Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
radijator Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
radijator Forumaš(ica)

|
Postano: 19:16 ned, 2. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote]A u kojoj? Ne znam kak to ide, po mjestu stanovanja? [/quote]
ne, pretpostavljam da si sudjelovala u prometnoj, tražiš izvještaj tamo gdje je bila prometna jer su iz te postaje došli policajci.
[quote]Usput, znaš gdje je to u Novom Zg? Tamo u Remetincu ima ta neka policijska postaja pa ne znam ni sama gdje da odem...(mogu odmah i u zatvor :lol: )[/quote]
hm,... i ja znam samo za tu u Remetincu. Preko puta pruge od zatvora :lol:
Pitaj Steelworkera :lol:
Citat: | A u kojoj? Ne znam kak to ide, po mjestu stanovanja? |
ne, pretpostavljam da si sudjelovala u prometnoj, tražiš izvještaj tamo gdje je bila prometna jer su iz te postaje došli policajci.
Citat: | Usput, znaš gdje je to u Novom Zg? Tamo u Remetincu ima ta neka policijska postaja pa ne znam ni sama gdje da odem...(mogu odmah i u zatvor ) |
hm,... i ja znam samo za tu u Remetincu. Preko puta pruge od zatvora
Pitaj Steelworkera
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
radijator Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:56 ned, 2. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="PIPboy"]Ako nisu bacili zapisnik u jarak ... :lol:[/quote]
IMO, zapisnik ni ne postoji. :shock:
Kad mi je neki biser provio u auto, policija je rekla da dodjem po zapisnik tu-i-tu za tri dana. :| Ja dosao, oni rekli "Sjedi i cekaj", ja cekao, slusao napikavanje po pisacoj masini (bukvalno napikavanje, a ne tipkanje :lol:), nakon cca 45min dobio izvjestaj od 10ak linija koji je bio tako pismen da bi djeca u prvom osnovne padala razrede zbog toga i otisao sretan kuci. :verycool:
PIPboy (napisa): | Ako nisu bacili zapisnik u jarak ...  |
IMO, zapisnik ni ne postoji.
Kad mi je neki biser provio u auto, policija je rekla da dodjem po zapisnik tu-i-tu za tri dana. Ja dosao, oni rekli "Sjedi i cekaj", ja cekao, slusao napikavanje po pisacoj masini (bukvalno napikavanje, a ne tipkanje ), nakon cca 45min dobio izvjestaj od 10ak linija koji je bio tako pismen da bi djeca u prvom osnovne padala razrede zbog toga i otisao sretan kuci.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
radijator Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
radijator Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 18:57 pon, 3. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="kristina"][quote="radijator"]ovisi o ozljedi i odvjetniku.
samo slomljena bez nekih komplikacija,... hm... desetak tisuća kn. ali kažem, ovisi to o puno toga...[/quote]
:shocked: Tak puno! Ja mislila par tisuća. Majko mila![/quote]
A postoji i opcija tuziti vozaca. Dugotrajno, ali moze se dobiti.
kristina (napisa): | radijator (napisa): | ovisi o ozljedi i odvjetniku.
samo slomljena bez nekih komplikacija,... hm... desetak tisuća kn. ali kažem, ovisi to o puno toga... |
Tak puno! Ja mislila par tisuća. Majko mila! |
A postoji i opcija tuziti vozaca. Dugotrajno, ali moze se dobiti.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
kristina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:57 uto, 4. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="kristina"]Meni nikad nije došao ni poziv na sud niti išta vezano za to pa me zanima u kojem slučaju ju može dobiti?[/quote]
AFAIK, to ide automatizmom ako on preda zahtjev i potrebnu dokumentaciju. 8) Nema suda, no nisam siguran da li osiguranje to plati iz "svog dzepa" ili sjednu tebi za vrat... :? Ako imas Kasko, placaju oni, no kod obaveznog ne znam... :/
kristina (napisa): | Meni nikad nije došao ni poziv na sud niti išta vezano za to pa me zanima u kojem slučaju ju može dobiti? |
AFAIK, to ide automatizmom ako on preda zahtjev i potrebnu dokumentaciju. Nema suda, no nisam siguran da li osiguranje to plati iz "svog dzepa" ili sjednu tebi za vrat... Ako imas Kasko, placaju oni, no kod obaveznog ne znam...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
radijator Forumaš(ica)

|
Postano: 17:02 uto, 4. 10. 2005 Naslov: |
|
|
ti si vozač i zgazila si nekog jadnog dečka i sad se bojiš koliku će on odštetu dobiti? :lol: :twisted:
Šalu na stranu... nemaj straha. Imala si obvezno autoosiguranje, koje se zove osiguranje od auto-odgovornosti, dakle, osigurana si za slučaj da ti nekom počiniš štetu.
Dečko tuži osiguranje koje muje dužno platiti odštetu, najčešće se oni dogovore. Tebe eventualno mogu pozvati na sud ako se ne dogovore kao svjedoka. Inače im ne trebaš. hehe.
Ti su sigurna, zato i plaćaš osiguranje. Od tebe neće nitko tražiti nikakav novac. dakle, osiguranje to plati "iz svog džepa".
kasko osiguranje s ovim nema veze. Kasko osiguranje služi da osiguravajuća kuća tebi kao štetniku popravi tvoj vlastiti auto (sva ona silna udubljenja na haubi i razbijenu šoferšajbu, kao posljedicu dečkovog leta po zraku kad si ga zgazila.) :)
ti si vozač i zgazila si nekog jadnog dečka i sad se bojiš koliku će on odštetu dobiti?
Šalu na stranu... nemaj straha. Imala si obvezno autoosiguranje, koje se zove osiguranje od auto-odgovornosti, dakle, osigurana si za slučaj da ti nekom počiniš štetu.
Dečko tuži osiguranje koje muje dužno platiti odštetu, najčešće se oni dogovore. Tebe eventualno mogu pozvati na sud ako se ne dogovore kao svjedoka. Inače im ne trebaš. hehe.
Ti su sigurna, zato i plaćaš osiguranje. Od tebe neće nitko tražiti nikakav novac. dakle, osiguranje to plati "iz svog džepa".
kasko osiguranje s ovim nema veze. Kasko osiguranje služi da osiguravajuća kuća tebi kao štetniku popravi tvoj vlastiti auto (sva ona silna udubljenja na haubi i razbijenu šoferšajbu, kao posljedicu dečkovog leta po zraku kad si ga zgazila.)
|
|
[Vrh] |
|
Casper Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|