Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
orhideja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
orhideja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 1:11 uto, 20. 9. 2005 Naslov: |
|
|
To je u zimskom semestru i je izvanredno.
Od iduce godine ce se Dir1 slusati u drugom, a Dir2 u trecem semestru studija, pa je ovo za one koji ga moraju ponovno upisati da ne cekaju godinu dana... Bit ce u nekom kompaktnom obliku (ne znam jos tocno, nesto tipa prof drzi i vjezbe i predavanja skupa i sl, sve je moguce jer mislim da ce biti jako mala grupa).
Ne znam tocno koji su uvjeti- tko sve moze upisati. Nekako mi je logicno da svi koji moraju ponovno upisati dir2 a ne i dir1, ali zapravo ne znam...
To je u zimskom semestru i je izvanredno.
Od iduce godine ce se Dir1 slusati u drugom, a Dir2 u trecem semestru studija, pa je ovo za one koji ga moraju ponovno upisati da ne cekaju godinu dana... Bit ce u nekom kompaktnom obliku (ne znam jos tocno, nesto tipa prof drzi i vjezbe i predavanja skupa i sl, sve je moguce jer mislim da ce biti jako mala grupa).
Ne znam tocno koji su uvjeti- tko sve moze upisati. Nekako mi je logicno da svi koji moraju ponovno upisati dir2 a ne i dir1, ali zapravo ne znam...
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:25 sri, 21. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"]Ako je netko student druge godine, i nije ispucao pravo na 4 izlaska na dir2, da li je nuzno da opet moze ici na kolokvije?[/quote]
:OT: :D
Oprostite ljudi, znam da je to već netko negdje reko i da to već svi više manje znaju, ali moram ja ponovno pitat, za svaki slučaj: :D
Ako sada ispucamo 3+1, dogodine ne možemo izlaziti na kolokvije? :shock:
(Ili to ne vrijedi za ponavljače prve godine koji će sada po Bolonji?)
Ja sam mali bedak, pa moram pitat. O:)
Martinab (napisa): | Ako je netko student druge godine, i nije ispucao pravo na 4 izlaska na dir2, da li je nuzno da opet moze ici na kolokvije? |
Oprostite ljudi, znam da je to već netko negdje reko i da to već svi više manje znaju, ali moram ja ponovno pitat, za svaki slučaj:
Ako sada ispucamo 3+1, dogodine ne možemo izlaziti na kolokvije?
(Ili to ne vrijedi za ponavljače prve godine koji će sada po Bolonji?)
Ja sam mali bedak, pa moram pitat.
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 9:23 sri, 21. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Ja mislim (MISLIM) da na kolokvije mogu svi koji su upisali kolegij i slusaju ga te godine. To mi je logicno, a sad...
Isto tako mi je logicno da oni koji nisu upisali kolegij ne mogu na kolokvije (to ti ubija tvoj 1), Buba- studenti koji upisuju drugu godinu a nemaju polozen dir2).
Sad ostaje pitanje tko upisuje dir2 iduce godine, i tu bi rekla: svi koji moraju, jer su 1)pali 4 puta; 2)nemaju potpis. A onda ostaje pitanje da li, da bi upisali dir2 u ovom semestru, morate iz dira1 imati a)potpis b)ocjenu c)nista. Tu mi je opet logicno a) ili b).
Uocite ono ogromno MISLIM tamo gore :)
Ja mislim (MISLIM) da na kolokvije mogu svi koji su upisali kolegij i slusaju ga te godine. To mi je logicno, a sad...
Isto tako mi je logicno da oni koji nisu upisali kolegij ne mogu na kolokvije (to ti ubija tvoj 1), Buba- studenti koji upisuju drugu godinu a nemaju polozen dir2).
Sad ostaje pitanje tko upisuje dir2 iduce godine, i tu bi rekla: svi koji moraju, jer su 1)pali 4 puta; 2)nemaju potpis. A onda ostaje pitanje da li, da bi upisali dir2 u ovom semestru, morate iz dira1 imati a)potpis b)ocjenu c)nista. Tu mi je opet logicno a) ili b).
Uocite ono ogromno MISLIM tamo gore
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:07 sri, 21. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Zbog bolezljivosti u 6. mjesecu, nisam bio na Vijecu pa molim demantij ako sam nesto propustio, no cini mi se da se Fakultetsko Vijece jos nije izjasnilo o "pravilima igre" vezanima uz kolokvije. :? To znaci da se uopce ne zna koliko ce (ne-Bolonjcima) vrijediti kolokviji, tko ce smjeti izaci,... :tso: Zapravo, ne zna se nista, a mi mozemo samo pretpostavljati da ce se ici po inerciji (sto je slaba pretpostavka jer se svake godine nesto mjenjalo :?).
Takodjer, [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=34768#34768]do 13.9. nije bilo ni jednog sastanka radnog tijela za izradu pravilnia studiranju[/url] koje bi trebalo odluciti o manje-vise svemu vezanom uz studij... :(
Dakle, ono Martinino "[b]mislim[/b]" je naglaseno s dobrim razlogom. 8)
Zbog bolezljivosti u 6. mjesecu, nisam bio na Vijecu pa molim demantij ako sam nesto propustio, no cini mi se da se Fakultetsko Vijece jos nije izjasnilo o "pravilima igre" vezanima uz kolokvije. To znaci da se uopce ne zna koliko ce (ne-Bolonjcima) vrijediti kolokviji, tko ce smjeti izaci,... Zapravo, ne zna se nista, a mi mozemo samo pretpostavljati da ce se ici po inerciji (sto je slaba pretpostavka jer se svake godine nesto mjenjalo ).
Takodjer, do 13.9. nije bilo ni jednog sastanka radnog tijela za izradu pravilnia studiranju koje bi trebalo odluciti o manje-vise svemu vezanom uz studij...
Dakle, ono Martinino "mislim" je naglaseno s dobrim razlogom.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|