Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 4:10 sub, 26. 11. 2005 Naslov: |
|
|
ah, statistike.... opet gomila prepisivaca.... ne znam kako vam se da... :roll:
mozda jednog dana shvatite da varate sebe, a ne nekog drugog....
a mozda to shvatite tek kad vam se posteno obije o glavu................
sto se mojih demonstratura tice, bit ce ih u mom klasicnom terminu
ali mi ne pada na pamet ici ikoga uciti cijelo gradivo - imali ste sasvim dovoljno vremena za to...
pomoci hocu, ali vjezbe ste imali priliku i odlusati i nadoknaditi zaostatke....
isto tako, ne namjeravam biti nikome zbirka rjesenja zadataka..... pokazite dokle ste dosli i onda mozemo razgovarati.....
ovo cisto najavljujem jer znam sta je bilo prije 2 godine kad se prije kolokvija pojavilo cca 60 ljudi.... vjerojatno su ocekivali da cu im uliti znanje nekim magicnim lijevkom dok oni budu kartali i pricali.... :roll:
da, izbaceni su van, i ostalo je 10tak ljudi koji su htjeli nesto nauciti, shvatiti ili rijesiti nedoumice.... i tako oba puta....
ovo se naravno ne odnosi na onih petero koji su do sada dolazili i rjesavali smo dio po dio gradiva :wink:
[color=blue][b]Moderator:[/b] Rasprava koja se nakon ovog razvila, izdvojena je u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5522]zasebni topic[/url].[/color]
ah, statistike.... opet gomila prepisivaca.... ne znam kako vam se da...
mozda jednog dana shvatite da varate sebe, a ne nekog drugog....
a mozda to shvatite tek kad vam se posteno obije o glavu................
sto se mojih demonstratura tice, bit ce ih u mom klasicnom terminu
ali mi ne pada na pamet ici ikoga uciti cijelo gradivo - imali ste sasvim dovoljno vremena za to...
pomoci hocu, ali vjezbe ste imali priliku i odlusati i nadoknaditi zaostatke....
isto tako, ne namjeravam biti nikome zbirka rjesenja zadataka..... pokazite dokle ste dosli i onda mozemo razgovarati.....
ovo cisto najavljujem jer znam sta je bilo prije 2 godine kad se prije kolokvija pojavilo cca 60 ljudi.... vjerojatno su ocekivali da cu im uliti znanje nekim magicnim lijevkom dok oni budu kartali i pricali....
da, izbaceni su van, i ostalo je 10tak ljudi koji su htjeli nesto nauciti, shvatiti ili rijesiti nedoumice.... i tako oba puta....
ovo se naravno ne odnosi na onih petero koji su do sada dolazili i rjesavali smo dio po dio gradiva
Moderator: Rasprava koja se nakon ovog razvila, izdvojena je u zasebni topic.
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:50 sub, 3. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="MKova"]vjerovatno zato jer su demonstrature 2h nakon nastave grupi [A-K]... znam da ja nisam bio nijednom čak ni za predati zadaću već sam je dao kolegi iz 2. godine koji ima duže nastavu da je preda. Nikakve kritike, samo objašnjavam zašto :)[/quote]
Gordan je svoje demonstrature besprijekorno uskladio s [url=http://www.math.hr/default.asp?gl=200511090000004]rasporedom grupe L-Ž[/url] - ponedjeljkom je neposredno prije nastave, a srijedom popunjava "rupu" izmedju MA1(v) i EM1(p). =D>
Nesine demonstrature su utorkom ([b]4 sata[/b], a ne samo dva!) "nalijepljene" na UuR(v), dok cetvrtkom stvarno imate rupu, no to je do rasporeda u praktikumu. :)
Dakle, eventualni "problem" je zaista samo grupa A-K koja ima dva sata praznog hoda, no vi uredno smijete otici i "tudjem" demonstratoru, a M.Doko ima demonstrature petkom, 14-16, bas nakon sto [url=http://www.math.hr/default.asp?gl=200511090000003]grupi A-K[/url] zavrse vjezbe iz LA1/MA1. 8) A sad podsjecam na njegovo: "dosli su [b]istih 4-5[/b] koji redovito dolaze, pojacani s jos dvojicom novih". :roll:
Sve u svemu, svaka cast demosima na uskladjivanju rasporeda s vasim rasporedom - tko je imao pitanja, imao je i mogucnosti doci pitati... 8)
P.S. Moje konzultacije su neposredno nakon vjezbi i so far mi nije dosla ni jedna osoba. :roll: Sjetite se toga kad pozelite zvocati kako je kolokvij (bio) nebulozno tezak... :/
P.P.S. @MKova: nista osobno; tvoj post me samo inspirirao da napisem ovo... ;)
MKova (napisa): | vjerovatno zato jer su demonstrature 2h nakon nastave grupi [A-K]... znam da ja nisam bio nijednom čak ni za predati zadaću već sam je dao kolegi iz 2. godine koji ima duže nastavu da je preda. Nikakve kritike, samo objašnjavam zašto  |
Gordan je svoje demonstrature besprijekorno uskladio s rasporedom grupe L-Ž - ponedjeljkom je neposredno prije nastave, a srijedom popunjava "rupu" izmedju MA1(v) i EM1(p).
Nesine demonstrature su utorkom (4 sata, a ne samo dva!) "nalijepljene" na UuR(v), dok cetvrtkom stvarno imate rupu, no to je do rasporeda u praktikumu.
Dakle, eventualni "problem" je zaista samo grupa A-K koja ima dva sata praznog hoda, no vi uredno smijete otici i "tudjem" demonstratoru, a M.Doko ima demonstrature petkom, 14-16, bas nakon sto grupi A-K zavrse vjezbe iz LA1/MA1. A sad podsjecam na njegovo: "dosli su istih 4-5 koji redovito dolaze, pojacani s jos dvojicom novih".
Sve u svemu, svaka cast demosima na uskladjivanju rasporeda s vasim rasporedom - tko je imao pitanja, imao je i mogucnosti doci pitati...
P.S. Moje konzultacije su neposredno nakon vjezbi i so far mi nije dosla ni jedna osoba. Sjetite se toga kad pozelite zvocati kako je kolokvij (bio) nebulozno tezak...
P.P.S. @MKova: nista osobno; tvoj post me samo inspirirao da napisem ovo...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:42 sub, 3. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Nesi ima dvije grupe, a [url=http://www.math.hr/default.asp?gl=200511090000004]grupi L-P[/url] vjezbe iz UuR zavrse taman kad njene demonstrature pocnu. 8)
Jasno mi je da neki mozda imaju problem za predati zadacu (jer cekaju cetvrtak umjesto da predaju u utorak); zato smo i dozvolili da netko donese umjesto vas. :D No, ovdje pricamo o posjecenosti demonstratura s ciljem objasnjavanja nejasnoca iz gradiva, a za to mozete otici bilo kojem demosu, asistentu ili profesoru s kolegija... 8)
Nesi ima dvije grupe, a grupi L-P vjezbe iz UuR zavrse taman kad njene demonstrature pocnu.
Jasno mi je da neki mozda imaju problem za predati zadacu (jer cekaju cetvrtak umjesto da predaju u utorak); zato smo i dozvolili da netko donese umjesto vas. No, ovdje pricamo o posjecenosti demonstratura s ciljem objasnjavanja nejasnoca iz gradiva, a za to mozete otici bilo kojem demosu, asistentu ili profesoru s kolegija...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:36 sub, 3. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Nesine demonstrature su utorkom ([b]4 sata[/b], a ne samo dva!) "nalijepljene" na UuR(v), dok cetvrtkom stvarno imate rupu, no to je do rasporeda u praktikumu. :)[/quote]
Hmm, koliko se sjećam kada sam posljednji put provjeravao Nesin termin je bio utorak i četvrtak 16-20h, a nama je nastava završavala u 14h (A-K grupa).
[quote="vsego"]
P.P.S. @MKova: nista osobno; tvoj post me samo inspirirao da napisem ovo... ;)[/quote]
of course, ionako meni demonstrature ne trebaju (nadam se)
vsego (napisa): | Nesine demonstrature su utorkom (4 sata, a ne samo dva!) "nalijepljene" na UuR(v), dok cetvrtkom stvarno imate rupu, no to je do rasporeda u praktikumu.  |
Hmm, koliko se sjećam kada sam posljednji put provjeravao Nesin termin je bio utorak i četvrtak 16-20h, a nama je nastava završavala u 14h (A-K grupa).
vsego (napisa): |
P.P.S. @MKova: nista osobno; tvoj post me samo inspirirao da napisem ovo...  |
of course, ionako meni demonstrature ne trebaju (nadam se)
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:29 čet, 8. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Nesi je slozila statistike predanosti i tocnosti obaveznih zadataka, ali na topicu na MA1&2, pa prebacujem ovdje:
[quote="Nesi"]dakle, SAMO obavezni dio... dodatno je na webu sasvim pregledno, pa brojite
[b]grupa [G,K][/b]
1. zadaca, predano: 59, tocno: 59, 100%
2. zadaca, predano: 57, tocno: 53, 92,98%
3. zadaca, predano: 55, tocno: 10, 18,18%
[b]grupa [L,P][/b]
1. zadaca, predano: 52, tocno: 52, 100%
2. zadaca, predano: 54, tocno: 46, 85,18%
3. zadaca, predano: 52, tocno: 20, 38,46%
[b]ponavljaci i ljudi koji nisu na popisu:[/b]
1. zadaca, predano: 31, tocno: 26, 83,87%
2. zadaca, predano: 29, tocno: 17, 58,62%
3. zadaca, predano: 28, tocno: 5, 17,86%
[b]ukupno[/b]:
1. zadaca, predano: 142, tocno: 137, 96,48
2. zadaca, predano: 140, tocno: 116, 82,86%
3. zadaca, predano: 135, tocno: 35, 25,92%
trebam li spomenuti da sam brojala onih nekoliko prepisivaca koji su tocno prepisali obavezni dio u trecoj zadaci, i da nitko nije pogledao trecu zadacu, gdje je i da li je grijesio?[/quote]
Nesi je slozila statistike predanosti i tocnosti obaveznih zadataka, ali na topicu na MA1&2, pa prebacujem ovdje:
Nesi (napisa): | dakle, SAMO obavezni dio... dodatno je na webu sasvim pregledno, pa brojite
grupa [G,K]
1. zadaca, predano: 59, tocno: 59, 100%
2. zadaca, predano: 57, tocno: 53, 92,98%
3. zadaca, predano: 55, tocno: 10, 18,18%
grupa [L,P]
1. zadaca, predano: 52, tocno: 52, 100%
2. zadaca, predano: 54, tocno: 46, 85,18%
3. zadaca, predano: 52, tocno: 20, 38,46%
ponavljaci i ljudi koji nisu na popisu:
1. zadaca, predano: 31, tocno: 26, 83,87%
2. zadaca, predano: 29, tocno: 17, 58,62%
3. zadaca, predano: 28, tocno: 5, 17,86%
ukupno:
1. zadaca, predano: 142, tocno: 137, 96,48
2. zadaca, predano: 140, tocno: 116, 82,86%
3. zadaca, predano: 135, tocno: 35, 25,92%
trebam li spomenuti da sam brojala onih nekoliko prepisivaca koji su tocno prepisali obavezni dio u trecoj zadaci, i da nitko nije pogledao trecu zadacu, gdje je i da li je grijesio? |
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: