Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Lolite
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-2 = 3 - 5

PostPostano: 23:36 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Lolite Citirajte i odgovorite

Vracam se sa cimerom iz kina i u tramvaju cetiri cure od nekih 14-15 godina. ne zna se koja ima kracu minicu. uredno na sebi imaju sminke dovoljno za novo procelje zgrade reda velicine mimare. dekolte je, naravno, istaknut. gleda cimi, gledam ja, da bi mi on u jednom trenutku reka: zar nije to malo premlado za tebe? nista sta se tako oblaci nije premlado. ok, jasno da ne bi nista pokusa ali recimo da je malo mracnije i da sam malo pijan... stvarno mi nije jasno kako ih starci mogu takve pustit van i kako njima moze past na pamet nesto tako obuc. ka da joj na celu se napravi mi znate vec sta, a na to sigurno nisu spremne...ili mozda jesu? znam da zvuci glupo kad kazem da toga nije bilo kad sam ja bia njihovih godina jer to i nije bilo tako davno ali ja se zaista ne sjecam da su se cure njihovih godina tako oblacile kad sam ja bia u osnovnoj. jel se to samo meni cini ili postoje istomisljenici?
Vracam se sa cimerom iz kina i u tramvaju cetiri cure od nekih 14-15 godina. ne zna se koja ima kracu minicu. uredno na sebi imaju sminke dovoljno za novo procelje zgrade reda velicine mimare. dekolte je, naravno, istaknut. gleda cimi, gledam ja, da bi mi on u jednom trenutku reka: zar nije to malo premlado za tebe? nista sta se tako oblaci nije premlado. ok, jasno da ne bi nista pokusa ali recimo da je malo mracnije i da sam malo pijan... stvarno mi nije jasno kako ih starci mogu takve pustit van i kako njima moze past na pamet nesto tako obuc. ka da joj na celu se napravi mi znate vec sta, a na to sigurno nisu spremne...ili mozda jesu? znam da zvuci glupo kad kazem da toga nije bilo kad sam ja bia njihovih godina jer to i nije bilo tako davno ali ja se zaista ne sjecam da su se cure njihovih godina tako oblacile kad sam ja bia u osnovnoj. jel se to samo meni cini ili postoje istomisljenici?

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:56 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Re: Lolite Citirajte i odgovorite

[quote="DarkLord"]ja se zaista ne sjecam da su se cure njihovih godina tako oblacile kad sam ja bia u osnovnoj[/quote]

Kad si bio u osnovnoj nisi se tako kasno vracao iz kina :lol:
DarkLord (napisa):
ja se zaista ne sjecam da su se cure njihovih godina tako oblacile kad sam ja bia u osnovnoj

Kad si bio u osnovnoj nisi se tako kasno vracao iz kina Laughing

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 0:32 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

potpuno si upravu! ja se sjecam svojih dana u osnovnoj, ja sam morao biti doma do 23:00 maksimum, a u srednjoj do ponoci. Gledam, klinci su vani do 2-3 ujutro. Grozno! Kaj im starce rade doma?
potpuno si upravu! ja se sjecam svojih dana u osnovnoj, ja sam morao biti doma do 23:00 maksimum, a u srednjoj do ponoci. Gledam, klinci su vani do 2-3 ujutro. Grozno! Kaj im starce rade doma?

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 0:35 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma vjerorojatno su starije bile, tj srednja skola, al ti se cini da su jos ful mladje... pa prema tome mislim da je to vise pitanje neukusa nego godina... a opca fascinacija minicama i dekolteima (vise manje bilokakvim odnosno svakakvim) mi je veliki misterij posto svi ljudi istog spola obicno imaju te iste dijelove tijela, pa koliko puta motzes past na istu foru :?: :D (ne DarkLord osobno, nego zajedno sa drugima :mrgreen: )
ma vjerorojatno su starije bile, tj srednja skola, al ti se cini da su jos ful mladje... pa prema tome mislim da je to vise pitanje neukusa nego godina... a opca fascinacija minicama i dekolteima (vise manje bilokakvim odnosno svakakvim) mi je veliki misterij posto svi ljudi istog spola obicno imaju te iste dijelove tijela, pa koliko puta motzes past na istu foru Question Very Happy (ne DarkLord osobno, nego zajedno sa drugima Mr. Green )

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:12 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li je ta promjena stvarno toliko cudna ako znamo da su u doba mladosti nasih roditelja [url=http://www.johnlennon.it/beatles%20pics/beatles-juntos.jpg]ovi momci[/url] smatrani neurednim cupavcima? :wacky:

Dodajte tome kozmeticku i filmsku industriju koje odasilju poruke kakve odasilju, mislim da stvarno nema mjesta cudjenju... 8) IMO, daleko je veci problem sto te trendove ne prati obrazovanje (ni obiteljsko ni formalno), sto na Zapadu dovodi do pojacanog trenda maloljetnickih trudnoca... :(

@Ignavia: Princip mozda [b]je[/b] isti, no bitne su i nijanse. :gg:
Da li je ta promjena stvarno toliko cudna ako znamo da su u doba mladosti nasih roditelja ovi momci smatrani neurednim cupavcima? Tup, tup, tup,...

Dodajte tome kozmeticku i filmsku industriju koje odasilju poruke kakve odasilju, mislim da stvarno nema mjesta cudjenju... Cool IMO, daleko je veci problem sto te trendove ne prati obrazovanje (ni obiteljsko ni formalno), sto na Zapadu dovodi do pojacanog trenda maloljetnickih trudnoca... Sad

@Ignavia: Princip mozda je isti, no bitne su i nijanse. Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
decec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 5:09 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

više se za tim stvarima uopće ne obazirem. postalo je skroz normalno,pogotovo za subotu navečer.

ustvari,u tramu,najljepše mi je gledati kroz prozor i iskopčati se od svih onih ljudi. 8)
više se za tim stvarima uopće ne obazirem. postalo je skroz normalno,pogotovo za subotu navečer.

ustvari,u tramu,najljepše mi je gledati kroz prozor i iskopčati se od svih onih ljudi. Cool

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 8:28 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo mi je jedna frendica ispričala: ide ona van sa svojim zaručnikom. Sjede oni za separeom sa ekipom, kada dođe do njih jedna mlada cura i počne se upucavat njenom zaručniku! Njima je to bilo smiješno, pa ju pitaju koliko ima godina, a ona će na to, [u]jedanaest[/u]! :shock:

Ja mislim da to nije normalno. (Sad će na kraju još ispast da sam staromodna. :roll:)

Moji starci su dosta velike "konzerve", ali što se izlazaka tiče, imaju jako čudnu "satnicu": :D u osnovnoj je bio izlazak do 22h, u srednjoj do 2 ujutro, a sada (fala Bogu) ne prigovaraju niti kada dođem u 6 ujutro, [u]ako i samo ako[/u] :D imam prijevoz do doma.

Ne znam da li to iskazuje povjerenje ili ludost, :D ali i meni i njima za sada odgovara, jer im uvijek kažem točno gdje, kako, kada i s kim. :)

Ali opet, ja nisam od onih koji svoje tijelo pokazuju cijelom svijetu. :) Na taj način se privlače samo budale. :twisted: U štiklama tako i onako ne možeš plesat (barem ja ne mogu :D), u minjaku nemreš sjediti (osim ako ne želiš da ti svi vide donji veš :roll:, osim ako ti je to i cilj! :shock:), a u dekolteu se nije preporučljivo naginjati na šank. :D

Ne kažem da treba ići u dolčeviti, ali treba biti maštovit i ne otkriti ama baš "sve", jer je po meni to sasvim neukusno. :evil:
Ovo mi je jedna frendica ispričala: ide ona van sa svojim zaručnikom. Sjede oni za separeom sa ekipom, kada dođe do njih jedna mlada cura i počne se upucavat njenom zaručniku! Njima je to bilo smiješno, pa ju pitaju koliko ima godina, a ona će na to, jedanaest! Shocked

Ja mislim da to nije normalno. (Sad će na kraju još ispast da sam staromodna. Rolling Eyes)

Moji starci su dosta velike "konzerve", ali što se izlazaka tiče, imaju jako čudnu "satnicu": Very Happy u osnovnoj je bio izlazak do 22h, u srednjoj do 2 ujutro, a sada (fala Bogu) ne prigovaraju niti kada dođem u 6 ujutro, ako i samo ako Very Happy imam prijevoz do doma.

Ne znam da li to iskazuje povjerenje ili ludost, Very Happy ali i meni i njima za sada odgovara, jer im uvijek kažem točno gdje, kako, kada i s kim. Smile

Ali opet, ja nisam od onih koji svoje tijelo pokazuju cijelom svijetu. Smile Na taj način se privlače samo budale. Twisted Evil U štiklama tako i onako ne možeš plesat (barem ja ne mogu Very Happy), u minjaku nemreš sjediti (osim ako ne želiš da ti svi vide donji veš Rolling Eyes, osim ako ti je to i cilj! Shocked), a u dekolteu se nije preporučljivo naginjati na šank. Very Happy

Ne kažem da treba ići u dolčeviti, ali treba biti maštovit i ne otkriti ama baš "sve", jer je po meni to sasvim neukusno. Evil or Very Mad

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 9:06 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Re: Lolite Citirajte i odgovorite

[quote="DarkLord"] cure od nekih 14-15 godina. ne zna se koja ima kracu minicu. uredno na sebi imaju sminke dovoljno za novo procelje zgrade reda velicine mimare. dekolte je, naravno, istaknut. [/quote]
..činjenica je da se mlađe cure sve šminkaju i oblače tak da izgledaju starije...
...i sve prije i prije klinci počinju pušiti, piti alkohol, a o ostalom da ne pričam
...sexualna iskustva počinju sve ranije i ranije
al ne kužim od kud sad tu neko čuđenje...pa to je tak već godinama, vremena se mjenjaju, možda na gore, a možda se nama samo to čini kao što vsego kaže...
DarkLord (napisa):
cure od nekih 14-15 godina. ne zna se koja ima kracu minicu. uredno na sebi imaju sminke dovoljno za novo procelje zgrade reda velicine mimare. dekolte je, naravno, istaknut.

..činjenica je da se mlađe cure sve šminkaju i oblače tak da izgledaju starije...
...i sve prije i prije klinci počinju pušiti, piti alkohol, a o ostalom da ne pričam
...sexualna iskustva počinju sve ranije i ranije
al ne kužim od kud sad tu neko čuđenje...pa to je tak već godinama, vremena se mjenjaju, možda na gore, a možda se nama samo to čini kao što vsego kaže...

[Vrh]
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 9:36 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa u biti se ne cudim, nego me cisto interesira jesu li one svjesne kakvu poruku salju i koje su posljedice toga? kad bi imao kcer tih godina koja se tako odjevena uputila van, pitao bi je da li se veceras namjerava sevit. ako je odgovor da onda neka izvoli, ako nije onda nek vodi malo vise racuna o tome sta oblaci. tako odjeven u dva ujutro kod glavnog kolodvora mos nastradat ka lisica u engleskoj kad ti pedeset pasa laje za vratom
pa u biti se ne cudim, nego me cisto interesira jesu li one svjesne kakvu poruku salju i koje su posljedice toga? kad bi imao kcer tih godina koja se tako odjevena uputila van, pitao bi je da li se veceras namjerava sevit. ako je odgovor da onda neka izvoli, ako nije onda nek vodi malo vise racuna o tome sta oblaci. tako odjeven u dva ujutro kod glavnog kolodvora mos nastradat ka lisica u engleskoj kad ti pedeset pasa laje za vratom

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 9:55 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ta cjelokupna situacija nije normalna. Osnovnoskolke se oblace i sminkaju da izgledaju sto starije mogu i slicno. Po cijele noci ostaju vani i piju i puse. Ako se ne varam, zakonski je odredjeno da po noci maloljetnici (do 16 god ako se ne varam), moraju imati pratnju punoljetne osobe. Tko to provodi? Tko prodaje pice i cigarete njima? Da ne spominjemo droge i sl. Ako se tako nastavi, pitanje je samo kamo to sve skupa vodi.
Ta cjelokupna situacija nije normalna. Osnovnoskolke se oblace i sminkaju da izgledaju sto starije mogu i slicno. Po cijele noci ostaju vani i piju i puse. Ako se ne varam, zakonski je odredjeno da po noci maloljetnici (do 16 god ako se ne varam), moraju imati pratnju punoljetne osobe. Tko to provodi? Tko prodaje pice i cigarete njima? Da ne spominjemo droge i sl. Ako se tako nastavi, pitanje je samo kamo to sve skupa vodi.

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 9:55 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

dopustite mi par riječi od Leonarda koje su vrlo kompatibilne uz navedene rečenice:

[i]Things are going to slide, slide in all directions
Won't be nothing
Won't be nothing
Nothing you can measure anymore
The blizzard, the blizzard of the world
has crossed the threshold
and it has overturned
the order of the soul [/i]

stih je uklesan davne 92', dakle ovo o čemu mi raspravljamo danas, trend je još iz prošlog tisućljeća.

:( :( :cry:
dopustite mi par riječi od Leonarda koje su vrlo kompatibilne uz navedene rečenice:

Things are going to slide, slide in all directions
Won't be nothing
Won't be nothing
and it has overturned
the order of the soul

stih je uklesan davne 92', dakle ovo o čemu mi raspravljamo danas, trend je još iz prošlog tisućljeća.

Sad Sad Crying or Very sad

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 11:07 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DarkLord"] nego me cisto interesira jesu li one svjesne kakvu poruku salju i koje su posljedice toga? [/quote]
...mislim da jesu, zato se tako i oblače

[quote="DarkLord"] kad bi imao kcer tih godina koja se tako odjevena uputila van, pitao bi je da li se veceras namjerava sevit. ako je odgovor da onda neka izvoli, [/quote]
.. :joooj: pa ja joj baš i nebi reko da izvoli...neg bi joj reko da se ne može tak oblačit, a ak se misli tak oblačit onda ne može van...ma doveo bi ja nju u red :verytwisted:

[quote="DarkLord"] tako odjeven u dva ujutro kod glavnog kolodvora mos nastradat ka lisica u engleskoj kad ti pedeset pasa laje za vratom[/quote]
...no pa da...to i je problem kaj se konstantno vide vijesti pedofil ovo pedofil ono, a društvo ne kuži da je dio problema u njihovim nevinim kćerkicama i načinu oblačenja, šminkanja, i ponašanja...
..ak nećeš da te neko napadne prva mjera opreza je nemoj se tak oblačit i ić na takva mjesta :warning:
DarkLord (napisa):
nego me cisto interesira jesu li one svjesne kakvu poruku salju i koje su posljedice toga?

...mislim da jesu, zato se tako i oblače

DarkLord (napisa):
kad bi imao kcer tih godina koja se tako odjevena uputila van, pitao bi je da li se veceras namjerava sevit. ako je odgovor da onda neka izvoli,

.. Joj, joj, joj,... JOOOJ! pa ja joj baš i nebi reko da izvoli...neg bi joj reko da se ne može tak oblačit, a ak se misli tak oblačit onda ne može van...ma doveo bi ja nju u red Very twisted

DarkLord (napisa):
tako odjeven u dva ujutro kod glavnog kolodvora mos nastradat ka lisica u engleskoj kad ti pedeset pasa laje za vratom

...no pa da...to i je problem kaj se konstantno vide vijesti pedofil ovo pedofil ono, a društvo ne kuži da je dio problema u njihovim nevinim kćerkicama i načinu oblačenja, šminkanja, i ponašanja...
..ak nećeš da te neko napadne prva mjera opreza je nemoj se tak oblačit i ić na takva mjesta Warning

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 11:12 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Ako se ne varam, zakonski je odredjeno da po noci maloljetnici (do 16 god ako se ne varam), moraju imati pratnju punoljetne osobe. Tko to provodi? Tko prodaje pice i cigarete njima? Da ne spominjemo droge i sl. Ako se tako nastavi, pitanje je samo kamo to sve skupa vodi.[/quote]
nitko to ne provodi...al pa nemreš mi reć da si ti prije 16 bio baš nevinašce...
:roll: ja znam da ja nisam
..nije tolko fora u provođenju ovog ili onog kolko u stavu mladih ljudi...to treba mjenjat... 8)
onaj ko želi uvijek će nać načina da nabavi cigarete, alkohol, i drugo.
bnikola (napisa):
Ako se ne varam, zakonski je odredjeno da po noci maloljetnici (do 16 god ako se ne varam), moraju imati pratnju punoljetne osobe. Tko to provodi? Tko prodaje pice i cigarete njima? Da ne spominjemo droge i sl. Ako se tako nastavi, pitanje je samo kamo to sve skupa vodi.

nitko to ne provodi...al pa nemreš mi reć da si ti prije 16 bio baš nevinašce...
Rolling Eyes ja znam da ja nisam
..nije tolko fora u provođenju ovog ili onog kolko u stavu mladih ljudi...to treba mjenjat... Cool
onaj ko želi uvijek će nać načina da nabavi cigarete, alkohol, i drugo.

[Vrh]
monkey mystic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 0 - 7

PostPostano: 11:38 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]dopustite mi par riječi od Leonarda koje su vrlo kompatibilne uz navedene rečenice:

[i]Things are going to slide, slide in all directions
Won't be nothing
Won't be nothing
and it has overturned
the order of the soul [/i]

:( :( :cry:[/quote]

Dupusti da jos pojacam poruku sa malo [b]Bobby Boy[/b]-a ([b]Dylan[/b]-a). Iako je i [b]Cohen[/b] jako prikladan.

[i]
Come mothers and fathers
Throughout the land
And don’t criticize
What you can’t understand
Your sons and your daughters
Are beyond your command
Your old road is
Rapidly agin’.
Please get out of the new one
If you can’t lend your hand
For the times they are a-changin’.[/i]
Vincent Van Ear (napisa):

Things are going to slide, slide in all directions
Won't be nothing
Won't be nothing
and it has overturned
the order of the soul

Sad Sad Crying or Very sad

Dupusti da jos pojacam poruku sa malo Bobby Boy-a (Dylan-a). Iako je i Cohen jako prikladan.

Come mothers and fathers
Throughout the land
And don’t criticize
What you can’t understand
Your sons and your daughters
Are beyond your command
Your old road is
Rapidly agin’.
Please get out of the new one
If you can’t lend your hand
For the times they are a-changin’.

DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 12:21 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

u biti ono sta mene muci jest da su te curice i meni napete kad se tako skockaju. mozete me nazvat pedofilom ili kako vec god hocete ali vec sa 16 su sve obline tu. jos kad se nasminkaju izgledaju par godina starije... :?
u biti ono sta mene muci jest da su te curice i meni napete kad se tako skockaju. mozete me nazvat pedofilom ili kako vec god hocete ali vec sa 16 su sve obline tu. jos kad se nasminkaju izgledaju par godina starije... Confused

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:43 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sasmo kratko: obline su posljedica hrane nasopane genima rasta. :( Svidjela se i meni jedna cura dok sam bio student, pa mi je tadasnja draga rekla da "fuj, sram te bilo, ona je osmi razred osnovne". :oops: Moja faca je izgledala otprilike ovako: :shock: Bio sam siguran da je barem kraj srednje... :?

I, da, ta situacija [b]je[/b] [i]normalna[/i], samo nije [i]ispravna[/i]... ;)
Sasmo kratko: obline su posljedica hrane nasopane genima rasta. Sad Svidjela se i meni jedna cura dok sam bio student, pa mi je tadasnja draga rekla da "fuj, sram te bilo, ona je osmi razred osnovne". Embarassed Moja faca je izgledala otprilike ovako: Shocked Bio sam siguran da je barem kraj srednje... Confused

I, da, ta situacija je normalna, samo nije ispravna... Wink

[Vrh]
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 14:31 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

znam da nije ispravna i bez da mi kazes. moze se samo brusit karakter 8)
znam da nije ispravna i bez da mi kazes. moze se samo brusit karakter Cool

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:22 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Ako se ne varam, zakonski je odredjeno da po noci maloljetnici (do 16 god ako se ne varam), moraju imati pratnju punoljetne osobe.[/quote]

Pa kad se curice tak obucu lako si nadju punoljetnu pratnju :)
bnikola (napisa):
Ako se ne varam, zakonski je odredjeno da po noci maloljetnici (do 16 god ako se ne varam), moraju imati pratnju punoljetne osobe.

Pa kad se curice tak obucu lako si nadju punoljetnu pratnju Smile

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 16:34 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nista people - prvo cete morati pitati 'daj osobnu' pa ako je vise od 18 onda ju mozete pustiti da vam se nagne preko stola :g:

sto se odgoja tice.... mislim da ne bih zabranjivala.... zabranjeno voce je najsladje....
vjerojatno bih postupila poput mojih - nije da im je trebalo, ali su ti dosta puta jasno istaknuli: "mi ti ne mozemo zabraniti niti da pusis, niti da pijes, niti da se drogiras, novac ces dobijati samo za uzinu, a ti ako si budala i umjesto da jedes ces kupovati to smece, to je tvoj problem, ali znaj da od nas neces dobiti sredstva niti podrsku za tako nesto"
more or less...

rezultat?
od 15 kn tjedno u 1.srednje sam svako malo kupovala prazne CDeje i przila si stosta :g:
budala :g:
do kraja srednje sam dosla i do 50 kn tjedno... :g:
sad se zapravo zacudim kako sam sasvim dobro funkcionirala sa buhtlom od cokolade dnevno :g:
sad dobim 200 kn u dva tjedna, cca :g:

ali mislim da je takav pristup zdraviji u svemu.... educirati, i ne dati sredstva....
ako bude problema i zakljucati vrata...... ja sam jednom zakasnila doma i nisam najavila da cu kasnit..... nije bilo zabavno.... :shock:
trebam li spomenuti da vise nisam kasnila? :lol:

moram priznati da vecina djece iapk ije tako tvrdoglava kao sto sam ja bila.... i mislim da takav fer odnos zapravo najvise koristi i odgaja..... daleko vise nego zabrane.... trust me :wink:
nista people - prvo cete morati pitati 'daj osobnu' pa ako je vise od 18 onda ju mozete pustiti da vam se nagne preko stola Mr. Green

sto se odgoja tice.... mislim da ne bih zabranjivala.... zabranjeno voce je najsladje....
vjerojatno bih postupila poput mojih - nije da im je trebalo, ali su ti dosta puta jasno istaknuli: "mi ti ne mozemo zabraniti niti da pusis, niti da pijes, niti da se drogiras, novac ces dobijati samo za uzinu, a ti ako si budala i umjesto da jedes ces kupovati to smece, to je tvoj problem, ali znaj da od nas neces dobiti sredstva niti podrsku za tako nesto"
more or less...

rezultat?
od 15 kn tjedno u 1.srednje sam svako malo kupovala prazne CDeje i przila si stosta Mr. Green
budala Mr. Green
do kraja srednje sam dosla i do 50 kn tjedno... Mr. Green
sad se zapravo zacudim kako sam sasvim dobro funkcionirala sa buhtlom od cokolade dnevno Mr. Green
sad dobim 200 kn u dva tjedna, cca Mr. Green

ali mislim da je takav pristup zdraviji u svemu.... educirati, i ne dati sredstva....
ako bude problema i zakljucati vrata...... ja sam jednom zakasnila doma i nisam najavila da cu kasnit..... nije bilo zabavno.... Shocked
trebam li spomenuti da vise nisam kasnila? Laughing

moram priznati da vecina djece iapk ije tako tvrdoglava kao sto sam ja bila.... i mislim da takav fer odnos zapravo najvise koristi i odgaja..... daleko vise nego zabrane.... trust me Wink

DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 18:47 ned, 11. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene nikad nisu ogranicavali. zato i jesam postao poznati vandal na forumima :lol: .
mene nikad nisu ogranicavali. zato i jesam postao poznati vandal na forumima Laughing .

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum