Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
student Forumaš(ica)

|
Postano: 21:28 sub, 12. 4. 2003 Naslov: Tvornica u petak |
|
|
hej haj!
zanima me tko je bio, kako je bilo, tko s skim, zasto, gdje, kako, kada..?
ubiti zanima se sve! bas mi je zao sto nisam mogao doc :(
hej haj!
ubiti zanima se sve! bas mi je zao sto nisam mogao doc :(
_________________ ako pogledate malo bolje, mozda ugledate strumfove!
|
|
[Vrh] |
|
student Forumaš(ica)

|
Postano: 14:23 sri, 16. 4. 2003 Naslov: Re: Tvornica u petak |
|
|
[quote="student"]hej haj!
ubiti zanima se sve! bas mi je zao sto nisam mogao doc :([/quote]
hmmm.... zar bas nitko nije bio !?!?!?
jel VI IMATE ZIVOT !!!!!????
bilo tko? bilo kakav? :)
student (napisa): | hej haj!
ubiti zanima se sve! bas mi je zao sto nisam mogao doc :( |
bilo tko? bilo kakav? :)
_________________ ako pogledate malo bolje, mozda ugledate strumfove!
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 15:14 sri, 16. 4. 2003 Naslov: Re: Tvornica u petak |
|
|
[quote="student"][quote="student"]hej haj!
ubiti zanima se sve! bas mi je zao sto nisam mogao doc :([/quote]
bilo tko? bilo kakav? :)[/quote]
Ne!Nitko! Nikakav :P
Šalim se.
Ja osobno u Tvornicu više ni nejdem (malo mi je blesavo tamo), a niti ne znam kaj je bilo to u petak.
student (napisa): | student (napisa): | hej haj!
ubiti zanima se sve! bas mi je zao sto nisam mogao doc  |
bilo tko? bilo kakav?  |
Ne!Nitko! Nikakav
Šalim se.
Ja osobno u Tvornicu više ni nejdem (malo mi je blesavo tamo), a niti ne znam kaj je bilo to u petak.
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:14 sri, 16. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Ja sam bila, i bilo je super. Bila je i Goga. I njoj je bilo super. Bilo ih je jos... uglavnom vise asistenata i profesor nego studenata. Bilo je guzva. Puno ljudi, bilo je i starijih i mladjih. Bio je i Sarapa. Prasio je samo tako. Bio je i Sego! By the way, kak je tebi bilo, Vedrane?
Al kratko je trajalo, pa smo mi zaruzili negdje drugdje. Nek ti bude zao sto nisi isao!
Ja sam bila, i bilo je super. Bila je i Goga. I njoj je bilo super. Bilo ih je jos... uglavnom vise asistenata i profesor nego studenata. Bilo je guzva. Puno ljudi, bilo je i starijih i mladjih. Bio je i Sarapa. Prasio je samo tako. Bio je i Sego! By the way, kak je tebi bilo, Vedrane?
Al kratko je trajalo, pa smo mi zaruzili negdje drugdje. Nek ti bude zao sto nisi isao!
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:04 čet, 17. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Ja sam bila, i bilo je super. Bila je i Goga. I njoj je bilo super. Bilo ih je jos... uglavnom vise asistenata i profesor nego studenata. Bilo je guzva. Puno ljudi, bilo je i starijih i mladjih. Bio je i Sarapa. Prasio je samo tako. Bio je i Sego! By the way, kak je tebi bilo, Vedrane?[/quote]
Zapravo, studenata i nije bilo tako malo, no slazem se s ocjenom da ih je moglo biti i vise. :)
Dojmovi? Meni je ovo barem 5. put da sam slusao Sarapu u zivo i ni jednom se nisam razocarao. :D Covjek zna svirati... 8) I trgati zice. ;)
I gosti su bili dobri. Jedino, Topic mi je isao na jetru. :roll: Dosao je pijan, pokusao biti duhovit, ispao bezvezan i onda jos cestitao 25 godina "Zlatnih akorda"! :shock:
[quote="C'Tebo"]niti ne znam kaj je bilo to u petak.[/quote]
Bilo je 25 godina legendarne grupe STOP... :D
Ivančica (napisa): | Ja sam bila, i bilo je super. Bila je i Goga. I njoj je bilo super. Bilo ih je jos... uglavnom vise asistenata i profesor nego studenata. Bilo je guzva. Puno ljudi, bilo je i starijih i mladjih. Bio je i Sarapa. Prasio je samo tako. Bio je i Sego! By the way, kak je tebi bilo, Vedrane? |
Zapravo, studenata i nije bilo tako malo, no slazem se s ocjenom da ih je moglo biti i vise.
Dojmovi? Meni je ovo barem 5. put da sam slusao Sarapu u zivo i ni jednom se nisam razocarao. Covjek zna svirati... I trgati zice.
I gosti su bili dobri. Jedino, Topic mi je isao na jetru. Dosao je pijan, pokusao biti duhovit, ispao bezvezan i onda jos cestitao 25 godina "Zlatnih akorda"!
C'Tebo (napisa): | niti ne znam kaj je bilo to u petak. |
Bilo je 25 godina legendarne grupe STOP...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:46 čet, 17. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]Jednom da sam u prilici da odem na Sarapin koncert i ja nisam znao za isti.
Mogli ste mi prije reć :([/quote]
Fax je bio [b]doslovno[/b] zatrpan plakatima... :shock: Sta bi, nesto ne dolazimo gore, ha? :lol:
Bez brige, bit ce jos toga... :D
P.S. C'Tebin post je bio tocno tritisuciti... :shock: :D
C'Tebo (napisa): | Jednom da sam u prilici da odem na Sarapin koncert i ja nisam znao za isti.
Mogli ste mi prije reć  |
Fax je bio doslovno zatrpan plakatima... Sta bi, nesto ne dolazimo gore, ha?
Bez brige, bit ce jos toga...
P.S. C'Tebin post je bio tocno tritisuciti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 1:14 čet, 17. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Fax je bio [b]doslovno[/b] zatrpan plakatima... :shock: Sta bi, nesto ne dolazimo gore, ha? :lol:[/quote]
Uhvatio si me :oops:, istina, nema me puno gore, ali svejedno ste to mogli ovdje otvorit (jer i sve da sam svaki dan božji gore, vjerojatno ne bih vidio...)
[quote="vsego"]P.S. C'Tebin post je bio tocno tritisuciti... :shock: :D[/quote]
Bravo ja :weee: <---Nadam se da sam ga sad dobro napiso ;)
vsego (napisa): | Fax je bio doslovno zatrpan plakatima... Sta bi, nesto ne dolazimo gore, ha?  |
Uhvatio si me , istina, nema me puno gore, ali svejedno ste to mogli ovdje otvorit (jer i sve da sam svaki dan božji gore, vjerojatno ne bih vidio...)
vsego (napisa): | P.S. C'Tebin post je bio tocno tritisuciti...  |
Bravo ja ←Nadam se da sam ga sad dobro napiso
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:17 čet, 17. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Covjek zna svirati... I trgati zice.
[/quote]
zato sto na fenderu svira :blju:
[quote="vsego"]Jedino, Topic mi je isao na jetru. [/quote]
da, totalno je bio :pathetic: . Ne znam da li si primjetio, ali kada je dolazio na stage, nosio je papire na kojima su bili textovi pjesama i onda ih je stavio na pod i svako malo zurio u njih..znam da je hey joe pjevao i jos nekaj ali nevjerojatno da ne moze nauciti dvije pjesme napamet...ako nis drugo, barem improvizirati
a i pista me nervirao..nemam neki poseban razlog, jednostavno, on me uvijek nervira
vsego (napisa): | Covjek zna svirati... I trgati zice.
|
zato sto na fenderu svira
vsego (napisa): | Jedino, Topic mi je isao na jetru. |
da, totalno je bio :pathetic: . Ne znam da li si primjetio, ali kada je dolazio na stage, nosio je papire na kojima su bili textovi pjesama i onda ih je stavio na pod i svako malo zurio u njih..znam da je hey joe pjevao i jos nekaj ali nevjerojatno da ne moze nauciti dvije pjesme napamet...ako nis drugo, barem improvizirati
a i pista me nervirao..nemam neki poseban razlog, jednostavno, on me uvijek nervira
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:06 čet, 17. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"][quote="vsego"]Covjek zna svirati... I trgati zice.[/quote]
zato sto na fenderu svira :blju:[/quote]
Ajd' raspisi... :?
[quote="Lord Sirius"][quote="vsego"]Jedino, Topic mi je isao na jetru.[/quote]
da, totalno je bio :pathetic: . Ne znam da li si primjetio, ali kada je dolazio na stage, nosio je papire na kojima su bili textovi pjesama i onda ih je stavio na pod i svako malo zurio u njih..znam da je hey joe pjevao i jos nekaj ali nevjerojatno da ne moze nauciti dvije pjesme napamet...ako nis drugo, barem improvizirati[/quote]
Primijetih :blju: i totalno se slazem. Nije mi jasno sto im je trebalo da njega tamo dovlace. Vidjeh ga jos negdje kao gosta (STOPu ili Zlatnim akordima, ne znam vise) i "performance" mu je bio jako slican... :evil:
Lord Sirius (napisa): | vsego (napisa): | Covjek zna svirati... I trgati zice. |
zato sto na fenderu svira  |
Ajd' raspisi...
Lord Sirius (napisa): | vsego (napisa): | Jedino, Topic mi je isao na jetru. |
da, totalno je bio :pathetic: . Ne znam da li si primjetio, ali kada je dolazio na stage, nosio je papire na kojima su bili textovi pjesama i onda ih je stavio na pod i svako malo zurio u njih..znam da je hey joe pjevao i jos nekaj ali nevjerojatno da ne moze nauciti dvije pjesme napamet...ako nis drugo, barem improvizirati |
Primijetih i totalno se slazem. Nije mi jasno sto im je trebalo da njega tamo dovlace. Vidjeh ga jos negdje kao gosta (STOPu ili Zlatnim akordima, ne znam vise) i "performance" mu je bio jako slican...
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:59 čet, 17. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"][quote="vsego"]
Ajd' raspisi... [/quote]
ma...fender ne valja..ni zvuk ni hardware..pogotovo fender stratocaster...
..da..jimi hendrix ga je svirao, ali on je imao fendera kada su bili na vrhuncu proizvodnje, negdje sredinom 60tih a sad te gitare koje su napravljene u tom periodu kostaju ohoho (puno vise od proracuna suma-e)[/quote]
Ah, daklem, to je vrsta gitare... :mrgreen: Znas, ima nas ovdje koji smo... muzicki "manje informirani"... :lol: (vidis kako mi dobro lezi diplomacija! ;))
Da li da iz tvog posta zakljucim da ti se nije dopalo? :|
[quote="Lord Sirius"]puno dobrih tipa paul reed smith (mislim da brian may to koristi)[/quote]
Brian svira tzv. Red Special - gitaricu koju su on i njegov otac sami slozili davnih dana. Zadnjih par godina se rade replike, no on i dalje svira na originalu (bila na remontu prije 2-3 godine).
I ne koristi trzalicu nego novcic od - cini mi se - 3 pennyja. :shock: Uglavnom, ti novcici davno odose iz opticaja... 8)
Lord Sirius (napisa): | vsego (napisa): |
Ajd' raspisi... |
ma...fender ne valja..ni zvuk ni hardware..pogotovo fender stratocaster...
..da..jimi hendrix ga je svirao, ali on je imao fendera kada su bili na vrhuncu proizvodnje, negdje sredinom 60tih a sad te gitare koje su napravljene u tom periodu kostaju ohoho (puno vise od proracuna suma-e) |
Ah, daklem, to je vrsta gitare... Znas, ima nas ovdje koji smo... muzicki "manje informirani"... (vidis kako mi dobro lezi diplomacija! )
Da li da iz tvog posta zakljucim da ti se nije dopalo?
Lord Sirius (napisa): | puno dobrih tipa paul reed smith (mislim da brian may to koristi) |
Brian svira tzv. Red Special - gitaricu koju su on i njegov otac sami slozili davnih dana. Zadnjih par godina se rade replike, no on i dalje svira na originalu (bila na remontu prije 2-3 godine).
I ne koristi trzalicu nego novcic od - cini mi se - 3 pennyja. Uglavnom, ti novcici davno odose iz opticaja...
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 23:56 čet, 17. 4. 2003 Naslov: |
|
|
A ja sam znao da je Fender vrsta gitare :D (joj, kak sam pametan :D)
A ja sam znao da je Fender vrsta gitare (joj, kak sam pametan )
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 5:23 pet, 18. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]A ja sam znao da je Fender vrsta gitare :D (joj, kak sam pametan :D)[/quote]
Ja sam se dvoumio izmedju federa :shock: i pendjera :shocked!:
Eh, covjek uci dok je ziv. :) A, cini se da to vrijedi i za asistente... :D
C'Tebo (napisa): | A ja sam znao da je Fender vrsta gitare (joj, kak sam pametan ) |
Ja sam se dvoumio izmedju federa i pendjera
Eh, covjek uci dok je ziv. A, cini se da to vrijedi i za asistente...
|
|
[Vrh] |
|
|