Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 22:50 uto, 25. 10. 2005 Naslov: |
|
|
@Ignavia: MISLIM da mislis na tetu Gogu, i nisi jedina koja je rekla da je imala verbalnih konflikata s njom :-k
doduse i ona je meni rekla kako se studenti ponasaju pred njenim ocima, no to joj opet ne daje za pravo izderavanje na nas....
@krcko: tragicno je sto mislim da nije predaleko, vec pokazuje sliku na nasem faxu :roll:
[size=9]da se sve svodi na rekla-kazala i postove po Forumu, mozda bih i ja rekla da je otislo predaleko, ali kad i ja naletim na svakakav wc, a VIDIM tetu zaduzenu za taj wc na faxu kako besposleno sjedi na porti do kraja radnog vremena, ili kad se na MENE pocmu otresati da je besmisleno upisivanje demosa u profesora u biljeznicu zaduzivanja praktikuma - a to je odluka koju je prof. Manger nakon jednog incidenta donio - da se ponovno vodi kako spada - pa se ona meni ide povisenim glasom bunit da sta to ima smisla - ja ju poslah dekanu na prigovore.... ali trebalo je dobrih 5 minuta dok sam dobila potpis razduzenja dok je ona pokazivala tendenciju povisenja glasa :roll: (ok, ja sam povisila glas i zatrazila da se vec jednom potpise jer ja ne zelim biti kriva za kradju monitora i slicno, a ona nek se buni dekanu, tek onda je zavrsilo i dobila sam potpis.... necu o tome da ga je upisala u krivu rubriku :roll:)
no, dosta o meni... ja svoje probleme uspjesno rjesavam :wink:[/size]
trenutacno se radi na tome da se izborimo za cistocu u wcima, za papire i koseve, ide jako sporo, ali ipak se ponesto rezultata vidi (kosevi u zenskim wcima i slicno)....
nacelno postujem tete cistacice dok god one postuju mene, ali neovisno o tezini njihovog posla, nemaju se pravo niti s razlogom niti bez razloga izderavati na nas.... njihov posao je da ciste, ako im se ne svidja, nek traze drugi - ja im ne mogu nista drugo reci
nemam nista protiv da nekom tko napravi spacku prigovore u vidu normalnog komentara da bi to mogli i sami pocistit ili ubuduce pripazit i slicno, ali [b]nemaju apsolutno nikakvog prava izderavanja na nas[/b].....
i ovim putem apeliramo na kolege da se trude biti sto uredniji, jer je tako tetama lakse, a i nama je lakse traziti stvari koje nam olaksavaju zivot u zajdnici
trenutno se bavimo vracanjem kosheva... i apelom da se smisli bolji raspored praznjenja.... i jos ponesto da dovedemo tu cijelu situaciju sto vise u red...
ali, to je dugotrajan, i ocito mukotrpan proces..... iako mi nije sasvim jasno zasto :roll:
@Ignavia: MISLIM da mislis na tetu Gogu, i nisi jedina koja je rekla da je imala verbalnih konflikata s njom
doduse i ona je meni rekla kako se studenti ponasaju pred njenim ocima, no to joj opet ne daje za pravo izderavanje na nas....
@krcko: tragicno je sto mislim da nije predaleko, vec pokazuje sliku na nasem faxu
da se sve svodi na rekla-kazala i postove po Forumu, mozda bih i ja rekla da je otislo predaleko, ali kad i ja naletim na svakakav wc, a VIDIM tetu zaduzenu za taj wc na faxu kako besposleno sjedi na porti do kraja radnog vremena, ili kad se na MENE pocmu otresati da je besmisleno upisivanje demosa u profesora u biljeznicu zaduzivanja praktikuma - a to je odluka koju je prof. Manger nakon jednog incidenta donio - da se ponovno vodi kako spada - pa se ona meni ide povisenim glasom bunit da sta to ima smisla - ja ju poslah dekanu na prigovore.... ali trebalo je dobrih 5 minuta dok sam dobila potpis razduzenja dok je ona pokazivala tendenciju povisenja glasa (ok, ja sam povisila glas i zatrazila da se vec jednom potpise jer ja ne zelim biti kriva za kradju monitora i slicno, a ona nek se buni dekanu, tek onda je zavrsilo i dobila sam potpis.... necu o tome da ga je upisala u krivu rubriku )
no, dosta o meni... ja svoje probleme uspjesno rjesavam
trenutacno se radi na tome da se izborimo za cistocu u wcima, za papire i koseve, ide jako sporo, ali ipak se ponesto rezultata vidi (kosevi u zenskim wcima i slicno)....
nacelno postujem tete cistacice dok god one postuju mene, ali neovisno o tezini njihovog posla, nemaju se pravo niti s razlogom niti bez razloga izderavati na nas.... njihov posao je da ciste, ako im se ne svidja, nek traze drugi - ja im ne mogu nista drugo reci
nemam nista protiv da nekom tko napravi spacku prigovore u vidu normalnog komentara da bi to mogli i sami pocistit ili ubuduce pripazit i slicno, ali nemaju apsolutno nikakvog prava izderavanja na nas.....
i ovim putem apeliramo na kolege da se trude biti sto uredniji, jer je tako tetama lakse, a i nama je lakse traziti stvari koje nam olaksavaju zivot u zajdnici
trenutno se bavimo vracanjem kosheva... i apelom da se smisli bolji raspored praznjenja.... i jos ponesto da dovedemo tu cijelu situaciju sto vise u red...
ali, to je dugotrajan, i ocito mukotrpan proces..... iako mi nije sasvim jasno zasto
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
raspjevani_opat Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 3:24 sri, 26. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="raspjevani_opat"]a da studenti provedu neku akciju i doniraju svaki po 5 kn pa da se kupi par novih koseva?
koliko dodje jedan tipican kos za smece?[/quote]
mislim da su Silvija i Steel zakljucili da fali svega nekoliko kosheva, ali je veci problem sto su oni koji postoje svi nekim cudom migrirali u jedan cosak :roll: pa ih treba, ko 'tice selice, protjerat da beze po cijelom faxu...
to je u fazi rjesavanja, vidjet cemo (I hope) uskoro i rezultate.....
inace, plasticni kosh vulgaris kosta cca 10 kn, zeljezni fancy za papir kosta 50, zeljezni obicni nemre kostati puno vise.....
raspjevani_opat (napisa): | a da studenti provedu neku akciju i doniraju svaki po 5 kn pa da se kupi par novih koseva?
koliko dodje jedan tipican kos za smece? |
mislim da su Silvija i Steel zakljucili da fali svega nekoliko kosheva, ali je veci problem sto su oni koji postoje svi nekim cudom migrirali u jedan cosak pa ih treba, ko 'tice selice, protjerat da beze po cijelom faxu...
to je u fazi rjesavanja, vidjet cemo (I hope) uskoro i rezultate.....
inace, plasticni kosh vulgaris kosta cca 10 kn, zeljezni fancy za papir kosta 50, zeljezni obicni nemre kostati puno vise.....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|