Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
M Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:54 uto, 11. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Kraj akademske godine je 30.9, no Student servis je - ako se ne varam - vezan uz Xicu. :| Dakle, [b]mislim[/b] da ti je to automatski rijeseno ako ti je Xica produljena. :D
Ipak, nadam se da ce ti se javiti i netko upuceniji... :)
Kraj akademske godine je 30.9, no Student servis je - ako se ne varam - vezan uz Xicu. Dakle, mislim da ti je to automatski rijeseno ako ti je Xica produljena.
Ipak, nadam se da ce ti se javiti i netko upuceniji...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:48 uto, 11. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Pukica"]zar moramo i Xice produzivati?
koji je to proces?
:-k pretpostavljam da ukljucuje index (koje zasad jos nismo dobili) i da li ima neki datum odkad ( ili dokad ) to mozemo/moramo napraviti?[/quote]
Ma, krivo sam se izrazio - to ide automatizmom. :D Ako diplomiras ili se ispises, ukidaju ti Xicu; ako upises redovito, onda ti ona vrijedi i dalje. ;)
Pukica (napisa): | zar moramo i Xice produzivati?
koji je to proces?
pretpostavljam da ukljucuje index (koje zasad jos nismo dobili) i da li ima neki datum odkad ( ili dokad ) to mozemo/moramo napraviti? |
Ma, krivo sam se izrazio - to ide automatizmom. Ako diplomiras ili se ispises, ukidaju ti Xicu; ako upises redovito, onda ti ona vrijedi i dalje.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mARio Forumaš(ica)

|
Postano: 7:49 sri, 12. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Gordan"]Uglavnom, valja isprintat potvrdu na studomatu i zajedno s indeksom i onom karticom od SCa tamo odfurat. Što se tiče datuma nemam pojma do kada je; znam samo da sam prošle godine zbog naše vrle referade čekao pare nekih 15 dana. Imao sam podignute ugovore od davno ali kada su plaćeni nisu mi ih htjeli provest dok ne produžim "članstvo".[/quote]
Alternativa je da se uclanis u Karlovacki studentski centar, oni imaju podruznicu preko puta botanickog, kod miramarske. Oni su dosta brzi i ne traze nikakve potvrde samo index, plus ne morash se slikat! ;)
uostalom, jos jedna pogodnost jest sto nisi obvezatan im dati broj tekuceg racuna jerbo mozes pare dizati "na ruke" uzivo kod njih, a i mozes srediti da ti ipak sjedaju na neki tekuci racun.
eto..nadam se da ce pomoc nekome...
Gordan (napisa): | Uglavnom, valja isprintat potvrdu na studomatu i zajedno s indeksom i onom karticom od SCa tamo odfurat. Što se tiče datuma nemam pojma do kada je; znam samo da sam prošle godine zbog naše vrle referade čekao pare nekih 15 dana. Imao sam podignute ugovore od davno ali kada su plaćeni nisu mi ih htjeli provest dok ne produžim "članstvo". |
Alternativa je da se uclanis u Karlovacki studentski centar, oni imaju podruznicu preko puta botanickog, kod miramarske. Oni su dosta brzi i ne traze nikakve potvrde samo index, plus ne morash se slikat!
uostalom, jos jedna pogodnost jest sto nisi obvezatan im dati broj tekuceg racuna jerbo mozes pare dizati "na ruke" uzivo kod njih, a i mozes srediti da ti ipak sjedaju na neki tekuci racun.
eto..nadam se da ce pomoc nekome...
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
annna Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ashley Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 8:09 sub, 15. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Ana"]Što se tiče čudnog subvencioniranja...
Sjećam se da je u menzi u SC-u skoro uvijek tako. Npr. na početku mjeseca piše mi da imam još 20-ak kn na x-ici. Nemoj da te to brine! ;)[/quote]
ovo ima veze sa updateanjem baze..... naime, neki restorani jesu stalno spojeni na cap bazu (baza za hranu, ukratko :o) ) a neki nisu, nekima od ovih koji su spojeni krepa veza.... i tako... u svakom slucaju, ukoliko nisu spojeni na bazu, onda svaki restoran lokalno gleda dnevni limit.... i ako par puta dnevno dodjes u isti - uredno ce skidati od DNEVNOG limita....
ukoliko odes u jedan takav, i u drugi koji je spojean na bazu, prividno ces 'moci' potrositi vise.... mislim, i uspjet ces, al ce ti onda skinut od iduceg dana... ili vise....
mislim da se par puta dnevno azuriraju baze restoran-cap.....
ali uglavom, ako vam se skida od svote dnevnog limita - nije okacen na bazu (barem tog trena kad vam je izdao racun)
Ana (napisa): | Što se tiče čudnog subvencioniranja...
Sjećam se da je u menzi u SC-u skoro uvijek tako. Npr. na početku mjeseca piše mi da imam još 20-ak kn na x-ici. Nemoj da te to brine!  |
ovo ima veze sa updateanjem baze..... naime, neki restorani jesu stalno spojeni na cap bazu (baza za hranu, ukratko ) a neki nisu, nekima od ovih koji su spojeni krepa veza.... i tako... u svakom slucaju, ukoliko nisu spojeni na bazu, onda svaki restoran lokalno gleda dnevni limit.... i ako par puta dnevno dodjes u isti - uredno ce skidati od DNEVNOG limita....
ukoliko odes u jedan takav, i u drugi koji je spojean na bazu, prividno ces 'moci' potrositi vise.... mislim, i uspjet ces, al ce ti onda skinut od iduceg dana... ili vise....
mislim da se par puta dnevno azuriraju baze restoran-cap.....
ali uglavom, ako vam se skida od svote dnevnog limita - nije okacen na bazu (barem tog trena kad vam je izdao racun)
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|