Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni kod prof Nogo
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:38 pet, 2. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da
i pod unixom (vi, pico...)
i pod windowsima (notepad... )
ma ima i onih programa, ali ja to nisam nikad koristila pa ne znam kak se tocno zovu (dev c++ i takve stvair, ako se ne varam....)

ja uvijek pisem u picou...
da
i pod unixom (vi, pico...)
i pod windowsima (notepad... )
ma ima i onih programa, ali ja to nisam nikad koristila pa ne znam kak se tocno zovu (dev c++ i takve stvair, ako se ne varam....)

ja uvijek pisem u picou...

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:55 pet, 2. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo da ne bude zabune, ako sam dobro zapamtio: moze se birati editor, ali za eliminacijski zadatak to nuzno mora biti nesto na UNIXu. :)
Samo da ne bude zabune, ako sam dobro zapamtio: moze se birati editor, ali za eliminacijski zadatak to nuzno mora biti nesto na UNIXu. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kiki_bombon
Gost

PostPostano: 19:49 sub, 3. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel prof ispituje datoteke?( naglasak na dvojke :D )
jel prof ispituje datoteke?( naglasak na dvojke Very Happy )

[Vrh]
greeneyes
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
36 = 47 - 11

PostPostano: 20:42 sub, 3. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jedna grupa je imala zadatak s datotekama: kao, u jednoj datoteci imas tekst s puno razmaka izmedju rijeci i moras ju prepisati (mislim, ne ti doslovno ;O) ) u drugu datoteku tak da je izmedju svake rijeci samo po jedan razmak..

nisam sto posto sigurna dal su ljudi s dvojkom iz kolokvija to odgovarali, makar mislim da je moguce i da jesu, al to NIJE bil eliminacijski zadatak.. moja grupa (mi smo odgovarali jedno tjedan dana iza ovih, krajem sestog mjeseca) nije imala zadatak s datotekama.. za ovo mislim da negde cak i imam kod, reci ak ti treba.. cya :)
jedna grupa je imala zadatak s datotekama: kao, u jednoj datoteci imas tekst s puno razmaka izmedju rijeci i moras ju prepisati (mislim, ne ti doslovno ;O) ) u drugu datoteku tak da je izmedju svake rijeci samo po jedan razmak..

nisam sto posto sigurna dal su ljudi s dvojkom iz kolokvija to odgovarali, makar mislim da je moguce i da jesu, al to NIJE bil eliminacijski zadatak.. moja grupa (mi smo odgovarali jedno tjedan dana iza ovih, krajem sestog mjeseca) nije imala zadatak s datotekama.. za ovo mislim da negde cak i imam kod, reci ak ti treba.. cya Smile

Don't judge what you don't understand..

// Disturbed: Fear
[Vrh]
Stormbringer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 2:20 ned, 4. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pitanje glede "odnosa" eliminacijskog i glavnog zadatka: riješim li eliminacijski, a glavni ne uspijem da radi kako treba, mogu li ipak proć ispit?
dakle, ugrubo, mogu li s rješenim eliminacijskim zadatkom i nekim ipak pokazanim znanjem pred profesoricom (odgovorima na koje njeno pitanje/potpitanje) proć?

:?

hvala
pitanje glede "odnosa" eliminacijskog i glavnog zadatka: riješim li eliminacijski, a glavni ne uspijem da radi kako treba, mogu li ipak proć ispit?
dakle, ugrubo, mogu li s rješenim eliminacijskim zadatkom i nekim ipak pokazanim znanjem pred profesoricom (odgovorima na koje njeno pitanje/potpitanje) proć?

Confused

hvala

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 10:06 ned, 4. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko je meni poznato - da
ali sve ovisi o tome kakav je e.zadatak, kakvi bodovi s kolokvija (slaba ili jaka dvojka) kakva sigurnost u znanju...

ali najvjerojatnije je da ce i pravi zadatak morati nesto raditi.... 1. mora se dati skompajlirati
2. treba raditi NESTO

npr, ako zadatak kaze, iz matrice ispisi proste brojeve (lupam bezveze)
onda treba znati ucitati matricu.... i to dobro napraviti... a onda kao prezentaciju dobrog ucitavanja - dobro ju ispisati
i taj dio koda se mora dobro izvrsiti.... pa sa svime ostalim ja mislim da bi to moglo i trebalo biti prolaz.....

koliko se ja sjecam, prof je uvijek rekla sto treb znati za koju ocjenu.... tako da mislim da ce tezina zadataka biti prilagodjena ocjeni
tj, ljudi sa dvojkama, nece dobiti pointere mijesane s datotekama
ali bi bez problema mogli dobiti arrayeve (ili stringove mozda) i to mislim da se za 2 MORA znati.....

mozda se netko javi tko je cuo na predavanjima sto koja ocjena mora znati....
koliko je meni poznato - da
ali sve ovisi o tome kakav je e.zadatak, kakvi bodovi s kolokvija (slaba ili jaka dvojka) kakva sigurnost u znanju...

ali najvjerojatnije je da ce i pravi zadatak morati nesto raditi.... 1. mora se dati skompajlirati
2. treba raditi NESTO

npr, ako zadatak kaze, iz matrice ispisi proste brojeve (lupam bezveze)
onda treba znati ucitati matricu.... i to dobro napraviti... a onda kao prezentaciju dobrog ucitavanja - dobro ju ispisati
i taj dio koda se mora dobro izvrsiti.... pa sa svime ostalim ja mislim da bi to moglo i trebalo biti prolaz.....

koliko se ja sjecam, prof je uvijek rekla sto treb znati za koju ocjenu.... tako da mislim da ce tezina zadataka biti prilagodjena ocjeni
tj, ljudi sa dvojkama, nece dobiti pointere mijesane s datotekama
ali bi bez problema mogli dobiti arrayeve (ili stringove mozda) i to mislim da se za 2 MORA znati.....

mozda se netko javi tko je cuo na predavanjima sto koja ocjena mora znati....

lunjo
Gost

PostPostano: 20:47 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

u jednom postu s ovog topica je receno da je usmeni za kolokvente u 11 sutra,a cuh da je onima s pismenog u 9.30 te da je praktikum rezerviran od 9 do 13.takodjer po nekim saznanjima bi ispit trebao trajati cak oko 4 sata pa bi to taman pokrilo period od 9 do 13 tako da sam zbunjena kad je ispit sutra za kolikvente?????
please smbdy help brzo!! :ovca:
u jednom postu s ovog topica je receno da je usmeni za kolokvente u 11 sutra,a cuh da je onima s pismenog u 9.30 te da je praktikum rezerviran od 9 do 13.takodjer po nekim saznanjima bi ispit trebao trajati cak oko 4 sata pa bi to taman pokrilo period od 9 do 13 tako da sam zbunjena kad je ispit sutra za kolikvente?????
please smbdy help brzo!! Ja volim ovce

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:48 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="lunjo"]u jednom postu s ovog topica je receno da je usmeni za kolokvente u 11 sutra,a cuh da je onima s pismenog u 9.30 te da je praktikum rezerviran od 9 do 13.takodjer po nekim saznanjima bi ispit trebao trajati cak oko 4 sata pa bi to taman pokrilo period od 9 do 13 tako da sam zbunjena kad je ispit sutra za kolikvente?????
please smbdy help brzo!! :ovca:[/quote]

Ne treba panicariti. 8) Samo treba citati Forum ili koristiti [url=http://degiorgi.math.hr/forum/search.php]trazilicu[/url] i odmah se nadje [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=4889]sluzbena obavijest za usmene[/url]. 8)

Dakle, istina je za ove s pismenog... :)
lunjo (napisa):
please smbdy help brzo!! Ja volim ovce

Ne treba panicariti. Cool Samo treba citati Forum ili koristiti trazilicu i odmah se nadje sluzbena obavijest za usmene. Cool

Dakle, istina je za ove s pismenog... Smile

[Vrh]
lunjo
Gost

PostPostano: 22:36 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ali mislim da je to samo za one s pismenog..jer je na listi na vratima pisalo u 11 za kolokvente:(
ali mislim da je to samo za one s pismenog..jer je na listi na vratima pisalo u 11 za kolokvente:(

[Vrh]
Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 23:53 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="lunjo"]ali mislim da je to samo za one s pismenog..jer je na listi na vratima pisalo u 11 za kolokvente:([/quote]

Da, to je samo za studente s pismenog. Termini usmenih za kolokviste bili su objavljeni 30.8. kao sto sam vec i napisao.
lunjo (napisa):

Da, to je samo za studente s pismenog. Termini usmenih za kolokviste bili su objavljeni 30.8. kao sto sam vec i napisao.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 11:10 pet, 9. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad su usmeni kod prof.Nogo za rok 14.9. za ljude koji su kolokvirali? će bit na netu neka informacija... :?:
kad su usmeni kod prof.Nogo za rok 14.9. za ljude koji su kolokvirali? će bit na netu neka informacija... Question

[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 14:51 pet, 9. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

do 16 se na vrata na papir upisat rok je 20 brijem, ali jos nisam siguran kako ide.. lol pise rok prijave do 16. a ispit 20.. ali da li treba posebno prijavljivati ili ne to neznam....
do 16 se na vrata na papir upisat rok je 20 brijem, ali jos nisam siguran kako ide.. lol pise rok prijave do 16. a ispit 20.. ali da li treba posebno prijavljivati ili ne to neznam....

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
Gost

PostPostano: 16:10 pet, 9. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na proslom ispitnom roku prof. Nogo je za 2 i 3 pitala eliminacijski zadatak i još nekoliko kratkih pitanja. Primjer eliminacijskog zadatka je izračunat normu matrice. Ne podrazumjeva se da znamo što je norma matrice. Za višu ocjenu je pitala još neki zadatak sa datotekom i uglovnom nije postavljala neka pitanja. Mogu reći da usmeni ne smatram nimalo teškim i ako ste učili ne morate se zabrinjavati. Sretno svima na idućim rokovima!
Na proslom ispitnom roku prof. Nogo je za 2 i 3 pitala eliminacijski zadatak i još nekoliko kratkih pitanja. Primjer eliminacijskog zadatka je izračunat normu matrice. Ne podrazumjeva se da znamo što je norma matrice. Za višu ocjenu je pitala još neki zadatak sa datotekom i uglovnom nije postavljala neka pitanja. Mogu reći da usmeni ne smatram nimalo teškim i ako ste učili ne morate se zabrinjavati. Sretno svima na idućim rokovima!

[Vrh]
nefertiti
Gost

PostPostano: 21:35 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel netko zna ako smo slucajno zaboravili se prijavit a potpisali smo se na listi ima li sanse da ipak odgovaramo(kolokventi)?
jel netko zna ako smo slucajno zaboravili se prijavit a potpisali smo se na listi ima li sanse da ipak odgovaramo(kolokventi)?

[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 21:38 sri, 14. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne mogu reci sa sigurnosti ali ja se isto nisam prijavio.....
a sad na papiru pise da je datum prijave do 16.9.2005 a to nije
datum na studomatu tako da bilo pi posteno da je potrebno samo se na
papir potpisat.. e sad kao bilo bi zapravo zgodnije da smo prijavili.. ali.. :))
mislim ja sam pisao mail prof.Nogo ali dok sam docekao odgovor proslo vrijeme za prijavu.. tako da nisam mogao prijavit na studomatu....
mene je zanimalo za koji rok to treba prijavit ako se mora, posto su dva tad jos postojala.. :)) pa sam ja pitao na koji rok a dobio sam odgovor da ne ne dekanski jer ne vrijedi za kolokvij, ali ne i da li trebamo prijavit ili ne... a kad sam onda to pitao do odgovora je proslo vrijeme prijave...
tako da mislim da ce nam biti moguce odgovarat i da opcenito nece biti nikakvih problema.(u slucaju da naucimo naravno.. :)) )
papir potpisat.. e sad kao bilo bi zapravo zgodnije da smo prijavili.. ali.. :))
mislim ja sam pisao mail prof.Nogo ali dok sam docekao odgovor proslo vrijeme za prijavu.. tako da nisam mogao prijavit na studomatu....
mene je zanimalo za koji rok to treba prijavit ako se mora, posto su dva tad jos postojala.. :)) pa sam ja pitao na koji rok a dobio sam odgovor da ne ne dekanski jer ne vrijedi za kolokvij, ali ne i da li trebamo prijavit ili ne... a kad sam onda to pitao do odgovora je proslo vrijeme prijave...
tako da mislim da ce nam biti moguce odgovarat i da opcenito nece biti nikakvih problema.(u slucaju da naucimo naravno.. :)) )

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 8:35 čet, 15. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DarkOne™24/7®"]ne mogu reci sa sigurnosti ali ja se isto nisam prijavio.....
tako da mislim da ce nam biti moguce odgovarat i da opcenito nece biti nikakvih problema.(u slucaju da naucimo naravno.. :)) )[/quote]
pa ne znam nisam baš siguran...to kaj na vratima piše do 16. to znači da se na vrata trebaš potpisat do 16.:roll2: , a prijave na studomatu su bile do 9.9. ak se ne varam (s obzirom da je 14. bio pismeni, a ovo je 3 radna dana prije :roll: ) ....bar ja tak mislim :neznam:
al ne kužim koja vam je to filozofija...pa uvijek možeš prvo prijavit, a onda odjavit dan prije ak se predomisliš, a ne da onda imaš komplikacije :wacky:
...a možda vam prof i dozvoli to 8)
DarkOne™24/7® (napisa):
papir potpisat.. e sad kao bilo bi zapravo zgodnije da smo prijavili.. ali.. Smile)
mene je zanimalo za koji rok to treba prijavit ako se mora, posto su dva tad jos postojala.. Smile) pa sam ja pitao na koji rok a dobio sam odgovor da ne ne dekanski jer ne vrijedi za kolokvij, ali ne i da li trebamo prijavit ili ne... a kad sam onda to pitao do odgovora je proslo vrijeme prijave...
tako da mislim da ce nam biti moguce odgovarat i da opcenito nece biti nikakvih problema.(u slucaju da naucimo naravno.. Smile) )

pa ne znam nisam baš siguran...to kaj na vratima piše do 16. to znači da se na vrata trebaš potpisat do 16.Ma, da, naravno... , a prijave na studomatu su bile do 9.9. ak se ne varam (s obzirom da je 14. bio pismeni, a ovo je 3 radna dana prije Rolling Eyes ) ....bar ja tak mislim Ja to stvarno ne znam
al ne kužim koja vam je to filozofija...pa uvijek možeš prvo prijavit, a onda odjavit dan prije ak se predomisliš, a ne da onda imaš komplikacije Tup, tup, tup,...
...a možda vam prof i dozvoli to Cool

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 9:23 čet, 15. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako je pismeni rok 14og onda vas prof ne moze pitati prije 14og jer postoji mogucnost da vi 13og do 12h odjavite taj ispit! znaci usmeni je => 14!!! tako uvijek vrijedi za kolokvente! jer inace da je usmeni 12og a vi padnete i hladno ga odjavite 13og bilo bi =><= :idea: :?: :!: :roll:
ako je pismeni rok 14og onda vas prof ne moze pitati prije 14og jer postoji mogucnost da vi 13og do 12h odjavite taj ispit! znaci usmeni je => 14!!! tako uvijek vrijedi za kolokvente! jer inace da je usmeni 12og a vi padnete i hladno ga odjavite 13og bilo bi =><= Idea Question Exclamation Rolling Eyes

Gost

PostPostano: 19:50 ned, 18. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

moze mi tko reci u koji je sat za kolokvente u uto usmeni?
moze mi tko reci u koji je sat za kolokvente u uto usmeni?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:55 ned, 18. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Na proslom ispitnom roku prof. Nogo je za 2 i 3 pitala eliminacijski zadatak i još nekoliko kratkih pitanja. Primjer eliminacijskog zadatka je izračunat normu matrice. Ne podrazumjeva se da znamo što je norma matrice. Za višu ocjenu je pitala još neki zadatak sa datotekom i uglovnom nije postavljala neka pitanja. Mogu reći da usmeni ne smatram nimalo teškim i ako ste učili ne morate se zabrinjavati. Sretno svima na idućim rokovima![/quote]
norma je kada u matrici su samo jedinice, zar ne?
Anonymous (napisa):

norma je kada u matrici su samo jedinice, zar ne?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 23:22 ned, 18. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da se norma odnosi na vektor.al ne trebas brinuti jer ti prof objasni sta se ocekuje od tebe.
mislim da se norma odnosi na vektor.al ne trebas brinuti jer ti prof objasni sta se ocekuje od tebe.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum