Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovoriti)
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 14:49 pet, 25. 4. 2003    Naslov: pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovoriti) Citirajte i odgovorite

[list]1.[quote="krcko"]Evo mojeg konkretnog pitanja Ivancici.

[quote="Ivančica"]
Prije svega, Krcko! Nikakvo kartanje nije bilo medju projektima niti je dobilo pare. To bi trebao znati! [/quote]

Priznajem da mi ni sada nisu jasne sve kratice u proracunu...

[quote="Ivančica"]da, bila sam suzdržana dok se nisam raspitala. Kako stvari za sada stoje, tj. koliko sam uspjela saznati, očito sam na strani SUMAe. [/quote]

...no kako si se ti raspitala valjda znas barem o cemu se u pojedinim projektima radi. Molim te da mi to objasnis. Jos jednom, da bude jasnije: ne pitam te za novce nego samo za sadrzaj. Evo mojih nagadjanja da bude lakse odgovoriti...

1. MNK SUMA - za ovo sam mislio da je kartanje, ali kad bolje razmislim valjda je nogomet. Tocno?

2. STRASBOURG 2003 - buduci da je Nikijevo ime kraj toga pretpostavljam da je takodjer nogomet.

3. MATERIJALNI TROŠKOVI-SUMA - ovo mi ne moras objasnjavati; kraj toga je Sinisino ime pa neka on objasni ili se ogradi.

4. ŠK SUMA - ŠK=šahovski klub, mislim. Da?

5. KUP RH 2003 - nije valjda i ovo nogomet?

6. DRUŠTVENI PLESOVI NA PMF-MO - jasno mi je sto su plesovi, ali zanima me odnosi li se to na brucosijadu ili nesto drugo?

Neki fakultetski projekti su mi takodjer misterija...

7. MATKA 2003 - bio sam uvjeren da ima veze s matematikom dok nisam na stranici Zbora PMF-MO procitao da je takodjer nogomet. Ispravi me ako sam u krivu.

8. EN PASSANT 2003 - nemam blage o cemu se radi, molim objasnjenje.

9. SPLIT 2003 - nadam se da ima veze s Trecim hrvatskim matematickim kongresom, a ne s nogometom :wink: Molim objasnjenje.

10. LIMES - ok, to mi je jasno.

11. VODIČ ZA BRUCOŠE - ovo takodjer. Za razliku od nekih forumasa mislim da je odlicna ideja. Proucio sam ovogodisnje materijale i ne cine mi se losim. U svakom slucaju zasluzuje 2500 kn.

Na kraju kljucno pitanje: [b]imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici?[/b] LIMES i vodic ne racunam jer su ipak prvenstveno posveceni samom studiju (ne tvrdim da nemaju veze s matematikom).[/quote]
2.[quote="anavi"]1. da li smo stvarno dobili novce jer smo ih zasluzili- ono projetkti su vrhunski i tako to

2. ako jesmo onda zasto davat drugima

3. ako nismo zasto davat drugima koji zele noovce za jednako 'los' projekt kao i nas
4. ako nismo, trebali bi se odrec nekolko tisuca kn za projekte koji su objektivno trebali dobit a nisu radi 18 000 kn koji su otisli zna se di[/quote]
3.[quote="Lord Sirius"]sto uopce ti "drustveni plesovi" jesu?[/quote]

4.[quote="anavi"]da li netko zna koliko je tocno novaca potroseno za organizaciju na ŠTIH-a 2003 ?[/quote]

5.[quote="anavi"]
[quote="Ivančica"]Tim postom htjela sam samo naglasiti da su projekti dobili ono što su zaslužili, a oni koji nisu dobili pare, to nisu niti zaslužili. Tu nema dileme![/quote]
I po cemu smo mi zasluzili novce a neki drugi nisu...ja znam barem jedan projekt koji nije dobio novce...a mozda je trebao [/quote]
6.[quote="vsego"]Studentski forum kojeg vode, odrzavaju, administriraju i cenzuriraju studenti.

Jasno mi je da je tada bilo prekasno da se predlozi jos jedan projekt koji bi bio nesto takvo. Ono sto mene zanima:

1. Sto cijenjeno vodstvo SUMAe misli o tom prijedlogu?

2. Planiraju li neku konkretnu akciju po tom pitanju?
I jedno pitanje bas za SUMAu: Zivo me zanima sto su to "materjalni troskovi"? Naime:
- prostoriju/Net dobijate od faxa
- naplacujete clanarinu
- brosura, plesovi i sl. su zasebno financirani projekti

Pitanje nije zlonamjerno. Jednostavno me zanima sto vam jos stvara trosak i to toliki da trazite onoliko para koliko ste trazili.
P.S. Odakle vam tako precizna svota (24 717,70 kn)?
[/quote]
7.[quote="Nesi"]evo, mene zanima kako ćete vi to potrošiti i kako mi možemo znati na što je točno novac otišao?[/quote]
8.[quote="buntovnik"]Ne, meni nije krivo što ste ih dobili, ali me samo zanima, gdje će taj silni novac otići. Hoćete li s njim možda napraviti išta korisno? Hoće li novi broj Limesa izaći? Hoćete li štampati novu brošuricu sa brucoše koja će možda i ličiti na nešto? Ono što mene zanima, a vjerujem i većinu Forumaša, je "Hoćemo li mi saznati gdje je taj novac otišao?" Ili će i ta svota misteriozno nestati i pojaviti se na nekom privatnom računu? A koji su to, molim te, materijalni troškovi? Što vi plaćate? Kome? Pristup na net? Prostoriju? Nešto treće? 1. Kako ćemo mi saznati na ŠTO je taj novac otišao? 2. Koji su to materijalni troškovi SUME? 3. Tko je odgovoran za taj novac?[/quote]
9.[quote="vsego"] U cemu je problem s javnom diskusijom?[/quote]
10.[quote="Nesi"]hoće li ti izvještaji moći biti na uvid svima?[/quote]
11.[quote="vsego"]Da dodam na listu pitanja:

1. Gdje se mogu vidjeti par puta spomenuti "financijski izvjestaji"? Samo u Sobi 102 (ako i tamo) ili ima i negdje javno (npr. na webu)?

2. Zele li SUMA i SZ zasebni forum, gdje bi mogli (recimo svakih par dana)
odgovarati na pitanja studenata? Ako da, bilo bi zgodno da imenujete barem jednu osobu koja ce povremeno procitati postove i odgovoriti na njih cim bude mogla...[/quote]
12.[quote="buntovnik"]Samo pričate o tome kako prije niste imali novaca, ok, sad ih imate, GDJE će se to potrošiti? Kako MI možemo i budemo znali da se taj novac zbilja potrošio na to što ćete (ako ćete) reći, a ne da ispari bez traga?
Kako to da još nitko nije dematirao glasinu da je vaš vrli tajnik, Petar Bezjak, nekim čudnim stjecajem okolnosti dobio puno love na svoj osobni račun (od novaca SZ zagrebačkog sveučilista)? I on je SUMA-š, zar ne? Što onda ne perete ljagu sa svih?[/quote]
13.[quote="buntovnik"]Hoćemo li mi ikada vidjeti neke račune? Hoćemo li ikada znati na što je potrošeno tih 60000 KN?[/quote]

[/list:u]
...ako sam što propustio ili napravio grešku molim vas ispravite me ...
    1.
    krcko (napisa):
    Evo mojeg konkretnog pitanja Ivancici.

Ivančica (napisa):

Prije svega, Krcko! Nikakvo kartanje nije bilo medju projektima niti je dobilo pare. To bi trebao znati!

Ivančica (napisa):
    da, bila sam suzdržana dok se nisam raspitala. Kako stvari za sada stoje, tj. koliko sam uspjela saznati, očito sam na strani SUMAe.

...no kako si se ti raspitala valjda znas barem o cemu se u pojedinim projektima radi. Molim te da mi to objasnis. Jos jednom, da bude jasnije: ne pitam te za novce nego samo za sadrzaj. Evo mojih nagadjanja da bude lakse odgovoriti...

1. MNK SUMA - za ovo sam mislio da je kartanje, ali kad bolje razmislim valjda je nogomet. Tocno?

2. STRASBOURG 2003 - buduci da je Nikijevo ime kraj toga pretpostavljam da je takodjer nogomet.

3. MATERIJALNI TROŠKOVI-SUMA - ovo mi ne moras objasnjavati; kraj toga je Sinisino ime pa neka on objasni ili se ogradi.

6. DRUŠTVENI PLESOVI NA PMF-MO - jasno mi je sto su plesovi, ali zanima me odnosi li se to na brucosijadu ili nesto drugo?

7. MATKA 2003 - bio sam uvjeren da ima veze s matematikom dok nisam na stranici Zbora PMF-MO procitao da je takodjer nogomet. Ispravi me ako sam u krivu.

9. SPLIT 2003 - nadam se da ima veze s Trecim hrvatskim matematickim kongresom, a ne s nogometom Wink Molim objasnjenje.

11. VODIČ ZA BRUCOŠE - ovo takodjer. Za razliku od nekih forumasa mislim da je odlicna ideja. Proucio sam ovogodisnje materijale i ne cine mi se losim. U svakom slucaju zasluzuje 2500 kn.

Na kraju kljucno pitanje: imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici? LIMES i vodic ne racunam jer su ipak prvenstveno posveceni samom studiju (ne tvrdim da nemaju veze s matematikom).

2.
    anavi (napisa):
    1. da li smo stvarno dobili novce jer smo ih zasluzili- ono projetkti su vrhunski i tako to

3. ako nismo zasto davat drugima koji zele noovce za jednako 'los' projekt kao i nas
    4. ako nismo, trebali bi se odrec nekolko tisuca kn za projekte koji su objektivno trebali dobit a nisu radi 18 000 kn koji su otisli zna se di

3.
    Lord Sirius (napisa):
    sto uopce ti "drustveni plesovi" jesu?

4.
    anavi (napisa):
    da li netko zna koliko je tocno novaca potroseno za organizaciju na ŠTIH-a 2003 ?

5.
    anavi (napisa):

Ivančica (napisa):
    Tim postom htjela sam samo naglasiti da su projekti dobili ono što su zaslužili, a oni koji nisu dobili pare, to nisu niti zaslužili. Tu nema dileme!

I po cemu smo mi zasluzili novce a neki drugi nisu...ja znam barem jedan projekt koji nije dobio novce...a mozda je trebao

6.
    vsego (napisa):
    Studentski forum kojeg vode, odrzavaju, administriraju i cenzuriraju studenti.

Jasno mi je da je tada bilo prekasno da se predlozi jos jedan projekt koji bi bio nesto takvo. Ono sto mene zanima:

1. Sto cijenjeno vodstvo SUMAe misli o tom prijedlogu?

2. Planiraju li neku konkretnu akciju po tom pitanju?
    I jedno pitanje bas za SUMAu: Zivo me zanima sto su to "materjalni troskovi"? Naime:
    - naplacujete clanarinu

Pitanje nije zlonamjerno. Jednostavno me zanima sto vam jos stvara trosak i to toliki da trazite onoliko para koliko ste trazili.

7.
    Nesi (napisa):
    evo, mene zanima kako ćete vi to potrošiti i kako mi možemo znati na što je točno novac otišao?

8.
    buntovnik (napisa):
    Ne, meni nije krivo što ste ih dobili, ali me samo zanima, gdje će taj silni novac otići. Hoćete li s njim možda napraviti išta korisno? Hoće li novi broj Limesa izaći? Hoćete li štampati novu brošuricu sa brucoše koja će možda i ličiti na nešto? Ono što mene zanima, a vjerujem i većinu Forumaša, je "Hoćemo li mi saznati gdje je taj novac otišao?" Ili će i ta svota misteriozno nestati i pojaviti se na nekom privatnom računu? A koji su to, molim te, materijalni troškovi? Što vi plaćate? Kome? Pristup na net? Prostoriju? Nešto treće? 1. Kako ćemo mi saznati na ŠTO je taj novac otišao? 2. Koji su to materijalni troškovi SUME? 3. Tko je odgovoran za taj novac?

9.
    vsego (napisa):
    U cemu je problem s javnom diskusijom?

10.
    Nesi (napisa):
    hoće li ti izvještaji moći biti na uvid svima?

11.
    vsego (napisa):
    Da dodam na listu pitanja:

1. Gdje se mogu vidjeti par puta spomenuti "financijski izvjestaji"? Samo u Sobi 102 (ako i tamo) ili ima i negdje javno (npr. na webu)?

2. Zele li SUMA i SZ zasebni forum, gdje bi mogli (recimo svakih par dana)
    odgovarati na pitanja studenata? Ako da, bilo bi zgodno da imenujete barem jednu osobu koja ce povremeno procitati postove i odgovoriti na njih cim bude mogla...

12.
    buntovnik (napisa):
    Samo pričate o tome kako prije niste imali novaca, ok, sad ih imate, GDJE će se to potrošiti? Kako MI možemo i budemo znali da se taj novac zbilja potrošio na to što ćete (ako ćete) reći, a ne da ispari bez traga?
    Kako to da još nitko nije dematirao glasinu da je vaš vrli tajnik, Petar Bezjak, nekim čudnim stjecajem okolnosti dobio puno love na svoj osobni račun (od novaca SZ zagrebačkog sveučilista)? I on je SUMA-š, zar ne? Što onda ne perete ljagu sa svih?

13.
    buntovnik (napisa):
    Hoćemo li mi ikada vidjeti neke račune? Hoćemo li ikada znati na što je potrošeno tih 60000 KN?

...ako sam što propustio ili napravio grešku molim vas ispravite me ...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:34 sub, 26. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

... OK pipl ako netko ima neko pitanje ja ga molim da ga objavi ovdje ili ako ga već objavi na nekom drugom mjestu onda da me obavjesti preko pm ... :wink: ...Zatim bi vas molio u slučaju da Ivančica ili netko drugi iz SUMA-e odgovori na drugom mjestu na pitanje koje je ovdje također me obavijestite preko pm ... pa ću sve to trpati ovdje... Hvala !!! :wink: ...
... OK pipl ako netko ima neko pitanje ja ga molim da ga objavi ovdje ili ako ga već objavi na nekom drugom mjestu onda da me obavjesti preko pm ... Wink ...Zatim bi vas molio u slučaju da Ivančica ili netko drugi iz SUMA-e odgovori na drugom mjestu na pitanje koje je ovdje također me obavijestite preko pm ... pa ću sve to trpati ovdje... Hvala !!! Wink ...

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:29 sub, 26. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Evo, samo kratko:
Krcko, već sam prije napisala da sad nemam vremena postat nešto tako veliko kao odgovori na sva ta pitanja, pa te molim, kao i druge, da se strpite koji dan... bit će... ali tamo di su pitanja... pogledaj za koji dan.

P.S. - nema kartanja među projektima, a što se tiče društvenih plesova: ne, nije brucošijada... ali o tom po tom :wink: [/quote]
Ivančica (napisa):
Evo, samo kratko:
Krcko, već sam prije napisala da sad nemam vremena postat nešto tako veliko kao odgovori na sva ta pitanja, pa te molim, kao i druge, da se strpite koji dan... bit će... ali tamo di su pitanja... pogledaj za koji dan.

P.S. - nema kartanja među projektima, a što se tiče društvenih plesova: ne, nije brucošijada... ali o tom po tom Wink

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 9:07 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Re: pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovori Citirajte i odgovorite

[b]Uspjela sam skupiti odgovore, ali vjerujem da većinom nećete biti zadovoljni, no to je sve što vam mogu ponuditi.[/b]

[i]Evo mojeg konkretnog pitanja Ivancici.
9. SPLIT 2003 - nadam se da ima veze s Trecim hrvatskim matematickim kongresom, a ne s nogometom :wink: Molim objasnjenje.
Na kraju kljucno pitanje: [b]imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici?[/b] LIMES i vodic ne racunam jer su ipak prvenstveno posveceni samom studiju (ne tvrdim da nemaju veze s matematikom).[/i]
[b]Tekst projekta kao i financijski predračun SUMAndi su dužni pokazati samo na godišnjem okupljanju, odnosno na sastanku velikog vijeća. Dakle, ako ga želite vidjeti, morat ćete se učlaniti u SUMAu.
Ali ću vam reći da nisu svi projekti zabavnog karaktera, primjerice: STRASBOURG 2003, SPLIT 2003 su studentske razmjene.[/b]

[i]
2.1. da li smo stvarno dobili novce jer smo ih zasluzili- ono projetkti su vrhunski i tako to
4. ako nismo, trebali bi se odrec nekolko tisuca kn za projekte koji su objektivno trebali dobit a nisu radi 18 000 kn koji su otisli zna se di[/i]
[b]Mi ne znamo (a i nemamo pravo znati) kakvi su drugi projekti, ali naši su projekti zadovoljili sve ulazne kriterije natječaja.[/b]

[i]3.sto uopce ti "drustveni plesovi" jesu?[/i]
[b]Organizacija tečaja plesa na našem faksu[/b]

[i]4.da li netko zna koliko je tocno novaca potroseno za organizaciju na ŠTIH-a 2003 ?[/i]
[b]Već odgovoreno[/b]

[i]5.I po cemu smo mi zasluzili novce a neki drugi nisu...ja znam barem jedan projekt koji nije dobio novce...a mozda je trebao[/i]
[b]Pitaj natječajnu komisiju - oni su odlučivali, a ja nisam imala vremena pronaći ih i ispitati.[/b]

[i]6.Studentski forum kojeg vode, odrzavaju, administriraju i cenzuriraju studenti. [/i]
[b]To je već odgovoreno u drugim topicima[/b]

[i]I jedno pitanje bas za SUMAu: Zivo me zanima sto su to "materjalni troskovi"? Naime:
- naplacujete clanarinu
P.S. Odakle vam tako precizna svota (24 717,70 kn)?[/i]
[b]Pogledaj odgovor pod broj 1.[/b]

[i]7.evo, mene zanima kako ćete vi to potrošiti i kako mi možemo znati na što je točno novac otišao?[/i]
[b]pogledaj pod 12.[/b]

[i]8.Ne, meni nije krivo što ste ih dobili, ali me samo zanima, gdje će taj silni novac otići. Hoćete li s njim možda napraviti išta korisno? Hoće li novi broj Limesa izaći? Hoćete li štampati novu brošuricu sa brucoše koja će možda i ličiti na nešto? Ono što mene zanima, a vjerujem i većinu Forumaša, je "Hoćemo li mi saznati gdje je taj novac otišao?" Ili će i ta svota misteriozno nestati i pojaviti se na nekom privatnom računu? A koji su to, molim te, materijalni troškovi? Što vi plaćate? Kome? Pristup na net? Prostoriju? Nešto treće? 1. Kako ćemo mi saznati na ŠTO je taj novac otišao? 2. Koji su to materijalni troškovi SUME? 3. Tko je odgovoran za taj novac?[/i]
[b]pogledaj pod 1. i 12.[/b]

[i]9.U cemu je problem s javnom diskusijom?[/i]
[b]vidi 1.[/b]

[i]10.hoće li ti izvještaji moći biti na uvid svima?[/i]
[b]vidi 1.[/b]

[i]11.Da dodam na listu pitanja:
1. Gdje se mogu vidjeti par puta spomenuti "financijski izvjestaji"? Samo u Sobi 102 (ako i tamo) ili ima i negdje javno (npr. na webu)? [/i]
[b]SUMA i SZ PMF-MOa nemaju financijskih izvještaja jer do sada nisu dobili novce.[/b]

[i]2. Zele li SUMA i SZ zasebni forum, gdje bi mogli (recimo svakih par dana) odgovarati na pitanja studenata? Ako da, bilo bi zgodno da imenujete barem jednu osobu koja ce povremeno procitati postove i odgovoriti na njih cim bude mogla...[/i]
[b]Nemamo toliko vremena. Ima rasprava već negdje o tome.[/b]

[i]12.Samo pričate o tome kako prije niste imali novaca, ok, sad ih imate, GDJE će se to potrošiti? Kako MI možemo i budemo znali da se taj novac zbilja potrošio na to što ćete (ako ćete) reći, a ne da ispari bez traga?
Kako to da još nitko nije dematirao glasinu da je vaš vrli tajnik, Petar Bezjak, nekim čudnim stjecajem okolnosti dobio puno love na svoj osobni račun (od novaca SZ zagrebačkog sveučilista)? I on je SUMA-š, zar ne? Što onda ne perete ljagu sa svih?[/i]
[b]Nemamo niti sada, a vjerojatno nećemo niti imati jer je ministar Flego blokirao isplatu Hrvatskom Studentskom Zboru (HSZu) u iznosu od cca. 5 mil kn, od čega zagrebačkom SZu ide 60%, odnosno cca 3 mil. kn.
Za Petra Bezjaka, moraš ga sam pitati, jer nisam uspjela doći do njega.[/b]

[i]13.Hoćemo li mi ikada vidjeti neke račune? Hoćemo li ikada znati na što je potrošeno tih 60000 KN?[/i]
[b]Vidi pod broj 1.[/b]

[b]Za kraj, što kažete na ovaj prijedlog: da se svi udružimo i tražimo sva financijska izvješća svih tvtki u RH? [/b]:wink:
Uspjela sam skupiti odgovore, ali vjerujem da većinom nećete biti zadovoljni, no to je sve što vam mogu ponuditi.

Evo mojeg konkretnog pitanja Ivancici.
9. SPLIT 2003 - nadam se da ima veze s Trecim hrvatskim matematickim kongresom, a ne s nogometom Wink Molim objasnjenje.
Na kraju kljucno pitanje: imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici? LIMES i vodic ne racunam jer su ipak prvenstveno posveceni samom studiju (ne tvrdim da nemaju veze s matematikom).

Tekst projekta kao i financijski predračun SUMAndi su dužni pokazati samo na godišnjem okupljanju, odnosno na sastanku velikog vijeća. Dakle, ako ga želite vidjeti, morat ćete se učlaniti u SUMAu.
Ali ću vam reći da nisu svi projekti zabavnog karaktera, primjerice: STRASBOURG 2003, SPLIT 2003 su studentske razmjene.

2.1. da li smo stvarno dobili novce jer smo ih zasluzili- ono projetkti su vrhunski i tako to
4. ako nismo, trebali bi se odrec nekolko tisuca kn za projekte koji su objektivno trebali dobit a nisu radi 18 000 kn koji su otisli zna se di

Mi ne znamo (a i nemamo pravo znati) kakvi su drugi projekti, ali naši su projekti zadovoljili sve ulazne kriterije natječaja.

3.sto uopce ti "drustveni plesovi" jesu?
Organizacija tečaja plesa na našem faksu

4.da li netko zna koliko je tocno novaca potroseno za organizaciju na ŠTIH-a 2003 ?
Već odgovoreno

5.I po cemu smo mi zasluzili novce a neki drugi nisu...ja znam barem jedan projekt koji nije dobio novce...a mozda je trebao
Pitaj natječajnu komisiju - oni su odlučivali, a ja nisam imala vremena pronaći ih i ispitati.

6.Studentski forum kojeg vode, odrzavaju, administriraju i cenzuriraju studenti.
To je već odgovoreno u drugim topicima

- naplacujete clanarinu

Pogledaj odgovor pod broj 1.

7.evo, mene zanima kako ćete vi to potrošiti i kako mi možemo znati na što je točno novac otišao?
pogledaj pod 12.

8.Ne, meni nije krivo što ste ih dobili, ali me samo zanima, gdje će taj silni novac otići. Hoćete li s njim možda napraviti išta korisno? Hoće li novi broj Limesa izaći? Hoćete li štampati novu brošuricu sa brucoše koja će možda i ličiti na nešto? Ono što mene zanima, a vjerujem i većinu Forumaša, je "Hoćemo li mi saznati gdje je taj novac otišao?" Ili će i ta svota misteriozno nestati i pojaviti se na nekom privatnom računu? A koji su to, molim te, materijalni troškovi? Što vi plaćate? Kome? Pristup na net? Prostoriju? Nešto treće? 1. Kako ćemo mi saznati na ŠTO je taj novac otišao? 2. Koji su to materijalni troškovi SUME? 3. Tko je odgovoran za taj novac?
pogledaj pod 1. i 12.

9.U cemu je problem s javnom diskusijom?
vidi 1.

10.hoće li ti izvještaji moći biti na uvid svima?
vidi 1.

11.Da dodam na listu pitanja:

SUMA i SZ PMF-MOa nemaju financijskih izvještaja jer do sada nisu dobili novce.

2. Zele li SUMA i SZ zasebni forum, gdje bi mogli (recimo svakih par dana) odgovarati na pitanja studenata? Ako da, bilo bi zgodno da imenujete barem jednu osobu koja ce povremeno procitati postove i odgovoriti na njih cim bude mogla...
Nemamo toliko vremena. Ima rasprava već negdje o tome.

12.Samo pričate o tome kako prije niste imali novaca, ok, sad ih imate, GDJE će se to potrošiti? Kako MI možemo i budemo znali da se taj novac zbilja potrošio na to što ćete (ako ćete) reći, a ne da ispari bez traga?
Kako to da još nitko nije dematirao glasinu da je vaš vrli tajnik, Petar Bezjak, nekim čudnim stjecajem okolnosti dobio puno love na svoj osobni račun (od novaca SZ zagrebačkog sveučilista)? I on je SUMA-š, zar ne? Što onda ne perete ljagu sa svih?

Nemamo niti sada, a vjerojatno nećemo niti imati jer je ministar Flego blokirao isplatu Hrvatskom Studentskom Zboru (HSZu) u iznosu od cca. 5 mil kn, od čega zagrebačkom SZu ide 60%, odnosno cca 3 mil. kn.
Za Petra Bezjaka, moraš ga sam pitati, jer nisam uspjela doći do njega.

13.Hoćemo li mi ikada vidjeti neke račune? Hoćemo li ikada znati na što je potrošeno tih 60000 KN?
Vidi pod broj 1.

Za kraj, što kažete na ovaj prijedlog: da se svi udružimo i tražimo sva financijska izvješća svih tvtki u RH? Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
anavi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:26 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Re: pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovori Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"][b]Uspjela sam skupiti odgovore, ali vjerujem da većinom nećete biti zadovoljni, no to je sve što vam mogu ponuditi.[/b]
[/quote]

meni ok :D
Ivančica (napisa):
Uspjela sam skupiti odgovore, ali vjerujem da većinom nećete biti zadovoljni, no to je sve što vam mogu ponuditi.

meni ok Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:34 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Uspjela sam skupiti odgovore, ali vjerujem da većinom nećete biti zadovoljni, no to je sve što vam mogu ponuditi.[/quote]

Meni itekako odgovori nisu OK. btw pitanje : Za ove odgovore ti je trebalo par dana ? Trebala si mene pitati i ja bi ti ovako mogao dati odgovore za jednu minutu. :twisted:

[quote="krcko"]...no kako si se ti raspitala valjda znas barem o cemu se u pojedinim projektima radi. Molim te da mi to objasnis. Jos jednom, da bude jasnije: [b]ne pitam te[/b] za novce nego samo za [b]sadrzaj[/b].[/quote]
[quote="krcko"]Na kraju kljucno pitanje: [b]imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici[/b]?[/quote]
krcko te nije pitao za finacijski predračun ni za text projekta. :roll:
A tvoj odgovor je:
[quote="Ivančica"]Tekst projekta kao i financijski predračun SUMAndi su dužni pokazati samo na godišnjem okupljanju, odnosno na sastanku velikog vijeća. Dakle, ako ga želite vidjeti, morat ćete se učlaniti u SUMAu.
Ali ću vam reći da nisu svi projekti zabavnog karaktera, primjerice: STRASBOURG 2003, SPLIT 2003 su studentske razmjene.[/quote]
Za mene ako se javno ne može vidjeti tekst projekta i financijski predračun to znači da postoji itekako fin prostor za manipulaciju lovom. :x

[quote="Ivančica"]Za kraj, što kažete na ovaj prijedlog: da se svi udružimo i tražimo sva financijska izvješća svih tvtki u RH?[/quote]
:roll: SUMA je [b]studentska[/b] udruga u kojoj se mulja sa novcem. Vi na račun [b]studenata[/b] dobivate novac. :x
Ivančica (napisa):

Meni itekako odgovori nisu OK. btw pitanje : Za ove odgovore ti je trebalo par dana ? Trebala si mene pitati i ja bi ti ovako mogao dati odgovore za jednu minutu. Twisted Evil

krcko (napisa):
...no kako si se ti raspitala valjda znas barem o cemu se u pojedinim projektima radi. Molim te da mi to objasnis. Jos jednom, da bude jasnije: ne pitam te za novce nego samo za sadrzaj.

krcko (napisa):
Na kraju kljucno pitanje: imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici?

krcko te nije pitao za finacijski predračun ni za text projekta. Rolling Eyes
A tvoj odgovor je:
Ivančica (napisa):
Tekst projekta kao i financijski predračun SUMAndi su dužni pokazati samo na godišnjem okupljanju, odnosno na sastanku velikog vijeća. Dakle, ako ga želite vidjeti, morat ćete se učlaniti u SUMAu.
Ali ću vam reći da nisu svi projekti zabavnog karaktera, primjerice: STRASBOURG 2003, SPLIT 2003 su studentske razmjene.

Za mene ako se javno ne može vidjeti tekst projekta i financijski predračun to znači da postoji itekako fin prostor za manipulaciju lovom. Mad

Ivančica (napisa):
Za kraj, što kažete na ovaj prijedlog: da se svi udružimo i tražimo sva financijska izvješća svih tvtki u RH?

Rolling Eyes SUMA je studentska udruga u kojoj se mulja sa novcem. Vi na račun studenata dobivate novac. Mad

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:12 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Re: pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovori Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"][b]Tekst projekta kao i financijski predračun SUMAndi su dužni pokazati samo na godišnjem okupljanju, odnosno na sastanku velikog vijeća.[/b][/quote]

Nisam te ni pitao za tekst prijave, nego samo da kratko objasnis o cemu se u projektima radi. Eksplicitno si rekla da ces odgovoriti na konkretna pitanja, a osim toga si rekla da si se interesirala i da sada znas da je s projektima sve OK. To valjda podrazumijeva da bar okvirno znas teme projekata. Nije mi jasno zasto ne odgovoris - ne tvrdis valjda da je tajna sto znaci EN PASSANT 2003? Cudis se optuzbama da ste za kartanje trazili novce, a nisi spremna objasniti za sto jeste.

Molim nekog drugog iz SUME da odgovori jer Ivancicin odgovor dozivljavam kao izmotavanje.

[quote="Ivančica"][b]Dakle, ako ga želite vidjeti, morat ćete se učlaniti u SUMAu.[/b][/quote]

Ovo ne stoji. Dozvoli da jos jednom citiram vas statut...

[quote="SUMA"]Članak 6.

6.1. Rad Udruge je javan.

6.2. Javnost rada ostvaruje se redovnim obavješćivanjem članova Udruge i šire javnosti o radu Udruge. Obavješćivanje se obavlja putem na oglasne ploče Udruge, web stranica, biltena ili na drugi prikladan način.

6.3. Rad tijela Udruge je javan. Tijelo Udruge može isključiti javnost sa svoje sjednice zbog zaštite osobne ili poslovne tajne, zbog zaštite osobnih podataka o članovima Udruge ili zbog ograničenih uvjeta prostora u kojem se sjednica održava.[/quote]

Dakle, ako se ne odlucite za iskljucivanje javnosti na veliko vijece moze doci tko god hoce, bio clan SUME ili ne.

[quote="Ivančica"][b]Ali ću vam reći da nisu svi projekti zabavnog karaktera, primjerice: STRASBOURG 2003, SPLIT 2003 su studentske razmjene.[/b][/quote]

Puno hvala na pruzenim informacijama. Zanimalo bi me s kim se tocno razmjenjujete i tko ide u razmjenu s vase strane. Sa sahistima, nogometasima, kartasima ili nekim trecim? :twisted:

[quote="krcko"]Na kraju kljucno pitanje: [b]imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici?[/b][/quote]

Zbog tvojeg izmotavanja pretpostavljam da je odgovor na ovo pitanje NE

[quote="Ivancica"][i]9.U cemu je problem s javnom diskusijom?[/i]
[b]vidi 1.[/b][/quote]

Ivancice procitaj statut.

[quote="Ivancica"][i]2. Zele li SUMA i SZ zasebni forum, gdje bi mogli (recimo svakih par dana) odgovarati na pitanja studenata? Ako da, bilo bi zgodno da imenujete barem jednu osobu koja ce povremeno procitati postove i odgovoriti na njih cim bude mogla...[/i]
[b]Nemamo toliko vremena. Ima rasprava već negdje o tome.[/b][/quote]

Jel ovo pises kao sluzbeni predstavnik Zbora, SUME ili u svoje osobno ime?

[quote="Ivancica"][b]Nemamo niti sada, a vjerojatno nećemo niti imati jer je ministar Flego blokirao isplatu Hrvatskom Studentskom Zboru (HSZu) u iznosu od cca. 5 mil kn, od čega zagrebačkom SZu ide 60%, odnosno cca 3 mil. kn.[/b][/quote]

Zasluzili ste.
Ivančica (napisa):
Tekst projekta kao i financijski predračun SUMAndi su dužni pokazati samo na godišnjem okupljanju, odnosno na sastanku velikog vijeća.

Nisam te ni pitao za tekst prijave, nego samo da kratko objasnis o cemu se u projektima radi. Eksplicitno si rekla da ces odgovoriti na konkretna pitanja, a osim toga si rekla da si se interesirala i da sada znas da je s projektima sve OK. To valjda podrazumijeva da bar okvirno znas teme projekata. Nije mi jasno zasto ne odgovoris - ne tvrdis valjda da je tajna sto znaci EN PASSANT 2003? Cudis se optuzbama da ste za kartanje trazili novce, a nisi spremna objasniti za sto jeste.

Molim nekog drugog iz SUME da odgovori jer Ivancicin odgovor dozivljavam kao izmotavanje.

Ivančica (napisa):
Dakle, ako ga želite vidjeti, morat ćete se učlaniti u SUMAu.

SUMA (napisa):
Članak 6.

6.2. Javnost rada ostvaruje se redovnim obavješćivanjem članova Udruge i šire javnosti o radu Udruge. Obavješćivanje se obavlja putem na oglasne ploče Udruge, web stranica, biltena ili na drugi prikladan način.

6.3. Rad tijela Udruge je javan. Tijelo Udruge može isključiti javnost sa svoje sjednice zbog zaštite osobne ili poslovne tajne, zbog zaštite osobnih podataka o članovima Udruge ili zbog ograničenih uvjeta prostora u kojem se sjednica održava.

Dakle, ako se ne odlucite za iskljucivanje javnosti na veliko vijece moze doci tko god hoce, bio clan SUME ili ne.

Ivančica (napisa):

Puno hvala na pruzenim informacijama. Zanimalo bi me s kim se tocno razmjenjujete i tko ide u razmjenu s vase strane. Sa sahistima, nogometasima, kartasima ili nekim trecim? Twisted Evil

krcko (napisa):
Na kraju kljucno pitanje: imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici?

Ivancica (napisa):
vidi 1.

Ivancica (napisa):
2. Zele li SUMA i SZ zasebni forum, gdje bi mogli (recimo svakih par dana) odgovarati na pitanja studenata? Ako da, bilo bi zgodno da imenujete barem jednu osobu koja ce povremeno procitati postove i odgovoriti na njih cim bude mogla...

Ivancica (napisa):
Nemamo niti sada, a vjerojatno nećemo niti imati jer je ministar Flego blokirao isplatu Hrvatskom Studentskom Zboru (HSZu) u iznosu od cca. 5 mil kn, od čega zagrebačkom SZu ide 60%, odnosno cca 3 mil. kn.

Zasluzili ste.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 12:29 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Re: pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovori Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]
Molim nekog drugog iz SUME da odgovori jer Ivancicin odgovor dozivljavam kao izmotavanje.[/quote]

Teško da će netko drugi odgovoriti ako ja nisam.

[quote="Ivančica"][b]Dakle, ako ga želite vidjeti, morat ćete se učlaniti u SUMAu.[/b][/quote]

[quote="Krcko"]Ovo ne stoji. Dozvoli da jos jednom citiram vas statut...
Dakle, ako se ne odlucite za iskljucivanje javnosti na veliko vijece moze doci tko god hoce, bio clan SUME ili ne.[/quote]
Imaš pravo. Možete doći i ako niste članovi.
Mislim da ja sama (a ni predsjednik) ne mogu odlučiti da li ćemo te stvari pokazivati javnosti. To je stvar odluke Velikog vijeća, a da bi se ono moglo dogovoriti potrebno je da se sastanemo. Smije doć tko hoće... Termin je za sada 5.5. u 17h

[quote="Krcko"]Puno hvala na pruzenim informacijama. Zanimalo bi me s kim se tocno razmjenjujete i tko ide u razmjenu s vase strane. Sa sahistima, nogometasima, kartasima ili nekim trecim? :twisted: [/quote]
Nema veze niti sa šahom niti sa nogometom, a bome niti kartama. Radi se o studentskoj zamjeni.

[quote="krcko"]Na kraju kljucno pitanje: [b]imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici?[/b]
Zbog tvojeg izmotavanja pretpostavljam da je odgovor na ovo pitanje NE[/quote]
Tako je!

[quote="Ivancica"][i]9.U cemu je problem s javnom diskusijom?[/i]
[b]vidi 1.[/b][/quote]
[quote="Krcko"]Ivancice procitaj statut.[/quote]

[quote="SUMA"]
Članak 6.

6.3. Rad tijela Udruge je javan. [b]Tijelo Udruge može isključiti javnost sa svoje sjednice zbog zaštite osobne ili poslovne tajne, zbog zaštite osobnih podataka o članovima Udruge ili zbog ograničenih uvjeta prostora u kojem se sjednica održava.[/b] [/quote]

[quote="Ivancica"]
[b]Nemamo toliko vremena. Ima rasprava već negdje o tome.[/b][/quote]

[quote="Krcko"]Jel ovo pises kao sluzbeni predstavnik Zbora, SUME ili u svoje osobno ime?[/quote]
Još jednom, nisam predstvanik ovog Zbora. Govorim u ime SUMAe (predsjedništva). Ako slučajno ima netko tko želi voditi forum, mi ga nećemo ograničavati. čak, dapače. Ali, u to baš i ne vjerujem :-(

[quote="Ivancica"][b]Nemamo niti sada, a vjerojatno nećemo niti imati jer je ministar Flego blokirao isplatu Hrvatskom Studentskom Zboru (HSZu) u iznosu od cca. 5 mil kn, od čega zagrebačkom SZu ide 60%, odnosno cca 3 mil. kn.[/b][/quote]

[quote="Krcko"]Zasluzili ste.[/quote]
Što smo zaslužili? Da dobijemo ili da ne dobijemo novac?
krcko (napisa):

Teško da će netko drugi odgovoriti ako ja nisam.

Ivančica (napisa):
Dakle, ako ga želite vidjeti, morat ćete se učlaniti u SUMAu.

Krcko (napisa):

Imaš pravo. Možete doći i ako niste članovi.
Mislim da ja sama (a ni predsjednik) ne mogu odlučiti da li ćemo te stvari pokazivati javnosti. To je stvar odluke Velikog vijeća, a da bi se ono moglo dogovoriti potrebno je da se sastanemo. Smije doć tko hoće... Termin je za sada 5.5. u 17h

Krcko (napisa):
Puno hvala na pruzenim informacijama. Zanimalo bi me s kim se tocno razmjenjujete i tko ide u razmjenu s vase strane. Sa sahistima, nogometasima, kartasima ili nekim trecim? Twisted Evil

Nema veze niti sa šahom niti sa nogometom, a bome niti kartama. Radi se o studentskoj zamjeni.

krcko (napisa):

Tako je!

Ivancica (napisa):
vidi 1.

Krcko (napisa):

SUMA (napisa):

Članak 6.

6.3. Rad tijela Udruge je javan. Tijelo Udruge može isključiti javnost sa svoje sjednice zbog zaštite osobne ili poslovne tajne, zbog zaštite osobnih podataka o članovima Udruge ili zbog ograničenih uvjeta prostora u kojem se sjednica održava.

Ivancica (napisa):

Krcko (napisa):

Još jednom, nisam predstvanik ovog Zbora. Govorim u ime SUMAe (predsjedništva). Ako slučajno ima netko tko želi voditi forum, mi ga nećemo ograničavati. čak, dapače. Ali, u to baš i ne vjerujem Sad

Ivancica (napisa):

Krcko (napisa):
Zasluzili ste.

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 12:30 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo mi je dobar odgovor :lol:

Otprilike, kao da mi HRT kaže da ako želim znat njihov raspored programa da se moram zaposlit na HRT-u :lol:

Nego, zaista, SUMA bi trebala biti studentska udruga, pa bi onda, valjda, aktivnosti SUMA-e trebale biti povezane sa studentima, tj. trebalo bi studente uključivat u to, a valjda studenti smiju znat u šta to bivaju uključeni? (Mislim, čisto onako logički pitam, a i kaže krcko da je tako u statutu...)
Ovo mi je dobar odgovor Laughing

Otprilike, kao da mi HRT kaže da ako želim znat njihov raspored programa da se moram zaposlit na HRT-u Laughing

Nego, zaista, SUMA bi trebala biti studentska udruga, pa bi onda, valjda, aktivnosti SUMA-e trebale biti povezane sa studentima, tj. trebalo bi studente uključivat u to, a valjda studenti smiju znat u šta to bivaju uključeni? (Mislim, čisto onako logički pitam, a i kaže krcko da je tako u statutu...)

[Vrh]
Ihatebla
Gost

PostPostano: 14:38 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Nema veze niti sa šahom niti sa nogometom, a bome niti kartama. Radi se o studentskoj zamjeni.[/quote]

Da niste ovo na brzaka prepravili u projektima u međuvremenu. :twisted: :lol: Baš me ineteresira o kojim se to studentima radi. :roll:
[quote="Ivančica"][quote="krcko"]Zasluzili ste.[/quote]

Što smo zaslužili? Da dobijemo ili da ne dobijemo novac?[/quote]

[u][b]NISTE ZASLUŽILI DA DOBIJETE NI LIPU.!!!!!![/b][/u]:twisted:
Ivančica (napisa):

Da niste ovo na brzaka prepravili u projektima u međuvremenu. Twisted Evil Laughing Baš me ineteresira o kojim se to studentima radi. Rolling Eyes
Ivančica (napisa):
krcko (napisa):
Zasluzili ste.

NISTE ZASLUŽILI DA DOBIJETE NI LIPU.!!!!!!Twisted Evil

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:29 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jeste glasovali unutar SUMA-e za projekte koje ste predali za natječaj :?:
Po kojem kriteriju donosite odluku da neki projekt treba predati za natječaj :?:
Jeste glasovali unutar SUMA-e za projekte koje ste predali za natječaj Question
Po kojem kriteriju donosite odluku da neki projekt treba predati za natječaj Question

[Vrh]
anavi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:04 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ihatebla"]
NISTE ZASLUŽILI DA DOBIJETE NI LIPU.!!!!!!
[/quote]

e barem smo lipu zasluzili ako nista drugo...
nego po kojem kriteriju nismo zasluzili? objektivno ili subjektivno nismo zasluzili?
Ihatebla (napisa):

nego po kojem kriteriju nismo zasluzili? objektivno ili subjektivno nismo zasluzili?

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 16:23 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ivančice (valjda si to ti bila)
Kaže statut da [b]tijelo[/b] udruge može isključiti javnost sa svojih sastanaka.
Rad Udruge (ne tijela udruge, nego udruge) je javan.
Ivančice (valjda si to ti bila)
Kaže statut da tijelo udruge može isključiti javnost sa svojih sastanaka.
Rad Udruge (ne tijela udruge, nego udruge) je javan.

[Vrh]
Ihatebla
Gost

PostPostano: 16:37 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anavi"][quote="Ihatebla"]
[/quote]

nego po kojem kriteriju nismo zasluzili? objektivno ili subjektivno nismo zasluzili?[/quote]
Objektivnom jer je očito da nešto skrivate.
[quote="color"]Jeste glasovali unutar SUMA-e za projekte koje ste predali za natječaj ?
Po kojem kriteriju donosite odluku da neki projekt treba predati za natječaj ?[/quote]

anavi zašto si preskočila ova dva pitanja? :?:
Sumaši izgleda imaju jednu zajedničku karakteristiku. Vješto izbjegavaju pitanja . :twisted:
anavi (napisa):
Ihatebla (napisa):

color (napisa):
Jeste glasovali unutar SUMA-e za projekte koje ste predali za natječaj ?
Po kojem kriteriju donosite odluku da neki projekt treba predati za natječaj ?

anavi zašto si preskočila ova dva pitanja? Question
Sumaši izgleda imaju jednu zajedničku karakteristiku. Vješto izbjegavaju pitanja . Twisted Evil

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:57 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ihatebla"]Sumaši izgleda imaju jednu zajedničku karakteristiku. Vješto izbjegavaju pitanja . :twisted:[/quote]

People, moram vas upozoriti: [b]Okanite se ocito laznih izjava![/b] :evil: Mislim da je svima jasno da njihovo izbjegavanje odgovora uopce nije vjesto... :twisted: :twisted: :twisted:
Ihatebla (napisa):
Sumaši izgleda imaju jednu zajedničku karakteristiku. Vješto izbjegavaju pitanja . Twisted Evil

People, moram vas upozoriti: Okanite se ocito laznih izjava! Evil or Very Mad Mislim da je svima jasno da njihovo izbjegavanje odgovora uopce nije vjesto... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

[Vrh]
anavi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:00 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ihatebla"]
[/quote]
po nemi bi objektivno bilo da skrivamo/smo skrivali 'to to i to',a subjektivno nekakvo misljenje ali izgleda da sam ja krivo skuzila ta dva pojma
[quote="Ihatebla"]
[quote="color"]Jeste glasovali unutar SUMA-e za projekte koje ste predali za natječaj ?
Po kojem kriteriju donosite odluku da neki projekt treba predati za natječaj ?[/quote]
anavi zašto si preskočila ova dva pitanja? :?: [/quote]
zato sto ni prije nisam imala nekakve dirktne veze s projektima a nemam ni sad pa ne bi znala odgovor na pitanje, a ako ne znam odgovor onda ne trabunjam bezveze jedino mozda kazem sta mislim, ali evo mislim da svi studenti mogu napisat svoj projekt (cak i oni koji nisu u sumi)
[quote="Ihatebla"]
Sumaši izgleda imaju jednu zajedničku karakteristiku. Vješto izbjegavaju pitanja . :twisted:[/quote]

bar nesto imamo zajednicko 8)
Ihatebla (napisa):

po nemi bi objektivno bilo da skrivamo/smo skrivali 'to to i to',a subjektivno nekakvo misljenje ali izgleda da sam ja krivo skuzila ta dva pojma
Ihatebla (napisa):

color (napisa):
Jeste glasovali unutar SUMA-e za projekte koje ste predali za natječaj ?
Po kojem kriteriju donosite odluku da neki projekt treba predati za natječaj ?

anavi zašto si preskočila ova dva pitanja? Question

zato sto ni prije nisam imala nekakve dirktne veze s projektima a nemam ni sad pa ne bi znala odgovor na pitanje, a ako ne znam odgovor onda ne trabunjam bezveze jedino mozda kazem sta mislim, ali evo mislim da svi studenti mogu napisat svoj projekt (cak i oni koji nisu u sumi)
Ihatebla (napisa):

bar nesto imamo zajednicko Cool

[Vrh]
Void
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 17:08 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Re: pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovori Citirajte i odgovorite

Nemam energije komentirati sve ostalo pa cu se ograniciti na samo jednu stavku:

[quote="Ivančica"][b]Za kraj, što kažete na ovaj prijedlog: da se svi udružimo i tražimo sva financijska izvješća svih tvtki u RH? [/b]:wink:[/quote]

Ako te tvrtke raspolazu novcem namijenjenom studentima (prije svega za akademsko usavrsavanje) onda se svakako slazem s tobom da bi to trebalo uraditi, a ako se ne varam onda takve tvrtke i kojekakve organizacije koje primaju novac od drzave imaju i obvezu objaviti financijsko izvjesce.
Ako se samofinanciraju onda se mene uopce ne tice na sto im odlazi novac. Kuzis?
Nemam energije komentirati sve ostalo pa cu se ograniciti na samo jednu stavku:

Ivančica (napisa):
Za kraj, što kažete na ovaj prijedlog: da se svi udružimo i tražimo sva financijska izvješća svih tvtki u RH? Wink

Ako te tvrtke raspolazu novcem namijenjenom studentima (prije svega za akademsko usavrsavanje) onda se svakako slazem s tobom da bi to trebalo uraditi, a ako se ne varam onda takve tvrtke i kojekakve organizacije koje primaju novac od drzave imaju i obvezu objaviti financijsko izvjesce.
Ako se samofinanciraju onda se mene uopce ne tice na sto im odlazi novac. Kuzis?

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 18:24 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Istina je ovo što Void kaže.
Recimo vlada mora svake godine objaviti svoj proračun, koji naravno dolazi od poreza i tiče se direktno svih državljana RH, pa tako oni imaju pravo uvidjeti na što se to njihov novac troši.

Tako bi trebala i SUMA
Istina je ovo što Void kaže.
Recimo vlada mora svake godine objaviti svoj proračun, koji naravno dolazi od poreza i tiče se direktno svih državljana RH, pa tako oni imaju pravo uvidjeti na što se to njihov novac troši.

Tako bi trebala i SUMA

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 19:10 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Šmrc! Citirajte i odgovorite

Tinčice, stvarno se pretvaraš u svakodnevnog hrvatskog političara ovakvim odgovorima. ŠMRC, ŠMRC!!! :cry: :cry: :cry: Pa kaj nisi ljudima odgovorila, da dodju na na tu sjednicu SUMA-e, pa nek tamo pitaju, jer im ti nećeš (ili ne možeš) na niš konkretno odgovoriti. A ne ovako muljati sa svim odgovorima.

Evo imam ja par pitanja za ljude iz vodstva SUMA-e:

1. Zašto se toliko ljutite što vam ljudi postavljaju pitanja?

2. Pa ak nam je rad udruge javan onda valjde smiju znato što radimo. Zar ćete sve (ili gotovo sve) što SUMA radi proglasiti tajnim?

I mislim Tinčica, ono na kraju sa
[quote]Za kraj, što kažete na ovaj prijedlog: da se svi udružimo i tražimo sva financijska izvješća svih tvtki u RH?[/quote] Pa mislim, kakav ti je to sad argument, kao "pa i drugi muljaju, zašto gledate samo nas".

Sad opet za vodstvo SUMA-e:
Ne mislim reći da SUMA mulja s ovim novcem, siguran sam da ni lipa nece otici mimo namjene za koju je dobivena. Ali je problem upravo u tim namjenama, "troškovima" i nogometu i sličnom. Pa dajte iskreno recite, [color=red]zar stvarno mislite da neki drugi projekti više okrenuti znanstvenom radu nisu zasluzili novce poreznih obveznika?[/color] Pa kaj oni žele davati novce da studentima plaćaju igranje nogometa, kartanje...
Pa mislim, ak volimo igrat nogomet onda ćemo se valjda skupit i igrat, pa i skupit lovu za teren ako treba iznajmit (i nagrade i ostalo). A ovo bi trebao, barem po mom mišljenju, biti novac namjenjen studenskim projektima koji će im pomagati u učenju i omogučiti da steknu neku praksu radeći znanstvene projekte koje inače (bez novčane potpore) ne bi mogli raditi.

Znam da se redovite svake godine prije ove to događalo. I tada se nisu toliko ljudi bunili, po mom mišljenju zato jer nisu matematičari bili ti koji su dobivali novce. A sada jesu, a mi matematičari smo ipak navikli analizarat malo dublje stvari i vidjet pravu istinu, a ne se odmah složit s nečim što ide nama u korist koliko god nepravedno bilo. Zato i ima toliko buke oko ovog, jer se sami ljudi u čije ime se dobila lova ne žele tako okoristiti, na račun nekih pametnijih projekata. [color=red]Pa zar se stvarno moramo ponašati kao i oni prije?[/color] Po tome ispada da nam nije smetalo što su oni prije [b]trošili lovu na "gluposti"[/b], već što nismo [b]mi[/b] trošili lovu na "gluposti".

A sad malo i ovim forumašima koji nisu sa matematike:
Lijepo od vas kaj ste se uključili na forum! I ja vam u svoje ime kao student matematike zahvaljujem. I samo nastavite i dalje. [b]Ali molim vas nemojte zaboraviti i ove debataše koji su isto vrlo sumljivo dobili novce. Pa ak vam smeta nepravda, onda nek vam smeta sva nepravda. Stisnite malo i njih, a ne samo SUMa-u malu uzeti na pik.[/b] Naravno ne možete ih stisnuti na ovom forumu, ali smislite već nešto.
Tinčice, stvarno se pretvaraš u svakodnevnog hrvatskog političara ovakvim odgovorima. ŠMRC, ŠMRC!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Pa kaj nisi ljudima odgovorila, da dodju na na tu sjednicu SUMA-e, pa nek tamo pitaju, jer im ti nećeš (ili ne možeš) na niš konkretno odgovoriti. A ne ovako muljati sa svim odgovorima.

Evo imam ja par pitanja za ljude iz vodstva SUMA-e:

1. Zašto se toliko ljutite što vam ljudi postavljaju pitanja?

2. Pa ak nam je rad udruge javan onda valjde smiju znato što radimo. Zar ćete sve (ili gotovo sve) što SUMA radi proglasiti tajnim?

I mislim Tinčica, ono na kraju sa
Citat:
Za kraj, što kažete na ovaj prijedlog: da se svi udružimo i tražimo sva financijska izvješća svih tvtki u RH?
Pa mislim, kakav ti je to sad argument, kao "pa i drugi muljaju, zašto gledate samo nas".

Sad opet za vodstvo SUMA-e:
Ne mislim reći da SUMA mulja s ovim novcem, siguran sam da ni lipa nece otici mimo namjene za koju je dobivena. Ali je problem upravo u tim namjenama, "troškovima" i nogometu i sličnom. Pa dajte iskreno recite, zar stvarno mislite da neki drugi projekti više okrenuti znanstvenom radu nisu zasluzili novce poreznih obveznika? Pa kaj oni žele davati novce da studentima plaćaju igranje nogometa, kartanje...
Pa mislim, ak volimo igrat nogomet onda ćemo se valjda skupit i igrat, pa i skupit lovu za teren ako treba iznajmit (i nagrade i ostalo). A ovo bi trebao, barem po mom mišljenju, biti novac namjenjen studenskim projektima koji će im pomagati u učenju i omogučiti da steknu neku praksu radeći znanstvene projekte koje inače (bez novčane potpore) ne bi mogli raditi.

Znam da se redovite svake godine prije ove to događalo. I tada se nisu toliko ljudi bunili, po mom mišljenju zato jer nisu matematičari bili ti koji su dobivali novce. A sada jesu, a mi matematičari smo ipak navikli analizarat malo dublje stvari i vidjet pravu istinu, a ne se odmah složit s nečim što ide nama u korist koliko god nepravedno bilo. Zato i ima toliko buke oko ovog, jer se sami ljudi u čije ime se dobila lova ne žele tako okoristiti, na račun nekih pametnijih projekata. Pa zar se stvarno moramo ponašati kao i oni prije? Po tome ispada da nam nije smetalo što su oni prije trošili lovu na "gluposti", već što nismo mi trošili lovu na "gluposti".

A sad malo i ovim forumašima koji nisu sa matematike:
Lijepo od vas kaj ste se uključili na forum! I ja vam u svoje ime kao student matematike zahvaljujem. I samo nastavite i dalje. Ali molim vas nemojte zaboraviti i ove debataše koji su isto vrlo sumljivo dobili novce. Pa ak vam smeta nepravda, onda nek vam smeta sva nepravda. Stisnite malo i njih, a ne samo SUMa-u malu uzeti na pik. Naravno ne možete ih stisnuti na ovom forumu, ali smislite već nešto.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:22 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anavi"]po nemi bi objektivno bilo da skrivamo/smo skrivali 'to to i to'[/quote]

Evo konkretno, skrivate teme prijavljenih projekata. Vasa predstavnica za informiranje odbija ih objasniti i tvrdi da nitko drugi iz SUME to nece uciniti. Zar je onda cudno sto vas optuzuju da ste prijavili kartanje kao projekt?
anavi (napisa):
po nemi bi objektivno bilo da skrivamo/smo skrivali 'to to i to'

Evo konkretno, skrivate teme prijavljenih projekata. Vasa predstavnica za informiranje odbija ih objasniti i tvrdi da nitko drugi iz SUME to nece uciniti. Zar je onda cudno sto vas optuzuju da ste prijavili kartanje kao projekt?

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 1 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum