceni - 19.09-10.10 (ne znam jel 10.10. ukljucen ili ne, senilija....) ali imas vremena jos za gruntanje...
ok, ajmo redom nanovo:
1. na oglasnoj ploci pise sve - ako nesto ne pise - onda pitati
to sa oglasne cekam u svom inboxu pa ide nekam na upload i link vamo Wink
2. ponovno ces upisati 1. godinu, priznat ce ti se sve polozeno (po tablici koja je na ploci), ako postoji razlika i sve sto ti je ostalo - time ce ti natrpati semestre, a onda ce ti jos natrpati (to mislim da mozes birati) do 30 ETCSa po semestru sa kolegijima s vise godine
3. ostatak diskusije se moze naci negdje na forumu, nemam vise pojma gdje je to bilo..... (trazi po mojim postovima odozada - naci ces, nisam valjda toliki spammer Wink)

so, odsetati do ploce, ili cekati da meni kapnu fajlovi u inbox.....

upisi su pomaknuti i skraceni - 19.09-10.10 (ne znam jel 10.10. ukljucen ili ne, senilija....) ali imas vremena jos za gruntanje...

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:37 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ne znam jel 10.10. ukljucen ili ne, senilija....[/quote]

Subota? :-s Sumnjam... :PPPP
Nesi (napisa):
ne znam jel 10.10. ukljucen ili ne, senilija....

Subota? Eh? Sumnjam... Blaeh!

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 10:50 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Nesi"]ne znam jel 10.10. ukljucen ili ne, senilija....[/quote]

Subota? :-s Sumnjam... :PPPP[/quote]

10.10. je ponedjeljak, osim ako October nije posato nesto != od 10. mjeseca....
[code:1] October 2005
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
[/code:1]

=:PPPP
vsego (napisa):
Nesi (napisa):
ne znam jel 10.10. ukljucen ili ne, senilija....

Subota? Eh? Sumnjam... Blaeh!

10.10. je ponedjeljak, osim ako October nije posato nesto != od 10. mjeseca....
Kod:
    October 2005
Mo Tu We Th Fr Sa Su
                1  2
 3  4  5  6  7  8  9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Blaeh! with hat

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:34 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:shame: Gledah za 9. mjesec. :vrecka:
Toliko me sram... Gledah za 9. mjesec. Mene je sram...

[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 9:21 sri, 7. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedno malo pitanjce. :D
Ako sad upisem parcijalu 3.godina, kad mogu polagati te predmete koje sam odslusala? Jel mogu dok sam jos na 2.god ili tek kad upisem trecu?
Jedno malo pitanjce. Very Happy
Ako sad upisem parcijalu 3.godina, kad mogu polagati te predmete koje sam odslusala? Jel mogu dok sam jos na 2.god ili tek kad upisem trecu?

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 9:31 sri, 7. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

sta ti je u indexu mozes polagati bilo kad :!: (na rokovima ili u dogovoru s prof za izborne)

pa smisao parcijale je da se bar necega rijesis :wink:
sta ti je u indexu mozes polagati bilo kad Exclamation (na rokovima ili u dogovoru s prof za izborne)

pa smisao parcijale je da se bar necega rijesis Wink

kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 13:38 sri, 7. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Thanks, Nesi! To sam i mislila ali nisam bila sigurna. :)

Još jedno pitanje!
Sad kad ponovo upišem 2.god (tj. parcijala), dolazim na novi program za profesore i oni na 2.god nemaju SPA. Ali na 3.god imaju neki kolegij koji mi se priznaje ako imam položeno Programiranje(C) i SPA (imam progr. za sad).
Jel postoji mogućnost da položim SPA nekak? (znam da mogu još sad u 9.mj ali imam druge prioritete :( ). Jel ga mogu upisati kao izborni (nekak uz molbu :? )
Mislim da ga ne mogu polagati ako ga nemam ponovo upisano (jer ga po programu nemam ako padnem, a odslušala sam ga ove godine). Nadam se da me kužite!
Thanks, Nesi! To sam i mislila ali nisam bila sigurna. Smile

Još jedno pitanje!
Sad kad ponovo upišem 2.god (tj. parcijala), dolazim na novi program za profesore i oni na 2.god nemaju SPA. Ali na 3.god imaju neki kolegij koji mi se priznaje ako imam položeno Programiranje(C) i SPA (imam progr. za sad).
Jel postoji mogućnost da položim SPA nekak? (znam da mogu još sad u 9.mj ali imam druge prioritete Sad ). Jel ga mogu upisati kao izborni (nekak uz molbu Confused )
Mislim da ga ne mogu polagati ako ga nemam ponovo upisano (jer ga po programu nemam ako padnem, a odslušala sam ga ove godine). Nadam se da me kužite!

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 21:27 čet, 8. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"]Sad kad ponovo upišem 2.god (tj. parcijala), dolazim na novi program za profesore i oni na 2.god nemaju SPA. Ali na 3.god imaju neki kolegij koji mi se priznaje ako imam položeno Programiranje(C) i SPA (imam progr. za sad).
Jel postoji mogućnost da položim SPA nekak? (znam da mogu još sad u 9.mj ali imam druge prioritete :( ). Jel ga mogu upisati kao izborni (nekak uz molbu :? )
Mislim da ga ne mogu polagati ako ga nemam ponovo upisano (jer ga po programu nemam ako padnem, a odslušala sam ga ove godine). Nadam se da me kužite![/quote]

ako ti spa ostane u indexu nepolozen - onda ga mozes polagati
ako ga prelazom u novi program obrisu - onda ne mozes pa ces morati taj neki kolegij next year polagati (ili ti ga daju na parcijali, jerbo ako dobro sfatih, ti si parcijala trece, rajt?)

dakle, obicno je sistem da sve sto ti je upisano, i ne ponisteno - mozes slusati
recimo, kod upisa mozes tete u referadi pitati za to
ili mozes, kad budes skakala do faxa these days (prije nego upisi pocnu) - pitati u referadi.... ili prodekanicu.... tim redoslijedom... :wink: cisto da imas potvrdjenu informaciju

:wave:
kristina (napisa):
Jel postoji mogućnost da položim SPA nekak? (znam da mogu još sad u 9.mj ali imam druge prioritete Sad ). Jel ga mogu upisati kao izborni (nekak uz molbu Confused )

ako ti spa ostane u indexu nepolozen - onda ga mozes polagati
ako ga prelazom u novi program obrisu - onda ne mozes pa ces morati taj neki kolegij next year polagati (ili ti ga daju na parcijali, jerbo ako dobro sfatih, ti si parcijala trece, rajt?)

dakle, obicno je sistem da sve sto ti je upisano, i ne ponisteno - mozes slusati
recimo, kod upisa mozes tete u referadi pitati za to
ili mozes, kad budes skakala do faxa these days (prije nego upisi pocnu) - pitati u referadi.... ili prodekanicu.... tim redoslijedom... Wink cisto da imas potvrdjenu informaciju

Wave

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum