Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zasto studenti PMF-a i PBF-a imaju komunikacijskih problema?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
11 = 19 - 8

PostPostano: 23:25 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"](@PBFovci: NHF, ovo je samo shala. :D Nisam ja Andol, pa da vrsim diskriminaciju nad kolegama s istog sveucilista :twisted:)[/quote]

Samo vi dodjite, nema problema.

M'da, vsego ne vrsi selekciju nad kolegama s istog sveucilista, ali zato s drugih! :PPPP Bar je tako napisao!
vsego (napisa):
(@PBFovci: NHF, ovo je samo shala. Very Happy Nisam ja Andol, pa da vrsim diskriminaciju nad kolegama s istog sveucilista Twisted Evil)

Samo vi dodjite, nema problema.

M'da, vsego ne vrsi selekciju nad kolegama s istog sveucilista, ali zato s drugih! Blaeh! Bar je tako napisao!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:14 sub, 24. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]M'da, vsego ne vrsi selekciju nad kolegama s istog sveucilista, ali zato s drugih! :PPPP Bar je tako napisao![/quote]

Joj, kad se biolog uhvati logike... :kuku: Ono sto sam ja napisao je [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Implication_(logic)]implikacija[/url], a ne [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Equivalency]ekvivalencija[/url]. :PPP
(laicki: "ide u jednom smjeru", tj. ne govori nista o onima koji nisu s istog sveucilista)

Ocekivao sam da ces zakljuciti da jednako maltretiram i jedne i druge, ali eto... :( :wacky:

Btw, nije lijepo od jednog Admina da tjera drugog u :OT: =:PPPP
bnikola (napisa):
M'da, vsego ne vrsi selekciju nad kolegama s istog sveucilista, ali zato s drugih! Blaeh! Bar je tako napisao!

Joj, kad se biolog uhvati logike... Kuku-lele!!! Ono sto sam ja napisao je implikacija, a ne ekvivalencija. Imam lijepi jezik
(laicki: "ide u jednom smjeru", tj. ne govori nista o onima koji nisu s istog sveucilista)

Ocekivao sam da ces zakljuciti da jednako maltretiram i jedne i druge, ali eto... Sad Tup, tup, tup,...

Btw, nije lijepo od jednog Admina da tjera drugog u Off-topic Blaeh! with hat

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
radijator
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:15 sub, 24. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

vedrane,gdje možemo napraviti novi forum,sličan ovome,dakle bez reklama. nismo baš vični tehničkom dijelu foruma,pa eto,ako nam možeš pomoći.

je li dovoljno zakupiti domenu i web hosting i gdje?
hvala. 8)
vedrane,gdje možemo napraviti novi forum,sličan ovome,dakle bez reklama. nismo baš vični tehničkom dijelu foruma,pa eto,ako nam možeš pomoći.

je li dovoljno zakupiti domenu i web hosting i gdje?
hvala. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
AndolC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:10 sub, 24. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Napisite sluzbeni zahtjev Podruznici pa ce mo vam rijesiti web hosting!
Sretno!
Napisite sluzbeni zahtjev Podruznici pa ce mo vam rijesiti web hosting!
Sretno!

[Vrh]
radijator
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:15 sub, 24. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

tebe nitko ništa nije pitao,i ne želimo imati posla s tobom.

hvala.
tebe nitko ništa nije pitao,i ne želimo imati posla s tobom.

hvala.

[Vrh]
radijator
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:23 sub, 24. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"][quote="vsego"]Onaj demantij i, pogotovo, objasnjenje tvog banna (oboje od strane kolege AndolC-a) me stravicno podsjecaju na retoriku jedne druge osobe koja se donedavno bavila studentskom [b]p[/b]ro[b]b[/b]lematikom... :verytwisted: Necu nikoga prozivati; nagadjajte sami na koga sam mislio... :whistle2: O:)[/quote]
Inicijali PB? :twisted:

[quote="vsego"]Btw, pospremih topic u svoju privatnu arhivu, za slucaj da to sramotno (bio ti u pravu ili ne) usutkavanje ne bi slucajno "nestalo zbog tehnicke pogreske" ili tako neceg... :twisted:

Hmmm... :-s Ako ovako nastavite dolaziti, morat cu razmotriti pruzanje politickog azila izgnanicima s PBFovog foruma... :lolchina:[/quote]
Da li pruzanje forumskog azila ukljucuje i promjenu identiteta? Cujem da su tamo normalne prijetenje kako ce netko nekoga palicom i slicno...
A pravila su im super! Jos kad bi ih se drzali oni koji su ih napisali..[/quote]

andol c ih prvi krši.
toliko licemjerstva,dvoličnosti i zlobe nisam odavno vidio.

no dobro kolege...sad svi dobro vidite tko s vama sjedi upredsjedništvu studentskog zbora. jadno.
bnikola (napisa):
vsego (napisa):
Onaj demantij i, pogotovo, objasnjenje tvog banna (oboje od strane kolege AndolC-a) me stravicno podsjecaju na retoriku jedne druge osobe koja se donedavno bavila studentskom problematikom... Very twisted Necu nikoga prozivati; nagadjajte sami na koga sam mislio... Whistle Angel

Inicijali PB? Twisted Evil

vsego (napisa):
Btw, pospremih topic u svoju privatnu arhivu, za slucaj da to sramotno (bio ti u pravu ili ne) usutkavanje ne bi slucajno "nestalo zbog tehnicke pogreske" ili tako neceg... Twisted Evil

Hmmm... Eh? Ako ovako nastavite dolaziti, morat cu razmotriti pruzanje politickog azila izgnanicima s PBFovog foruma... Umirem od smijeha!

Da li pruzanje forumskog azila ukljucuje i promjenu identiteta? Cujem da su tamo normalne prijetenje kako ce netko nekoga palicom i slicno...
A pravila su im super! Jos kad bi ih se drzali oni koji su ih napisali..

andol c ih prvi krši.
toliko licemjerstva,dvoličnosti i zlobe nisam odavno vidio.

no dobro kolege...sad svi dobro vidite tko s vama sjedi upredsjedništvu studentskog zbora. jadno.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 17:23 sub, 24. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://www.shopcentar.hr/

osobno imam 1 iskustvo s njima i ponesto mejl-konverzacije - jako usluzni, uljudni, helpful ljudi.... i neovisno o tome tko odgovori na mejl od njih nekoliko - svi su dobro upuceni..... dajem 5icu na odnose s javnoscu :g:
sam sajt koji je tamo hostan nije trazio neke prevelike bjesnoce, php i bazu....
a mislim da je to dosta i za forum....

imate npr pola godine, 150 kn (sa pdvom), 50 mb, 5 bazi, 10gb bandwidtha
IMO imaju jako dobre ponude, uslugu aktiviraju odmah cim dobiju uplatu, imas probni period, uplata je trivijalna - putem poste, ezabe, bla....
ili za 50 kuna vise, 100 mb, 10 bazi i 15 gb prometa
ma, znate i sami naci....
a mozete im se na mejl obratiti i pitati kako tocno ide sa phpbbom, da li ga sami instalirate ili vam ga cak oni postave.... jer ga vec imaju u dodatnim opcijama, i pitajte za cijenu (misilm da se to ne placa dodatno, ali provjerite)
ahda, oni vam srede domenu..... ne znam tocno sto je s cijenama - pronjuskajte na sajtu.... (ako imate svoju domenu, mozete i nju iskoristiti bez problema)
http://www.shopcentar.hr/

osobno imam 1 iskustvo s njima i ponesto mejl-konverzacije - jako usluzni, uljudni, helpful ljudi.... i neovisno o tome tko odgovori na mejl od njih nekoliko - svi su dobro upuceni..... dajem 5icu na odnose s javnoscu Mr. Green
sam sajt koji je tamo hostan nije trazio neke prevelike bjesnoce, php i bazu....
a mislim da je to dosta i za forum....

imate npr pola godine, 150 kn (sa pdvom), 50 mb, 5 bazi, 10gb bandwidtha
IMO imaju jako dobre ponude, uslugu aktiviraju odmah cim dobiju uplatu, imas probni period, uplata je trivijalna - putem poste, ezabe, bla....
ili za 50 kuna vise, 100 mb, 10 bazi i 15 gb prometa
ma, znate i sami naci....
a mozete im se na mejl obratiti i pitati kako tocno ide sa phpbbom, da li ga sami instalirate ili vam ga cak oni postave.... jer ga vec imaju u dodatnim opcijama, i pitajte za cijenu (misilm da se to ne placa dodatno, ali provjerite)
ahda, oni vam srede domenu..... ne znam tocno sto je s cijenama - pronjuskajte na sajtu.... (ako imate svoju domenu, mozete i nju iskoristiti bez problema)

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:49 sub, 24. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://www.forumer.com]Forumer[/url], koliko vidim, ima samo reklame od Google-a; primjer: [url=http://powercro.forumer.com]Fortress of Power[/url]. 8)

[url=http://www.noonhost.com/]Ovi[/url] tvrde da nemaju reklame, ali ne znam kakvi su. :)

:google: is your friend. 8)

P.S. [b]Ako[/b] je ono "Vedrane" islo mene, ovdje sam "vsego". ;)
Forumer, koliko vidim, ima samo reklame od Google-a; primjer: Fortress of Power. Cool

Ovi tvrde da nemaju reklame, ali ne znam kakvi su. Smile

Google rulez! is your friend. Cool

P.S. Ako je ono "Vedrane" islo mene, ovdje sam "vsego". Wink

[Vrh]
radijator
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:11 sub, 24. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala, kolega vsego. :wink: i Nesi
dakle, budući da imam hosting paket, onda bih sve mogao napraviti.
na ćumezu mi dali detaljne upute.
ma svi ste vi sjajni!
hvala, kolega vsego. Wink i Nesi
dakle, budući da imam hosting paket, onda bih sve mogao napraviti.
na ćumezu mi dali detaljne upute.
ma svi ste vi sjajni!

[Vrh]
decec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 22:53 sub, 24. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma meni su ovi ljudi ovdje isto zakon.

sram me je da imam kolege poput antola na mom faxu.

da,pošto nikako nije mogao smisliti razlog da me ukloni s foruma banirao me je jer "kao nisam s pbf--a" .

[img]http://cosgan.de/images/smilie/ekelig/e025.gif[/img]

eh,kolega moj dragi,andol c,mora da je jako zanimljivo kad vam se smije cijelo zagrebačko sveučilište. s razlogom.
a jadan. :cry:
ma meni su ovi ljudi ovdje isto zakon.

sram me je da imam kolege poput antola na mom faxu.

da,pošto nikako nije mogao smisliti razlog da me ukloni s foruma banirao me je jer "kao nisam s pbf–a" .

eh,kolega moj dragi,andol c,mora da je jako zanimljivo kad vam se smije cijelo zagrebačko sveučilište. s razlogom.
a jadan. Crying or Very sad

[Vrh]
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 18:22 ned, 25. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Da li pruzanje forumskog azila ukljucuje i promjenu identiteta? Cujem da su tamo normalne prijetenje kako ce netko nekoga palicom i slicno...
A pravila su im super! Jos kad bi ih se drzali oni koji su ih napisali..[/quote]
najbolje da osnujete program zastite forumasa pokajnika.
Citat:
A pravila su im super! Jos kad bi ih se drzali oni koji su ih napisali..

najbolje da osnujete program zastite forumasa pokajnika.

radijator
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:13 ned, 25. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nemamo se mi za što kajati... :roll:
nemamo se mi za što kajati... Rolling Eyes

[Vrh]
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 20:37 ned, 25. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kako ne. dolazite ovamo i cinkajete andola. ja zapravo ne vidim u cemu je problem. jel covjek legalno izabran? valjda je. ima li on pravo kao predsjednik podruznice upravljati forumom? da. ako vam smeta kako upravlja na slijedecim izborima nemojte glasat za njega. tako su i penzici stalno grintali kako su im mirovine niske, kako gladuju, kako ovo kako ono da bi na kraju opet glasali za adeze. u to kako se on ponasa necu ulazit ali covjek nije sam sebe postavia tamo
kako ne. dolazite ovamo i cinkajete andola. ja zapravo ne vidim u cemu je problem. jel covjek legalno izabran? valjda je. ima li on pravo kao predsjednik podruznice upravljati forumom? da. ako vam smeta kako upravlja na slijedecim izborima nemojte glasat za njega. tako su i penzici stalno grintali kako su im mirovine niske, kako gladuju, kako ovo kako ono da bi na kraju opet glasali za adeze. u to kako se on ponasa necu ulazit ali covjek nije sam sebe postavia tamo

decec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 21:59 ned, 25. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

prije nego nešto napišeš,bilo bi poželjno da malo provjeriš zbog čega "mi to tako mislimo" ,da barataš nekim činjenicama,a ne da namećeš svoj stav bez ikakvog pokrića.

da,admin je i predsjednik podružnice pbf-a ,no to mu ne daje za pravo da omalovažava,vrijeđa,diskriminira korisnike,banira svakoga tko nije iz njegovog odabranog društva i td...

i što onda ako je legalno izabran? onda bi svi trebali klimat glavom i govoriti: on je super ,on je naj...
a nije, i svi to znaju. i čitaju.
a uzor bi mu mogao biti npr.ovaj forum,koji je u odnosu na [color=blue]taj forum[/color], nebo i zemlja.

mogao bi i ti,kolega,prije nego napišeš nešto "argumentirano",pročitati što tamo piše,razmisliti i onda iznijeti svoj stav.
hvala.

[color=blue]Kolega, zahvaljujemo na pohvalama, no malo pripazite da ostanete u skladu s nasom reputacijom koju toliko hvalite.[/color]
prije nego nešto napišeš,bilo bi poželjno da malo provjeriš zbog čega "mi to tako mislimo" ,da barataš nekim činjenicama,a ne da namećeš svoj stav bez ikakvog pokrića.

da,admin je i predsjednik podružnice pbf-a ,no to mu ne daje za pravo da omalovažava,vrijeđa,diskriminira korisnike,banira svakoga tko nije iz njegovog odabranog društva i td...

i što onda ako je legalno izabran? onda bi svi trebali klimat glavom i govoriti: on je super ,on je naj...
a nije, i svi to znaju. i čitaju.
a uzor bi mu mogao biti npr.ovaj forum,koji je u odnosu na taj forum, nebo i zemlja.

mogao bi i ti,kolega,prije nego napišeš nešto "argumentirano",pročitati što tamo piše,razmisliti i onda iznijeti svoj stav.
hvala.

Kolega, zahvaljujemo na pohvalama, no malo pripazite da ostanete u skladu s nasom reputacijom koju toliko hvalite.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:27 pon, 26. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

DL, s jedne strane si u pravu: Andol [b]JE[/b] legalno izabran, a pravilo u SZ-PBF je - tu se valjda svi slazu - da je predsjednik podruznice ujedno i voditelj foruma. :-s

Na stranu sto je to [b]los[/b] princip, u pravu si da je tako. 8)

Ono s cim [b]nisi[/b] u pravu su ove dvije stavke:[list=1][*] Oni koji se ne slazu s tom politikom (ili s onime sto Andol radi) imaju pravo prigovora i nije u redu im to spocitavati kao nesto pogresno. :?
Primijeti da ne tvrdim ni da jesu ni da nisu u pravu kad prigovaraju i traze savjete - samo kazem da imaju pravo izrazavanja misljenja (dok to rade na korektan nacin, jasno ;))
[*] Adresa PBFovog foruma je [url]http://www.pbf.hr/stud/phpBB2/[/url], sto znaci da on pripada domeni [b]pbf.hr[/b]. :-s Zbog toga fakultet odgovara (CARNetu i javnosti) zbog onoga sto se tamo nalazi, sto znaci da[list=1][*] Administrator foruma nema apsolutnu samovolju (kao sto ju ni ja nemam), nego mora postivati norme [b]akademskog[/b] dijela Interneta :prodike:
[*] Fakultet, ako ga netko upozori, odgovara za ono sto se nalazi na tim stranicama[/list:o][/list:o]U cijeloj prici, ja ne uazim u to "koja strana je u pravu", nego samo objasnavam formalni dio price. 8)
DL, s jedne strane si u pravu: Andol JE legalno izabran, a pravilo u SZ-PBF je - tu se valjda svi slazu - da je predsjednik podruznice ujedno i voditelj foruma. Eh?

Na stranu sto je to los princip, u pravu si da je tako. Cool

Ono s cim nisi u pravu su ove dvije stavke:
  1. Oni koji se ne slazu s tom politikom (ili s onime sto Andol radi) imaju pravo prigovora i nije u redu im to spocitavati kao nesto pogresno. Confused
    Primijeti da ne tvrdim ni da jesu ni da nisu u pravu kad prigovaraju i traze savjete - samo kazem da imaju pravo izrazavanja misljenja (dok to rade na korektan nacin, jasno Wink)
  2. Adresa PBFovog foruma je http://www.pbf.hr/stud/phpBB2/, sto znaci da on pripada domeni pbf.hr. Eh? Zbog toga fakultet odgovara (CARNetu i javnosti) zbog onoga sto se tamo nalazi, sto znaci da
    1. Administrator foruma nema apsolutnu samovolju (kao sto ju ni ja nemam), nego mora postivati norme akademskog dijela Interneta Drzim prodike
    2. Fakultet, ako ga netko upozori, odgovara za ono sto se nalazi na tim stranicama
U cijeloj prici, ja ne uazim u to "koja strana je u pravu", nego samo objasnavam formalni dio price. Cool

[Vrh]
decec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 0:56 pon, 26. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

i na ovo što je vedran napisao,dodao bih još nešto:

tamo postoji nekakvo pravilo kojim se ograničava postanje samo pbf-ovcima- i odabranim gostima,po meni(korisnicima) nepoznatim kriterijima.
naravno,tako se fino ograđuje da može banirati svakoga neistomišljenika.
fino.

nakon što sam ja pola godine bio urednik dijela o hrani i prehrani,te nakon što sam ja uglavnom otvarao sve ankete/teme o profesorima i ispitima na pbf-u,pomagao kolegama informacijama vezane za ispite,pitanja,upise i td...
kolega antol nije mogao nikako smisliti razlog da me "ukloni" jer sam mu čak ja napisao pravila koja je metnuo u obavijesti ,pa mu je "sinulo" da se pozove na to da ja nisam pbf-ovac,i tako me banira. prave razloge svaki iole pažljiviji čitatelj pbf foruma može vrlo brzo razumjeti.

hmmm,kako bih ja sad trebao dokazati da sam pbf-ovac? donijeti mu svoj index,tako da me on legitimira. fino.
u rasprave kako je na forumima donekle zajamčena anonimnost korisnika,do zakonski dozvoljenih granica neću ulaziti...

ali,zašto je baš mene banirao? tom logikom,svi korisnici trebaju bit banirani,jer kako može znati jesu li pbf-ovci,bez da ih legitimira pojedinačno.
ali nisu banirani.

a zašto? pitanje je sad...

offtopic:
ogledalce,ogledalce,reci mi...tko je...
najslabija karika?? :roll:
i na ovo što je vedran napisao,dodao bih još nešto:

tamo postoji nekakvo pravilo kojim se ograničava postanje samo pbf-ovcima- i odabranim gostima,po meni(korisnicima) nepoznatim kriterijima.
naravno,tako se fino ograđuje da može banirati svakoga neistomišljenika.
fino.

nakon što sam ja pola godine bio urednik dijela o hrani i prehrani,te nakon što sam ja uglavnom otvarao sve ankete/teme o profesorima i ispitima na pbf-u,pomagao kolegama informacijama vezane za ispite,pitanja,upise i td...
kolega antol nije mogao nikako smisliti razlog da me "ukloni" jer sam mu čak ja napisao pravila koja je metnuo u obavijesti ,pa mu je "sinulo" da se pozove na to da ja nisam pbf-ovac,i tako me banira. prave razloge svaki iole pažljiviji čitatelj pbf foruma može vrlo brzo razumjeti.

hmmm,kako bih ja sad trebao dokazati da sam pbf-ovac? donijeti mu svoj index,tako da me on legitimira. fino.
u rasprave kako je na forumima donekle zajamčena anonimnost korisnika,do zakonski dozvoljenih granica neću ulaziti...

ali,zašto je baš mene banirao? tom logikom,svi korisnici trebaju bit banirani,jer kako može znati jesu li pbf-ovci,bez da ih legitimira pojedinačno.
ali nisu banirani.

a zašto? pitanje je sad...

offtopic:
ogledalce,ogledalce,reci mi...tko je...
najslabija karika?? Rolling Eyes

[Vrh]
radijator
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 7:10 pon, 26. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Razlog zašto se netko buni nije to što smo nezadovoljni Antolom kao predsjednikom podružnice. Mislim, jesmo, nezadovoljni smo, ali čovjek je izabran pa što sad. Iako bi se moglo raspravljati da li bi netko tko ima 25 godina, dakle kao i ja, trebao biti predsjednik podružnice, jer s 25 godina, dok su neki za to vrijeme završili dva fakulteta, on nije odmakao od druge godine...
Ne smeta nam ni to što je administrator foruma. Smetaju nas njegovi postupci. I to nisu postupci tipa: ne sviđanamse kako on to radi nego smatramo da su nedopustive stvari kao što su počinjenje raznoraznih kaznenih djela protiv drugih studenata.
Dragi kolege, pokušali smo mu 10 puta lijepo objasniti da se neke stvari ne smiju događati na forumu. Jedina njegova reakcija je da se poput malog djeteta uvrijedi i naljuti jer da mu kao prijetimo, te da jadan misli kako to ništa ne vrijedi zato što je počinjeno na internetu!
Prema Statutu Sveučilišta u zagrebu, počinjenje kaznenog djela prema drugom studentu Sveučilišta je razlog za pokretanje stegovnog postupka prema počiniocu. Kaznena djela koja su počinili Andol C, dunner, djurdja i još neki useri foruma pbf-a, kao počinitelji ili kao suučesnici, su:
-kvalificirani oblik kaznenog djela uvrede, kazna zatvora do 6 mjeseci;
-nedozvoljena uporaba osobnih podataka, kazna zatvora do 6 mjeseci;
-kvalificirani oblik kaznenog djela prijetnje, kazna zatvora do 3 godine.
Kazneni postupak za ova djela se pokreće na temelju prijedloga, što znači da se neće provoditi bez prijedloga oštećenika, a to je decec. Inače bih ja sam postupak već odavno pokrenuo.
Ovdje ću reći iovo:
-CARnet je o svemu 3 puta obavješten, ali nisu reagirali.
-dekan je o svemu obavješten, ali nije reagirao.
KAKO zaustaviti sustavno maltretiranje pojedinaca u našem društvu?
Jedino tako da nagovorim dececa da podnese kaznenu prijavu. Protiv svih odgovornih, a to su sad već i oni koji su bili dužni nešto poduzeti, ali nisu, dakle i odgovorne osobe u CARnetu i dekan PBF-a.
Mislim da nije teško zaključiti da se decec boji svoje sudbine na PBF-u ako to i učini.
Stoga, dragi kolege, ova stvar je puno ozbiljnija od toga da se nekome ne sviđa "uređivačka politika" Miroslava Antola.
Razlog zašto se netko buni nije to što smo nezadovoljni Antolom kao predsjednikom podružnice. Mislim, jesmo, nezadovoljni smo, ali čovjek je izabran pa što sad. Iako bi se moglo raspravljati da li bi netko tko ima 25 godina, dakle kao i ja, trebao biti predsjednik podružnice, jer s 25 godina, dok su neki za to vrijeme završili dva fakulteta, on nije odmakao od druge godine...
Ne smeta nam ni to što je administrator foruma. Smetaju nas njegovi postupci. I to nisu postupci tipa: ne sviđanamse kako on to radi nego smatramo da su nedopustive stvari kao što su počinjenje raznoraznih kaznenih djela protiv drugih studenata.
Dragi kolege, pokušali smo mu 10 puta lijepo objasniti da se neke stvari ne smiju događati na forumu. Jedina njegova reakcija je da se poput malog djeteta uvrijedi i naljuti jer da mu kao prijetimo, te da jadan misli kako to ništa ne vrijedi zato što je počinjeno na internetu!
Prema Statutu Sveučilišta u zagrebu, počinjenje kaznenog djela prema drugom studentu Sveučilišta je razlog za pokretanje stegovnog postupka prema počiniocu. Kaznena djela koja su počinili Andol C, dunner, djurdja i još neki useri foruma pbf-a, kao počinitelji ili kao suučesnici, su:
-kvalificirani oblik kaznenog djela uvrede, kazna zatvora do 6 mjeseci;
-nedozvoljena uporaba osobnih podataka, kazna zatvora do 6 mjeseci;
-kvalificirani oblik kaznenog djela prijetnje, kazna zatvora do 3 godine.
Kazneni postupak za ova djela se pokreće na temelju prijedloga, što znači da se neće provoditi bez prijedloga oštećenika, a to je decec. Inače bih ja sam postupak već odavno pokrenuo.
Ovdje ću reći iovo:
-CARnet je o svemu 3 puta obavješten, ali nisu reagirali.
-dekan je o svemu obavješten, ali nije reagirao.
KAKO zaustaviti sustavno maltretiranje pojedinaca u našem društvu?
Jedino tako da nagovorim dececa da podnese kaznenu prijavu. Protiv svih odgovornih, a to su sad već i oni koji su bili dužni nešto poduzeti, ali nisu, dakle i odgovorne osobe u CARnetu i dekan PBF-a.
Mislim da nije teško zaključiti da se decec boji svoje sudbine na PBF-u ako to i učini.
Stoga, dragi kolege, ova stvar je puno ozbiljnija od toga da se nekome ne sviđa "uređivačka politika" Miroslava Antola.

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 10:22 pon, 26. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Budite glasniji. I uporni. Tak je pocelo i kod nas sa rijesavanjem problema PBa i kompanije.

[url=http://hrw.org/]HRW[/url], [url=http://www.open.hr/com/hho/homhrv.htm]Hrvatski helsinški odbor[/url], [url=http://www.radio101.hr/]101[/url], [url=http://www.mzos.hr/]MZOŠ[/url], ..

Mozda da dodjete na sljedecu sjednicu skupstine SZ-ZGa i iznesite probleme koje vam radi vas predstavnik i zahtjevajte nekakvu akciju. :-k
Budite glasniji. I uporni. Tak je pocelo i kod nas sa rijesavanjem problema PBa i kompanije.

HRW, Hrvatski helsinški odbor, 101, MZOŠ, ..

Mozda da dodjete na sljedecu sjednicu skupstine SZ-ZGa i iznesite probleme koje vam radi vas predstavnik i zahtjevajte nekakvu akciju. Think

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 10:49 pon, 26. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Mozda da dodjete na sljedecu sjednicu skupstine SZ-ZGa i iznesite probleme koje vam radi vas predstavnik i zahtjevajte nekakvu akciju. :-k[/quote]
skupstina ne moze nista oko toga, nego podruznica.
steelworker (napisa):
Mozda da dodjete na sljedecu sjednicu skupstine SZ-ZGa i iznesite probleme koje vam radi vas predstavnik i zahtjevajte nekakvu akciju. Think

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 15:47 uto, 27. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="steelworker"]Mozda da dodjete na sljedecu sjednicu skupstine SZ-ZGa i iznesite probleme koje vam radi vas predstavnik i zahtjevajte nekakvu akciju. :-k[/quote]
skupstina ne moze nista oko toga, nego podruznica.[/quote]

Pa mislil sam ako podruznica nis ne napravi. Skupstina bi mogla nest ako se kalja ugled SZ-u. :-k (Nis ne tvrdim, primjetite rijec _AKO_ (nisam bas imal vremena da se udubim u doticnu situaciju :neznam: ))
koryanshea (napisa):
steelworker (napisa):

Pa mislil sam ako podruznica nis ne napravi. Skupstina bi mogla nest ako se kalja ugled SZ-u. Think (Nis ne tvrdim, primjetite rijec _AKO_ (nisam bas imal vremena da se udubim u doticnu situaciju Ja to stvarno ne znam ))

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum