Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:02 ned, 27. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"]Pomicanje ljetnog roka za tjedan dana. Pa ne znam koliko je to bas potrebno. Ovo je samo moje misljenje, ne sluzbeni stav SZ-a. Pa svi rokovi idu odmah nakon nastave. I u veljaci, travnju, a i prosincu. Onda bi po tom principu sve rokove trebalo pomicati.[/quote]
Ne bas. :? Kljucni su "pravi" rokovi:
jesenski/dekanski - nista ne treba pomicati, jer nicega i nema :D
zimski - nije toliko bitno jer su praznici (zimski) dosta blizu, pa su ljudi imali kad uciti ako su bas htjeli
ljetni - nikakvih praznika ni nista; pomicanje bi bilo zgodno
Ostali rokovi su "izvanredni" i tu ne bih nista dirao...
[quote="anamari"]Malo smo se raspitivali kod studenata i dobili dojam da nikoga nije briga za taj treci rok, sto je mene moram priznati jako iznenadilo ali je zbilja tako ispalo.[/quote]
Joj, Anamari, pa vi u SZ uopce nemate smisla za organizaciju posla... :shock: Vid' ovako (po koracima):[list=1]
[*] Pitanje: Cemu sluzi peticija za treci rok?
Odgovor: Da bi saznali sto ljudi misle o trecem roku. 8)
[*] Opcenito, da bi organizirali peticiju, morate znati sto ljudi misle o tome
[*] Sada se namece trivijalan zakljucak: da bi organizirali peticiju za treci rok, treba vam peticija o tome sto ljudi misle o raspisivanju peticije. :idea:
[*] Jos logicnije: za organizirati bilo kakvu peticiju, vec vam treba peticija
[/list:o]
E sad, tu bi mogao nastupiti jedan manji problem...[list]
5. To moze dovesti do malo poduljeg niza peticija.
[/list:u]
No, evo, ja sam ti to lijepo objasnio kao da sam s Teorijske ;) A na tebi i ostatku SZa (ili nekome s Primjenjene) je da to i provede... :lol:
[quote="anamari"]Stotinjak potpisa nije dovoljno posto nas fakultet broji preko tisucu studenata.[/quote]
[b]Toliko?!?[/b] Sta ih uvozimo? :lol:
Salim se... Ja sam mislio da ih ima izmedju dvije i tri tisuce... :shock: Ono, padavicara, parcijalaca,... Bas svih! :roll:
anamari (napisa): | Pomicanje ljetnog roka za tjedan dana. Pa ne znam koliko je to bas potrebno. Ovo je samo moje misljenje, ne sluzbeni stav SZ-a. Pa svi rokovi idu odmah nakon nastave. I u veljaci, travnju, a i prosincu. Onda bi po tom principu sve rokove trebalo pomicati. |
Ne bas. Kljucni su "pravi" rokovi:
jesenski/dekanski - nista ne treba pomicati, jer nicega i nema
zimski - nije toliko bitno jer su praznici (zimski) dosta blizu, pa su ljudi imali kad uciti ako su bas htjeli
ljetni - nikakvih praznika ni nista; pomicanje bi bilo zgodno
Ostali rokovi su "izvanredni" i tu ne bih nista dirao...
anamari (napisa): | Malo smo se raspitivali kod studenata i dobili dojam da nikoga nije briga za taj treci rok, sto je mene moram priznati jako iznenadilo ali je zbilja tako ispalo. |
Joj, Anamari, pa vi u SZ uopce nemate smisla za organizaciju posla... Vid' ovako (po koracima):
- Pitanje: Cemu sluzi peticija za treci rok?
Odgovor: Da bi saznali sto ljudi misle o trecem roku.
- Opcenito, da bi organizirali peticiju, morate znati sto ljudi misle o tome
- Sada se namece trivijalan zakljucak: da bi organizirali peticiju za treci rok, treba vam peticija o tome sto ljudi misle o raspisivanju peticije.
- Jos logicnije: za organizirati bilo kakvu peticiju, vec vam treba peticija
E sad, tu bi mogao nastupiti jedan manji problem...
5. To moze dovesti do malo poduljeg niza peticija.
No, evo, ja sam ti to lijepo objasnio kao da sam s Teorijske A na tebi i ostatku SZa (ili nekome s Primjenjene) je da to i provede...
anamari (napisa): | Stotinjak potpisa nije dovoljno posto nas fakultet broji preko tisucu studenata. |
Toliko?!? Sta ih uvozimo?
Salim se... Ja sam mislio da ih ima izmedju dvije i tri tisuce... Ono, padavicara, parcijalaca,... Bas svih!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anavi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anavi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:59 pon, 28. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="anavi"][quote="vsego"]Ti mislis da sam se ja totalno posvetio tome? :lol:
Hoce pojesti puno vremena kad krene neka "vruca" tema (kao ovo sa SUMAom i SZom), ali to je rijetkost... 8)[/quote]
:D
mislim da oduzima dosta vremena (pogotovo na pocetku) i da se mozas totalno posvetit tome ako si kao ja :( jel to onda nikad nece biti gotovo :)[/quote]
Ehm... :shock: Daklem, ti tvrdis da ovaj Forum nije (i nikad nece biti) gotov? :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: Bi li bila tako dobra pojasniti svoju tvrdnju? :evil: :evil: :evil:
(:evil: Molim, ne se vaditi na ono "ako si kao ja", iako ja stvarno nisam kao ti :evil:)
anavi (napisa): | vsego (napisa): | Ti mislis da sam se ja totalno posvetio tome?
Hoce pojesti puno vremena kad krene neka "vruca" tema (kao ovo sa SUMAom i SZom), ali to je rijetkost...  |
mislim da oduzima dosta vremena (pogotovo na pocetku) i da se mozas totalno posvetit tome ako si kao ja jel to onda nikad nece biti gotovo  |
Ehm... Daklem, ti tvrdis da ovaj Forum nije (i nikad nece biti) gotov?
Bi li bila tako dobra pojasniti svoju tvrdnju?
( Molim, ne se vaditi na ono "ako si kao ja", iako ja stvarno nisam kao ti )
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
anavi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)

|
Postano: 19:57 pon, 28. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Htjela bih samo potvrditi Anamariinu izjavu da su oni prošle godine razgovarali sa studentima oko problema trećeg roka i zaista nije bilo interesa. Mogu točno reći kakva je situacija bila tada na četvrtoj godini. Velika većina ljudi je samo slegnula s ramenima i rekla da se za taj treći rok neka bore mlađe generacije jer nama on ionako više ne treba. Ja se osobno s time ne slažem i bila sam spremna i potpisati i pomoći oko peticije. Osobno sam razgovarala sa većinom ljudi sa svoje godine i ljudi nisu htjeli niti išta potpisivati niti se oko ičeg angažirati. Žalosno, ali istinito. :!: :cry:
Ovaj prijedlog sa pomicanjem rokova mi se sviđa i mislim da se treba potruditi da se to i ostvari. Neka SZ napravi neku anketu, peticiju, upitnik da se vidi kako ljudi dišu (može čak biti napravljeno u stilu da se pita žele li ponovno uvođenje trećeg roka, a ako se to ne uspije dobiti, što misle o pomicanju rokova za tjedan dana. Na taj način vidjelo bi se kako fax diše, pa ako je većina ljudi za to, onda se može provesti i potpisivanje peticije i zahtjeva).
Htjela bih samo potvrditi Anamariinu izjavu da su oni prošle godine razgovarali sa studentima oko problema trećeg roka i zaista nije bilo interesa. Mogu točno reći kakva je situacija bila tada na četvrtoj godini. Velika većina ljudi je samo slegnula s ramenima i rekla da se za taj treći rok neka bore mlađe generacije jer nama on ionako više ne treba. Ja se osobno s time ne slažem i bila sam spremna i potpisati i pomoći oko peticije. Osobno sam razgovarala sa većinom ljudi sa svoje godine i ljudi nisu htjeli niti išta potpisivati niti se oko ičeg angažirati. Žalosno, ali istinito.
Ovaj prijedlog sa pomicanjem rokova mi se sviđa i mislim da se treba potruditi da se to i ostvari. Neka SZ napravi neku anketu, peticiju, upitnik da se vidi kako ljudi dišu (može čak biti napravljeno u stilu da se pita žele li ponovno uvođenje trećeg roka, a ako se to ne uspije dobiti, što misle o pomicanju rokova za tjedan dana. Na taj način vidjelo bi se kako fax diše, pa ako je većina ljudi za to, onda se može provesti i potpisivanje peticije i zahtjeva).
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 9:39 sri, 4. 6. 2003 Naslov: |
|
|
Joj pa ja znama miškeca (egérke) s tog foruma (moderator hungarologije) :)
Idem mu reć zdravo :)
(Sori za oftopik)
Joj pa ja znama miškeca (egérke) s tog foruma (moderator hungarologije)
Idem mu reć zdravo
(Sori za oftopik)
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 19:55 ned, 7. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Dobro, studentski zbor i oni koji su, da u nedostatku bolje rijeci kazem, odabrani vecinskim brojem glasova da guraju studentske interese u dekanatu, koji su volontirali da sluze studentskoj zajednici, nisu u stanju dati svoj angazman bar dva sata dnevno oko tako vazne teme kao sto je ukidanje ispitnog roka (sami smo si krivi svojom apatijom i neangaziranoscu oko organizacije studentskih udruga), postavljam tri pitanja:
[list] a) jeli moguce ipak odrzati doticnu peticiju, pa koliko traje da traje, da bar do iduce godine postoji mogucnost povratka tog roka
b) ukoliko ne postoji takva volja jer "su ljudi na cetvrtoj godini i nije ih briga, a brucosi su pali s neba" da se organizira barem online verzija te peticije koja bi uz ljubav admina matha nasla svoje mjesto na stranicama matematike
c) ukoliko je i to nemoguce (puno je manje ljudi koji koriste net i nema smisla to povrh svega smjestati na neko zabaceno mjesto weba) da se zamoli nekog dobrog covjeka u skriptarnici da da ljudima list papira sa formularom na kojem je peticija ukoliko oni to zatraze i da se obavjest o tome polijepi po faksu. Ivancica je jos uvijek u skriptarnici?
d) cumez je otvoren od 10h do 18h skoro svakim danom. Ne predstavlja ABSOLUTNO nikakav problem ostaviti peticiju na odgovornost volontera na sanku i polijepiti obavjesti u zgradi matematike[/list:u]
Po mogucnosti da barem opcije c) i d) koje iziskuju 20min umiljatog posla jedne osobe iz studentskog zbora ili sume jednom tjedno (i manje) zazivi kao inicijativa onih ljudi od kojih bi se, formalno gledano, to trebalo ocekivati i koji bi tu peticiju jednog dana, nadam se, trebali predati prodekanici?
Dobro, studentski zbor i oni koji su, da u nedostatku bolje rijeci kazem, odabrani vecinskim brojem glasova da guraju studentske interese u dekanatu, koji su volontirali da sluze studentskoj zajednici, nisu u stanju dati svoj angazman bar dva sata dnevno oko tako vazne teme kao sto je ukidanje ispitnog roka (sami smo si krivi svojom apatijom i neangaziranoscu oko organizacije studentskih udruga), postavljam tri pitanja:
a) jeli moguce ipak odrzati doticnu peticiju, pa koliko traje da traje, da bar do iduce godine postoji mogucnost povratka tog roka
b) ukoliko ne postoji takva volja jer "su ljudi na cetvrtoj godini i nije ih briga, a brucosi su pali s neba" da se organizira barem online verzija te peticije koja bi uz ljubav admina matha nasla svoje mjesto na stranicama matematike
c) ukoliko je i to nemoguce (puno je manje ljudi koji koriste net i nema smisla to povrh svega smjestati na neko zabaceno mjesto weba) da se zamoli nekog dobrog covjeka u skriptarnici da da ljudima list papira sa formularom na kojem je peticija ukoliko oni to zatraze i da se obavjest o tome polijepi po faksu. Ivancica je jos uvijek u skriptarnici?
d) cumez je otvoren od 10h do 18h skoro svakim danom. Ne predstavlja ABSOLUTNO nikakav problem ostaviti peticiju na odgovornost volontera na sanku i polijepiti obavjesti u zgradi matematike
Po mogucnosti da barem opcije c) i d) koje iziskuju 20min umiljatog posla jedne osobe iz studentskog zbora ili sume jednom tjedno (i manje) zazivi kao inicijativa onih ljudi od kojih bi se, formalno gledano, to trebalo ocekivati i koji bi tu peticiju jednog dana, nadam se, trebali predati prodekanici?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:44 pon, 8. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Sto se mene kao cumez krew-a tice, mozete slobodno organizirati peticiju u cumezu, ako vam to odgovara...
volonteri ce biti tamo i govoriti ljudima gdje je ta peticija i sve ostalo...
I mi isto (citaj Cumez) imamo peticiju u cumezu za trazenje veceg i adekvatnijeg prostora, ali nismo isli u neke najave i slicno, nego tek ljudima koji dodju kazemo da imamo peticiju i da je mogu potpisati...
ali kontamo malo gresivnije krenuti u skupljanje tih potpisa...
Tako ako hocete, isprintajte neke listove za povrat treceg roka, donesite ih u cumez, pa tko hoce moze potpisati obadvije peticije ... :P
dobro i vama i njima i svima nama skupa samnom... :D
Sto se mene kao cumez krew-a tice, mozete slobodno organizirati peticiju u cumezu, ako vam to odgovara...
volonteri ce biti tamo i govoriti ljudima gdje je ta peticija i sve ostalo...
I mi isto (citaj Cumez) imamo peticiju u cumezu za trazenje veceg i adekvatnijeg prostora, ali nismo isli u neke najave i slicno, nego tek ljudima koji dodju kazemo da imamo peticiju i da je mogu potpisati...
ali kontamo malo gresivnije krenuti u skupljanje tih potpisa...
Tako ako hocete, isprintajte neke listove za povrat treceg roka, donesite ih u cumez, pa tko hoce moze potpisati obadvije peticije ...
dobro i vama i njima i svima nama skupa samnom...
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 18:52 pon, 8. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Dobro! Fala BoMark pivu za to :)
OK. Tko je od studenata zaduzenih za komunikaciju sa vijecem voljan uloziti 7min svoga cijenjenog vremena na printanje 10 strana formulara i pecatiranje (?) ?
Drugim rijecima: tko je od ljudi iz nadleznih studentskih udruga voljan uciniti nista posla i pokupiti lovorike za, vjerovatno, za studente, najvazniju inicijativu koju ce studentske udruge uciniti ove godine?
Hajde ljudi, po prvi puta u dugo vremena imate priliku ispasti istinski pozitivci, ucinite to.
Dobro! Fala BoMark pivu za to
OK. Tko je od studenata zaduzenih za komunikaciju sa vijecem voljan uloziti 7min svoga cijenjenog vremena na printanje 10 strana formulara i pecatiranje (?) ?
Drugim rijecima: tko je od ljudi iz nadleznih studentskih udruga voljan uciniti nista posla i pokupiti lovorike za, vjerovatno, za studente, najvazniju inicijativu koju ce studentske udruge uciniti ove godine?
Hajde ljudi, po prvi puta u dugo vremena imate priliku ispasti istinski pozitivci, ucinite to.
|
|
[Vrh] |
|
anamari_gost Gost
|
Postano: 10:05 uto, 9. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Nisam vise u SZ-u pa se ne smatram prozvanom za ovaj posao. Ali dok si pisao ovaj post mogao si vec napraviti formular za peticiju u Wordu, isprintat 10 komada, poslat maiil na forum, SZ-u i na student.math.hr da ce se peticija za vracanje 3. ljetnog roka potpisivati u Cumezu na Fizici.
Ako si toliko protiv SZ-a, napravi to sam. Posto tvrdis da to nije tako velik posao, ne vidim zasto to vec nisi poceo.
Nisam vise u SZ-u pa se ne smatram prozvanom za ovaj posao. Ali dok si pisao ovaj post mogao si vec napraviti formular za peticiju u Wordu, isprintat 10 komada, poslat maiil na forum, SZ-u i na student.math.hr da ce se peticija za vracanje 3. ljetnog roka potpisivati u Cumezu na Fizici.
Ako si toliko protiv SZ-a, napravi to sam. Posto tvrdis da to nije tako velik posao, ne vidim zasto to vec nisi poceo.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 10:38 uto, 9. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="anamari_gost"]Nisam vise u SZ-u pa se ne smatram prozvanom za ovaj posao. Ali dok si pisao ovaj post mogao si vec napraviti formular za peticiju u Wordu, isprintat 10 komada, poslat maiil na forum, SZ-u i na student.math.hr da ce se peticija za vracanje 3. ljetnog roka potpisivati u Cumezu na Fizici.
Ako si toliko protiv SZ-a, napravi to sam. Posto tvrdis da to nije tako velik posao, ne vidim zasto to vec nisi poceo.[/quote]
Draga anamari ne bih bio toliko protiv SZ-a kada bi se mogao primiti i najjednostavnijih bitnih aktivnosti za dobrobit studenata. Teska sramota doticnima ako se za 7 dana na kraju ja toga primim.. Samo blesavi dobronamjerni pokusaj da studentske udruge u matematicara podsjecaju na nesto sto obavlja svoju funkciju osim obveznih pojavljivanja na sjednicama i organiziravanja visokointelektualnih sportskih susreta u svrhu umnog i duhovnog razvijanja buducih znanstvenika i inzenjera.
BTW, mozda znas nesto o tome, kakva je cca procedura za studenta koji nije clan nikakvih udruga da podnosi takve zahtjeve pred vijecem?
BTW2: zasto si otisla iz sz-a?
anamari_gost (napisa): | Nisam vise u SZ-u pa se ne smatram prozvanom za ovaj posao. Ali dok si pisao ovaj post mogao si vec napraviti formular za peticiju u Wordu, isprintat 10 komada, poslat maiil na forum, SZ-u i na student.math.hr da ce se peticija za vracanje 3. ljetnog roka potpisivati u Cumezu na Fizici.
Ako si toliko protiv SZ-a, napravi to sam. Posto tvrdis da to nije tako velik posao, ne vidim zasto to vec nisi poceo. |
Draga anamari ne bih bio toliko protiv SZ-a kada bi se mogao primiti i najjednostavnijih bitnih aktivnosti za dobrobit studenata. Teska sramota doticnima ako se za 7 dana na kraju ja toga primim.. Samo blesavi dobronamjerni pokusaj da studentske udruge u matematicara podsjecaju na nesto sto obavlja svoju funkciju osim obveznih pojavljivanja na sjednicama i organiziravanja visokointelektualnih sportskih susreta u svrhu umnog i duhovnog razvijanja buducih znanstvenika i inzenjera.
BTW, mozda znas nesto o tome, kakva je cca procedura za studenta koji nije clan nikakvih udruga da podnosi takve zahtjeve pred vijecem?
BTW2: zasto si otisla iz sz-a?
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 10:41 uto, 9. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Isprika, zaboravio se logirat :)
Isprika, zaboravio se logirat
|
|
[Vrh] |
|
anamari_gost Gost
|
Postano: 13:12 uto, 9. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Mislim, ja mogu razumjeti da si nezadovoljan SZ-om. I ne amnestiram sebe, nisam ni ja bila neki reprezentativni primjerak.
Ono sto je meni vec glupo jest slusati price sto bi SZ trebao napravi a ne radi.
OK, SZ nije najaktivniji na svijetu. Ali koliko se vec pricalo o tom trecem ljetnom roku vec ste vi, studenti, mogli organizirati 17 peticija.
Zasto bi u svakom projektu trebao sudjelovati SZ? Studenti rade na projektima koji opce nemaju veze sa SZ-om. Moje dvije prijateljice i ja radimo na student.math.hr i ne treba nam SZ. vsego ( koji nije student) vodi Forum i ne treba mu SZ. Studenti koji su moderatori na Forumu nemaju veze sa SZ-om.
A i SZ je pokusao pokrenuti neke stvari pa nije bilo nikakvog odjeka kod studenata. Nps. Limes, studentski casopis. Zasto to nije dobra ideja? Nitko nije htio pisati. Ni za student.math.hr se nitko nije javio. I sta fali sportskim dogadanjima? Barem se netko odazove na njih.
Da bi se nesto pokrenulao, ne treba vam SZ. Mogu vam predstavnici ici na zivce, mozete ih kirtizirati, ali kad vidite da nista ne rade, onda preuzmite stvar u svoje ruke. Vec mi je dosadilo da se SZ koristi kao dobar izgovor za naikakav interes studenata.
Mislim, ja mogu razumjeti da si nezadovoljan SZ-om. I ne amnestiram sebe, nisam ni ja bila neki reprezentativni primjerak.
Ono sto je meni vec glupo jest slusati price sto bi SZ trebao napravi a ne radi.
OK, SZ nije najaktivniji na svijetu. Ali koliko se vec pricalo o tom trecem ljetnom roku vec ste vi, studenti, mogli organizirati 17 peticija.
Zasto bi u svakom projektu trebao sudjelovati SZ? Studenti rade na projektima koji opce nemaju veze sa SZ-om. Moje dvije prijateljice i ja radimo na student.math.hr i ne treba nam SZ. vsego ( koji nije student) vodi Forum i ne treba mu SZ. Studenti koji su moderatori na Forumu nemaju veze sa SZ-om.
A i SZ je pokusao pokrenuti neke stvari pa nije bilo nikakvog odjeka kod studenata. Nps. Limes, studentski casopis. Zasto to nije dobra ideja? Nitko nije htio pisati. Ni za student.math.hr se nitko nije javio. I sta fali sportskim dogadanjima? Barem se netko odazove na njih.
Da bi se nesto pokrenulao, ne treba vam SZ. Mogu vam predstavnici ici na zivce, mozete ih kirtizirati, ali kad vidite da nista ne rade, onda preuzmite stvar u svoje ruke. Vec mi je dosadilo da se SZ koristi kao dobar izgovor za naikakav interes studenata.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:39 uto, 9. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Samo blesavi dobronamjerni pokusaj da studentske udruge u matematicara podsjecaju na nesto sto obavlja svoju funkciju [color=red]osim obveznih pojavljivanja na sjednicama[/color] i organiziravanja visokointelektualnih sportskih susreta u svrhu umnog i duhovnog razvijanja buducih znanstvenika i inzenjera.[/quote]
I resent that! :x Meni je receno (od strane jednog clana Vijeca) da na zadnjoj sjednici nije bilo predstavnika studenata! :shock: Ni jednog... :roll:
Doticni (koji mi je to rekao) je njihovo odsustvo primijetio zbog dogadjaja (na Sjednici) oko ljetnog ispitnog roka... :roll:
Inace, zapisnike sa sjednica Vijeca mozete sami pregledati (za sada [url=http://pc205.math.hr/vijece/]ovdje[/url]), pa utvrditi tko je kad bio ili izostao. 8) Anamari, tamo si u popisu onih koji su izostali [url=http://pc205.math.hr/vijece/03-11-12.htm]12.11.2003[/url]; nekako se to kosi s tvojom ostavkom. :shock: Mozda Fakultet ni ne zna da ti vise nisi u predstavnistvu... :-k
[quote="Anamari"]Moje dvije prijateljice i ja radimo na student.math.hr...[/quote]
And a fine job youre doing... 8) Thumbs up! :D
[quote="Anamari"]Studenti koji su moderatori na Forumu nemaju veze sa SZ-om.[/quote]
Igrom slucaja, moj najdrazi su-Administrator je clan predstavnistva SZ-PMF (bez -MO). 8)
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Samo blesavi dobronamjerni pokusaj da studentske udruge u matematicara podsjecaju na nesto sto obavlja svoju funkciju osim obveznih pojavljivanja na sjednicama i organiziravanja visokointelektualnih sportskih susreta u svrhu umnog i duhovnog razvijanja buducih znanstvenika i inzenjera. |
I resent that! Meni je receno (od strane jednog clana Vijeca) da na zadnjoj sjednici nije bilo predstavnika studenata! Ni jednog...
Doticni (koji mi je to rekao) je njihovo odsustvo primijetio zbog dogadjaja (na Sjednici) oko ljetnog ispitnog roka...
Inace, zapisnike sa sjednica Vijeca mozete sami pregledati (za sada ovdje), pa utvrditi tko je kad bio ili izostao. Anamari, tamo si u popisu onih koji su izostali 12.11.2003; nekako se to kosi s tvojom ostavkom. Mozda Fakultet ni ne zna da ti vise nisi u predstavnistvu...
Anamari (napisa): | Moje dvije prijateljice i ja radimo na student.math.hr... |
And a fine job youre doing... Thumbs up!
Anamari (napisa): | Studenti koji su moderatori na Forumu nemaju veze sa SZ-om. |
Igrom slucaja, moj najdrazi su-Administrator je clan predstavnistva SZ-PMF (bez -MO).
|
|
[Vrh] |
|
|