Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:13 pon, 12. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Da, da, vremena se mijenjaju. Nisam ni ja prakticiral' izlaske sa 14-15 godina do rano ujutro. Nisam ni kasnije. Ali kak' su se vremena promjenila i klinkice su se počele oblačiti oskudnije i ponašat' "odraslije", počeo sam i ja izlaziti do 5 ujutro. A kaj da vam velim, one se vole osjećat odraslije, a ja volim biti lisac u kokošinjcu. Željezo se kuje dok je vruće. :twisted:
Da, da, vremena se mijenjaju. Nisam ni ja prakticiral' izlaske sa 14-15 godina do rano ujutro. Nisam ni kasnije. Ali kak' su se vremena promjenila i klinkice su se počele oblačiti oskudnije i ponašat' "odraslije", počeo sam i ja izlaziti do 5 ujutro. A kaj da vam velim, one se vole osjećat odraslije, a ja volim biti lisac u kokošinjcu. Željezo se kuje dok je vruće.
|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Dabrica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 6:32 uto, 13. 9. 2005 Naslov: |
|
|
ovo sam ljeto radio u Tiskovu kiosku i naravno da su mi dolazili klinci od 15/16 godina kako bi kupili cigarete, bez pogovorno sam im prodavao, zašto?
Zbog prvog slučaja, došao mi klinac u reperskom [i]wannabe[/i] stilu sa svojom [i]James Dean[/i] kulerštinom i zatražio plavi Walter, nisam mu dao.
Nedugo zatim dolazi sa frendom od dvajst i dok je ovaj kupovao cigarete mali mi se kreveljio u ''[i]podznaku lava[/i]''.
Od tada redovito( kako nemaju pretjeranu količinu novca i ne pretjeranu želju za pljugom, redovito bi značilo - dvaput tjedno) kupuju cigarete kod mene.
Moja borba sa vjetrenjačama kratko je trajala.
Poanta priče za one sa problematičnim zaključivanjem:
-u početku pušač konzumira jednu do dvije kutije tjedno. :mrgreen:
ovo sam ljeto radio u Tiskovu kiosku i naravno da su mi dolazili klinci od 15/16 godina kako bi kupili cigarete, bez pogovorno sam im prodavao, zašto?
Zbog prvog slučaja, došao mi klinac u reperskom wannabe stilu sa svojom James Dean kulerštinom i zatražio plavi Walter, nisam mu dao.
Nedugo zatim dolazi sa frendom od dvajst i dok je ovaj kupovao cigarete mali mi se kreveljio u ''podznaku lava''.
Od tada redovito( kako nemaju pretjeranu količinu novca i ne pretjeranu želju za pljugom, redovito bi značilo - dvaput tjedno) kupuju cigarete kod mene.
Moja borba sa vjetrenjačama kratko je trajala.
Poanta priče za one sa problematičnim zaključivanjem:
-u početku pušač konzumira jednu do dvije kutije tjedno.
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:58 uto, 13. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Ok, raspisali ste se vi o tom. Al jeste li primjetili da se danas djeca ranije fizički razvijaju - pogotovo cure. Gledam klinkice s kvarta. U njihovoj dobi nisam ni znala što je grudnjak, a one već sad u majicama do iznad pupka, s grudnjakom broj 4, trapericama 10 cm ispod pupka (a same su visoke 150 cm :shock: ) šeću zagrljene, dajući si puse svaka 3 koraka (govorimo o 10-12-godišnjakinjama).
a dečki.... njih baš i ne vidim u svom kvartu - osim njih par koji harače po igraonicama i tam dilaju... a sa instrukcija iskustvo me poučava da klinac može imati najženskiji glas koji postoji i biti najdlakaviji predstavnik svog spola... netko je reko da je to zbog aditiva u hrani...
Ok, raspisali ste se vi o tom. Al jeste li primjetili da se danas djeca ranije fizički razvijaju - pogotovo cure. Gledam klinkice s kvarta. U njihovoj dobi nisam ni znala što je grudnjak, a one već sad u majicama do iznad pupka, s grudnjakom broj 4, trapericama 10 cm ispod pupka (a same su visoke 150 cm ) šeću zagrljene, dajući si puse svaka 3 koraka (govorimo o 10-12-godišnjakinjama).
a dečki.... njih baš i ne vidim u svom kvartu - osim njih par koji harače po igraonicama i tam dilaju... a sa instrukcija iskustvo me poučava da klinac može imati najženskiji glas koji postoji i biti najdlakaviji predstavnik svog spola... netko je reko da je to zbog aditiva u hrani...
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 8:51 uto, 13. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Ok, raspisali ste se vi o tom. Al jeste li primjetili da se danas djeca ranije fizički razvijaju - pogotovo cure. Gledam klinkice s kvarta. U njihovoj dobi nisam ni znala što je grudnjak, a one već sad u majicama do iznad pupka, s grudnjakom broj 4, trapericama 10 cm ispod pupka (a same su visoke 150 cm :shock: ) šeću zagrljene, dajući si puse svaka 3 koraka (govorimo o 10-12-godišnjakinjama).
a dečki.... njih baš i ne vidim u svom kvartu - osim njih par koji harače po igraonicama i tam dilaju... a sa instrukcija iskustvo me poučava da klinac može imati najženskiji glas koji postoji i biti najdlakaviji predstavnik svog spola... netko je reko da je to zbog aditiva u hrani...[/quote]
Ivančice, pozornije čitaj, sajtovski Bog Vsego je dao odgovor na tvoje pitanje, ukratko - razlozi su tehnološke naravi. :mrgreen:
Ivančica (napisa): | Ok, raspisali ste se vi o tom. Al jeste li primjetili da se danas djeca ranije fizički razvijaju - pogotovo cure. Gledam klinkice s kvarta. U njihovoj dobi nisam ni znala što je grudnjak, a one već sad u majicama do iznad pupka, s grudnjakom broj 4, trapericama 10 cm ispod pupka (a same su visoke 150 cm ) šeću zagrljene, dajući si puse svaka 3 koraka (govorimo o 10-12-godišnjakinjama).
a dečki.... njih baš i ne vidim u svom kvartu - osim njih par koji harače po igraonicama i tam dilaju... a sa instrukcija iskustvo me poučava da klinac može imati najženskiji glas koji postoji i biti najdlakaviji predstavnik svog spola... netko je reko da je to zbog aditiva u hrani... |
Ivančice, pozornije čitaj, sajtovski Bog Vsego je dao odgovor na tvoje pitanje, ukratko - razlozi su tehnološke naravi.
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:39 uto, 13. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="kristina"][quote="Dabrica"]jučer sam uz autoput blizu mene u 6 popodne vidjela dva balavca od 11-12 godina kako natežu q-packove. i par dana prije kako curica od 7-8 godina izlazi iz ducana s bocom vina i pive (sumnjam da je bilo za nju, ali joj ih ipak ne bi smjeli prodati).
mene je to malo šokiralo...[/quote]
Mene zanima tko uopće provodi taj zakon o neprodavanju alkohola mlađima od 18. :roll:
Rijetko tko će te tražit osobnu (bilo u običnom dućanu, bilo negdje vani).
A "fora" je pit i pušit, pogotovo klincima čak u 4.raz. osnovne![/quote]
ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska).
kristina (napisa): | Dabrica (napisa): | jučer sam uz autoput blizu mene u 6 popodne vidjela dva balavca od 11-12 godina kako natežu q-packove. i par dana prije kako curica od 7-8 godina izlazi iz ducana s bocom vina i pive (sumnjam da je bilo za nju, ali joj ih ipak ne bi smjeli prodati).
mene je to malo šokiralo... |
Mene zanima tko uopće provodi taj zakon o neprodavanju alkohola mlađima od 18.
Rijetko tko će te tražit osobnu (bilo u običnom dućanu, bilo negdje vani).
A "fora" je pit i pušit, pogotovo klincima čak u 4.raz. osnovne! |
ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska).
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:02 uto, 13. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska).[/quote]
Samo policajac. :policajac:
Ali, i prodavac ti moze odbiti prodati bilo sto iz svog ducana. :verycool:
HijenA (napisa): | ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska). |
Samo policajac.
Ali, i prodavac ti moze odbiti prodati bilo sto iz svog ducana.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 20:05 uto, 13. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"][quote="vsego"][quote="HijenA"]ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska).[/quote]
Samo policajac. :policajac:[/quote]
vojna policija?[/quote]
Ne, vojna policija te moze zadrzati samo dok ne dodje civilna policija. Jedino ako nisi vojnik, onda je obratno. :-) Nitko osim "obicne" policije ne moze traziti od tebe da se legitimiras. To je kad moras. A onda u trgovini mozes, a trgovac ti moze ne prodati alkohol/cigarete. :-)
[color=blue][b]moderator:[/b] ostatak rasprave prebačen u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=34787]muškarci su jednostavna bića. ili ne?[/url] ;)[/color]
HijenA (napisa): | vsego (napisa): | HijenA (napisa): | ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska). |
Samo policajac.  |
vojna policija? |
Ne, vojna policija te moze zadrzati samo dok ne dodje civilna policija. Jedino ako nisi vojnik, onda je obratno. Nitko osim "obicne" policije ne moze traziti od tebe da se legitimiras. To je kad moras. A onda u trgovini mozes, a trgovac ti moze ne prodati alkohol/cigarete.
moderator: ostatak rasprave prebačen u muškarci su jednostavna bića. ili ne?
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
|