Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Saf Forumski umjetnik
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 16:23 sub, 5. 11. 2005 Naslov: |
|
|
ok, dakle, smislis neki username, koji ce ti ujedno biti email.... do 8 slova duljine... ako me sjecanje dobro sluzi
npr mikimaus
pa ce ti username biti mikimaus, a e-mail mikimaus@student.math.hr
onda odes utorkom i cetvrtkom u podrum, u RC (racunski centar), u terminu kako pise na vratima, mislim 11-13 ili tako nesto (provjeri jos i za uto i cet, ali mislim da se to nije mijenjalo)
i kazes da bi ti otvorio account
ako te pita zasto, kazes zbog cega (pretpostavljam zbog kolegija rp1 za prof)
i to je to...
obavezno se drzati termina za otvaranje accounta...
a ako zelis i CMU, onda se to odmah sjeti i reci da bi i to, da ne moras dva put dolazit :wink:
eto, ovo je valjda korisnije :wink:
ok, dakle, smislis neki username, koji ce ti ujedno biti email.... do 8 slova duljine... ako me sjecanje dobro sluzi
npr mikimaus
pa ce ti username biti mikimaus, a e-mail mikimaus@student.math.hr
onda odes utorkom i cetvrtkom u podrum, u RC (racunski centar), u terminu kako pise na vratima, mislim 11-13 ili tako nesto (provjeri jos i za uto i cet, ali mislim da se to nije mijenjalo)
i kazes da bi ti otvorio account
ako te pita zasto, kazes zbog cega (pretpostavljam zbog kolegija rp1 za prof)
i to je to...
obavezno se drzati termina za otvaranje accounta...
a ako zelis i CMU, onda se to odmah sjeti i reci da bi i to, da ne moras dva put dolazit
eto, ovo je valjda korisnije
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Saf Forumski umjetnik
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
dragon-fly Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:32 sri, 4. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="dragon-fly"]a zna neko meni objasnit kako se minja password? ja trazila kad sam otvorila account, al nisan nasla. fala unaprid onome ko mi zna pomoc[/quote]
Nema "lijepog" sucelja. :( Pokrenes PuTTY (u praktikumima je instaliran; za doma, imas link na naslovnici DeGiorgija), spojis se na studenta, pokrenes [tt]passwd[/tt] i slijedis upute. 8) Odlogiras se sa [tt]exit[/tt] ili - lakse - [tt]Ctrl+D[/tt]. 8)
dragon-fly (napisa): | a zna neko meni objasnit kako se minja password? ja trazila kad sam otvorila account, al nisan nasla. fala unaprid onome ko mi zna pomoc |
Nema "lijepog" sucelja. Pokrenes PuTTY (u praktikumima je instaliran; za doma, imas link na naslovnici DeGiorgija), spojis se na studenta, pokrenes passwd i slijedis upute. Odlogiras se sa exit ili - lakse - Ctrl+D.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
dragon-fly Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|