Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Morpheus Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:27 sri, 23. 11. 2005 Naslov: |
|
|
Nije se zapjenio; dao ti je lijepu paralelu - svatko ima svoje interese. 8)
A o stvarima koje "nisu stvarne", nema bas nesto smisla raspravljati na taj nacin. :roll: Ni Forum nije "stvaran", ali mislim da je itekako "stvarna" pomoc koju su mnogi ovdje dobili i koju ce, nadam se, i dalje dobijati. :D Analogno tome, zasto bi [b]uzitak[/b] igranja bio manje "stvaran", samo zato sto igra nije "stvarna"? :-k
Chill! ;)
Nije se zapjenio; dao ti je lijepu paralelu - svatko ima svoje interese.
A o stvarima koje "nisu stvarne", nema bas nesto smisla raspravljati na taj nacin. Ni Forum nije "stvaran", ali mislim da je itekako "stvarna" pomoc koju su mnogi ovdje dobili i koju ce, nadam se, i dalje dobijati. Analogno tome, zasto bi uzitak igranja bio manje "stvaran", samo zato sto igra nije "stvarna"?
Chill!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 7:23 sri, 23. 11. 2005 Naslov: |
|
|
sta vam znaci da nesto nije STVARNO? da je virtualno? virtualno je, ali samo u nekim djelovima. forum je itekako stvaran, jerbo inace mi svi zajedno patimo od nekakve [i]grupne shizofrenije[/i]
a igre su isto itekako stvarne jerbo cijela jedna industrija zivi od njih. igre su jednako "nestvarne" kao i filmovi i crtici... pa se ipak bily ne pjeni u raspravama o doticnima kako "ne poznajemo svijet i izvana" :lol:
[quote="PIPboy"]Jedva cekam da izade "elderscrolls OBLIVION " 8) na mogu cijeli zivot staviti na pauzu barem na mjesec dana, ubiti bioritam (koji ni sada nije bas nesto :)) ,izgubiti prijatelje, itd. ( nadam se da ce izaci preko ljeta :) )[/quote]
to ES IV ili V ... ?
ako je IV ... dzizuz, pa koliko dugo oni tjeraju ljude da cekaju... mada moram priznat da sam se ja totalno ohladila od ESa... iako bih rado odigrala Daggerfall :)
sta vam znaci da nesto nije STVARNO? da je virtualno? virtualno je, ali samo u nekim djelovima. forum je itekako stvaran, jerbo inace mi svi zajedno patimo od nekakve grupne shizofrenije
a igre su isto itekako stvarne jerbo cijela jedna industrija zivi od njih. igre su jednako "nestvarne" kao i filmovi i crtici... pa se ipak bily ne pjeni u raspravama o doticnima kako "ne poznajemo svijet i izvana"
PIPboy (napisa): | Jedva cekam da izade "elderscrolls OBLIVION " na mogu cijeli zivot staviti na pauzu barem na mjesec dana, ubiti bioritam (koji ni sada nije bas nesto ) ,izgubiti prijatelje, itd. ( nadam se da ce izaci preko ljeta ) |
to ES IV ili V ... ?
ako je IV ... dzizuz, pa koliko dugo oni tjeraju ljude da cekaju... mada moram priznat da sam se ja totalno ohladila od ESa... iako bih rado odigrala Daggerfall
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
pecina Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Morpheus Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:43 sri, 23. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Morpheus"]Vidi se tko uistinu živi za forum; a i sposobnost pamćenja je zastrašujuča koliko je i impresivna. :wink: :D .[/quote]
dovoljno je bilo sjecanje u magli ;) - sve ostalo ucinio je search :bow:
[quote]Naravno da neću zapostavit faks zbog igre,nisam glup (iako možda malo blesav),vjerojatno ću par puta doć neispavan na predavanja i to je to.[/quote]
[quote="Morpheus, prije par dana"]Moj frizider se puni red bullovima,[b]faks pada u drugi plan[/b][/quote]
:PP
uci sinko bit ce para :djed:
[quote]oftopic: ako sad ne dam 2 godinu od prve moram studirat po bolonji???! :shock: :cry:[/quote]
pa, ako sad padnes drugu godinu, znaci da si i dogodine druga. a dogodine su druga oni koji su ove godine prva (barem vecinom :|) a to su dabome bolonjci! stoga cuvaj se dobro raznih nemani... :neupecan:
Morpheus (napisa): | Vidi se tko uistinu živi za forum; a i sposobnost pamćenja je zastrašujuča koliko je i impresivna. . |
dovoljno je bilo sjecanje u magli - sve ostalo ucinio je search
Citat: | Naravno da neću zapostavit faks zbog igre,nisam glup (iako možda malo blesav),vjerojatno ću par puta doć neispavan na predavanja i to je to. |
Morpheus, prije par dana (napisa): | Moj frizider se puni red bullovima,faks pada u drugi plan |
uci sinko bit ce para
Citat: | oftopic: ako sad ne dam 2 godinu od prve moram studirat po bolonji???! |
pa, ako sad padnes drugu godinu, znaci da si i dogodine druga. a dogodine su druga oni koji su ove godine prva (barem vecinom ) a to su dabome bolonjci! stoga cuvaj se dobro raznih nemani...
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 18:48 sri, 23. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"]uci sinko bit ce para :djed:[/quote]
:lol: za one koji ne znaju, to je poucan mit kojim hvarski roditelji plase i motiviraju svoju veliku i neodgovornu djecu o momku kojeg su roditelji poslali na studij u Zagreb i sakrili mu sav novac u udžbenik, pa je jadnik prosao svakakve dace i nedace, gladi i patnje, dok se nije uhvatio ucenja :D
koryanshea (napisa): | uci sinko bit ce para |
za one koji ne znaju, to je poucan mit kojim hvarski roditelji plase i motiviraju svoju veliku i neodgovornu djecu o momku kojeg su roditelji poslali na studij u Zagreb i sakrili mu sav novac u udžbenik, pa je jadnik prosao svakakve dace i nedace, gladi i patnje, dok se nije uhvatio ucenja
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|