Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
blind Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:31 sri, 21. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Koliko znam, profesor ne posjecuje Forum. :( Ako e-mail ne funkcionira, nema neke bolje alternative od kampiranja pred uredom. :(
:idea: Eventualno nazovi portu i zamoli da ti kazu broj njegovog ureda (460-kucni). :) Ima taj popis i [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/o_fakultetu/osoblje.html]na webu[/url], ali nisam siguran koliko je tocan (npr. mene tamo nema, jer sam u doba izrade popisa - prije cca dvije godine - bio u vojsci :shock:).
Btw, profesor nije citao postu od jucer malo iza podneva, pa ako si nakon toga poslala, logicno je da jos nije odgovorio. ;)
Koliko znam, profesor ne posjecuje Forum. Ako e-mail ne funkcionira, nema neke bolje alternative od kampiranja pred uredom.
Eventualno nazovi portu i zamoli da ti kazu broj njegovog ureda (460-kucni). Ima taj popis i na webu, ali nisam siguran koliko je tocan (npr. mene tamo nema, jer sam u doba izrade popisa - prije cca dvije godine - bio u vojsci ).
Btw, profesor nije citao postu od jucer malo iza podneva, pa ako si nakon toga poslala, logicno je da jos nije odgovorio.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
blind Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|