Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
raspjevani_opat Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Christina Forumaš(ica)

|
Postano: 21:07 sub, 15. 10. 2005 Naslov: |
|
|
meni je fax zasada na prvom mjestu!
(ili dok se jako ne približim diplomi :mrbanana: )
raditi se mora, ali uz malo organizacije sve se stigne :heklam: :klofam: :peglam:
općenito je djetinjasto :nedam: da se ljudi prepucavaju oko mjesta na vježbama, to bi trebali riještiti oni koji konkretno mogu nešto poduzeti, a žalosno je što takvi vjerovatno problema nisu ili neće biti svjesni...
zato, ako bi peticija mogla nešto promijeniti, ja sam za :yuhu:
meni je fax zasada na prvom mjestu!
(ili dok se jako ne približim diplomi )
raditi se mora, ali uz malo organizacije sve se stigne
općenito je djetinjasto da se ljudi prepucavaju oko mjesta na vježbama, to bi trebali riještiti oni koji konkretno mogu nešto poduzeti, a žalosno je što takvi vjerovatno problema nisu ili neće biti svjesni...
zato, ako bi peticija mogla nešto promijeniti, ja sam za
_________________ Ako ti je mozak previše na paši, pazi da ne postaneš ovca...
|
|
[Vrh] |
|
raspjevani_opat Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 22:32 sub, 15. 10. 2005 Naslov: |
|
|
@raspjevani opat: nekakav je konsenzus medju "starijim" studentima i predavacima da su predavanja otvorena za sve studente, pa tako nisu zatvorena ni za studente iz druge grupe :? nekako imam dojam da si kao rezultat toga proglasen "bad guyem" iz istog razloga koji te motivira napadati "padobrance" na vjezbama tvoje grupe.
@raspjevani opat - "slubeni, odvjetnicki putevi" - nije to nista jako posebno, peticije su nacin da se nedvosmisleno utvrdi podrska neke ideje, iako bi vec i jedna kredibilna anonimna anketa MORALA biti dovoljna, buduci da su peticije obicno zadnji korak koji se cini prije nego sto se izadje na ulice. Nadam se da ce se stvari ubuduce rjesavati i bez peticija. Jedini je problem u ovom slucaju: imate li podrsku svoje grupe da premjestite termin predavanja u kasni vecernji termin? To je odgovor koji moze dati peticija. Ako mislis da ces tako lakse dobiti potpise, uvijek mozes obecati da ce materijal peticije biti sluzbeno podnesen samo u krajnjem mogucem slucaju?
[quote="vsego"][quote="Pukica"]a ne mozemo svi sve vjezbe i predavanja imat u 003....pricekajte mozda koji tjedan..kada ionako uvijek neki postotak ljudi odlazi sa nastave :roll:[/quote]
To je "rjesenje" koje se i do sada primjenjivalo... :? Bit ce zabavno nagodinu, kada na drugu dodju Bolonjezi kojima su vjezbe i predavanja obavezni... :scared:[/quote]
:rotfl: bio je prosle godine jedan slucaj kada je netko pokusao organizirati kolokvij za drugu godinu u terminu i prostorima od vjezbi :rotfl:
[img]http://members.tripod.com/Damodare/manickam/indian-train.jpg[/img]
@raspjevani opat: nekakav je konsenzus medju "starijim" studentima i predavacima da su predavanja otvorena za sve studente, pa tako nisu zatvorena ni za studente iz druge grupe nekako imam dojam da si kao rezultat toga proglasen "bad guyem" iz istog razloga koji te motivira napadati "padobrance" na vjezbama tvoje grupe.
@raspjevani opat - "slubeni, odvjetnicki putevi" - nije to nista jako posebno, peticije su nacin da se nedvosmisleno utvrdi podrska neke ideje, iako bi vec i jedna kredibilna anonimna anketa MORALA biti dovoljna, buduci da su peticije obicno zadnji korak koji se cini prije nego sto se izadje na ulice. Nadam se da ce se stvari ubuduce rjesavati i bez peticija. Jedini je problem u ovom slucaju: imate li podrsku svoje grupe da premjestite termin predavanja u kasni vecernji termin? To je odgovor koji moze dati peticija. Ako mislis da ces tako lakse dobiti potpise, uvijek mozes obecati da ce materijal peticije biti sluzbeno podnesen samo u krajnjem mogucem slucaju?
vsego (napisa): | Pukica (napisa): | a ne mozemo svi sve vjezbe i predavanja imat u 003....pricekajte mozda koji tjedan..kada ionako uvijek neki postotak ljudi odlazi sa nastave  |
To je "rjesenje" koje se i do sada primjenjivalo... Bit ce zabavno nagodinu, kada na drugu dodju Bolonjezi kojima su vjezbe i predavanja obavezni...  |
bio je prosle godine jedan slucaj kada je netko pokusao organizirati kolokvij za drugu godinu u terminu i prostorima od vjezbi
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:20 sub, 15. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="greeneyes"][quote] bio je prosle godine jedan slucaj kada je netko pokusao organizirati kolokvij za drugu godinu u terminu i prostorima od vjezbi [/quote]
uuuuu, to bi kod nas (mislim na moju grupu, godinu, kak hocete ;O) ) definitivno funkcioniralo ;O) :rotfl3: :rotfl3:[/quote]
Da pogodim: sjedili ste poslagani u piramide! :blista:
:nosmile: :nosmile: :nosmile: :nosmile: :nosmile: :D
:nosmile: :nosmile: :nosmile: :nosmile: :) :) :)
:nosmile: :nosmile: :nosmile: :| :| :| :| :|
:nosmile: :nosmile: :( :( :( :( :( :( :(
:nosmile: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint:
:blista:
greeneyes (napisa): | Citat: | bio je prosle godine jedan slucaj kada je netko pokusao organizirati kolokvij za drugu godinu u terminu i prostorima od vjezbi |
uuuuu, to bi kod nas (mislim na moju grupu, godinu, kak hocete ;O) ) definitivno funkcioniralo ;O)  |
Da pogodim: sjedili ste poslagani u piramide!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
abyssum Forumaš(ica)

|
Postano: 21:55 uto, 18. 10. 2005 Naslov: |
|
|
dakle, danas je Nesi prisustvovala vjezbama kod Petre, i vidjeh da je poslije došla do nje sa dva komentara i jednim pitanjem, ako se ne varam :)
no nepristojno je prisluškivati, a ionako sam morao gibati, pa me zanima kakav je bio Petrin komentar na situaciju, i ako bi nas Nesi mogla obavijestiti o tome :)
btw, danas sam i ja odlučio poslušati Petrine vježbe, i uopće ne shvaćam u čemu je takav problem. gradivo analize3 je samo po sebi malo zahtjevnije i teže, i sumnjam da oni koji ne kuže o čem se radi, da će kod Mee nešto bolje shvatiti. Petra jedino ima malcice bojažljivi stav, možda fali malo agresivnosti...no ne možemo očekivati da dođe sljedeći put s lancima kao vsego :lol:
i još nešto, i Petrine vježbe su bile krcate, cijela učionica je bila puna. baš me zanima gdje bi stali još SVI oni koji su se prebacili iz naše grupe u drugu grupu kod Mee :roll:
obje grupe su pune ponajviše zbog ponavljača i svih onih koji su prenjeli analizu3 (a znamo da je takvih VELIK broj).
a da ne spominjem da sam vlastitim očima vidio kako su kolege iz druge grupe rezervirali mjesta za vjezbe iz kombinatorike u nasoj grupi (jer oni imaju tri sata rupu, a nas termin je prije njihovog, pa se dosta njih prebacilo). stoga mislim da stvarno više nema smisla voditi bilo kakve rasprave o navodnoj neetičnosti i nekulturi pridržavanja vlastitog rasporeda *peace*
no moram napomenuti da je zanimljivo kako se bilježnicama i fasciklima rezerviraju mjesta za sjedenje. npr. danas sam došao pola sata prije predavanja iz euklidskih u 004 (što je btw puno veći problem od vježbi iz analize3), dvorana je bila prazna ali je bilježnicama bilo rezervirano već cijelih 6 prvih redova. jedna kolegica mi je rekla da su neki došli u pola 8 ujutro i rezervirali si mjesto. nekolicina kolega i ja smo na kraju sjedili za profesorovom katedrom, što i nije baš najzgodniji položaj za pisanje.
ispada da je svaki dan dolazak na pmf-mo zapravo borba za mjesto za sjedenje i za razvijanje strategija i taktika kako zauzeti mjesto *sigh*
dakle, danas je Nesi prisustvovala vjezbama kod Petre, i vidjeh da je poslije došla do nje sa dva komentara i jednim pitanjem, ako se ne varam
no nepristojno je prisluškivati, a ionako sam morao gibati, pa me zanima kakav je bio Petrin komentar na situaciju, i ako bi nas Nesi mogla obavijestiti o tome
btw, danas sam i ja odlučio poslušati Petrine vježbe, i uopće ne shvaćam u čemu je takav problem. gradivo analize3 je samo po sebi malo zahtjevnije i teže, i sumnjam da oni koji ne kuže o čem se radi, da će kod Mee nešto bolje shvatiti. Petra jedino ima malcice bojažljivi stav, možda fali malo agresivnosti...no ne možemo očekivati da dođe sljedeći put s lancima kao vsego
i još nešto, i Petrine vježbe su bile krcate, cijela učionica je bila puna. baš me zanima gdje bi stali još SVI oni koji su se prebacili iz naše grupe u drugu grupu kod Mee
obje grupe su pune ponajviše zbog ponavljača i svih onih koji su prenjeli analizu3 (a znamo da je takvih VELIK broj).
a da ne spominjem da sam vlastitim očima vidio kako su kolege iz druge grupe rezervirali mjesta za vjezbe iz kombinatorike u nasoj grupi (jer oni imaju tri sata rupu, a nas termin je prije njihovog, pa se dosta njih prebacilo). stoga mislim da stvarno više nema smisla voditi bilo kakve rasprave o navodnoj neetičnosti i nekulturi pridržavanja vlastitog rasporeda *peace*
no moram napomenuti da je zanimljivo kako se bilježnicama i fasciklima rezerviraju mjesta za sjedenje. npr. danas sam došao pola sata prije predavanja iz euklidskih u 004 (što je btw puno veći problem od vježbi iz analize3), dvorana je bila prazna ali je bilježnicama bilo rezervirano već cijelih 6 prvih redova. jedna kolegica mi je rekla da su neki došli u pola 8 ujutro i rezervirali si mjesto. nekolicina kolega i ja smo na kraju sjedili za profesorovom katedrom, što i nije baš najzgodniji položaj za pisanje.
ispada da je svaki dan dolazak na pmf-mo zapravo borba za mjesto za sjedenje i za razvijanje strategija i taktika kako zauzeti mjesto *sigh*
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 22:23 uto, 18. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="abyssum"]dakle, danas je Nesi prisustvovala vjezbama kod Petre, i vidjeh da je poslije došla do nje sa dva komentara i jednim pitanjem, ako se ne varam :)
no nepristojno je prisluškivati, a ionako sam morao gibati, pa me zanima kakav je bio Petrin komentar na situaciju, i ako bi nas Nesi mogla obavijestiti o tome :)[/quote]
zapravo je bilo obrnuto, ti koji kazes da je nepristojno prisluskivati... =:PPPP
dakle, rekla sam joj za ovu raspravu, cisto da zna, i svoj osobni komentar a taj je da ljudi pretjeruju i da ju ne cuju zato sto suskaju i pricaju..... danas je netko bio toliko iritantan da sam pocela trazit nesto za zavitlati mu u glavu.....
a treba li spomenuti konstantno presetavanje - pa jel to na svim vjezbama radite?! :roll:
bila su jos dva privatna pitanja, a jos sam joj samo rekla da kad prica vise texta se ipak okrene prema nama, jer je uz takve divne kolege tesko bas svaki puta cuti sto prica ako je prema ploci..... i zicala sam ju da navuce zastore jer je odsjaj....
eto, sretan? :PPPP
bas me zanima koji se to ljudi bune da Petra lose tumaci ili nesto.... mozda oni koji se setaju ili suskaju, ili saruckaju po papirima, prebacuju biljeznice..... ili se to bune oni koji pokusavaju pratiti?
zbilja me zanima...
ahda, trebam li reci kako je bilo praznih mjesta - zauzetih samo biljeznicama..... sad sam bar i saznala o cem je rijec....
da, jedna cura mi je rekla da mogu sjesti tamo, ali lakse mi je zbrisat van ako sam uz vrata nego ako se zatrpam u neku klupu a horda nahrupi unutra.... anyway - tko god bio - tnx :g:
abyssum (napisa): | dakle, danas je Nesi prisustvovala vjezbama kod Petre, i vidjeh da je poslije došla do nje sa dva komentara i jednim pitanjem, ako se ne varam
no nepristojno je prisluškivati, a ionako sam morao gibati, pa me zanima kakav je bio Petrin komentar na situaciju, i ako bi nas Nesi mogla obavijestiti o tome  |
zapravo je bilo obrnuto, ti koji kazes da je nepristojno prisluskivati...
dakle, rekla sam joj za ovu raspravu, cisto da zna, i svoj osobni komentar a taj je da ljudi pretjeruju i da ju ne cuju zato sto suskaju i pricaju..... danas je netko bio toliko iritantan da sam pocela trazit nesto za zavitlati mu u glavu.....
a treba li spomenuti konstantno presetavanje - pa jel to na svim vjezbama radite?!
bila su jos dva privatna pitanja, a jos sam joj samo rekla da kad prica vise texta se ipak okrene prema nama, jer je uz takve divne kolege tesko bas svaki puta cuti sto prica ako je prema ploci..... i zicala sam ju da navuce zastore jer je odsjaj....
eto, sretan?
bas me zanima koji se to ljudi bune da Petra lose tumaci ili nesto.... mozda oni koji se setaju ili suskaju, ili saruckaju po papirima, prebacuju biljeznice..... ili se to bune oni koji pokusavaju pratiti?
zbilja me zanima...
ahda, trebam li reci kako je bilo praznih mjesta - zauzetih samo biljeznicama..... sad sam bar i saznala o cem je rijec....
da, jedna cura mi je rekla da mogu sjesti tamo, ali lakse mi je zbrisat van ako sam uz vrata nego ako se zatrpam u neku klupu a horda nahrupi unutra.... anyway - tko god bio - tnx
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
abyssum Forumaš(ica)

|
Postano: 22:34 uto, 18. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]zapravo je bilo obrnuto, ti koji kazes da je nepristojno prisluskivati... =:PPPP
[/quote]
kao što rekoh, slučajno sam čuo jer sam se taman provlačio između klupa van, a pretpostavio sam da ćeš joj nešto u vezi ovoga reći :)
no nisam prisluškivao *angel*
[quote]
a treba li spomenuti konstantno presetavanje - pa jel to na svim vjezbama radite?! :roll:
[/quote]
na žalost neki to stalno rade...ne znam zašto onda uopće dolaze na vježbe ako otiđu nakon 10 minuta :roll:
[quote]bas me zanima koji se to ljudi bune da Petra lose tumaci ili nesto.... mozda oni koji se setaju ili suskaju, ili saruckaju po papirima, prebacuju biljeznice..... ili se to bune oni koji pokusavaju pratiti?
zbilja me zanima...
[/quote]
mislim da i sama znaš odgovor.
anyway, thx na informacijama :)
Nesi (napisa): | zapravo je bilo obrnuto, ti koji kazes da je nepristojno prisluskivati...
|
kao što rekoh, slučajno sam čuo jer sam se taman provlačio između klupa van, a pretpostavio sam da ćeš joj nešto u vezi ovoga reći
no nisam prisluškivao *angel*
Citat: |
a treba li spomenuti konstantno presetavanje - pa jel to na svim vjezbama radite?!
|
na žalost neki to stalno rade...ne znam zašto onda uopće dolaze na vježbe ako otiđu nakon 10 minuta
Citat: | bas me zanima koji se to ljudi bune da Petra lose tumaci ili nesto.... mozda oni koji se setaju ili suskaju, ili saruckaju po papirima, prebacuju biljeznice..... ili se to bune oni koji pokusavaju pratiti?
zbilja me zanima...
|
mislim da i sama znaš odgovor.
anyway, thx na informacijama
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 22:38 uto, 18. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="abyssum"]anyway, thx na informacijama :)[/quote]
no frx....
dakle, ja sam malo tolerantnija sto se tice kvalitete i 'kvalitete' predavaca..... pa sam se recimo sjetila da ljudi mozda ipak ne cuju kad je meni vec na granicama cujnosti zbog buke sastrane.... ali ja tu buku uglavnom dosta uspijem neutralizirati..... no, ako Petra nastavi po starom, slobodno skokni do mene da skoknem do nje, nije bed....
Petra je ful sprema na suradnju, i, ako joj mozda nije lako izvesti, trudi se.... i trudit ce se.... i to je ono sto ja jako cijenim kod ljudi - kad im ukazes na pogresku, oni se zbilja potrude to popravit... ok, mozda ne uspiju, ali zato smo tu da im sapnemo na uho da jos nije sve glatko i to je to....
so, kako sam ja senilna, feel free sapnuti mi na uho da sapat proslijedim dalje :wink:
abyssum (napisa): | anyway, thx na informacijama  |
no frx....
dakle, ja sam malo tolerantnija sto se tice kvalitete i 'kvalitete' predavaca..... pa sam se recimo sjetila da ljudi mozda ipak ne cuju kad je meni vec na granicama cujnosti zbog buke sastrane.... ali ja tu buku uglavnom dosta uspijem neutralizirati..... no, ako Petra nastavi po starom, slobodno skokni do mene da skoknem do nje, nije bed....
Petra je ful sprema na suradnju, i, ako joj mozda nije lako izvesti, trudi se.... i trudit ce se.... i to je ono sto ja jako cijenim kod ljudi - kad im ukazes na pogresku, oni se zbilja potrude to popravit... ok, mozda ne uspiju, ali zato smo tu da im sapnemo na uho da jos nije sve glatko i to je to....
so, kako sam ja senilna, feel free sapnuti mi na uho da sapat proslijedim dalje
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
Postano: 12:33 čet, 27. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Evo ovako, meni smeta to što asistentica jako ružno piše (posebno za ženu). Znači dok ja dešifriravam što piše na ploči, ona je već daleko odmakla. Drugo, priča tiho i još u ploču, pa ništa ne čujem. E da i kod pisanja, kad skuži da nešto fali, onda to nagura u mali prostor i sve stisne i od toga ostane samo bijela mrlja od krede. Ili kad dovršava zadatak, prijeđe joj tekst s jedne ploče na drugu i onda obriše to s druge ploče jer joj treba ta druga ploča za nove stvari, a ja tek prepisao ono s prve. S gradivom ide prebrzo, kao da se to samo po sebi razumije.
Mislim, ja nemam ništa protiv asistentice, ona je sipmatična i ja ne sumnjam da ona to sve zna, ali ne ide joj baš predavanje
Evo ovako, meni smeta to što asistentica jako ružno piše (posebno za ženu). Znači dok ja dešifriravam što piše na ploči, ona je već daleko odmakla. Drugo, priča tiho i još u ploču, pa ništa ne čujem. E da i kod pisanja, kad skuži da nešto fali, onda to nagura u mali prostor i sve stisne i od toga ostane samo bijela mrlja od krede. Ili kad dovršava zadatak, prijeđe joj tekst s jedne ploče na drugu i onda obriše to s druge ploče jer joj treba ta druga ploča za nove stvari, a ja tek prepisao ono s prve. S gradivom ide prebrzo, kao da se to samo po sebi razumije.
Mislim, ja nemam ništa protiv asistentice, ona je sipmatična i ja ne sumnjam da ona to sve zna, ali ne ide joj baš predavanje
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:53 čet, 27. 10. 2005 Naslov: |
|
|
E, super, [b]tako[/b] se obrazlaze prigovor! =D> Hvala na odgovoru. :)
(znam da zvucim sarkasticno, ali ovdje to stvarno nije namjera :))
Samo jedan detalj:[quote="Incognito"]Evo ovako, meni smeta to što asistentica jako ružno piše ([color=red]posebno za ženu[/color]).[/quote]U danasnjem svijetu, ovo se smatra sexistickom opaskom... :/
[b]Back on topic:[/b] gdje otprilike sjedis (naprijed, u sredini, otraga)? :-k Kakva je buka u predavaonici (as in "zvukovi koje ne proizvodi asistent(ica)")? :)
E, super, tako se obrazlaze prigovor! Hvala na odgovoru.
(znam da zvucim sarkasticno, ali ovdje to stvarno nije namjera )
Samo jedan detalj: Incognito (napisa): | Evo ovako, meni smeta to što asistentica jako ružno piše (posebno za ženu). | U danasnjem svijetu, ovo se smatra sexistickom opaskom...
Back on topic: gdje otprilike sjedis (naprijed, u sredini, otraga)? Kakva je buka u predavaonici (as in "zvukovi koje ne proizvodi asistent(ica)")?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
Postano: 13:05 čet, 27. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Nisam misli sexistički, nego je činjenica da žene imaju ljepši rukopis. Kaj je najbolje, ja nisam primjetio neku buku u razredu i sjedim u trećem, četvrtom redu. Možda sam ja debil pa jednostavno ne čujem, ne vidim i ne kužim, ali čuo sam još takvih primjedbi iz svoje grupe
Nisam misli sexistički, nego je činjenica da žene imaju ljepši rukopis. Kaj je najbolje, ja nisam primjetio neku buku u razredu i sjedim u trećem, četvrtom redu. Možda sam ja debil pa jednostavno ne čujem, ne vidim i ne kužim, ali čuo sam još takvih primjedbi iz svoje grupe
|
|
[Vrh] |
|
Ema Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
|