Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upis kolegija dir2 (koji semestar?)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Diferencijalni i integralni račun
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
orhideja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 3 - 0

PostPostano: 16:24 pon, 19. 9. 2005    Naslov: upis kolegija dir2 (koji semestar?) Citirajte i odgovorite

Čula sam da će navodno ove godine kolegij dir2 iznimno biti održan u zimskom semestru za one koji ga iz već nekog razloga moraju ponovno upisati pa me zanima da li je još tko za to čuo i da li je to istina ili će se ipak održavati u ljetnom semestru :?:
Čula sam da će navodno ove godine kolegij dir2 iznimno biti održan u zimskom semestru za one koji ga iz već nekog razloga moraju ponovno upisati pa me zanima da li je još tko za to čuo i da li je to istina ili će se ipak održavati u ljetnom semestru Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 18:35 pon, 19. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam to pročitala na popisu podjele kolegija za iduću akademsku godinu, ali to je koliko sam ja shvatila za ponavljače. :-k

Ili je to možda za one koji će dat godinu i DiR2 će im ostat kao jedan od onih kolegija koji mogu prenijeti. :?:
Ja sam to pročitala na popisu podjele kolegija za iduću akademsku godinu, ali to je koliko sam ja shvatila za ponavljače. Think

Ili je to možda za one koji će dat godinu i DiR2 će im ostat kao jedan od onih kolegija koji mogu prenijeti. Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
orhideja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 19:27 pon, 19. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

To se valjda onda odnosi i na mene jer pišem pad druge godine. Znači zimski semestar. Hvala na pomoći :)
To se valjda onda odnosi i na mene jer pišem pad druge godine. Znači zimski semestar. Hvala na pomoći Smile

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 1:11 uto, 20. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

To je u zimskom semestru i je izvanredno.

Od iduce godine ce se Dir1 slusati u drugom, a Dir2 u trecem semestru studija, pa je ovo za one koji ga moraju ponovno upisati da ne cekaju godinu dana... Bit ce u nekom kompaktnom obliku (ne znam jos tocno, nesto tipa prof drzi i vjezbe i predavanja skupa i sl, sve je moguce jer mislim da ce biti jako mala grupa).

Ne znam tocno koji su uvjeti- tko sve moze upisati. Nekako mi je logicno da svi koji moraju ponovno upisati dir2 a ne i dir1, ali zapravo ne znam...
To je u zimskom semestru i je izvanredno.

Od iduce godine ce se Dir1 slusati u drugom, a Dir2 u trecem semestru studija, pa je ovo za one koji ga moraju ponovno upisati da ne cekaju godinu dana... Bit ce u nekom kompaktnom obliku (ne znam jos tocno, nesto tipa prof drzi i vjezbe i predavanja skupa i sl, sve je moguce jer mislim da ce biti jako mala grupa).

Ne znam tocno koji su uvjeti- tko sve moze upisati. Nekako mi je logicno da svi koji moraju ponovno upisati dir2 a ne i dir1, ali zapravo ne znam...

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 7:02 uto, 20. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[u]Pretpostavljam[/u] da će pri održavanju nastave moći sudjelovati

1) studenti koji prenose DiR2 kao jedan od nepoloženih kolegija na drugu godinu (koju upisuju redovno)

2) studenti koji će ponavljati godinu i nisu dali DiR2, ali su dali DiR1

:-k
Pretpostavljam da će pri održavanju nastave moći sudjelovati

1) studenti koji prenose DiR2 kao jedan od nepoloženih kolegija na drugu godinu (koju upisuju redovno)

2) studenti koji će ponavljati godinu i nisu dali DiR2, ali su dali DiR1

Think

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 0:10 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

E bas to za 1 ne znam. Ako je netko student druge godine, i nije ispucao pravo na 4 izlaska na dir2, da li je nuzno da opet moze ici na kolokvije? A dal onda upisuje ponovno ili ne? Treba pitati prodekanicu (ili prof Sikica koji ce i voditi kolegij).
E bas to za 1 ne znam. Ako je netko student druge godine, i nije ispucao pravo na 4 izlaska na dir2, da li je nuzno da opet moze ici na kolokvije? A dal onda upisuje ponovno ili ne? Treba pitati prodekanicu (ili prof Sikica koji ce i voditi kolegij).

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 8:25 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Ako je netko student druge godine, i nije ispucao pravo na 4 izlaska na dir2, da li je nuzno da opet moze ici na kolokvije?[/quote]
:OT: :D

Oprostite ljudi, znam da je to već netko negdje reko i da to već svi više manje znaju, ali moram ja ponovno pitat, za svaki slučaj: :D

Ako sada ispucamo 3+1, dogodine ne možemo izlaziti na kolokvije? :shock:

(Ili to ne vrijedi za ponavljače prve godine koji će sada po Bolonji?)

Ja sam mali bedak, pa moram pitat. O:)
Martinab (napisa):
Ako je netko student druge godine, i nije ispucao pravo na 4 izlaska na dir2, da li je nuzno da opet moze ici na kolokvije?

Off-topic Very Happy

Oprostite ljudi, znam da je to već netko negdje reko i da to već svi više manje znaju, ali moram ja ponovno pitat, za svaki slučaj: Very Happy

Ako sada ispucamo 3+1, dogodine ne možemo izlaziti na kolokvije? Shocked

(Ili to ne vrijedi za ponavljače prve godine koji će sada po Bolonji?)

Ja sam mali bedak, pa moram pitat. Angel

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 9:23 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim (MISLIM) da na kolokvije mogu svi koji su upisali kolegij i slusaju ga te godine. To mi je logicno, a sad...
Isto tako mi je logicno da oni koji nisu upisali kolegij ne mogu na kolokvije (to ti ubija tvoj 1), Buba- studenti koji upisuju drugu godinu a nemaju polozen dir2).
Sad ostaje pitanje tko upisuje dir2 iduce godine, i tu bi rekla: svi koji moraju, jer su 1)pali 4 puta; 2)nemaju potpis. A onda ostaje pitanje da li, da bi upisali dir2 u ovom semestru, morate iz dira1 imati a)potpis b)ocjenu c)nista. Tu mi je opet logicno a) ili b).

Uocite ono ogromno MISLIM tamo gore :)
Ja mislim (MISLIM) da na kolokvije mogu svi koji su upisali kolegij i slusaju ga te godine. To mi je logicno, a sad...
Isto tako mi je logicno da oni koji nisu upisali kolegij ne mogu na kolokvije (to ti ubija tvoj 1), Buba- studenti koji upisuju drugu godinu a nemaju polozen dir2).
Sad ostaje pitanje tko upisuje dir2 iduce godine, i tu bi rekla: svi koji moraju, jer su 1)pali 4 puta; 2)nemaju potpis. A onda ostaje pitanje da li, da bi upisali dir2 u ovom semestru, morate iz dira1 imati a)potpis b)ocjenu c)nista. Tu mi je opet logicno a) ili b).

Uocite ono ogromno MISLIM tamo gore Smile

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:07 sri, 21. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zbog bolezljivosti u 6. mjesecu, nisam bio na Vijecu pa molim demantij ako sam nesto propustio, no cini mi se da se Fakultetsko Vijece jos nije izjasnilo o "pravilima igre" vezanima uz kolokvije. :? To znaci da se uopce ne zna koliko ce (ne-Bolonjcima) vrijediti kolokviji, tko ce smjeti izaci,... :tso: Zapravo, ne zna se nista, a mi mozemo samo pretpostavljati da ce se ici po inerciji (sto je slaba pretpostavka jer se svake godine nesto mjenjalo :?).

Takodjer, [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=34768#34768]do 13.9. nije bilo ni jednog sastanka radnog tijela za izradu pravilnia studiranju[/url] koje bi trebalo odluciti o manje-vise svemu vezanom uz studij... :(

Dakle, ono Martinino "[b]mislim[/b]" je naglaseno s dobrim razlogom. 8)
Zbog bolezljivosti u 6. mjesecu, nisam bio na Vijecu pa molim demantij ako sam nesto propustio, no cini mi se da se Fakultetsko Vijece jos nije izjasnilo o "pravilima igre" vezanima uz kolokvije. Confused To znaci da se uopce ne zna koliko ce (ne-Bolonjcima) vrijediti kolokviji, tko ce smjeti izaci,... Trudim Se Objasniti... Zapravo, ne zna se nista, a mi mozemo samo pretpostavljati da ce se ici po inerciji (sto je slaba pretpostavka jer se svake godine nesto mjenjalo Confused).

Takodjer, do 13.9. nije bilo ni jednog sastanka radnog tijela za izradu pravilnia studiranju koje bi trebalo odluciti o manje-vise svemu vezanom uz studij... Sad

Dakle, ono Martinino "mislim" je naglaseno s dobrim razlogom. Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Diferencijalni i integralni račun Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum