Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Maroje Forumaš(ica)

|
Postano: 10:57 pet, 4. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Incognito"]Ali ja ipak mislim da bi jedan ozbiljan faks morao imati propisanu literaturu, a ne, odi na predavanja, kopiraj od drugih, rjesavaj zadatke s interneta (koji nemaju rješenja) itd. :evil: Još tamo 1700 i neke kad je osnovana nekakva viša škola u Zagrebu (tipa tečaj) bila je točno propisana literatura! Prije 250 godina! Mislim, stvarno... :roll:[/quote]
Na http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/sadrzaj_kolegija.html možeš naći sadržaj kolegija i popis literature .
:bily: knjižnica.
Incognito (napisa): | Ali ja ipak mislim da bi jedan ozbiljan faks morao imati propisanu literaturu, a ne, odi na predavanja, kopiraj od drugih, rjesavaj zadatke s interneta (koji nemaju rješenja) itd. Još tamo 1700 i neke kad je osnovana nekakva viša škola u Zagrebu (tipa tečaj) bila je točno propisana literatura! Prije 250 godina! Mislim, stvarno...  |
Na http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/sadrzaj_kolegija.html možeš naći sadržaj kolegija i popis literature .
knjižnica.
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
Postano: 15:47 sub, 5. 11. 2005 Naslov: |
|
|
Da, to bi bilo super da to valja, ali, prvo, mi ne radimo po niti jednoj od tih knjiga, drugo, pola predmeta nema zbirke, pa nemaš od kud vježbat.
E, al ova literatura na ruskom mi je zakon :rotfl:
Da, to bi bilo super da to valja, ali, prvo, mi ne radimo po niti jednoj od tih knjiga, drugo, pola predmeta nema zbirke, pa nemaš od kud vježbat.
E, al ova literatura na ruskom mi je zakon
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 16:41 sub, 5. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="goc9999"]zanimljivo, kad sam ja ovako nesto nedavno postao nesi mi je izbrisala post i spotala me prek PM-a!!!![/quote]
[color=darkred]Krcko je zaposlenik Fakulteta, pa moze odgovarati za svoje napise, ako netko od nadleznih misli da treba. :-s Ergo, nema potrebe da ga cenzuriramo.[/color] 8)[/quote]
:OT:
Ne kuzim ovu argumentaciju. Ako nesto krsi pravila foruma treba biti cenzurirano bez obzira na to tko je napisao. Nisam bas siguran zasto bi trebalo micati neuspjelu salu o analogiji s FER-om, no ako posoji razlog onda zelim da me se cenzurira. I zelim da me Nesi spota preko PM-a (nije vec dugo :) ).
vsego (napisa): | goc9999 (napisa): | zanimljivo, kad sam ja ovako nesto nedavno postao nesi mi je izbrisala post i spotala me prek PM-a!!!! |
Krcko je zaposlenik Fakulteta, pa moze odgovarati za svoje napise, ako netko od nadleznih misli da treba. Ergo, nema potrebe da ga cenzuriramo.  |
Ne kuzim ovu argumentaciju. Ako nesto krsi pravila foruma treba biti cenzurirano bez obzira na to tko je napisao. Nisam bas siguran zasto bi trebalo micati neuspjelu salu o analogiji s FER-om, no ako posoji razlog onda zelim da me se cenzurira. I zelim da me Nesi spota preko PM-a (nije vec dugo ).
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
raspjevani_opat Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:35 sub, 5. 11. 2005 Naslov: |
|
|
@goc:
1. Studentski predstavnici, efektivno, postoje tek pola godine. :? Znam da ce se sada Anamari naci uvrijedjena, ali ja kao clan FVa (Fakultetskog vijeca) prije sadasnje garniture predstavnika nisam uopce "osjetio" da tu postoje [b]ikakvi[/b] predstavnici. :|
2. Mozda da napises sto to konkretno predbacujes svojim predstavnicima. :| To je puno zdravije od opcenitih prigovora kako su "mlaki", "ne prkose" ili stajaznam sto. :?
3. Predstavnici imaju, naravno, [b]ogranicen[/b] utjecaj. :) Stvari se polako mijenjaju; donedavno nisu sudjelovali u kreiranju nastave, a sada (efektivno, s pocetkom ove ak. godine) vasi predstavnici sjede i u VVSu (Vijecu voditelja studija), prema statutu donesenom neposredno prije ljeta. 8) Vecina vazih odluka za ovu ak. godinu je donesena prije, pa se to jos ne osjeti toliko, no utjecaj vasih predstavnika ce se - IMO - osjetiti sve vise i vise. :)
Za usporedbu, asistenti nemaju ni jednog predstavnika u VVSu (osim satnicara koji je tamo kao satnicar). :-s U srijedu biramo dva predstavnika: jednog za asistente i jednog za vise asistente. :) Vi imate duplo vise: cetiri predstavnika! :o
Stvarni utjecaj vasih predstavnika, na kraju, ovisi o vecini u FVu gdje ih, naravno, mozemo grubo preglasati. :? Pitanje je samo kakvog to smisla ima ako kazu nesto razumno... :-k
@sponzori:
Sto znaci "zasto nema [b]vise[/b] sponzora"? :-s Zar mi uopce imamo [b]ikakve[/b] sponzore?! :shock:
@krcko:
Meni se ne cini ok na taj nacin izdvajati jedan smjer kao "manje vrijedan" i cini mi se uvredljivo za one koji na tom smjeru rade i za one koji su ga upisali. :? No, ti si moderator [b]*i*[/b] zaposlenik Fakulteta i to poprilicno iznad mene (za koji tjedan/mjesec docent), pa je logicno da tu procjenu prepustam tebi. 8) Da je bas nesto opako, jasno da bih uletio. O:)
@opat:
Predlozi lokacije za oglasne ploce. :D Ja stvarno ne vidim gdje ih se jos moze poslagati. :(
A marketing uopce nemamo, jednostavno zato jer vecina matematicara zeli raditi posao koji voli; oni koji su htjeli zgrtati pare, uglavnom nisu ostali na faxu. 8)
@goc:
1. Studentski predstavnici, efektivno, postoje tek pola godine. Znam da ce se sada Anamari naci uvrijedjena, ali ja kao clan FVa (Fakultetskog vijeca) prije sadasnje garniture predstavnika nisam uopce "osjetio" da tu postoje ikakvi predstavnici.
2. Mozda da napises sto to konkretno predbacujes svojim predstavnicima. To je puno zdravije od opcenitih prigovora kako su "mlaki", "ne prkose" ili stajaznam sto.
3. Predstavnici imaju, naravno, ogranicen utjecaj. Stvari se polako mijenjaju; donedavno nisu sudjelovali u kreiranju nastave, a sada (efektivno, s pocetkom ove ak. godine) vasi predstavnici sjede i u VVSu (Vijecu voditelja studija), prema statutu donesenom neposredno prije ljeta. Vecina vazih odluka za ovu ak. godinu je donesena prije, pa se to jos ne osjeti toliko, no utjecaj vasih predstavnika ce se - IMO - osjetiti sve vise i vise.
Za usporedbu, asistenti nemaju ni jednog predstavnika u VVSu (osim satnicara koji je tamo kao satnicar). U srijedu biramo dva predstavnika: jednog za asistente i jednog za vise asistente. Vi imate duplo vise: cetiri predstavnika!
Stvarni utjecaj vasih predstavnika, na kraju, ovisi o vecini u FVu gdje ih, naravno, mozemo grubo preglasati. Pitanje je samo kakvog to smisla ima ako kazu nesto razumno...
@sponzori:
Sto znaci "zasto nema vise sponzora"? Zar mi uopce imamo ikakve sponzore?!
@krcko:
Meni se ne cini ok na taj nacin izdvajati jedan smjer kao "manje vrijedan" i cini mi se uvredljivo za one koji na tom smjeru rade i za one koji su ga upisali. No, ti si moderator *i* zaposlenik Fakulteta i to poprilicno iznad mene (za koji tjedan/mjesec docent), pa je logicno da tu procjenu prepustam tebi. Da je bas nesto opako, jasno da bih uletio.
@opat:
Predlozi lokacije za oglasne ploce. Ja stvarno ne vidim gdje ih se jos moze poslagati.
A marketing uopce nemamo, jednostavno zato jer vecina matematicara zeli raditi posao koji voli; oni koji su htjeli zgrtati pare, uglavnom nisu ostali na faxu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 1:46 pon, 7. 11. 2005 Naslov: |
|
|
goc, ajd pliz pogledaj splitanu raspravu ovdje: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5357
jako je bitno da cujemo sve sto vas, nase kolege, muci.... mislim, mi ne mozemo biti svugdje, vidjeti sve.... cuti sve... naletiti na sve pogreske.... nama moze nesto izgledati super, a da u stvarnosti ljudima bude totalno koma.... dapace, nama u stvarnosti moze biti super, ako naletimo u pravo vrijeme..... i zato je JAKO, JAKO bitno da dobijemo feedback..... help us, tell us :wink:
dakle.... budi :bird:
goc, ajd pliz pogledaj splitanu raspravu ovdje: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5357
jako je bitno da cujemo sve sto vas, nase kolege, muci.... mislim, mi ne mozemo biti svugdje, vidjeti sve.... cuti sve... naletiti na sve pogreske.... nama moze nesto izgledati super, a da u stvarnosti ljudima bude totalno koma.... dapace, nama u stvarnosti moze biti super, ako naletimo u pravo vrijeme..... i zato je JAKO, JAKO bitno da dobijemo feedback..... help us, tell us
dakle.... budi
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:42 čet, 12. 1. 2006 Naslov: hm... |
|
|
meni smeta kod nas što su svi rezultati zadaća i kolokvija vidljivi svima. pa i mojim starcima. ok, moji starci baš i ne znaju 'čari interneta' pa vjerojatno neće u bližoj budućnosti skužit kako me kontrolirat, ali ipak.... na feru svatko vidi svoje rezultate. i to je to. ima nekih sitnica gdje se možeš i usporedit s drugima, no većinom nije tako. a takav princip je i u americi. nije da ja sad oću nešt s tim reći, da naginjemo zapadu i te stvari, ali oni tamo imaju svoju šifru i kad stignu rezultati testa jedino svoj rezultat i možeš znati jer ti gomile drugih brojeva ne znače ništa.
samo oću reć da bih ja htjela biti ta koja će svojim roditeljima reć da sam pala kolokvij, a ne da sami to pročitaju na netu i onda mi šalju urlojav.
meni smeta kod nas što su svi rezultati zadaća i kolokvija vidljivi svima. pa i mojim starcima. ok, moji starci baš i ne znaju 'čari interneta' pa vjerojatno neće u bližoj budućnosti skužit kako me kontrolirat, ali ipak.... na feru svatko vidi svoje rezultate. i to je to. ima nekih sitnica gdje se možeš i usporedit s drugima, no većinom nije tako. a takav princip je i u americi. nije da ja sad oću nešt s tim reći, da naginjemo zapadu i te stvari, ali oni tamo imaju svoju šifru i kad stignu rezultati testa jedino svoj rezultat i možeš znati jer ti gomile drugih brojeva ne znače ništa.
samo oću reć da bih ja htjela biti ta koja će svojim roditeljima reć da sam pala kolokvij, a ne da sami to pročitaju na netu i onda mi šalju urlojav.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Vl4do Forumaš s poteškoćama u pisanju

|
Postano: 23:49 čet, 12. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="abyssum"]budući da studiram paralelno na feru i pmfu-mo, bit cu poveznica ta dva fakulteta :lol:
ja ne vidim nikakav sukob, niti mislim da ga je ikad bilo.
poznam ferovce kojima je zao sto nisu na pmfu i koji misle da je pmf bolji faks....isto tako znam pmfovce koji su zavidni ferovcima.
kakva korist od toga, neka svatko studira što ga zanima i nek se ne zamara dal na drugom faksu pismeni počinju u 9 ili u pola 10 (karikirano govoreći) :)
btw, meni je fer primarni fakultet, a pmf studiram iz hobija 8)
i volim oba faksa, svaki na svoj način.[/quote]
takodjer oba studiram...
fer je DALEKO bolje organiziraniji.... do neki dan se ovdje nisu znali termini ispitnih rokova... na FERu se to zna pocetkom semestra vec... informatizaciji necu ni govoriti... site je daleko daleko bolji... ferova news grupa je daleko aktivnija.... nema tu govora, fer je daleko organiziraniji....
sto se tice sukoba... osobno sam ga do sada 2 puta iskusio.... i oba puta na pmfu od "odgovornih" osoba.... oba puta prosle godine
1. kad sam s prijateljem isao pitati prodekanicu jel mozemo ne slusati predmet i izaci na predrok, odbila nas je bez razmisljanja (iako ispunjavamo sve uvjete po pravilniku) i jos nabacila da jel bismo to na FERu radili?... tesko je opisati rijecima situaciju, ali bilo je jako zlokobno.... nakon sto smo to ispricali mami od tog frenda (prodekanica na GeoFizici) ona ju je posjetila i "porazgovarala" s njom i na kraju nam je bilo dopusteno da izadjemo na predrok ako se profesori slože s tim
2. predrok iz elementarne s profesorom Širolom.... čovjek mi je pola sata držao predavanje na usmenom kako se stvari "tu na matematici" rade malo drukčije i ozbiljnije nego na FERu.... to je bilo nakon što sam mu dokazao teorem o nulpolinomu korištenjem Wronskijana.... kojeg sam mu morao više puta objašnjavati.... na kraju me covjek srusio uz dodatak da nisam za "ovaj" faks.... jos je i dodao da ga je prodekanica upozorila na "nas" i da im je preporučila da nam odbiju želju za odgovaranjem na predroku... frend je imao profesora dujelu koji nije se nije ponio prema tome kao nicemu posebnom i zato sam se prebacio kod njega u 2. semestru... pohvale profesoru...
ta 2 iskustva su mi zgadila početak godine na ovom faksu, iako su me mnogi (ljudi koji znaju profesore neke ovdje) upozoravali da bi se tako nesto moglo desiti... zbog toga što više nisam htio vidjeti dotičnog profesora odlučio sam prenjeti elementarnu 1 u 2. godinu što je zbilja komicno posto znam predmet... ali eto, šta se može...
[quote="goc9999"] sve u svemu cini mi se da su tamo blizi studenti i profesori (oni imaju cesto svoje tribine gdje im predstavnici jako JAKO prkose osoblju faxa) kod nas je to sve nes na finjaka u rukavicama, da se nitko ne uvrijedi i da se nitko nikome ne zamjeri pa onda na kraju nis ne ispadne iz toga![/quote]
ovo sto se tice studentskih predstavnika je istina... iznenadio sam se na neke izjave nesi na ovom forumu.... bas strava i zalosno je da mi ona svoju požrtvovnost kao studentskog predstavnika pokazuje tako da mi govori kako sjedi na svakoj sjednici i tome slicnome... big deal.... treba se boriti....
a sto se tice odnosa profesora i asistenata.... tu je negdje podjednako.... imas svega na oba faksa, ali asistenti mi se na feru cine pristupacniji nego na pmfu.... a i ljubazniji.... na pmfu mi se prvi put desilo da zalbe traju samo sat vremena a ljudi nisu bili gotovi sa njima... uzasno
[quote="goc9999"]
[quote]btw; mislis da su prof i studenti blizi ak si prkose... [/quote]
ne doslovno "prkose",ali da se pokaze da su ti predstavnici tu za studente a ne da skinu dio studenata prodekanici sa vrata! ja znam ekipu sa fera i znam da oni imaju malo vise kredibiliteta kod dekana! da li uopce predstavnici imaju neki utjecaj na fakultet?? ja ga do sada nisam vidio! ili su im stvarno ruke vezane i nemaju nikakav utjecaj pa je odlicno da su i ista napravili! koje su uopce mogucnosti stud. predstavnika?? da li se on nesto pita kad se radi program za sljedecu godinu???[/quote]
ovo je istina.... ja kao student bez beda mogu otici porazgovarati s prodekanom (mornarom) i predloziti / pozaliti se na bilo sto i covjek ce me saslusati i vidjeti sta je s tim
abyssum (napisa): | budući da studiram paralelno na feru i pmfu-mo, bit cu poveznica ta dva fakulteta
ja ne vidim nikakav sukob, niti mislim da ga je ikad bilo.
poznam ferovce kojima je zao sto nisu na pmfu i koji misle da je pmf bolji faks....isto tako znam pmfovce koji su zavidni ferovcima.
kakva korist od toga, neka svatko studira što ga zanima i nek se ne zamara dal na drugom faksu pismeni počinju u 9 ili u pola 10 (karikirano govoreći)
btw, meni je fer primarni fakultet, a pmf studiram iz hobija
i volim oba faksa, svaki na svoj način. |
takodjer oba studiram...
fer je DALEKO bolje organiziraniji.... do neki dan se ovdje nisu znali termini ispitnih rokova... na FERu se to zna pocetkom semestra vec... informatizaciji necu ni govoriti... site je daleko daleko bolji... ferova news grupa je daleko aktivnija.... nema tu govora, fer je daleko organiziraniji....
sto se tice sukoba... osobno sam ga do sada 2 puta iskusio.... i oba puta na pmfu od "odgovornih" osoba.... oba puta prosle godine
1. kad sam s prijateljem isao pitati prodekanicu jel mozemo ne slusati predmet i izaci na predrok, odbila nas je bez razmisljanja (iako ispunjavamo sve uvjete po pravilniku) i jos nabacila da jel bismo to na FERu radili?... tesko je opisati rijecima situaciju, ali bilo je jako zlokobno.... nakon sto smo to ispricali mami od tog frenda (prodekanica na GeoFizici) ona ju je posjetila i "porazgovarala" s njom i na kraju nam je bilo dopusteno da izadjemo na predrok ako se profesori slože s tim
2. predrok iz elementarne s profesorom Širolom.... čovjek mi je pola sata držao predavanje na usmenom kako se stvari "tu na matematici" rade malo drukčije i ozbiljnije nego na FERu.... to je bilo nakon što sam mu dokazao teorem o nulpolinomu korištenjem Wronskijana.... kojeg sam mu morao više puta objašnjavati.... na kraju me covjek srusio uz dodatak da nisam za "ovaj" faks.... jos je i dodao da ga je prodekanica upozorila na "nas" i da im je preporučila da nam odbiju želju za odgovaranjem na predroku... frend je imao profesora dujelu koji nije se nije ponio prema tome kao nicemu posebnom i zato sam se prebacio kod njega u 2. semestru... pohvale profesoru...
ta 2 iskustva su mi zgadila početak godine na ovom faksu, iako su me mnogi (ljudi koji znaju profesore neke ovdje) upozoravali da bi se tako nesto moglo desiti... zbog toga što više nisam htio vidjeti dotičnog profesora odlučio sam prenjeti elementarnu 1 u 2. godinu što je zbilja komicno posto znam predmet... ali eto, šta se može...
goc9999 (napisa): | sve u svemu cini mi se da su tamo blizi studenti i profesori (oni imaju cesto svoje tribine gdje im predstavnici jako JAKO prkose osoblju faxa) kod nas je to sve nes na finjaka u rukavicama, da se nitko ne uvrijedi i da se nitko nikome ne zamjeri pa onda na kraju nis ne ispadne iz toga! |
ovo sto se tice studentskih predstavnika je istina... iznenadio sam se na neke izjave nesi na ovom forumu.... bas strava i zalosno je da mi ona svoju požrtvovnost kao studentskog predstavnika pokazuje tako da mi govori kako sjedi na svakoj sjednici i tome slicnome... big deal.... treba se boriti....
a sto se tice odnosa profesora i asistenata.... tu je negdje podjednako.... imas svega na oba faksa, ali asistenti mi se na feru cine pristupacniji nego na pmfu.... a i ljubazniji.... na pmfu mi se prvi put desilo da zalbe traju samo sat vremena a ljudi nisu bili gotovi sa njima... uzasno
goc9999 (napisa): |
Citat: | btw; mislis da su prof i studenti blizi ak si prkose... |
ne doslovno "prkose",ali da se pokaze da su ti predstavnici tu za studente a ne da skinu dio studenata prodekanici sa vrata! ja znam ekipu sa fera i znam da oni imaju malo vise kredibiliteta kod dekana! da li uopce predstavnici imaju neki utjecaj na fakultet?? ja ga do sada nisam vidio! ili su im stvarno ruke vezane i nemaju nikakav utjecaj pa je odlicno da su i ista napravili! koje su uopce mogucnosti stud. predstavnika?? da li se on nesto pita kad se radi program za sljedecu godinu??? |
ovo je istina.... ja kao student bez beda mogu otici porazgovarati s prodekanom (mornarom) i predloziti / pozaliti se na bilo sto i covjek ce me saslusati i vidjeti sta je s tim
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Vl4do Forumaš s poteškoćama u pisanju

|
Postano: 0:19 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Vl4do"]fer je DALEKO bolje organiziraniji.... do neki dan se ovdje nisu znali termini ispitnih rokova... na FERu se to zna pocetkom semestra vec...[/quote]
Ovdje se (za oba semestra) znaju od pocetka godine. :roll: To sto ih nema u Studomatu, pisi pod informatizaciju. 8)
[quote="Vl4do"]informatizaciji necu ni govoriti... site je daleko daleko bolji...[/quote]
Apsolutno. :D FER ima cijeli web team [ =D> ], ako se ne varam; kod nas se web tretira kao nuzno zlo koje treba nekome uvaliti... :(
[quote="Vl4do"]ferova news grupa je daleko aktivnija....[/quote]
A forum? :twisted:[/quote]
1. aha... sorry to nisam znao :)
2. kad dodju sponzori cete to popraviti ;)
3. aha... forum je ajmo reci bolji, posto ferovci koriste news grupe za medjusobni chat (a i na nju zalaze i odgovaraju redovito profesori, asistenti, prodekan)... a i imas forum na webu na svakom predmetu gdje postavljas pitanja profesorima i asistentima....
vsego (napisa): | Vl4do (napisa): | fer je DALEKO bolje organiziraniji.... do neki dan se ovdje nisu znali termini ispitnih rokova... na FERu se to zna pocetkom semestra vec... |
Ovdje se (za oba semestra) znaju od pocetka godine. To sto ih nema u Studomatu, pisi pod informatizaciju.
Vl4do (napisa): | informatizaciji necu ni govoriti... site je daleko daleko bolji... |
Apsolutno. FER ima cijeli web team [ =D> ], ako se ne varam; kod nas se web tretira kao nuzno zlo koje treba nekome uvaliti...
Vl4do (napisa): | ferova news grupa je daleko aktivnija.... |
A forum?  |
1. aha... sorry to nisam znao
2. kad dodju sponzori cete to popraviti
3. aha... forum je ajmo reci bolji, posto ferovci koriste news grupe za medjusobni chat (a i na nju zalaze i odgovaraju redovito profesori, asistenti, prodekan)... a i imas forum na webu na svakom predmetu gdje postavljas pitanja profesorima i asistentima....
|
|
[Vrh] |
|
|