Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

blitz testić
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
35 = 192 - 157

PostPostano: 14:27 čet, 3. 11. 2005    Naslov: blitz testić Citirajte i odgovorite

čula sam da je jedna grupa bila koma, ali ova druga super lagana i da većina nije znala kako 3. zadatak riješiti. Svaka čast asistentima i profesoru (ak je i on pomogao u odabiru zadataka). Treći zadatak nije mogao biti jednostavniji nego što je. Baš kak je asist. Lazar rekao : "Ma to riješite u minuti!" Odličan blic test. Mada sam očekivala barem 5 zadatka, ali i ovako je ispalo ok. :wink:
čula sam da je jedna grupa bila koma, ali ova druga super lagana i da većina nije znala kako 3. zadatak riješiti. Svaka čast asistentima i profesoru (ak je i on pomogao u odabiru zadataka). Treći zadatak nije mogao biti jednostavniji nego što je. Baš kak je asist. Lazar rekao : "Ma to riješite u minuti!" Odličan blic test. Mada sam očekivala barem 5 zadatka, ali i ovako je ispalo ok. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 20:07 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li je prisutnost na [b]SVIM[/b] blitz testovima obavezna ili se može izostati barem s jednog? :-k
Da li je prisutnost na SVIM blitz testovima obavezna ili se može izostati barem s jednog? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 20:24 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zanima me da li će svaki od 4 testa nositi po 25 bodova?
zanima me jer bi onda unaprijed znali kad smo ostvarili 30% ili će to ovisiti o težini pojedinog djela gradiva?
zanima me da li će svaki od 4 testa nositi po 25 bodova?
zanima me jer bi onda unaprijed znali kad smo ostvarili 30% ili će to ovisiti o težini pojedinog djela gradiva?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 21:06 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za prolaz je dovoljno skupiti 30% od 100 bodova (planiramo po 25 bodova svaki put :)

Dovoljno je dva puta izaći na taj testić, ako se skupi ukupno 30 bodova.
Naravno, to znači da se u tom segmentu ima samo prolaz, i može (malo) utjecati na ukupnu ocjenu (10%).
Ako se NE SKUPI 30 bodova, onda se NE DOBIVA potpis, i NE MOŽE se pristupiti završnom ispitu, nego se predmet dogodine ponovno upisuje :(

Naravno, 30 bodova od 100 nije mišljeno tako da mnogi to ne ostvare, nego samo oni koji zaista ne prate gradivo.

Točna pravila su zapisana na papiru koji su svi studenti dobili na predavanju, a mogu se naći i na web stranici za LA (turnus L-Ž) [url]http://simbol.math.hr/LA[/url]

Pravila za kolokvije i završni ispit su ista za čitav predmet (pa i neke druge predmete :D

- Nenad Antonić
Za prolaz je dovoljno skupiti 30% od 100 bodova (planiramo po 25 bodova svaki put Smile

Dovoljno je dva puta izaći na taj testić, ako se skupi ukupno 30 bodova.
Naravno, to znači da se u tom segmentu ima samo prolaz, i može (malo) utjecati na ukupnu ocjenu (10%).
Ako se NE SKUPI 30 bodova, onda se NE DOBIVA potpis, i NE MOŽE se pristupiti završnom ispitu, nego se predmet dogodine ponovno upisuje Sad

Naravno, 30 bodova od 100 nije mišljeno tako da mnogi to ne ostvare, nego samo oni koji zaista ne prate gradivo.

Točna pravila su zapisana na papiru koji su svi studenti dobili na predavanju, a mogu se naći i na web stranici za LA (turnus L-Ž) http://simbol.math.hr/LA

Pravila za kolokvije i završni ispit su ista za čitav predmet (pa i neke druge predmete Very Happy

- Nenad Antonić

[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 23:25 čet, 3. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad su rezultati, ili nek netko javi kad budu ako nije problem. pa da mozemo vidjeti.. :))
kad su rezultati, ili nek netko javi kad budu ako nije problem. pa da mozemo vidjeti.. :))

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:00 uto, 8. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesor kaže da su ispravljeni testići i da samo treba asistent Praljak to napisat i stavit na net.
Profesor kaže da su ispravljeni testići i da samo treba asistent Praljak to napisat i stavit na net.

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:29 uto, 22. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Drugi blic je fantastičan,mada se trebalo malo sjetiti definicije sa predavanja za treći zadatak.Pretpostavljala sam da će biti takvi zadaci.

:hopacupa: :cg:
Drugi blic je fantastičan,mada se trebalo malo sjetiti definicije sa predavanja za treći zadatak.Pretpostavljala sam da će biti takvi zadaci.

Ovo se moglo zvati i 'weee 2' Clapping Mr.Green

[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 15:34 uto, 22. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

vidis ja nisam, ja sam si nekako brijao to sve ponovit do cetvrtka... :))) tako da slabi ce biti bodovi.. :)) mislim bit ce ih ali.... joj... :)) moglo je i sve bit.. :)) steta, eto toliko.. :))
vidis ja nisam, ja sam si nekako brijao to sve ponovit do cetvrtka... :))) tako da slabi ce biti bodovi.. :)) mislim bit ce ih ali.... joj... :)) moglo je i sve bit.. :)) steta, eto toliko.. :))

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:50 uto, 22. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jučer kad je profesor na predavanju [b]ponovio[/b] da se blic test može pisati i na predavanju, nekako mi je ta izjava bila sumnjiva, pa sam prionula poslu. Tak da sam ga donekle i očekivala da će danas biti. Znam da mi je barem 3/4 točno jer nisam sigurna za treći zadatak.
I da nezaboravim.Znam da profesori neotkrivaju kada je blic test, ali kada nam je rekao da je idući sat, stvarno sam bila ugodno iznenađena. :miniklap:
Jučer kad je profesor na predavanju ponovio da se blic test može pisati i na predavanju, nekako mi je ta izjava bila sumnjiva, pa sam prionula poslu. Tak da sam ga donekle i očekivala da će danas biti. Znam da mi je barem 3/4 točno jer nisam sigurna za treći zadatak.
I da nezaboravim.Znam da profesori neotkrivaju kada je blic test, ali kada nam je rekao da je idući sat, stvarno sam bila ugodno iznenađena. Applause

[Vrh]
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 18:50 sri, 23. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Rezultati drugog testa za grupu L-Ž su na web stranici.
Isto tako i raspored po predavaonicama za sam kolokvij.

- Nenad Antonić
Rezultati drugog testa za grupu L-Ž su na web stranici.
Isto tako i raspored po predavaonicama za sam kolokvij.

- Nenad Antonić

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum