Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Priopćenje Kriznog Stožera BIUS-a za pitanje ptičje gripe

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 2

PostPostano: 2:37 sub, 29. 10. 2005    Naslov: Priopćenje Kriznog Stožera BIUS-a za pitanje ptičje gripe Citirajte i odgovorite

Dana 24.10. 2005. u 19h sastao se Odjel za krizne situacije i sigurnost članova BIUS-a te donio slijedeći

PROGLAS

Obavještava se svekoliko članstvo da se u cilju sprječavanja širenja virusa ptičje gripe donose daljnje uredbe

1.Cijepljenje članova Upravnog i Nadzornog odbora te voditelja sekcija protiv svih poznatih bolesti ne bi li se u slučaju epidemije osigurao nesmetan rad Udruge. Za nepoznate bolesti će se dijeliti placebo.

2. Zabrana pristupa prostorijama BIUS-a osobama slijedećih prezimena: Ptica, Kos, Krilo, Cvrkut, Vrabac, Golub, Guska, Galeb, Labud, Let, Migracija, Vektor, Kljun, Zaraza, Leš, Smrt, Bolest, Epidemija, Grobar, Misa Zadušnica, Bolesničko Pomazanje, N5H1, itd… Isto vrijedi za sve osobe imenom Pero. Subjekti koji se ne budu pridržavali ove uredbe biti će ustrijeljeni na mjestu.

3. Strogo se zabranjuje svim članovima BIUS-a da idu kao guske u maglu.

4. Preventivno će se obaviti likvidacija članova ornitološke sekcije. Ista će biti obavljena brzo, humano i bezbolno, u skladu sa zakonom o uništavanju peradi, cervikalnom dislokacijom. Molimo članove navedene sekcije da se u roku od 24h jave u BIUS poradi provedbe istog.

5. Zabranjuje se pijenje krvi zaraženih pijetlova.

6. Zabranjuje se prisustvovanje baletnoj predstavi Labuđe jezero

7. Zabranjuje se paragliding, skakanje padobranom, bungee jumping, samoubojstvo skokom s nebodera i sve aktivnosti koje uključuju letenje zrakom pogotovo skokovi u vodu na tzv. Lastu.

8. Zabranjuje se iskazivanje nježnosti među ljubavnim parovima. Svi golupčići biti će ustrijeljeni.

9. Preporuča se suzdržavanje od pravljenja beba dok ne prođe ptičja gripa (da vam roda ne bude u komi))

Živjela panika i paranoja! Hvala na razumijevanju.

:rotfl2:
Dana 24.10. 2005. u 19h sastao se Odjel za krizne situacije i sigurnost članova BIUS-a te donio slijedeći

PROGLAS

Obavještava se svekoliko članstvo da se u cilju sprječavanja širenja virusa ptičje gripe donose daljnje uredbe

1.Cijepljenje članova Upravnog i Nadzornog odbora te voditelja sekcija protiv svih poznatih bolesti ne bi li se u slučaju epidemije osigurao nesmetan rad Udruge. Za nepoznate bolesti će se dijeliti placebo.

2. Zabrana pristupa prostorijama BIUS-a osobama slijedećih prezimena: Ptica, Kos, Krilo, Cvrkut, Vrabac, Golub, Guska, Galeb, Labud, Let, Migracija, Vektor, Kljun, Zaraza, Leš, Smrt, Bolest, Epidemija, Grobar, Misa Zadušnica, Bolesničko Pomazanje, N5H1, itd… Isto vrijedi za sve osobe imenom Pero. Subjekti koji se ne budu pridržavali ove uredbe biti će ustrijeljeni na mjestu.

3. Strogo se zabranjuje svim članovima BIUS-a da idu kao guske u maglu.

4. Preventivno će se obaviti likvidacija članova ornitološke sekcije. Ista će biti obavljena brzo, humano i bezbolno, u skladu sa zakonom o uništavanju peradi, cervikalnom dislokacijom. Molimo članove navedene sekcije da se u roku od 24h jave u BIUS poradi provedbe istog.

5. Zabranjuje se pijenje krvi zaraženih pijetlova.

6. Zabranjuje se prisustvovanje baletnoj predstavi Labuđe jezero

7. Zabranjuje se paragliding, skakanje padobranom, bungee jumping, samoubojstvo skokom s nebodera i sve aktivnosti koje uključuju letenje zrakom pogotovo skokovi u vodu na tzv. Lastu.

8. Zabranjuje se iskazivanje nježnosti među ljubavnim parovima. Svi golupčići biti će ustrijeljeni.

9. Preporuča se suzdržavanje od pravljenja beba dok ne prođe ptičja gripa (da vam roda ne bude u komi))

Živjela panika i paranoja! Hvala na razumijevanju.

Rolling on the floor laughing

Incognito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 11 - 1

PostPostano: 12:19 sub, 29. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam jednog Kosa, al nisam ga vidio već duže, pitam se zašto... :roll:
U srednjoj sam imao jednu gusku iz glazbenog, sad kužim zašto nas je tjerala na Labuđe jezero. :P
Kad smo već kod srednje, dobro si me sjetio, morat ću bacit svjedodžbe jer imam dosta labudova :rotfl3:
Znam jednog Kosa, al nisam ga vidio već duže, pitam se zašto... Rolling Eyes
U srednjoj sam imao jednu gusku iz glazbenog, sad kužim zašto nas je tjerala na Labuđe jezero. Razz
Kad smo već kod srednje, dobro si me sjetio, morat ću bacit svjedodžbe jer imam dosta labudova Rolling on the Floor, Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
140 = 152 - 12

PostPostano: 12:23 sub, 29. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:rrotfl:

:bird: :bird: :bird:
Real ROTFL

Pa, ptica... Zar nije ocito? Pa, ptica... Zar nije ocito? Pa, ptica... Zar nije ocito?

SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 13:55 sub, 29. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:klapklap: :rotfl2: :rotfl3: :rrotfl:

Ne znam sta drugo reci.
Toooooo, majstoreeeee! Rolling on the floor laughing Rolling on the Floor, Laughing Real ROTFL

Ne znam sta drugo reci.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 0:19 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mada je ovaj post vise otvoren u smislu ajmo se nasalit i nasmijat na racun pticje gripe...
zasto niko ne iznese svoje pravo misljenje o tome svemu....

ja mislim da sada koliko pratim ove vijesti da nije nimalo bilo u redu ubijat domacu perad koja nije dosada bila pregledana...

eto toliko zasada.... :roll:
mada je ovaj post vise otvoren u smislu ajmo se nasalit i nasmijat na racun pticje gripe...
zasto niko ne iznese svoje pravo misljenje o tome svemu....

ja mislim da sada koliko pratim ove vijesti da nije nimalo bilo u redu ubijat domacu perad koja nije dosada bila pregledana...

eto toliko zasada.... Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 1:05 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

po mom mišljenju je sve to malo previše napuhano... al u neku ruku bolje tako nego da se niš ne priča a ljudi i životinje umiru (mada su ipak mogli bar malo ublažit to ubijanje, ljudi od tog žive)

piceki se na placu prodaju već za 5 kn i kolko sam ćula i nije neka navala, mada ne kužim ćemu tolka panika kad su rekli da ako se skuha/speće na više od 70stupnjeva nema straha od zaraze
po mom mišljenju je sve to malo previše napuhano... al u neku ruku bolje tako nego da se niš ne priča a ljudi i životinje umiru (mada su ipak mogli bar malo ublažit to ubijanje, ljudi od tog žive)

piceki se na placu prodaju već za 5 kn i kolko sam ćula i nije neka navala, mada ne kužim ćemu tolka panika kad su rekli da ako se skuha/speće na više od 70stupnjeva nema straha od zaraze

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 8:44 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako se meso obradi termicki (znaci, najnormalnije kuhanje i pecenje), nema niakkvih opasnosti. Neko vrijeme izbjegavajte jaje na oko i meko kuhana jaja, za svaki slucaj. Poznati slucajevi zaraze ljudi (u Aziji) su tamo gdje je higijena uzasno losa i gdje se uzgajaju na tisuce peradi u jako losim uvjetima... Kod nas je ipak malo drugacije...

BTW, dobih poruku:
Uprava HNL vas obavijestava da su do daljnjega sve predstave Labudjeg jezera otkazane zbog pticje gripe! :lol:
Ako se meso obradi termicki (znaci, najnormalnije kuhanje i pecenje), nema niakkvih opasnosti. Neko vrijeme izbjegavajte jaje na oko i meko kuhana jaja, za svaki slucaj. Poznati slucajevi zaraze ljudi (u Aziji) su tamo gdje je higijena uzasno losa i gdje se uzgajaju na tisuce peradi u jako losim uvjetima... Kod nas je ipak malo drugacije...

BTW, dobih poruku:
Uprava HNL vas obavijestava da su do daljnjega sve predstave Labudjeg jezera otkazane zbog pticje gripe! Laughing

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 12:03 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni je sumnjivo to cjepivo i nikad mi nije bilo jasno zasto svi kad nesto otkriju za dobrobit ljudi to i ne iznesu cijelom svijetu nego to cijepivo mogu dobit samo neki na visim polozajima i to samo neke drzave...Ja se pitam po cemu su ti ljudi vrijedniji od nekoga ko kopa po polju svaki dan ...

Uvijek sam se pitala dal su protiv AIDS-a izumili protuotrov i vjerujem da jesu ali opet iz nekog razloga to nije iznjeto u javnost...

Meni je pitanje to malo jako cudno zasto svi traze lijek samo za ljude kako da se oni izlijece od pticje gripe, zasto niko nema ideju da se cijepivo stvori za same ptice...
Nego pazite najbolje je sve poubijat pa smo tako mirniji....
Mislim nesto ful nevjerojatno .... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

znaci ako dode neka gripa na konje i njih ce svi poubijat a jos su postali rijetka vrsta...

kako smo krasna jedna vrsta, jednostavno nemam bas pretjerano rijeci na ovo sve.... :roll:
meni je sumnjivo to cjepivo i nikad mi nije bilo jasno zasto svi kad nesto otkriju za dobrobit ljudi to i ne iznesu cijelom svijetu nego to cijepivo mogu dobit samo neki na visim polozajima i to samo neke drzave...Ja se pitam po cemu su ti ljudi vrijedniji od nekoga ko kopa po polju svaki dan ...

Uvijek sam se pitala dal su protiv AIDS-a izumili protuotrov i vjerujem da jesu ali opet iz nekog razloga to nije iznjeto u javnost...

Meni je pitanje to malo jako cudno zasto svi traze lijek samo za ljude kako da se oni izlijece od pticje gripe, zasto niko nema ideju da se cijepivo stvori za same ptice...
Nego pazite najbolje je sve poubijat pa smo tako mirniji....
Mislim nesto ful nevjerojatno .... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

znaci ako dode neka gripa na konje i njih ce svi poubijat a jos su postali rijetka vrsta...

kako smo krasna jedna vrsta, jednostavno nemam bas pretjerano rijeci na ovo sve.... Rolling Eyes

Albert Einstein

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 12:16 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cjepivo za ptice of kors postoji. Cjepiva uglavnom funkcioniraju po principu da se u organizam unese određena količina umrtvljenih čestica bolesti pa imunološki sustav bez prijetnje po zdravlje razvije antitijela, tako da kad bolest stvarno dođe do čovjeka, može jednostavno potamanit on nju, a ne obrnuto. Naravno, nikad ne potamani virus u potpunosti, nego u količinama koje su dosta da infekcija ne eskalira.

Kad cijepe ptice, one se ne razbolijevaju, al još postoji opasnost od zaraze drugih u okolici, poglavito ljudi, a usto je nemoguće odrediti koja ptica nosi virus, jer nijedna ne pokazuje simptome.

Kaj nisi gledala "La Vie" :D ?
Cjepivo za ptice of kors postoji. Cjepiva uglavnom funkcioniraju po principu da se u organizam unese određena količina umrtvljenih čestica bolesti pa imunološki sustav bez prijetnje po zdravlje razvije antitijela, tako da kad bolest stvarno dođe do čovjeka, može jednostavno potamanit on nju, a ne obrnuto. Naravno, nikad ne potamani virus u potpunosti, nego u količinama koje su dosta da infekcija ne eskalira.

Kad cijepe ptice, one se ne razbolijevaju, al još postoji opasnost od zaraze drugih u okolici, poglavito ljudi, a usto je nemoguće odrediti koja ptica nosi virus, jer nijedna ne pokazuje simptome.

Kaj nisi gledala "La Vie" Very Happy ?

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:23 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]meni je sumnjivo to cjepivo[/quote]

Nema cjepiva protiv pticje gripe za ljude. :roll: Nece ga i ne moze biti dok stvarno ne prijedje na ljude (<150 zarazenih u [b]ŠEST godina[/b] nije nesto ozbiljno). :roll: Da bi se napravilo cjepivo, treba imati virus protiv kojeg se radi; dok on ne mutira da moze prijeci na covjeka, mi ne znamo kakav ce biti, ergo ne mozemo napraviti cjepivo. :|

Bez brige, kad prijedje na nas, vlast ce i nas "humano eutanazirati". :? Ipak je jedan metak [b]jeftiniji[/b] od injekcije... :bigcry: :P

[quote="bily"]nikad mi nije bilo jasno zasto svi kad nesto otkriju za dobrobit ljudi to i ne iznesu cijelom svijetu nego to cijepivo mogu dobit samo neki na visim polozajima i to samo neke drzave...Ja se pitam po cemu su ti ljudi vrijedniji od nekoga ko kopa po polju svaki dan ...[/quote]

Imaju moc i pare (koje im svojim glasom daje bas taj koji kopa zemlju :roll:), pa mogu odluciti kome ce se pomoci i to tako da njima bude [b]sto jeftinije[/b]. :-s Ergo, pomognu samo "izabranima", tj. sebi. 8)

[quote="bily"]Uvijek sam se pitala dal su protiv AIDS-a izumili protuotrov i vjerujem da jesu ali opet iz nekog razloga to nije iznjeto u javnost...[/quote]

Otkriveno. Preuzela americka vojska. Od tada se o tome nista ne zna. :?

[quote="bily"]Meni je pitanje to malo jako cudno zasto svi traze lijek samo za ljude kako da se oni izlijece od pticje gripe, zasto niko nema ideju da se cijepivo stvori za same ptice...[/quote]

Malo ih je teze pohvatati i cijepiti. :( Lakse ih je pobiti, a i takav postupak je blizi ljudskoj prirodi. :(

[quote="bily"]znaci ako dode neka gripa na konje i njih ce svi poubijat a jos su postali rijetka vrsta...[/quote]

:klopa: :twisted:

[quote="bily"]kako smo krasna jedna vrsta,...[/quote]

Kako su se stanovnici New Orleansa nosili s posljedicama [b]uragana[/b]? :-k Masovnom pljackom ducana, i to ne hranom, nego [b]oruzjem[/b], nakitom, tehnikom,... :shock: Sto ce im puske protiv uragana?! :wall:

Eto, [b]takva[/b] smo vrsta. :evil: Ili, preciznije, civilizacija; nije cijelo covjecanstvo takvo. :-s Pogledaj, na primjer, Tibetance, africka plemena i sl. "primitivne" civilizacije koje zive u skladu s Prirodom... :bow:
bily (napisa):
meni je sumnjivo to cjepivo

Nema cjepiva protiv pticje gripe za ljude. Rolling Eyes Nece ga i ne moze biti dok stvarno ne prijedje na ljude (<150 zarazenih u ŠEST godina nije nesto ozbiljno). Rolling Eyes Da bi se napravilo cjepivo, treba imati virus protiv kojeg se radi; dok on ne mutira da moze prijeci na covjeka, mi ne znamo kakav ce biti, ergo ne mozemo napraviti cjepivo. Neutral

Bez brige, kad prijedje na nas, vlast ce i nas "humano eutanazirati". Confused Ipak je jedan metak jeftiniji od injekcije... Very sad Razz

bily (napisa):
nikad mi nije bilo jasno zasto svi kad nesto otkriju za dobrobit ljudi to i ne iznesu cijelom svijetu nego to cijepivo mogu dobit samo neki na visim polozajima i to samo neke drzave...Ja se pitam po cemu su ti ljudi vrijedniji od nekoga ko kopa po polju svaki dan ...

Imaju moc i pare (koje im svojim glasom daje bas taj koji kopa zemlju Rolling Eyes), pa mogu odluciti kome ce se pomoci i to tako da njima bude sto jeftinije. Eh? Ergo, pomognu samo "izabranima", tj. sebi. Cool

bily (napisa):

Otkriveno. Preuzela americka vojska. Od tada se o tome nista ne zna. Confused

bily (napisa):

Malo ih je teze pohvatati i cijepiti. Sad Lakse ih je pobiti, a i takav postupak je blizi ljudskoj prirodi. Sad

bily (napisa):

Dosli cevapi!!!! Twisted Evil

bily (napisa):
kako smo krasna jedna vrsta,...

Kako su se stanovnici New Orleansa nosili s posljedicama uragana? Think Masovnom pljackom ducana, i to ne hranom, nego oruzjem, nakitom, tehnikom,... Shocked Sto ce im puske protiv uragana?! Brick wall

Eto, takva smo vrsta. Evil or Very Mad Ili, preciznije, civilizacija; nije cijelo covjecanstvo takvo. Eh? Pogledaj, na primjer, Tibetance, africka plemena i sl. "primitivne" civilizacije koje zive u skladu s Prirodom... I bow before you

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 14:22 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad smo kod katarine i nas kao "vrste". za katarinu se znalo bar 2 tjedna unaprijed. ne nastaje uragan takve jačine u 5 min jednog lijepog posljepodneva. žele biti svjetski zaštitnici a nisu mogli svoje ljude zaštititi. ali svi smo mi takvi... isto tako i s ptičjom gripom, veća je vijest da nas je eu pohvalila zbog reakcijen nego da ljudi u tim selima više nemaju sredstava za život (a neće imati kolko sam shvatila do početka 2006 dokle se očekuje prolazak opasnosti) :!:
kad smo kod katarine i nas kao "vrste". za katarinu se znalo bar 2 tjedna unaprijed. ne nastaje uragan takve jačine u 5 min jednog lijepog posljepodneva. žele biti svjetski zaštitnici a nisu mogli svoje ljude zaštititi. ali svi smo mi takvi... isto tako i s ptičjom gripom, veća je vijest da nas je eu pohvalila zbog reakcijen nego da ljudi u tim selima više nemaju sredstava za život (a neće imati kolko sam shvatila do početka 2006 dokle se očekuje prolazak opasnosti) Exclamation

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:47 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]žele biti svjetski zaštitnici a nisu mogli svoje ljude zaštititi.[/quote]

Mogli su, naravno. 8) New Orleans ima visegodisnji plan obrane od poplava koji je ove godine trebalo dovrsiti, ali je Drzava preusmjerila pare u okupaciju Iraka. :evil:

A to da zele biti svjetski [b]zastitnici[/b]... :shock: NHF, ali... :rrotfl:

[quote="mladac"]ali svi smo mi takvi...[/quote]

Nismo. :ccc:

[quote="mladac"]isto tako i s ptičjom gripom, veća je vijest da nas je eu pohvalila zbog reakcijen nego da ljudi u tim selima više nemaju sredstava za život (a neće imati kolko sam shvatila do početka 2006 dokle se očekuje prolazak opasnosti) :!:[/quote]

Puno srodnije pticjoj gripi: na dan kad je kod nas potvrdjena pticja gripa, jedna Mostarka je u zagrebackom Rebru umrla od predzadnjeg takvog bauka - kravljeg ludila ([url=http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=33350]clicky[/url]). :shock: Ta vijest, naravno, nije interesantna, jer kravlje ludilo vise nije u modi... :evil:

[i]If you die when there's no one watching
and your ratings drop and you're forgotten
if they kill you on their TV
you're a martyr and a lamb of god
nothing's going to change
nothing's going to change the world[/i]

(Izdeprimirali smo topic totalno; a bas je bio zabavan... :()
mladac (napisa):
žele biti svjetski zaštitnici a nisu mogli svoje ljude zaštititi.

Mogli su, naravno. Cool New Orleans ima visegodisnji plan obrane od poplava koji je ove godine trebalo dovrsiti, ali je Drzava preusmjerila pare u okupaciju Iraka. Evil or Very Mad

A to da zele biti svjetski zastitnici... Shocked NHF, ali... Real ROTFL

mladac (napisa):
ali svi smo mi takvi...

Nismo. Ccc.... Sram te bilo...

mladac (napisa):
isto tako i s ptičjom gripom, veća je vijest da nas je eu pohvalila zbog reakcijen nego da ljudi u tim selima više nemaju sredstava za život (a neće imati kolko sam shvatila do početka 2006 dokle se očekuje prolazak opasnosti) Exclamation

Puno srodnije pticjoj gripi: na dan kad je kod nas potvrdjena pticja gripa, jedna Mostarka je u zagrebackom Rebru umrla od predzadnjeg takvog bauka - kravljeg ludila (clicky). Shocked Ta vijest, naravno, nije interesantna, jer kravlje ludilo vise nije u modi... Evil or Very Mad

If you die when there's no one watching
and your ratings drop and you're forgotten
if they kill you on their TV
you're a martyr and a lamb of god
nothing's going to change
nothing's going to change the world

(Izdeprimirali smo topic totalno; a bas je bio zabavan... Sad)

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 23:13 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
jedna Mostarka je u zagrebackom Rebru umrla od predzadnjeg takvog bauka - kravljeg ludila ([url=http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=33350]clicky[/url]). :shock: Ta vijest, naravno, nije interesantna, jer kravlje ludilo vise nije u modi... :evil:

[/quote]

iskreno nije da kravlje ludilo vise nije u modi nego je stvar vise u tome da je premalo ljudi umrlo pa im se nista nije previse dalo poduzimat
a ujedno kad smo kod kravljeg ludila ja se sjecam kad smo bili na praksi u srednjoj skoli u krizevcima onda nam je veterinar reko da i ako te krava ugrize (jer se navodno kravlje ludilo prenosi slinom na covijeka najvise...) da ipak mozes zivit s tim iako jos uvijek neznam sto je mislio pod time....
a virus kravljeg ludila se prenosi sa krave na kravu tj sa goveda na govedo zrakom....

a sto se tice pticje gripe tu se ne mogu bas slozit da je sve u novcima iako je ali mislim da bi trebalo tom vec jednom stat na kraj jer sto da tezimo svi nekom uspijehu tipa postanimo svi politicari na visokom polozaju punih depova da bi imali posebne povlastice

nikad mi nece biti jasno zasto se sve bas mora vrtit oko novca pa i sam zivot pojedinog covijeka.... :wink:

sad gledam link http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2344368&idnews=11226688 kako su poceli pregledavat labudove na jarunu i kako bi rezultati pretraga trebali biti za tjedan dana gotovi ..i ajmo stavit sada u poziciju da te ptice imaju taj virus sta ce se i njih sve poubijat ili ce biti sto na kraju? :roll:

bas sam skroz razocarana s tim sto ljudi cine.....
osobno smatram da treba nac nacin da se tim zivotinjama pomogne na drugaciji nacin....
:wink:
vsego (napisa):

jedna Mostarka je u zagrebackom Rebru umrla od predzadnjeg takvog bauka - kravljeg ludila (clicky). Shocked Ta vijest, naravno, nije interesantna, jer kravlje ludilo vise nije u modi... Evil or Very Mad

iskreno nije da kravlje ludilo vise nije u modi nego je stvar vise u tome da je premalo ljudi umrlo pa im se nista nije previse dalo poduzimat
a ujedno kad smo kod kravljeg ludila ja se sjecam kad smo bili na praksi u srednjoj skoli u krizevcima onda nam je veterinar reko da i ako te krava ugrize (jer se navodno kravlje ludilo prenosi slinom na covijeka najvise...) da ipak mozes zivit s tim iako jos uvijek neznam sto je mislio pod time....
a virus kravljeg ludila se prenosi sa krave na kravu tj sa goveda na govedo zrakom....

a sto se tice pticje gripe tu se ne mogu bas slozit da je sve u novcima iako je ali mislim da bi trebalo tom vec jednom stat na kraj jer sto da tezimo svi nekom uspijehu tipa postanimo svi politicari na visokom polozaju punih depova da bi imali posebne povlastice

nikad mi nece biti jasno zasto se sve bas mora vrtit oko novca pa i sam zivot pojedinog covijeka.... Wink

sad gledam link http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2344368&idnews=11226688 kako su poceli pregledavat labudove na jarunu i kako bi rezultati pretraga trebali biti za tjedan dana gotovi ..i ajmo stavit sada u poziciju da te ptice imaju taj virus sta ce se i njih sve poubijat ili ce biti sto na kraju? Rolling Eyes

bas sam skroz razocarana s tim sto ljudi cine.....
osobno smatram da treba nac nacin da se tim zivotinjama pomogne na drugaciji nacin....
Wink

Albert Einstein

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:18 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Re: Priopćenje Kriznog Stožera BIUS-a za pitanje ptičje g Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]4. Preventivno će se obaviti likvidacija članova ornitološke sekcije. Ista će biti obavljena brzo, humano i bezbolno, u skladu sa zakonom o uništavanju peradi, cervikalnom dislokacijom. Molimo članove navedene sekcije da se u roku od 24h jave u BIUS poradi provedbe istog. [/quote]

Bas da vas vidim kak cete to uspijet Luku :misici: savladat. :PPPP

---

Sirijus:

Ma to je sve galama da se splasi europljane od kineske robe. Da si spasimo gospodarstvo.

Isto kak se americane plasi tajfunima, da im se makne pozornost sa okupiranog Iraka. A naftica tece..
Blockflöte (napisa):

Bas da vas vidim kak cete to uspijet Luku Kako sam snazan! savladat. Blaeh!

Sirijus:

Ma to je sve galama da se splasi europljane od kineske robe. Da si spasimo gospodarstvo.

Isto kak se americane plasi tajfunima, da im se makne pozornost sa okupiranog Iraka. A naftica tece..

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum