Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 3:45 pet, 18. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]a ujedno htjedoh pitat sto se tice tog klupa V gimanzije dal u taj klub mogu spadat i ljudi koji nisu bili u V[color=blue][size=24][b].[/b][/size][/color] gimanziji jel mogu biti i ja...[/quote]
[quote="steelworker"]Nema clanarine. Pravo na uclanjenje imaju svi bivsi ucenici, nastavnici - sadasnji i bivsi, i svi koje preporuce neki drugi clanovi. Otvoren je svima koji zele pomoci u njegovu radu.[/quote]
...
[quote="bily"]Ipak ne spadam ni u jedan takav klub pa ne bi mi bilo lose a ujedno vi bi imali clana vise he he za druzenje sto mislite?[/quote]
Mislim da je ovaj Forum krivo mjesto za to pitanje tj. savjet. Najbolje da za takve stvari odes u Petu i tam velis.
Znas di je. Uostalom, odveo sam te tamo jednom. [size=9]I onda sam te morao sprijecavati da demoliras stvari po oglasnoj ploci.. :roll: He, he, kako sam samo zustro branio svoju skolu i njezinu oglasnu.. :misici: 8)[/size]
Zapravo, mogla bi Hansu u mail. On je postao wiseguy u klubu. ;) :PPPP
bily (napisa): | a ujedno htjedoh pitat sto se tice tog klupa V gimanzije dal u taj klub mogu spadat i ljudi koji nisu bili u V. gimanziji jel mogu biti i ja... |
steelworker (napisa): | Nema clanarine. Pravo na uclanjenje imaju svi bivsi ucenici, nastavnici - sadasnji i bivsi, i svi koje preporuce neki drugi clanovi. Otvoren je svima koji zele pomoci u njegovu radu. |
...
bily (napisa): | Ipak ne spadam ni u jedan takav klub pa ne bi mi bilo lose a ujedno vi bi imali clana vise he he za druzenje sto mislite? |
Mislim da je ovaj Forum krivo mjesto za to pitanje tj. savjet. Najbolje da za takve stvari odes u Petu i tam velis.
Znas di je. Uostalom, odveo sam te tamo jednom. I onda sam te morao sprijecavati da demoliras stvari po oglasnoj ploci.. He, he, kako sam samo zustro branio svoju skolu i njezinu oglasnu..
Zapravo, mogla bi Hansu u mail. On je postao wiseguy u klubu.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 4:47 pet, 18. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]Zapravo, mogla bi Hansu u mail. [color=red]On je postao wiseguy u klubu.[/color] ;) :PPPP[/quote]
Ovo si vec dva puta naveo. :grebgreb: Ajd', please, raspiši - imam dojam da je zabavno. :gg:
steelworker (napisa): | Zapravo, mogla bi Hansu u mail. On je postao wiseguy u klubu.  |
Ovo si vec dva puta naveo. Ajd', please, raspiši - imam dojam da je zabavno.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 2:16 čet, 24. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="steelworker"]Zapravo, mogla bi Hansu u mail. [color=red]On je postao wiseguy u klubu.[/color] ;) :PPPP[/quote]
Ovo si vec dva puta naveo. :grebgreb: Ajd', please, raspiši - imam dojam da je zabavno. :gg:[/quote]
Ma evo Hans je donekle opisao.
Dakle Hansek nije imal pojma o toj osnivackoj skupstini. Saznao je taj dan od mene kad sam ga na hodniku ulovio za rukav i obavijestio.
I dodje skupstina, ja nisam mogao doci na sam pocetak, vec malo kasnije i kad sam dosao sto zateknem - Hans si je vec ugrabio mjesto u izvrsnom odboru Kluba. A do maloprije nije ni imao pojam da tak nekaj postoji ili da se sprema osnuti. A sad je vec wiseguy sa ovlastima..
A tu je i to kak znam da Hans ponekad zna bit gladan [i]vlasti[/i] :PPPP, pa ga moram zezat. ;)
vsego (napisa): | steelworker (napisa): | Zapravo, mogla bi Hansu u mail. On je postao wiseguy u klubu.  |
Ovo si vec dva puta naveo. Ajd', please, raspiši - imam dojam da je zabavno.  |
Ma evo Hans je donekle opisao.
Dakle Hansek nije imal pojma o toj osnivackoj skupstini. Saznao je taj dan od mene kad sam ga na hodniku ulovio za rukav i obavijestio.
I dodje skupstina, ja nisam mogao doci na sam pocetak, vec malo kasnije i kad sam dosao sto zateknem - Hans si je vec ugrabio mjesto u izvrsnom odboru Kluba. A do maloprije nije ni imao pojam da tak nekaj postoji ili da se sprema osnuti. A sad je vec wiseguy sa ovlastima..
A tu je i to kak znam da Hans ponekad zna bit gladan vlasti , pa ga moram zezat.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
|