Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Smece
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 22:30 uto, 25. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uh, cini mi se da je ovo otislo predaleko. Nikakvo izderavanje naravno nije u redu, al morate imati malo razumijevanja za tete cistacice. Ipak su to dva suprotstavljena tabora (one ciste, a mi prljamo :) ). Mislim da studentski predstavnici imaju pametnijeg posla od lova na neljubazne cistacice.
Uh, cini mi se da je ovo otislo predaleko. Nikakvo izderavanje naravno nije u redu, al morate imati malo razumijevanja za tete cistacice. Ipak su to dva suprotstavljena tabora (one ciste, a mi prljamo Smile ). Mislim da studentski predstavnici imaju pametnijeg posla od lova na neljubazne cistacice.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:50 uto, 25. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Ignavia: MISLIM da mislis na tetu Gogu, i nisi jedina koja je rekla da je imala verbalnih konflikata s njom :-k
doduse i ona je meni rekla kako se studenti ponasaju pred njenim ocima, no to joj opet ne daje za pravo izderavanje na nas....

@krcko: tragicno je sto mislim da nije predaleko, vec pokazuje sliku na nasem faxu :roll:
[size=9]da se sve svodi na rekla-kazala i postove po Forumu, mozda bih i ja rekla da je otislo predaleko, ali kad i ja naletim na svakakav wc, a VIDIM tetu zaduzenu za taj wc na faxu kako besposleno sjedi na porti do kraja radnog vremena, ili kad se na MENE pocmu otresati da je besmisleno upisivanje demosa u profesora u biljeznicu zaduzivanja praktikuma - a to je odluka koju je prof. Manger nakon jednog incidenta donio - da se ponovno vodi kako spada - pa se ona meni ide povisenim glasom bunit da sta to ima smisla - ja ju poslah dekanu na prigovore.... ali trebalo je dobrih 5 minuta dok sam dobila potpis razduzenja dok je ona pokazivala tendenciju povisenja glasa :roll: (ok, ja sam povisila glas i zatrazila da se vec jednom potpise jer ja ne zelim biti kriva za kradju monitora i slicno, a ona nek se buni dekanu, tek onda je zavrsilo i dobila sam potpis.... necu o tome da ga je upisala u krivu rubriku :roll:)
no, dosta o meni... ja svoje probleme uspjesno rjesavam :wink:[/size]

trenutacno se radi na tome da se izborimo za cistocu u wcima, za papire i koseve, ide jako sporo, ali ipak se ponesto rezultata vidi (kosevi u zenskim wcima i slicno)....
nacelno postujem tete cistacice dok god one postuju mene, ali neovisno o tezini njihovog posla, nemaju se pravo niti s razlogom niti bez razloga izderavati na nas.... njihov posao je da ciste, ako im se ne svidja, nek traze drugi - ja im ne mogu nista drugo reci

nemam nista protiv da nekom tko napravi spacku prigovore u vidu normalnog komentara da bi to mogli i sami pocistit ili ubuduce pripazit i slicno, ali [b]nemaju apsolutno nikakvog prava izderavanja na nas[/b].....

i ovim putem apeliramo na kolege da se trude biti sto uredniji, jer je tako tetama lakse, a i nama je lakse traziti stvari koje nam olaksavaju zivot u zajdnici

trenutno se bavimo vracanjem kosheva... i apelom da se smisli bolji raspored praznjenja.... i jos ponesto da dovedemo tu cijelu situaciju sto vise u red...
ali, to je dugotrajan, i ocito mukotrpan proces..... iako mi nije sasvim jasno zasto :roll:
@Ignavia: MISLIM da mislis na tetu Gogu, i nisi jedina koja je rekla da je imala verbalnih konflikata s njom Think
doduse i ona je meni rekla kako se studenti ponasaju pred njenim ocima, no to joj opet ne daje za pravo izderavanje na nas....

@krcko: tragicno je sto mislim da nije predaleko, vec pokazuje sliku na nasem faxu Rolling Eyes
da se sve svodi na rekla-kazala i postove po Forumu, mozda bih i ja rekla da je otislo predaleko, ali kad i ja naletim na svakakav wc, a VIDIM tetu zaduzenu za taj wc na faxu kako besposleno sjedi na porti do kraja radnog vremena, ili kad se na MENE pocmu otresati da je besmisleno upisivanje demosa u profesora u biljeznicu zaduzivanja praktikuma - a to je odluka koju je prof. Manger nakon jednog incidenta donio - da se ponovno vodi kako spada - pa se ona meni ide povisenim glasom bunit da sta to ima smisla - ja ju poslah dekanu na prigovore.... ali trebalo je dobrih 5 minuta dok sam dobila potpis razduzenja dok je ona pokazivala tendenciju povisenja glasa Rolling Eyes (ok, ja sam povisila glas i zatrazila da se vec jednom potpise jer ja ne zelim biti kriva za kradju monitora i slicno, a ona nek se buni dekanu, tek onda je zavrsilo i dobila sam potpis.... necu o tome da ga je upisala u krivu rubriku Rolling Eyes)
no, dosta o meni... ja svoje probleme uspjesno rjesavam Wink

trenutacno se radi na tome da se izborimo za cistocu u wcima, za papire i koseve, ide jako sporo, ali ipak se ponesto rezultata vidi (kosevi u zenskim wcima i slicno)....
nacelno postujem tete cistacice dok god one postuju mene, ali neovisno o tezini njihovog posla, nemaju se pravo niti s razlogom niti bez razloga izderavati na nas.... njihov posao je da ciste, ako im se ne svidja, nek traze drugi - ja im ne mogu nista drugo reci

nemam nista protiv da nekom tko napravi spacku prigovore u vidu normalnog komentara da bi to mogli i sami pocistit ili ubuduce pripazit i slicno, ali nemaju apsolutno nikakvog prava izderavanja na nas.....

i ovim putem apeliramo na kolege da se trude biti sto uredniji, jer je tako tetama lakse, a i nama je lakse traziti stvari koje nam olaksavaju zivot u zajdnici

trenutno se bavimo vracanjem kosheva... i apelom da se smisli bolji raspored praznjenja.... i jos ponesto da dovedemo tu cijelu situaciju sto vise u red...
ali, to je dugotrajan, i ocito mukotrpan proces..... iako mi nije sasvim jasno zasto Rolling Eyes

raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 23:32 uto, 25. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a da studenti provedu neku akciju i doniraju svaki po 5 kn pa da se kupi par novih koseva?
koliko dodje jedan tipican kos za smece?
a da studenti provedu neku akciju i doniraju svaki po 5 kn pa da se kupi par novih koseva?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 3:24 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="raspjevani_opat"]a da studenti provedu neku akciju i doniraju svaki po 5 kn pa da se kupi par novih koseva?
koliko dodje jedan tipican kos za smece?[/quote]

mislim da su Silvija i Steel zakljucili da fali svega nekoliko kosheva, ali je veci problem sto su oni koji postoje svi nekim cudom migrirali u jedan cosak :roll: pa ih treba, ko 'tice selice, protjerat da beze po cijelom faxu...

to je u fazi rjesavanja, vidjet cemo (I hope) uskoro i rezultate.....

inace, plasticni kosh vulgaris kosta cca 10 kn, zeljezni fancy za papir kosta 50, zeljezni obicni nemre kostati puno vise.....
raspjevani_opat (napisa):

mislim da su Silvija i Steel zakljucili da fali svega nekoliko kosheva, ali je veci problem sto su oni koji postoje svi nekim cudom migrirali u jedan cosak Rolling Eyes pa ih treba, ko 'tice selice, protjerat da beze po cijelom faxu...

to je u fazi rjesavanja, vidjet cemo (I hope) uskoro i rezultate.....

inace, plasticni kosh vulgaris kosta cca 10 kn, zeljezni fancy za papir kosta 50, zeljezni obicni nemre kostati puno vise.....

Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 15:19 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="raspjevani_opat"]a da studenti provedu neku akciju i doniraju svaki po 5 kn pa da se kupi par novih koseva?
[/quote]
good idea :victory:
ma da svatko da po kunu..i bilo bi mnogoooo mnogo koseva :lol:
raspjevani_opat (napisa):

good idea Pooobjeeedaaaa!!!
ma da svatko da po kunu..i bilo bi mnogoooo mnogo koseva Laughing

Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:58 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT: Vi mislite igrati kosarku na faxu? :rotfl3:

Ako sam dobro shvatio Odgovorne Predstavnike, nije problem u [b]broju[/b], nego u [b]razmjestaju[/b] i [b]intenzitetu praznjenja[/b] kanti za smece... :/ Grijesim li? :-k
Off-topic Vi mislite igrati kosarku na faxu? Rolling on the Floor, Laughing

Ako sam dobro shvatio Odgovorne Predstavnike, nije problem u broju, nego u razmjestaju i intenzitetu praznjenja kanti za smece... Ehm? Grijesim li? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 23:30 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kao i (skoro) uvijek, vsego, u pravu si :wink:

u svakom slucaju, danas sam skuzila neke divne ogromne crno-plave kosheve u wcu na 2. taku (iako se ne sjecam da smo ih za tamo trazili :-k) pa ce se valjda uskoro takvi divni i prekrasni divovi od kosheva naci i u ostalim wcima.... :pray:
kao i (skoro) uvijek, vsego, u pravu si Wink

u svakom slucaju, danas sam skuzila neke divne ogromne crno-plave kosheve u wcu na 2. taku (iako se ne sjecam da smo ih za tamo trazili Think) pa ce se valjda uskoro takvi divni i prekrasni divovi od kosheva naci i u ostalim wcima.... Pray

PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 21:26 čet, 27. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, danas su na faksu osvanule ogromne kante za smece( ima ih na svakome uglu ), pa sec valjda ljudi nece buniti... 8)
Evo, danas su na faksu osvanule ogromne kante za smece( ima ih na svakome uglu ), pa sec valjda ljudi nece buniti... Cool

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 22:18 čet, 27. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da i odmah je efikasno rijesen i problem odnosenja.. :)) veca kanta manje puta treba praznit.. :))
da i odmah je efikasno rijesen i problem odnosenja.. :)) veca kanta manje puta treba praznit.. :))

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum