Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

domace zadace
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:02 sri, 16. 11. 2005    Naslov: domace zadace Citirajte i odgovorite

Svaki tjedan dobivamo papire s domaćim zadaćama za vježbu pa bi me zanimalo di bi mogla naći rješenja tih zadataka jer ima jedna jednadžba za koju nikako nisam sigurna koje je točno rješenje... :-k

Hvala!
Svaki tjedan dobivamo papire s domaćim zadaćama za vježbu pa bi me zanimalo di bi mogla naći rješenja tih zadataka jer ima jedna jednadžba za koju nikako nisam sigurna koje je točno rješenje... Think

Hvala!

[Vrh]
nenad
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
92 = 106 - 14

PostPostano: 20:55 sri, 16. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bojim se da natipkanih rješenja nema :(

Ali, postoje nastavnici i demonstratori. Možda da pokušate njih pitati za konkretan zadatak.

- Nenad Antonić.
Bojim se da natipkanih rješenja nema Sad

Ali, postoje nastavnici i demonstratori. Možda da pokušate njih pitati za konkretan zadatak.

- Nenad Antonić.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 21:25 sri, 16. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nenad"]Možda da pokušate njih pitati za konkretan zadatak.[/quote]
Ili postaj zadatak ovdje [size=8](ili na nekom drugom podforumu pod nekim drugim topicom)[/size] :D i možda ti ga netko i riješi. :wink:
nenad (napisa):
Možda da pokušate njih pitati za konkretan zadatak.

Ili postaj zadatak ovdje (ili na nekom drugom podforumu pod nekim drugim topicom) Very Happy i možda ti ga netko i riješi. Wink

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:28 sri, 16. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="nenad"]Možda da pokušate njih pitati za konkretan zadatak.[/quote]
Ili postaj zadatak ovdje [size=8](ili na nekom drugom podforumu pod nekim drugim topicom)[/size] :D i možda ti ga netko i riješi. :wink:[/quote]

Ako nije sigurna u svoje rjesenje, bolje da napise i zadatk i rjesenje, pa netko provjeri je l' ok i, eventualno, objasni dio koji ne valja. 8)
buba (napisa):
nenad (napisa):
Možda da pokušate njih pitati za konkretan zadatak.

Ili postaj zadatak ovdje (ili na nekom drugom podforumu pod nekim drugim topicom) Very Happy i možda ti ga netko i riješi. Wink

Ako nije sigurna u svoje rjesenje, bolje da napise i zadatk i rjesenje, pa netko provjeri je l' ok i, eventualno, objasni dio koji ne valja. Cool

[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:28 čet, 17. 11. 2005    Naslov: kako? Citirajte i odgovorite

Kako to misliš "svaki tjedan dobivamo zadaće"? pa do sad smo dobili samo jednu zadaću iz linearne algebre? (grupa a do f)
Kako to misliš "svaki tjedan dobivamo zadaće"? pa do sad smo dobili samo jednu zadaću iz linearne algebre? (grupa a do f)

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:09 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cura misli na one papire koje dobivamo na vježbama kao nama za vježbu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Gost

PostPostano: 15:28 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Cura misli na one papire koje dobivamo na vježbama kao nama za vježbu.[/quote]

aha to.... već sam se uplašio :D

nama anđa (asistentica) to baš i ne daje... :evil:
andreao (napisa):

aha to.... već sam se uplašio Very Happy

nama anđa (asistentica) to baš i ne daje... Evil or Very Mad

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 19:18 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zato što ti ne slušaš kod našeg profesora. vi pišete zadaće a mi testiće pa nam ti papiri služe kao priprema
zato što ti ne slušaš kod našeg profesora. vi pišete zadaće a mi testiće pa nam ti papiri služe kao priprema

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:21 pon, 21. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni su još blicevi i najbolja stvar. Svaki dan kad imaš vježbe si napet ko puška i samo čekaš onaj lijepi Lazarov osmijeh i da kaže "Kak sam si danas happy što pišemo blic", a onda svi u isti tren padnu u depru.Meni su barem takve stvari smiješne.
Meni su još blicevi i najbolja stvar. Svaki dan kad imaš vježbe si napet ko puška i samo čekaš onaj lijepi Lazarov osmijeh i da kaže "Kak sam si danas happy što pišemo blic", a onda svi u isti tren padnu u depru.Meni su barem takve stvari smiješne.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 15:03 pon, 21. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Meni su još blicevi i najbolja stvar. Svaki dan kad imaš vježbe si napet ko puška i samo čekaš[/quote]

Ja bih samo podsjetio na detalj da test može biti i za vrijeme predavanja i za vrijeme vježbi.
Drago mi je da niste napeti za vrijeme predavanja, jer nije razlika u testu, nego u nastavniku :)

Počinjem si umišljati :lol:

- Nenad Antonić
Citat:
Meni su još blicevi i najbolja stvar. Svaki dan kad imaš vježbe si napet ko puška i samo čekaš

Ja bih samo podsjetio na detalj da test može biti i za vrijeme predavanja i za vrijeme vježbi.
Drago mi je da niste napeti za vrijeme predavanja, jer nije razlika u testu, nego u nastavniku Smile

Počinjem si umišljati Laughing

- Nenad Antonić

[Vrh]
Gost

PostPostano: 23:04 pon, 21. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dakle, po svemu sudeći testić će nas lijepo sve iznenaditi sutra!!! Jupi! :skakavci:
A ako kojim sretnim slučajem ne bude sutra, Lazar će nam se opet u četvrtak lijepo nasmiješiti....

ah! blago nama!
Dakle, po svemu sudeći testić će nas lijepo sve iznenaditi sutra!!! Jupi! Mi skacemo, cijeli dan i noc...
A ako kojim sretnim slučajem ne bude sutra, Lazar će nam se opet u četvrtak lijepo nasmiješiti....

ah! blago nama!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum