Eto, polozio sam ispit, pa mi vise ne trebaju papiri koje sam si pisao da bi ucio iz njih, pa ih poklanjam nekome kome trebaju ili bacam u smece ako nikome ne treba. Ocito papiri nisu bili losi kad sam prosao na prvom usmenom!
Napisani papiri sadrze:
- transportni problem - prica + terorem dualnosti + dokaz
- ford-fulkersonov teorem + dokaz + algoritam
- rang matrice incidencije povezanog grafa + dokaz (samo smjer "ako je graf povezan, onda je rang = n-1)
- teorem dualnosti za sparivanje + dokaz
- matematicko njihalo - jednadzba gibanja + linearizirana jednadzba gibanja
- prvi keplerov zakon - zakon + izvod
- drugi keplerov zakon - zakon + izvod
- osnovna lema varijacionog racuna - lema + dokaz
- slaba derivacija, prostor soboljeva - prica + lagrangeov teorem + definicija slabe derivacije + definicija prostora soboljeva + primjer slabo derivabilne funkcije
Pisano je tiskanim slovima (jer ni sam ne mogu procitati svoja pisana slova), tako da nije necitko. Ako netko hoce/treba, nek se javi u PM.
Eto, polozio sam ispit, pa mi vise ne trebaju papiri koje sam si pisao da bi ucio iz njih, pa ih poklanjam nekome kome trebaju ili bacam u smece ako nikome ne treba. Ocito papiri nisu bili losi kad sam prosao na prvom usmenom!
Napisani papiri sadrze:
- transportni problem - prica + terorem dualnosti + dokaz
- ford-fulkersonov teorem + dokaz + algoritam
- rang matrice incidencije povezanog grafa + dokaz (samo smjer "ako je graf povezan, onda je rang = n-1)
- teorem dualnosti za sparivanje + dokaz
- matematicko njihalo - jednadzba gibanja + linearizirana jednadzba gibanja
- prvi keplerov zakon - zakon + izvod
- drugi keplerov zakon - zakon + izvod
- osnovna lema varijacionog racuna - lema + dokaz
- slaba derivacija, prostor soboljeva - prica + lagrangeov teorem + definicija slabe derivacije + definicija prostora soboljeva + primjer slabo derivabilne funkcije
Pisano je tiskanim slovima (jer ni sam ne mogu procitati svoja pisana slova), tako da nije necitko. Ako netko hoce/treba, nek se javi u PM.