Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:21 uto, 18. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Ajme, hvala ti Vsego na premještaju, spasio si mi život! Doduše, nisam ništa pametnija nego prije, ali sad bar imam to zadovoljstvo da mi topik bude na ic rajtful plejs...
A šta kaže kalendar nastave, i kako to saznati?
Ajme, hvala ti Vsego na premještaju, spasio si mi život! Doduše, nisam ništa pametnija nego prije, ali sad bar imam to zadovoljstvo da mi topik bude na ic rajtful plejs...
A šta kaže kalendar nastave, i kako to saznati?
|
|
[Vrh] |
|
abyssum Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
shokre Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:30 uto, 18. 10. 2005 Naslov: Re: Sudbonosni ponedjeljak |
|
|
[quote="vanish"]Jedno malo, ali slatko pitanje...
Dakle, postoji li i najmanja mogućnost da se spoje vikend i utorak u koji padaju Svi sveti jedinstvenom, minornom sponom ili kopulom zvanom ponedjeljak? To je vrlo važno, jer bi neki mogli otići doma na par dana.[/quote]
Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci :)
vanish (napisa): | Jedno malo, ali slatko pitanje...
Dakle, postoji li i najmanja mogućnost da se spoje vikend i utorak u koji padaju Svi sveti jedinstvenom, minornom sponom ili kopulom zvanom ponedjeljak? To je vrlo važno, jer bi neki mogli otići doma na par dana. |
Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci
_________________ ~ Those who fear the Darkness have never seen what the Light can do! ~
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:32 uto, 18. 10. 2005 Naslov: Re: Sudbonosni ponedjeljak |
|
|
[quote="shokre"]Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci :)[/quote]
Ako je na prvoj godini, tj. u Bolonji, onda [b]JE[/b] u srednjoj skoli, a ne na faxu... :grrr: I onda je sve obavezno... :roll: :wall: :anifaint:
shokre (napisa): | Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci  |
Ako je na prvoj godini, tj. u Bolonji, onda JE u srednjoj skoli, a ne na faxu... I onda je sve obavezno...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
Postano: 0:57 sri, 19. 10. 2005 Naslov: Re: Sudbonosni ponedjeljak |
|
|
[quote="vsego"][quote="shokre"]Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci :)[/quote]
Ako je na prvoj godini, tj. u Bolonji, onda [b]JE[/b] u srednjoj skoli, a ne na faxu... :grrr: I onda je sve obavezno... :roll: :wall: :anifaint:[/quote]
Ja mislim da ce ta srednjo skolska atmosfera vladati samo do prvog kolokvija, a onda sve po starom...:labor: 8)
vsego (napisa): | shokre (napisa): | Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci  |
Ako je na prvoj godini, tj. u Bolonji, onda JE u srednjoj skoli, a ne na faxu... I onda je sve obavezno...  |
Ja mislim da ce ta srednjo skolska atmosfera vladati samo do prvog kolokvija, a onda sve po starom...
_________________  "When I was five, my uncle was decapitated by a watermelon."
--Dave
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator

|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:05 pet, 21. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Zasto je nuzno da si na Dan Mrtvih doma? :-k Groblja se moze obilaziti i na druge dane. 8)
Ja sigurno necu posjetiti djeda u Sinju; njemu je svejedno da li dodjem sada kad je moderno ili neki drugi dan, kad bas pozelim... :D
Preporucam da se taj dan odmorite, mozda malo prelistate gradivo od protekla tri tjedna,... :)
Zasto je nuzno da si na Dan Mrtvih doma? Groblja se moze obilaziti i na druge dane.
Ja sigurno necu posjetiti djeda u Sinju; njemu je svejedno da li dodjem sada kad je moderno ili neki drugi dan, kad bas pozelim...
Preporucam da se taj dan odmorite, mozda malo prelistate gradivo od protekla tri tjedna,...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
Postano: 14:19 pet, 21. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]I šta bi onda mi tribali :?: :shock: Otići kući (na drugi kraj države) u petak, vratiti se u nedilju/ponediljak na nastavu, popodne opet kući i u utorak/sridu nazad :?: :?: :?: Čas posla, da ne govorin kako je jeftino :!:[/quote]
Evo kao sto je to vsego lijepo rekao, moras li bas na Dan mrtvih ici na groblje? Ako ides na groblje ides iz osobnih razloga, a ne jer je dan za to. Iskreno gade mi se svi takvi dani: Valentinovo, Dan zena, Dan mrtvih. Ako mislis tako nesto radit (ici na groblje, kupovati poklone...) mozes to bilo kada, a ne kad se to ocekuje od tebe.
Anonymous (napisa): | I šta bi onda mi tribali Otići kući (na drugi kraj države) u petak, vratiti se u nedilju/ponediljak na nastavu, popodne opet kući i u utorak/sridu nazad Čas posla, da ne govorin kako je jeftino  |
Evo kao sto je to vsego lijepo rekao, moras li bas na Dan mrtvih ici na groblje? Ako ides na groblje ides iz osobnih razloga, a ne jer je dan za to. Iskreno gade mi se svi takvi dani: Valentinovo, Dan zena, Dan mrtvih. Ako mislis tako nesto radit (ici na groblje, kupovati poklone...) mozes to bilo kada, a ne kad se to ocekuje od tebe.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|