Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Sudbonosni ponedjeljak
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
25 = 27 - 2

PostPostano: 19:45 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Sudbonosni ponedjeljak Citirajte i odgovorite

Jedno malo, ali slatko pitanje...
Dakle, postoji li i najmanja mogućnost da se spoje vikend i utorak u koji padaju Svi sveti jedinstvenom, minornom sponom ili kopulom zvanom ponedjeljak? To je vrlo važno, jer bi neki mogli otići doma na par dana.
Dakle, postoji li i najmanja mogućnost da se spoje vikend i utorak u koji padaju Svi sveti jedinstvenom, minornom sponom ili kopulom zvanom ponedjeljak? To je vrlo važno, jer bi neki mogli otići doma na par dana.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

25 = 27 - 2

PostPostano: 19:54 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Doduše, nije mi jasno zašto sam THE PITANJE poslala baš ovdje, ali shvatit ću to kao sudbinu.
Doduše, nije mi jasno zašto sam THE PITANJE poslala baš ovdje, ali shvatit ću to kao sudbinu.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:57 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A ja sam to shvatio kao dobar razlog da premjestim topic. 8) Tesko da ti [i]Cumezovci[/i] mogu reci ista po pitanju kalendara nastave na PMF-MO. :P

Sto se tvog pitanja tice: ako je tako odredjeno (da je ponedjeljak neradni) - super! :D Ako nije, onda su sanse za naknadnu promjenu zanemarive... :?
A ja sam to shvatio kao dobar razlog da premjestim topic. Cool Tesko da ti Cumezovci mogu reci ista po pitanju kalendara nastave na PMF-MO. Razz

Sto se tvog pitanja tice: ako je tako odredjeno (da je ponedjeljak neradni) - super! Very Happy Ako nije, onda su sanse za naknadnu promjenu zanemarive... Confused

[Vrh]
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

25 = 27 - 2

PostPostano: 21:21 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajme, hvala ti Vsego na premještaju, spasio si mi život! Doduše, nisam ništa pametnija nego prije, ali sad bar imam to zadovoljstvo da mi topik bude na ic rajtful plejs...
A šta kaže kalendar nastave, i kako to saznati?
Ajme, hvala ti Vsego na premještaju, spasio si mi život! Doduše, nisam ništa pametnija nego prije, ali sad bar imam to zadovoljstvo da mi topik bude na ic rajtful plejs...
A šta kaže kalendar nastave, i kako to saznati?

[Vrh]
abyssum
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:35 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

na FERu su spojili taj vikend, ali se ponedjeljak odrađuje u sljedeću subotu.
na FERu su spojili taj vikend, ali se ponedjeljak odrađuje u sljedeću subotu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
shokre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 5 - 0

PostPostano: 23:30 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Re: Sudbonosni ponedjeljak Citirajte i odgovorite

[quote="vanish"]Jedno malo, ali slatko pitanje...
Dakle, postoji li i najmanja mogućnost da se spoje vikend i utorak u koji padaju Svi sveti jedinstvenom, minornom sponom ili kopulom zvanom ponedjeljak? To je vrlo važno, jer bi neki mogli otići doma na par dana.[/quote]
Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci :)
vanish (napisa):

Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci Smile

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:32 uto, 18. 10. 2005    Naslov: Re: Sudbonosni ponedjeljak Citirajte i odgovorite

[quote="shokre"]Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci :)[/quote]

Ako je na prvoj godini, tj. u Bolonji, onda [b]JE[/b] u srednjoj skoli, a ne na faxu... :grrr: I onda je sve obavezno... :roll: :wall: :anifaint:
shokre (napisa):
Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci Smile

Ako je na prvoj godini, tj. u Bolonji, onda JE u srednjoj skoli, a ne na faxu... Grrrrr.... I onda je sve obavezno... Rolling Eyes Brick wall Padam u (o)nesvijest!

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 0:57 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Re: Sudbonosni ponedjeljak Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="shokre"]Pobogu, na faxu si, ne u srednjoj skoli...ako nemas nista obavezno na faxu - bjez kuci :)[/quote]

Ako je na prvoj godini, tj. u Bolonji, onda [b]JE[/b] u srednjoj skoli, a ne na faxu... :grrr: I onda je sve obavezno... :roll: :wall: :anifaint:[/quote]

Ja mislim da ce ta srednjo skolska atmosfera vladati samo do prvog kolokvija, a onda sve po starom...:labor: 8)
vsego (napisa):
shokre (napisa):

Ako je na prvoj godini, tj. u Bolonji, onda JE u srednjoj skoli, a ne na faxu... Grrrrr.... I onda je sve obavezno... Rolling Eyes Brick wall Padam u (o)nesvijest!

Ja mislim da ce ta srednjo skolska atmosfera vladati samo do prvog kolokvija, a onda sve po starom...Tko radi, ne boji se gladi... Cool

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 6:50 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bilo bi lijepo kada bi imali spojeno i kada ne bi trebali odrađivati taj ponedjeljak. :D

(Naravno da znam da se to nikada neće dogoditi, ali ipak... Bilo bi lijepo. :verycool:)
Bilo bi lijepo kada bi imali spojeno i kada ne bi trebali odrađivati taj ponedjeljak. Very Happy

(Naravno da znam da se to nikada neće dogoditi, ali ipak... Bilo bi lijepo. Very cool)

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 12:45 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Re: Sudbonosni ponedjeljak Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Ako je na prvoj godini, tj. u Bolonji, onda [b]JE[/b] u srednjoj skoli, a ne na faxu... :grrr: I onda je sve obavezno... :roll: :wall: :anifaint:[/quote]
AFAIK nitko ih ne popisuje na nastavi. Jedino sto moraju je redovito predavati zadace i dolaziti na klokvije. Tako da ako im u ponedjeljak nije predaja zadaca mogu se zaletiti doma na par dana.
vsego (napisa):

AFAIK nitko ih ne popisuje na nastavi. Jedino sto moraju je redovito predavati zadace i dolaziti na klokvije. Tako da ako im u ponedjeljak nije predaja zadaca mogu se zaletiti doma na par dana.

nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 17:44 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Jedino sto moraju je redovito predavati zadace i dolaziti na klokvije. Tako da ako im u ponedjeljak nije predaja zadaca mogu se zaletiti doma na par dana.[/quote]

Nije posve tako. Pravila variraju od predmeta do predmeta, pa i od grupe do grupe.

Preporuka: Pratite što vam je rečeno na nastavi i postupite po uputama.

- Nenad.
Citat:
Jedino sto moraju je redovito predavati zadace i dolaziti na klokvije. Tako da ako im u ponedjeljak nije predaja zadaca mogu se zaletiti doma na par dana.

Nije posve tako. Pravila variraju od predmeta do predmeta, pa i od grupe do grupe.

Preporuka: Pratite što vam je rečeno na nastavi i postupite po uputama.

- Nenad.

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 21:46 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam protiv tog neradnog ponedjeljka. Lakse mi je odslusat tih 4 sata u ponedjeljak nego h odradjivat u nekom drugom danu ili jos gore neka subota...
Ja sam protiv tog neradnog ponedjeljka. Lakse mi je odslusat tih 4 sata u ponedjeljak nego h odradjivat u nekom drugom danu ili jos gore neka subota...

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Gost

PostPostano: 22:47 sri, 19. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

inace kad su takve stvari ljudi koji nisu iz zagreba niti blizu zagreba to spoje jer im je to jedna od rijetkih prilika da odu kuci. prije bi obicno profesori na sljedecem satu ponovili ukratko sta se radilo da nismo u velikom zaostatku. a sta se tice bolonje svi bi trebali imati razumjevanja pa tada ne popisivati ili ne skupljati zadace ili sta ja znam sta.
inace kad su takve stvari ljudi koji nisu iz zagreba niti blizu zagreba to spoje jer im je to jedna od rijetkih prilika da odu kuci. prije bi obicno profesori na sljedecem satu ponovili ukratko sta se radilo da nismo u velikom zaostatku. a sta se tice bolonje svi bi trebali imati razumjevanja pa tada ne popisivati ili ne skupljati zadace ili sta ja znam sta.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 19:04 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Re: Sudbonosni ponedjeljak Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]AFAIK nitko ih ne popisuje na nastavi. Jedino sto moraju je redovito predavati zadace i dolaziti na klokvije.[/quote]
E pa onda krivo znaš! :D

A znaš koga se sada najviše popisivalo? Ponavljače! :shock:

I to se zna zašto, ali ipak.

I čula sam da se na vježbama iz [i]Računarskog praktikuma[/i] čak i proziva?! :)
mdoko (napisa):
AFAIK nitko ih ne popisuje na nastavi. Jedino sto moraju je redovito predavati zadace i dolaziti na klokvije.

E pa onda krivo znaš! Very Happy

A znaš koga se sada najviše popisivalo? Ponavljače! Shocked

I to se zna zašto, ali ipak.

I čula sam da se na vježbama iz Računarskog praktikuma čak i proziva?! Smile

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 21:48 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Guest"]inace kad su takve stvari ljudi koji nisu iz zagreba niti blizu zagreba to spoje jer im je to jedna od rijetkih prilika da odu kuci. prije bi obicno profesori na sljedecem satu ponovili ukratko sta se radilo da nismo u velikom zaostatku. a sta se tice bolonje svi bi trebali imati razumjevanja pa tada ne popisivati ili ne skupljati zadace ili sta ja znam sta.[/quote]

Ma nek spajkaju, ali taj dan je radni (kolko ja vidim nije crven na kalendaru). Ponavljanje na satu je opet gubljenje vremena (koje opet treba nadoknaditi), a isto tolko kolko neki hoce doma, ja ne zelim provoditi dodatno vrijeme na faksu kad to stvarno nije potrebno.
Guest (napisa):

Ma nek spajkaju, ali taj dan je radni (kolko ja vidim nije crven na kalendaru). Ponavljanje na satu je opet gubljenje vremena (koje opet treba nadoknaditi), a isto tolko kolko neki hoce doma, ja ne zelim provoditi dodatno vrijeme na faksu kad to stvarno nije potrebno.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Gost

PostPostano: 23:55 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

I šta bi onda mi tribali :?: :shock: Otići kući (na drugi kraj države) u petak, vratiti se u nedilju/ponediljak na nastavu, popodne opet kući i u utorak/sridu nazad :?: :?: :?: Čas posla, da ne govorin kako je jeftino :!:
I šta bi onda mi tribali Question Shocked Otići kući (na drugi kraj države) u petak, vratiti se u nedilju/ponediljak na nastavu, popodne opet kući i u utorak/sridu nazad Question Question Question Čas posla, da ne govorin kako je jeftino Exclamation

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:05 pet, 21. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zasto je nuzno da si na Dan Mrtvih doma? :-k Groblja se moze obilaziti i na druge dane. 8)

Ja sigurno necu posjetiti djeda u Sinju; njemu je svejedno da li dodjem sada kad je moderno ili neki drugi dan, kad bas pozelim... :D

Preporucam da se taj dan odmorite, mozda malo prelistate gradivo od protekla tri tjedna,... :)
Zasto je nuzno da si na Dan Mrtvih doma? Think Groblja se moze obilaziti i na druge dane. Cool

Ja sigurno necu posjetiti djeda u Sinju; njemu je svejedno da li dodjem sada kad je moderno ili neki drugi dan, kad bas pozelim... Very Happy

Preporucam da se taj dan odmorite, mozda malo prelistate gradivo od protekla tri tjedna,... Smile

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 12:41 pet, 21. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemojte sad svi iz Bubinog posta mislit da su ponavljaci neka diskriminirana skupina koju se segregira, proziva i popisuje na nastavi :)

Popisani su na dva kolegija koje ja drzim iz tehnickih razloga; oni jos nisu ukucani u bazu a trebao nam popis studenata.
Nemojte sad svi iz Bubinog posta mislit da su ponavljaci neka diskriminirana skupina koju se segregira, proziva i popisuje na nastavi Smile

Popisani su na dva kolegija koje ja drzim iz tehnickih razloga; oni jos nisu ukucani u bazu a trebao nam popis studenata.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 14:19 pet, 21. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]I šta bi onda mi tribali :?: :shock: Otići kući (na drugi kraj države) u petak, vratiti se u nedilju/ponediljak na nastavu, popodne opet kući i u utorak/sridu nazad :?: :?: :?: Čas posla, da ne govorin kako je jeftino :!:[/quote]

Evo kao sto je to vsego lijepo rekao, moras li bas na Dan mrtvih ici na groblje? Ako ides na groblje ides iz osobnih razloga, a ne jer je dan za to. Iskreno gade mi se svi takvi dani: Valentinovo, Dan zena, Dan mrtvih. Ako mislis tako nesto radit (ici na groblje, kupovati poklone...) mozes to bilo kada, a ne kad se to ocekuje od tebe.
Anonymous (napisa):
I šta bi onda mi tribali Question Shocked Otići kući (na drugi kraj države) u petak, vratiti se u nedilju/ponediljak na nastavu, popodne opet kući i u utorak/sridu nazad Question Question Question Čas posla, da ne govorin kako je jeftino Exclamation

Evo kao sto je to vsego lijepo rekao, moras li bas na Dan mrtvih ici na groblje? Ako ides na groblje ides iz osobnih razloga, a ne jer je dan za to. Iskreno gade mi se svi takvi dani: Valentinovo, Dan zena, Dan mrtvih. Ako mislis tako nesto radit (ici na groblje, kupovati poklone...) mozes to bilo kada, a ne kad se to ocekuje od tebe.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:02 pet, 21. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa nije stvar u danu mrtvih, nego ljudi koji nisu iz zg dobiju dva dana vise kuci. ja bi npr, trebala u petak otici u dubrovnik i onda u nedjelju nazad. ako se putuje 10 sati vi izracunajte koliko cu stati kuci.
pa nije stvar u danu mrtvih, nego ljudi koji nisu iz zg dobiju dva dana vise kuci. ja bi npr, trebala u petak otici u dubrovnik i onda u nedjelju nazad. ako se putuje 10 sati vi izracunajte koliko cu stati kuci.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum