Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prava na student servisu?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
M
Gost

PostPostano: 17:35 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Prava na student servisu? Citirajte i odgovorite

Ja sam se prijavio na student servis prije negdje mjesec dana pa nisam siguran do kada vrijede prava za rad preko njega jer ih nemogu još produžiti budući da mi je indeks još 2 tjedna u referadi pa ne mogu dobiti potvrdu, a našao sam si neki posao ovaj tjedan.Pa bih trebao donijeti ugovor. Gledao sam na stranicama student servisa ali ne mogu ništa naći o točnom datumu,piše do kraja akademske godine,e sada jel je to do 31.10. kao tramvajski pokaz ili do kraja 9. mjeseca. Unaprijed hvala na pomoći. P.S. Nisam iz Zg pa bih htio ovako saznati.
Ja sam se prijavio na student servis prije negdje mjesec dana pa nisam siguran do kada vrijede prava za rad preko njega jer ih nemogu još produžiti budući da mi je indeks još 2 tjedna u referadi pa ne mogu dobiti potvrdu, a našao sam si neki posao ovaj tjedan.Pa bih trebao donijeti ugovor. Gledao sam na stranicama student servisa ali ne mogu ništa naći o točnom datumu,piše do kraja akademske godine,e sada jel je to do 31.10. kao tramvajski pokaz ili do kraja 9. mjeseca. Unaprijed hvala na pomoći. P.S. Nisam iz Zg pa bih htio ovako saznati.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:54 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kraj akademske godine je 30.9, no Student servis je - ako se ne varam - vezan uz Xicu. :| Dakle, [b]mislim[/b] da ti je to automatski rijeseno ako ti je Xica produljena. :D

Ipak, nadam se da ce ti se javiti i netko upuceniji... :)
Kraj akademske godine je 30.9, no Student servis je - ako se ne varam - vezan uz Xicu. Neutral Dakle, mislim da ti je to automatski rijeseno ako ti je Xica produljena. Very Happy

Ipak, nadam se da ce ti se javiti i netko upuceniji... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 20:50 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Dakle, [b]mislim[/b] da ti je to automatski rijeseno ako ti je Xica produljena. :D
Ipak, nadam se da ce ti se javiti i netko upuceniji... :)[/quote]

Pa dobro od kada si ti klasa optimist :?: :D Zašto bi nešto bilo automatski riješeno kada možemo imat malo birokracije. Uglavnom, valja isprintat potvrdu na studomatu i zajedno s indeksom i onom karticom od SCa tamo odfurat. Što se tiče datuma nemam pojma do kada je; znam samo da sam prošle godine zbog naše vrle referade čekao pare nekih 15 dana. Imao sam podignute ugovore od davno ali kada su plaćeni nisu mi ih htjeli provest dok ne produžim "članstvo".
vsego (napisa):
Dakle, mislim da ti je to automatski rijeseno ako ti je Xica produljena. Very Happy
Ipak, nadam se da ce ti se javiti i netko upuceniji... Smile

Pa dobro od kada si ti klasa optimist Question Very Happy Zašto bi nešto bilo automatski riješeno kada možemo imat malo birokracije. Uglavnom, valja isprintat potvrdu na studomatu i zajedno s indeksom i onom karticom od SCa tamo odfurat. Što se tiče datuma nemam pojma do kada je; znam samo da sam prošle godine zbog naše vrle referade čekao pare nekih 15 dana. Imao sam podignute ugovore od davno ali kada su plaćeni nisu mi ih htjeli provest dok ne produžim "članstvo".

Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 21:37 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]ako ti je Xica produljena. :D

[/quote]

zar moramo i Xice produzivati?
koji je to proces?
:-k pretpostavljam da ukljucuje index (koje zasad jos nismo dobili) i da li ima neki datum odkad ( ili dokad ) to mozemo/moramo napraviti?
vsego (napisa):
ako ti je Xica produljena. Very Happy

koji je to proces?
Think pretpostavljam da ukljucuje index (koje zasad jos nismo dobili) i da li ima neki datum odkad ( ili dokad ) to mozemo/moramo napraviti?

Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:48 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]zar moramo i Xice produzivati?
koji je to proces?
:-k pretpostavljam da ukljucuje index (koje zasad jos nismo dobili) i da li ima neki datum odkad ( ili dokad ) to mozemo/moramo napraviti?[/quote]

Ma, krivo sam se izrazio - to ide automatizmom. :D Ako diplomiras ili se ispises, ukidaju ti Xicu; ako upises redovito, onda ti ona vrijedi i dalje. ;)
Pukica (napisa):
koji je to proces?
Think pretpostavljam da ukljucuje index (koje zasad jos nismo dobili) i da li ima neki datum odkad ( ili dokad ) to mozemo/moramo napraviti?

Ma, krivo sam se izrazio - to ide automatizmom. Very Happy Ako diplomiras ili se ispises, ukidaju ti Xicu; ako upises redovito, onda ti ona vrijedi i dalje. Wink

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 23:03 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Ma, krivo sam se izrazio - to ide automatizmom. :D ;)[/quote]

fiju...
\:D/ :whistle2:
vsego (napisa):

Ma, krivo sam se izrazio - to ide automatizmom. Very Happy Wink

fiju...
Dancing Whistle

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 6:05 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:arrow: [url=http://www.cap.srce.hr/Prijava.aspx]Ovdje[/url] piše da neprodužena x-ica vrijedi još samo do 15.10. :shock:

I kad samo već na ovom topicu, :D da li je netko primjetio čudno subvencioniranje ili stanje na x-ici?

Eto meni kažu da za ovaj mjesec imam predviđeno samo 123čune. :shock:

Jel to možda baš radi toga što vrijedi samo pola mjeseca, tj. do 15.? :-k
Arrow Ovdje piše da neprodužena x-ica vrijedi još samo do 15.10. Shocked

I kad samo već na ovom topicu, Very Happy da li je netko primjetio čudno subvencioniranje ili stanje na x-ici?

Eto meni kažu da za ovaj mjesec imam predviđeno samo 123čune. Shocked

Jel to možda baš radi toga što vrijedi samo pola mjeseca, tj. do 15.? Think

[Vrh]
mARio
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 7:49 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]Uglavnom, valja isprintat potvrdu na studomatu i zajedno s indeksom i onom karticom od SCa tamo odfurat. Što se tiče datuma nemam pojma do kada je; znam samo da sam prošle godine zbog naše vrle referade čekao pare nekih 15 dana. Imao sam podignute ugovore od davno ali kada su plaćeni nisu mi ih htjeli provest dok ne produžim "članstvo".[/quote]

Alternativa je da se uclanis u Karlovacki studentski centar, oni imaju podruznicu preko puta botanickog, kod miramarske. Oni su dosta brzi i ne traze nikakve potvrde samo index, plus ne morash se slikat! ;)

uostalom, jos jedna pogodnost jest sto nisi obvezatan im dati broj tekuceg racuna jerbo mozes pare dizati "na ruke" uzivo kod njih, a i mozes srediti da ti ipak sjedaju na neki tekuci racun.

eto..nadam se da ce pomoc nekome...
Gordan (napisa):
Uglavnom, valja isprintat potvrdu na studomatu i zajedno s indeksom i onom karticom od SCa tamo odfurat. Što se tiče datuma nemam pojma do kada je; znam samo da sam prošle godine zbog naše vrle referade čekao pare nekih 15 dana. Imao sam podignute ugovore od davno ali kada su plaćeni nisu mi ih htjeli provest dok ne produžim "članstvo".

Alternativa je da se uclanis u Karlovacki studentski centar, oni imaju podruznicu preko puta botanickog, kod miramarske. Oni su dosta brzi i ne traze nikakve potvrde samo index, plus ne morash se slikat! Wink

uostalom, jos jedna pogodnost jest sto nisi obvezatan im dati broj tekuceg racuna jerbo mozes pare dizati "na ruke" uzivo kod njih, a i mozes srediti da ti ipak sjedaju na neki tekuci racun.

eto..nadam se da ce pomoc nekome...

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 15:59 sri, 12. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

na student servisu prava vrijede do 31,10 kao do kada ti vrijedi i Pokaz a valjda i Xica(kao napisu do tog i tog datuma ali ti daju prava dok se ne rijese upisi,jer kako bi inace jeli svi studenti od 1 do 31,10)! ti mozes dignut ugovor ako si vec tamo upisan i nakon sto sredis potvrdu i predat ga!
na student servisu prava vrijede do 31,10 kao do kada ti vrijedi i Pokaz a valjda i Xica(kao napisu do tog i tog datuma ali ti daju prava dok se ne rijese upisi,jer kako bi inace jeli svi studenti od 1 do 31,10)! ti mozes dignut ugovor ako si vec tamo upisan i nakon sto sredis potvrdu i predat ga!

annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 4

PostPostano: 20:29 čet, 13. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, x-ica vrijedi do 15.10. a produzuje se kada te upisu... a posto nam je birokracija vrlo spora x-ice nece biti na vrijeme produljene jer nisu obavljeni upisi svih studenata (pod tim mislim da nije uneseno u neku bazu da su oni upisali godinu)...
da, x-ica vrijedi do 15.10. a produzuje se kada te upisu... a posto nam je birokracija vrlo spora x-ice nece biti na vrijeme produljene jer nisu obavljeni upisi svih studenata (pod tim mislim da nije uneseno u neku bazu da su oni upisali godinu)...

[Vrh]
Ashley
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 18:20 pet, 14. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="annna"]da, x-ica vrijedi do 15.10. a produzuje se kada te upisu... a posto nam je birokracija vrlo spora x-ice nece biti na vrijeme produljene jer nisu obavljeni upisi svih studenata (pod tim mislim da nije uneseno u neku bazu da su oni upisali godinu)...[/quote]
Znaci nista od iksice sljedeca 2-3 tjedna dok tete u referadi ne obrade moj indeks? Meni cak na studomatu pise da jos nisam polozila ispit koji sam polozila vec davno.

Mislim da se ni na jednom drugom faksu ne ceka na indeks kao kod nas. Fer ima studomate i isti princip, a indeksi su im gotovi za 1 dan.
annna (napisa):

Znaci nista od iksice sljedeca 2-3 tjedna dok tete u referadi ne obrade moj indeks? Meni cak na studomatu pise da jos nisam polozila ispit koji sam polozila vec davno.

Mislim da se ni na jednom drugom faksu ne ceka na indeks kao kod nas. Fer ima studomate i isti princip, a indeksi su im gotovi za 1 dan.

[Vrh]
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 9 - 0

PostPostano: 23:29 pet, 14. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako...

Moja prijateljica još čeka na upis. Jučer joj je na računu iz menze pisalo da joj x-ica vrijedi do 15.10.'05. i imala je novaca za samo pola mjeseca. Kad smo danas bile u menzi, vidjela je da je x-ica produzena do 15.11.'05., a automatski joj se i iznos love povećao! :D
Ne vidim razlog zasto tako ne bi bilo i kod ostalih...

Što se tiče čudnog subvencioniranja...
Sjećam se da je u menzi u SC-u skoro uvijek tako. Npr. na početku mjeseca piše mi da imam još 20-ak kn na x-ici. Nemoj da te to brine! ;)

Pozdrav!
Ovako...

Moja prijateljica još čeka na upis. Jučer joj je na računu iz menze pisalo da joj x-ica vrijedi do 15.10.'05. i imala je novaca za samo pola mjeseca. Kad smo danas bile u menzi, vidjela je da je x-ica produzena do 15.11.'05., a automatski joj se i iznos love povećao! Very Happy
Ne vidim razlog zasto tako ne bi bilo i kod ostalih...

Sjećam se da je u menzi u SC-u skoro uvijek tako. Npr. na početku mjeseca piše mi da imam još 20-ak kn na x-ici. Nemoj da te to brine! Wink

Pozdrav!

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 8:09 sub, 15. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ana"]Što se tiče čudnog subvencioniranja...
Sjećam se da je u menzi u SC-u skoro uvijek tako. Npr. na početku mjeseca piše mi da imam još 20-ak kn na x-ici. Nemoj da te to brine! ;)[/quote]

ovo ima veze sa updateanjem baze..... naime, neki restorani jesu stalno spojeni na cap bazu (baza za hranu, ukratko :o) ) a neki nisu, nekima od ovih koji su spojeni krepa veza.... i tako... u svakom slucaju, ukoliko nisu spojeni na bazu, onda svaki restoran lokalno gleda dnevni limit.... i ako par puta dnevno dodjes u isti - uredno ce skidati od DNEVNOG limita....
ukoliko odes u jedan takav, i u drugi koji je spojean na bazu, prividno ces 'moci' potrositi vise.... mislim, i uspjet ces, al ce ti onda skinut od iduceg dana... ili vise....

mislim da se par puta dnevno azuriraju baze restoran-cap.....
ali uglavom, ako vam se skida od svote dnevnog limita - nije okacen na bazu (barem tog trena kad vam je izdao racun)
Ana (napisa):
Sjećam se da je u menzi u SC-u skoro uvijek tako. Npr. na početku mjeseca piše mi da imam još 20-ak kn na x-ici. Nemoj da te to brine! Wink

ovo ima veze sa updateanjem baze..... naime, neki restorani jesu stalno spojeni na cap bazu (baza za hranu, ukratko Big nose ) a neki nisu, nekima od ovih koji su spojeni krepa veza.... i tako... u svakom slucaju, ukoliko nisu spojeni na bazu, onda svaki restoran lokalno gleda dnevni limit.... i ako par puta dnevno dodjes u isti - uredno ce skidati od DNEVNOG limita....
ukoliko odes u jedan takav, i u drugi koji je spojean na bazu, prividno ces 'moci' potrositi vise.... mislim, i uspjet ces, al ce ti onda skinut od iduceg dana... ili vise....

mislim da se par puta dnevno azuriraju baze restoran-cap.....
ali uglavom, ako vam se skida od svote dnevnog limita - nije okacen na bazu (barem tog trena kad vam je izdao racun)

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:55 sub, 15. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo! I ja provjerih i zbiljam su i meni produžili do 15.11.2005. :hopacupa:
Evo! I ja provjerih i zbiljam su i meni produžili do 15.11.2005. Ovo se moglo zvati i 'weee 2'

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum