Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Trip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 19:49 sri, 12. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Trip"]pa nema nikakve, ali djelujete pametno i spremno na suradnju i pomoc sa malim obicnim studentima.. nadam se da ne grijesim...[/quote]
Ne grijesis, ali po toj logici bi ovdje mogle ici i stvari vezane uz Analizu... :gg: Sad cu ja to prebaciti u "Racunalne sustave na faxu". ;)
Btw, [b]djeluju[/b] (pametno i spremno na suradnju); ja sam asistent i [b]asistentski[/b], a ne studentski predstavnik. ;)
(Ne, ne moras se ispricavati; moj identitet nije svetinja, pa da svi moraju znati tko/sto sam van Foruma ;))
Trip (napisa): | pa nema nikakve, ali djelujete pametno i spremno na suradnju i pomoc sa malim obicnim studentima.. nadam se da ne grijesim... |
Ne grijesis, ali po toj logici bi ovdje mogle ici i stvari vezane uz Analizu... Sad cu ja to prebaciti u "Racunalne sustave na faxu".
Btw, djeluju (pametno i spremno na suradnju); ja sam asistent i asistentski, a ne studentski predstavnik.
(Ne, ne moras se ispricavati; moj identitet nije svetinja, pa da svi moraju znati tko/sto sam van Foruma )
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|