[quote="Isus"]Daklem, stara sam krama, al ću ovoga ljeta probat upisat matematiku. Poceo sam nesto petljat s programcicima, pa me zanima postoje li kod nas dobri tiskani uvodi u c, perl, javu...[/quote]
Koliko znam, ne. :(
Mozda bude na stranicama [url=http://web.math.hr/~gmuic/prakii/main.html]Racunarskog praktikuma 2[/url]. Bilo je u planu, ali ne znam sto je s tim... :?
[quote="Isus"]Jos jedna stvar, kakva je razlika izmedju racunarstva na matematici i na FER-u. Cuo sam od jednog vaseg studenta da racunarstvo na PMF-u upisuju luzeri. Kaj ste stvarno tak losi? :lol:[/quote]
Cuo sam i ja nesto slicno. Ali, to mi je nekako neargumentirano... :? Btw, ja sam upisao Racunarstvo na PMF-MO, ali ne volim o sebi bas razmisljati kao o "luzeru". ;)
Cuo sam (davno, kad sam upisivao) da je FER okrenutiji konkretnim stvarima, a da nase Racunarstvo ljude vise uci algoritamski razmisljati i rjesavati problerme za koje prethodno nisu izuceni. :)
To mi se uvijek cinilo korektno objasnjenje, prvenstveno zbog matematickih kolegija...
[b]Navodno[/b] da je VIP (ili tako neka veca firma) vrsio zaposljavanje po tom kljucu: FERovce za stvari koje su tamo ucili, Matematicare za razvoj novih stvari ili nesto slicno. :) Ne znam ima li u tome ista istine. Zvuci mi nategnuto...
[quote="Isus"]Naravno ne djira me samo programiranje, veselim se matisi - jel tesko paralelno zavrsiti teorijsku i racunarstvo?[/quote]
Nije. To je jako cesta kombinacija.
Upises Racunarstvo, a za izborne kolegije uzmes one s Teorijske. Na kraju ti ostane mozda jedan ili dva ispita "razlike" koje trebas poloziti... :)
Isus (napisa): | Daklem, stara sam krama, al ću ovoga ljeta probat upisat matematiku. Poceo sam nesto petljat s programcicima, pa me zanima postoje li kod nas dobri tiskani uvodi u c, perl, javu... |
Koliko znam, ne.
Mozda bude na stranicama Racunarskog praktikuma 2. Bilo je u planu, ali ne znam sto je s tim...
Isus (napisa): | Jos jedna stvar, kakva je razlika izmedju racunarstva na matematici i na FER-u. Cuo sam od jednog vaseg studenta da racunarstvo na PMF-u upisuju luzeri. Kaj ste stvarno tak losi? |
Cuo sam i ja nesto slicno. Ali, to mi je nekako neargumentirano... Btw, ja sam upisao Racunarstvo na PMF-MO, ali ne volim o sebi bas razmisljati kao o "luzeru".
Cuo sam (davno, kad sam upisivao) da je FER okrenutiji konkretnim stvarima, a da nase Racunarstvo ljude vise uci algoritamski razmisljati i rjesavati problerme za koje prethodno nisu izuceni.
To mi se uvijek cinilo korektno objasnjenje, prvenstveno zbog matematickih kolegija...
Navodno da je VIP (ili tako neka veca firma) vrsio zaposljavanje po tom kljucu: FERovce za stvari koje su tamo ucili, Matematicare za razvoj novih stvari ili nesto slicno. Ne znam ima li u tome ista istine. Zvuci mi nategnuto...
Isus (napisa): | Naravno ne djira me samo programiranje, veselim se matisi - jel tesko paralelno zavrsiti teorijsku i racunarstvo? |
Nije. To je jako cesta kombinacija.
Upises Racunarstvo, a za izborne kolegije uzmes one s Teorijske. Na kraju ti ostane mozda jedan ili dva ispita "razlike" koje trebas poloziti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|